X

Proteste și marșuri antiecumenism, anticip, antiavort. Primul pe 13 iulie în fața Guvernului (Piața Victoriei), ora 10:00

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă 13 iulie, orele 10:00 – 14:00, Piața Victoriei, în fața Guvernului. De la 14:00 la 15:00 marș spre Patriarhie și de la 15:00 la 18:00 protest la baza Dealului Patriarhiei.

E timpul ca ortodocșii să iasă din amorțeală și să devină mai activi în apărarea credinței, a libertății individuale, a vieții copiilor nenăscuți, a familiei așa cum a lăsat-o Dumnezeu, a conștiinței naționale.

Apocalipsa bate la ușă, iar noi avem datoria să mărturisim, cu orice preț. Când vom trece în lumea de dincolo, fiecare dintre noi va da socoteala pentru cât și ce am făcut pentru păstrarea intactă a credinței și pentru semenii noștri. Și neamul întreg va fi judecat și pe baza faptelor noastre.

Veniți fraților și arătați-le celor ce se închină sistemului antihristic că ortodocșii n-au murit, că Ortodoxia este piatra de care se va împiedica noua ordine mondială, căci scris este că Biserica porțile iadului n-o vor birui!

protocol 1.jpg

protocol 2.jpg

Grupul de Initiativa al Crestinilor Ortodocsi din Romania, anunta Avizarea unor Adunari Publice, in Bucuresti la Guvernul României, Patriarhia Romana si Parlamentul Romaniei, pentru APARAREA DREPTEI CREDINTE ORTODOXE in zilele de 13 Iulie,17 August, 21 Septembrie si 19 Octombrie 2019.

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea, protestului în legătură cu:

 1. Adoptarea unui set de proiecte de lege, privind interzicerea avorturilor, incurajarea natalitatii, a protectiei copilului nou nascut, pana la varsta majotatului si a Familiei acestuia.

2. Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.

3. Retragerea semnaturilor din Creta, date in anul 2016, de Clerul Biserici Ortodoxe Romane.

4. Revenirea la vechile Traditii Bisericesti, date de Sfintii Parinti.

5. Impotriva Intentiei Clasei Politice de a modifica Constitutia Romaniei,

6. Renuntarea la aberatiile Progresiste ale Ideologiei de Gen (LGBTI), promovate ca urmare a ratificarii in 2016, la Conventia de la Istanbul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

84 comentarii

  1. Daca este sa ne uitam la unele dintre emisiunile in care a fost invitat in ultima vreme, vom vedea cu cata dezinvoltura vorbeste, si asta spune multe.

 1. O fi el politician dar ceea ce spune are iz de patriotism chiar și dacă numai la nivel de vorbe.

  Aproape că ești un erou încumetându-te să spui astfel de lucruri în public într-o mare de “iubire oarba” pentru țările vestice și America.

  Media mainstream se ferește ca de dracu sa difuzeze acest discurs.

  https://www.youtube.com/watch?v=8NFsDenmgcw

 2. Desi nu pot sa particip trupeste, cu siguranta am sa particip sufleteste. Va rog sa va rugati pt robul lui Dumnezeu Victor, prins de patima betiei. Domnul sa le ajute tuturor participantilor la protest

 3. Ați uitat punctul 7:lasarea unei portițe pentru toți ortodocșii care din motive de conștiința nu vor documente biometrice. Altfel punem totul pe o roata și se răstoarnă căruța!

  1. Fii sigur ca va exista alternativa. Si sa vrei sa nu fie si tot va fi. Dracul este smecher si are cel putin 2 motive temeinice ca sa procedeze asa:
   1 – reduce opozitia la implementarea sistemului. Daca ar fi obligatoriu toata lumea s-ar ofusca, chiar si cei care in mod normal n-ar face-o.
   2 – lepadarea de Dumnezeu trebuie sa fie un act de vointa libera a oamenilor.

   Se va intampla asadar la fel ca si pana acum: vor fi extrem de putini cei care vor refuza din motive de constiinta iar pe masura trecerii timpului o parte din ei isi vor lua la randul lor documente electronice pentru ca nu vor suferi greutatile ce vor fi din ce in ce mai mari pentru cei care le vor refuza. Simplu.

   Obligatoriu va fi numai dupa in a doua parte a domniei Antihristului insa atunci va fi deja prea tarziu ca sa se mai poata opune cineva.

   Singura modalitate de oprire a nebuniei este de a nu mai avansa pe calea virtualizarii lumii insa asta este deja utopie din moment ce aproape toata lumea isi doreste sa traiasca “mai bine” si “mai usor”.

 4. https://www.youtube.com/watch?v=8NFsDenmgcw
  Cu ocazia Centenarului ținut la Baia Mare, discursul primarului CĂTĂLIN CHERECHEȘ, în fața jandarmilor:
  -Dragi băimăreni, dragi maramureșeni…în rest, jandarmi….vă spun ”La mulți ani” cu această ocazie specială a împlinirii a o sută de ani de la înființarea, organizarea Jandarmeriei în această parte a României…și, de fiecare dată, mă uit la Dvs, cei care sunteți în fața mea, și mă uit la cei care sunteți în spatele meu.
  Și văd, de foarte multe ori, câteva DIFERENȚE:
  -PRIMA DIFERENȚĂ este că, cei din spatele meu aleg să stea cu o jumătate de metru mai sus decât Dvs….
  -CEALALTĂ DIFERENȚĂ și CEA MAI IMPORTANTĂ….este faptul că, pentru faptul că vorbim despre arme și despre uniformă, cei care conduc instituțiile precum – JANDARMERIE, POLIȚIE, SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAȚII, ARMATĂ, SERVICIUL DE INFORMAȚII EXTERNE și alte entități care trebuie să apere această țară, DACĂ-I DEZBRACI DE UNIFORMĂ, O SĂ VEDEȚI CĂ POARTĂ UNIFORMA ALTOR STATE…ȘI NU UNIFORMA STATULUI ROMÂN!

  (se aude un fluierat prelung…nu știu dacă sună a admirație pentru curajul spuselor lui, nu știu dacă reprezintă un fel de dezacord venit dintre susținătorii taberei adverse…)

  Am toată încrederea în Dvs., cei care sunteți coloana vertebrală a Jandarmeriei, așa cum sunt și colegii Dvs.- pilonii principali ai instituțiilor pe care le reprezintă și în cadrul cărora muncesc.
  ACEASTĂ ȚARĂ, NU MAI ESTE ȚARĂ! (este colonie! Zic eu…)
  ACEASTĂ ȚARĂ, ESTE O ȚARĂ DE SLUGI!
  IAR SLUGILE SUNTEȚI DVS., ȘI NOI….ȘI NU CEI CARE CONDUC INSTITUȚIILE!

  ”Ei”…își au salariile și gradele din cu totul și cu totul altă parte…ori din Vest sau și mai din Vest!
  Suntem, pentru că vorbim despre Ștefan Cel Mare, suntem datori să ținem această sabie ridicată, și sub această sabie… să ne așezăm cei care mai credem în această țară, cei care mai credem România și cei care mai credem în români.
  Pentru că, de fiecare dată, aproape în fiecare zi…CREDEM mai mult în CEILALȚI, DIN ALTE PĂRȚI, decât credem în noi.
  De fiecare dată, venim și facem festivități într-o falsitate debordantă…povestind cât de buni și cât de frumoși și cât de performanți suntem…când de fapt NU suntem nici buni, NU suntem nici frumoși, NU suntem nici harnici, NU suntem nici performanți!

  (Harnic ești/devii dacă ești lăsat să te desfășori, iar apoi să ȘI performezi….. DOAR dacă legile colegilor din Parlament NU LE MAI PUNE PIEDICĂ DE MORT LA PICIOARE, DE 30 DE ANI, CU NERUȘINARE….prin schimbarea continuă, nejustificată, dementă și nevenită… de nu știu câte ori/an (a fost și de ordinul zecilor, sutelor…) a Codului Fiscal, ca să înnebunească lumea și să se lase păgubașă în a fructifica rodul muncii lor, în a progresa….
  În privința frumuseții, e cum se spune: de gustibus non est disputandum….
  Iar în privința bunătății, dacă tot ești hârșâit de piatra răbdării….rana, devenind carne vie, nu-ți mai dă ghes la a fi bun…doar mârâi ca un câine încolțit, știind că mâna întinsă poate să fie o capcană, nu o drăgălășenie! )

  Dar NU pentru că nu vrem noi aceste lucruri…ci pentru că, BOCANCUL ALTOR STATE ESTE PUS PE GÂTUL ROMÂNILOR.
  Asta…de la 100 de ani de la înființarea Jandarmeriei, aici, în Ardeal…și mai ales, așa cum spunea doamna care coordonează Arhivele Statului aici, în Maramureș…la ÎNCEPUT, și românii puteau să se încadreze în Jandarmerie…”și românii PUTEAU…”
  Așa am ajuns și astăzi: ”și noi, românii putem…aici, la noi, în țară…SĂ MAI FACEM CÂTE CEVA…dar de fiecare dată și în mod regulat și în mod obișnuit…din ce în ce mai aproape de normalitate…din păcate pentru noi…ALȚII POT SĂ FACĂ!
  ALȚII, AU VOIE S-O FACĂ!
  NOI…NU!
  NOI ”TREBUIE” SĂ STĂM ÎN GENUNCHI, NU CA SĂ NE RUGĂM LA DUMNEZEU!
  ”TREBUIE” SĂ STĂM ÎN GENUNCHI, ÎN FAȚA CELOR CARE NE CONDUC DE PRIN VEST…SAU, ȘI MAI DIN VEST!
  Președinte, șefi de instituții, șefi de instituții importante…de la S.R.I., până la Avocatul Poporului…au niște nume care, nu au de-a face nici cu Grigore Ardelean, nici cu Mureșan Vasile, nici cu Popescu Viorel!
  Le găsiți în cărțile de limbă germană, le găsiți în alte cărți aceste nume…dar NU în cărțile care să țină de români și despre exemplele pe care le avem noi, AICI…de la românii noștri, de la înaintașii noștri!
  La mulți ani jandarmeriei ardelene, la mulți ani jandarmilor din Maramureș!

  1. Magda, un maimutoiu, sclav al sistemului care povesteste despre sistem si unii zic hai sa il alegem din nou sa stea acolo.pe banii nostri ca arata bine la.parada. Nu pot sa cred ca a prostit pe oameni pe aici!
   Un virus latent. Ca cel ce da zona zoster. Zici ca te imunizasi de varicela? Zici! Ca uite recidiveaza ani mai tatziu cand ziceai ca ai zis “hop!”
   Dezgustator!
   Rade Vrajmasul de noi de isi plesneste coada de coarne.
   Suntem in galeata doar ca nu vrem sa vedem, sa plangem, si sa ne rugam.

   1. Intr-o lume normala tu nu ai fi avut dreptul sa postezi pentru ca nu atingi un nivel intelectual minim pentru a te putea exprima in public. Simplu.

    1. Într-o lume NORMALĂ, părinții nu-și leapădă progeniturile!
     Orfelinatele au fost înființate pentru copiii fără de părinți.

     1. Intr-o lume normala ar exista mai multa solidaritate si parintii in situatii dificile ar fi ajutati sa-si creasca copiii si sa nu-i abandoneze.

      Sa-I dam slava lui Dumnezeu pentru ca sunt inca multe mame care, in pofida faptului ca nu-si vor putea pastra copiii – da, este o cruda realitate, sa recunoastem, aleg sa-i aduca pe lume si sa nu-i avorteze.

      Lucrurile sunt asadar mai delicate si complexe dar in niciun caz nu trebuie sa amestecam in discutie etnia.

 5. Adaugati punctele 7 si 8. Au fost omise din greseala.

  7.Impotriva Vaccinarii obligatorii.

  8.Interzicerea Cartilor de Identitate si actelor cu Cip (Biometrice).

 6. Cat de clar am fost avertizati de Sfinti de pecetea invizibila cu laserul si noi nu vrem sa credem,chiar de la 1 iulie 2019 se va schimba aparatura la buletine ,vine buletinul cu cip si tot nu credem ca riscam sa ni-se puna cu laserul pecetea cand ne vom schimba buletinele.Acest documentar este cu Binecuvantarea unui mare marturisitor Episcopul Diomid. Acest Pr Hristofor din Tula a inviat si mort si a prorocit atat de clar ,uitati-va de la minutul 57 ce spune de pecetea cu laser: https://www.youtube.com/watch?v=9XjmUsGgWsQ&t=3426s&fbclid=IwAR2bEmL9o6B2N_xtV84JTwxxzu1sh3OgYN-4XTfPcfEbOeJEjFQftpMejrQ

  1. Toti parintii care s-au referit la documentele electronice au spus ca reprezinta linia rosie peste care sa nu trecem. Asadar, daca le vom refuza nici pecete nu vom avea.

 7. Priviti de pe la minutul 8 si 20 de secunde:

  Abia acum intelegem prorociile cu pecetea vicleana pusa pe fruntea oamenilor prin laser cu izotopoi:

  Copilul Vaceslav spune foarte clar de mult timp de pecetea cu laser pusa pe frunte sau pe mana:

  Slavocica spunea cum se va pune pecetea.
  Ei vor inventa un buletin mondial?o sa il dea tuturor.Spunea ca va fi o cartela plastifiata mica,gri si simpatica,iar cand oamenii vor intinde mana spre acest pasaport mondial de rugala mana dreapta,atunci aparatura va fi programata in asa mod,incat omul va putea intinde mana dreapta spre pasaport sau isi va expune fruntea ,prin inclinare.A spus ca va fi o situatie de asa natura,incat se vor da buletine in toata tara si pe intreg pamantul.Si el a spus ca de regula la nivelul incheieturii,pe mana dreapta,vor pune trei de SASE ,cu RAZE DE IZOTOPI, sau pe FRUNTE.
  Si Slavocica spunea ca cei ce au acceptat pecetea,o astfel de pecete,adica isi intind mana sa ia buletinul mondial si in acel moment li se pune pecetea,trei cifre a cate sase pe frunte sau pe mana dreapta.
  Si Slavocica spunea ca Dumnezeu nu va ierta pe nimeni.Mie un preot mi-a spus: ,,Noi ne vom indreptati”,Iar Slavocica zicea: Dumnezeu nu va ierta pe nimeni dintre aceia ce au acceptat pecetea,nu va ierta pe nimeni.
  In acest mod va fi pusa pecetea, Si Slavocica zicea,ca va trece o perioada de timp,si oamenii vor incepe sa-si acopere fruntea cu breton.
  Vor purta manceci lungi,deoarece se vor trezi dintr-odata,iar acele trei cifre de pe frunte vor lumina de o culoare verde si Slavocica spunea,ca vor fi ca un ceas electronic,ca un tablou de culoare verde,ce lumineaza trei de sase.
  De aceea oamenii vor acoperii fruntea cu breton sau vor avea camasa cu maneci lungi.Apoi se vor vedea ca unul poarta deschis pecetea,al doilea poarta deschis aceasta pecete si vor inceta sa se mai jeneze.La inceput va mai exsista constiinta si le va fi rusine ,spunea Slava,iar mai apoi nu le va mai fi rusine si vor purta deschis pecetea lui antihrist.

  https://www.youtube.com/watch?v=Cax8LYY9uPg&feature=player_embedded&fbclid=IwAR3gs5ELd-4nP3y0daPbD1Zapk-nUPnriIwpesO80moHjL9nFx67NMNtdBg

  1. Dracia cu actele biometrice e cat se poate de mare si de imputita, si prin cele ce urmeaza sa le spun in nici un caz nu imi propun sa o minimalizez/”exonerez” de statutul ei de lucratura pre-pecetluitoare antihristica.
   Insa, mare atentie cu evlavia fata de ”sfantul copil” Otroc Veaceslav; recomand trecerea urmatorului link prin motorul de traducere google (traducerea in engleza e chiar acceptabila, chiar daca apar anumite franturi greoaie de fraza):

   http://www.anti-raskol.ru/pages/770

   Fara nici un gand de neobrazare, dar mai mult decat doar unul/una din cititorii/cititoarele portalului acesta par sa acorde prea multa incredere spuselor ”sfantului copil”, si s-ar putea sa nu fie cazul.

   Tin chiar apasat sa subliniez ca prin contestarea ”sfinteniei” copilului in chestiune nu imi propun sa contest si cat de gogonata e problema actelor biometrice/cipuirii/insemnarii de orice fel.

  2. Dar de prostia crasa, lipsa rusinii si responsabilitatii oamenilor nu spunea nimic idolul vostru? Daca pecetea este singurul criteriu, nemernicii si tradatorii sunt la fel cu cei vanduti si tradati? Pe bune?

  3. Mataluta spui bazaconii. Mai lasa-ma cu pecetluirea vicleana. Teoria pe care o sustii este doar pentru a decredibiliza opozitia la documentele electronice. Cand se vor gasi cativa nebuni care sa sustina pecetluirea invizibila si pe furis cu 3 de 6 evident ca toti ceilalti o sa rada de asemenea gogomanie si o sa trimita subiectul in derizoriu. Esti platit bine pt asta?

   Lepadarea oamenilor va fi constienta si libera. La fel cum s-a petrecut deja pana acum cu cardurile de sanatate si pasapoartele electronice. Oamenii au stiut si tot le-au luat. Concret, simplu si palpabil. Nu i-a fortat nimeni si nu i-a pecetluit nnimeni pe ascuns. S-au legat de bunavoie de lumea virtuala. La fel se va petrece si in continuare.

   1. Daomne Ajuta @Andrei,

    Zici bine ca va fi cu voie libera, insa viclenia nu o iei in considerare.?

    Multi nu stiu ca acest card de sanatate este premergator pecetii. Si asa cum s-a dat cardul va fi si cu pecetea. Nu iti va spune nimeni din aparatul de stat ca te inchini diavolului chiar daca ar stii acest lucru ,ca sa te vicleneasca. Ata omul simplu cat si cel “ales”.

    Deci nu bate moneda ca va fi constienta ca altfel nu ar s-ar fi folosit Viclenia. Asa ca te poti pecetlui si in totala lipsa de discernamant, discernsamantul care este o virtute dupa spusele sf Antonie ce se lucreaza, nu o conditie.

    Vreau doar sa intelegi ca omul si daca nu e constient desi liber se poate pecetlui pt ca nu i se va spune ca e pecetea , ci marea majoritate va fi “jmecherita”.

    Mantuire

    1. Fratilor, dati-mi voie sa va supun vederii un pasaj care apartine parintelui Elpidie, cel misionar in Africa, pe tema lucraturii prin viclenie:

     ”Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.

     Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.

     Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.

     “………Nu vor putea exista in noi ceea ce satanistii vor incerca sa ne introduca prin inselaciune, acele nano- dispozitive(n.t. primul nivel de care vorbeste parintele). Sfanta Impartasanie va avea o asemenea putere incat va anihila puterea a ceea ce vor sa implanteze (n.t. nano-dispozitivele pe care vor sa le implanteze fara stirea noastra, nu pecetea).

     Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l va mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.”

     Parca e la un anume nivel de maturitate a gandirii si intelegerii lumii. Hai de amorul artei sa comparam aceste spuse ale parintelui Elpidie cu povetele unui sfant copil cunoscator al tainelor dinozaurilor radioactivi subterani:

     ”“Slavik said that … the last document will be a world passport in the form of a small, very cute gray plate. When people receive it, the specially installed equipment will apply three small sixes on the forehead or on the right arm in the form of a tattoo. At first they will not be visible, but then they, like an electronic scoreboard, will glow on the forehead and on the hand with a greenish light. If a person tries to get rid of these sixes and chops off his hand, then the sixes will appear on the cut. Then at least cut the man to pieces, but three sixes will appear on each piece … Those who received such a number will not be able to die. They will be immortal. Slavik said that if such a person because of a terrible life wants to end his life by suicide and, having driven away in a car, bumps somewhere, then, having scattered into pieces with the car,like a monster in a horror film, it will gather from pieces into a pile and come to life again. ”.

     Textul este preluat din traducerea (google-easca) in engleza a materialului de la link-ul rusesc postat mai sus de catre ”un om mic” (care tot eu sunt). Textul original in rusa prezinta constatarile urmatoare:

     ”On October 20, 2007, at the request of the clergy of the Chelyabinsk Diocese of the Russian Orthodox Church, an expert commission was formed at the diocesan missionary department to study the activities of the religious group that formed around Valentina Afanasyevna Krasheninnikova, a mother of Chebarkul schoolboy Vyacheslav Krashenyh Krasheninnikov”,

     si desigur ca toate constatarile comisiei respective se bazeaza pe analizarea marturiilor stranse de la si (mai degraba) despre copil (dupa cum precizeaza raportul din textul rusesc, e greu de departajat intre ceea ce pasamite a afirmat chiar copilul in timpul vietii si ceea ce i s-a pus pe seama de catre altii).

     Intr-adevar, cand eram mai mic, mai vedeam si pe la desene animate traznite scheme cu mutanti recombinati de prin bucati, si dihanii devenite feroce prin subteran. Interesant e ca ajungem sa avem parte de asemenea imagini (si imaginatii) in repertoriul profetiilor sfintilor…Destul de unice peisagiile astea, caci nu imi amintesc sa fi vazut nemuritori blestemati pana la recombinarea din bucati de carne nici la Sf. Efrem Sirul, nici la Patriarhul Nifon, nici la parintele Paisie, nici la parintele Elpidie, nici la nimeni altcineva…

    1. Stareţul Rafail Berestov: “Cărţile despre acest otroc conţin foarte multe erezii şi confuzii.”
     Parintele Dimitrie aduce il citeaza pe Sf Ignatie Briancianinov cu lucrarea ”Despre Inselare”: ”Oamenii imbatati cu parere de sine, cu nadajduirea in sine , cu nestiinta lor, nazuiesc cu nechibzuinta, fara prevedere, cu indrazneala , spre tot ce e miraculos, nu se dau in laturi sa fie partasi la savarsirea de minuni, se arunca sa faca asta fara a sta catusi de putin pe ganduri”
     https://www.aparatorul.md/preoti-despre-fenomenul-otroc-veaceslav-recomandam-mamei-sale-mai-bine-sa-se-roage-pentru-fiul-ei/

 8. Da cine sunteți voi să judecați pe întâi stătătorul Bisericii Ortodoxe Române ??
  Cu binecuvântarea cărui ierarh organizați acest protest ??

    1. O CĂDERE CA A LOR, DIN CRETA…ESTE LEPĂDARE PE FAȚĂ ȘI ÎN CUNOȘTINȚĂ DE CAUZĂ!

     Arată-mi un NE-POMENITOR!
     P.S. Parcă vorbește unul de-al lor…în variantă ACIDĂ,pro ecumenism- tot Andrei: Andrei Andreicuț.

     1. O fi dar noi nu putem judeca. Noi putem doar sa ne ingradim conform constiintei pana cand vor judeca cei indrituiti de canoane s-o faca.

      Cine se face pe sine judecator si ia decizii conform judecatii sale se desparte singur de Biserica.

     2. Daca te ingradesti e logic ca nu-ti mai faci veacul prin preajma lor. Nu poti fi si curva si sfanta.

 9. Teodor, vezi ca te binecuvintez de nu te vezi. Nu mai exista ierarhi în România. Nu știu de unde ai apărut pe aici sau dacă ești bine intenționati. Dacă ești bine intenționati cauta pe site și te documentează. Dacă ești rău întentionat te “binecuvintez” altfel. Dumnezeu sa te lumineze!

  1. A fost cumva furtuna pe la matale si ti-au zburat tiglele de pe casa? Ori avem ierarhi cu probleme ori esti schsimatic. Din doua una.

   In ce situatie te afli?

   1. Doamne @Andrei,

    Ierarhi nu, Ereziarhi poate. Pt ca in cazul in care ar mai fi “ïerarhi cu probleme” cei nepomenitori nu aveau dreptul sa intrerupa pomenirea. Pacatele personale incadrandu-se la “probleme”. Erezia intra la Lepadare.

    In momentul in care ei propovaduiesc erezia , nici macar statut de mirean ortodox nu mai au statut dat de marturisirea lor, nu de altceva, deci daca ei nu marturisesc ortodox cum sa mai fie ierarhi neinvatatnd cuvantul adevarului, de ce celor care au mers la erezii si secte trebuindu-le mirungerea sunt reprimiti in biserica? Pt ca se leapada, la fel cum au facut-o Ierarhii.

    Mantuire.

    1. Categoric exista argumente solide pentru intreruperea pomenirii insa mai mult de atat este de la vrajmasul.

     Cine afirma ca nu mai au har sau alte nazbatii nejudecate canonic se face pe sine schismatic.

     1. Se vede că ești cu TREABĂ pe-aici…ca și alții …adică schimonahul ăla a mințit în argumentație, nu?
      Nu-ți spune nimic UN DOMN, O CREDINȚĂ, UN BOTEZ…nu mai multe credințe, inclusiv închinarea la Antihrist prin dogmatizarea C.M.B-lui prin Statut și subordonare, nu numai a ierarhilor, ci și a membrilor Bisericilor locale ale țărilor ortodoxe?!?

      Adică, cu alte cuvinte tu susții închinarea noastră, a ierarhilor ”noștri”, a Lui Hristos Însuși – Antihristului… ”credința” și în Hristos, și în Antihrist!

     2. Ai GRIJA ce spui/stii/INVETI pe altii:Dacă un preot a subscris1 la necredinţa [eretică], dator este să se pocăiască şi să plângă cu căldură ca să-i fie iertată necredinţa, dar SA LITURGHISEASCA, NICIDECUM –
      1 A semnat un document în care se arată de acord cu erezia.
      chiar dacă nu pomeneşte nici un necredincios, ci SA SE OPREASCA DE LA LUCRAREA SFINTITA până va da Domnul şi va rândui vremea unui sinod ortodox în care fiecare va lua cele vrednice după judecata lui Dumnezeu….Sf Teodor Studitul-Scrisoarea 294,catre Macarie Egumenul……Sf Atanasie cel Mare-Canon 2 (Scrisoarea Sf Atanasie catre Episcopul Ortodox Rufinian)
      ……… Şi dar zicem că, ierosiţii câţi nu numai s-au împărtăşit cu arienii şi au mărturisit, că socotesc câte şi ei socotesc, ci S-AU FACUT CU DANSII SI APARATORI AI ERESULUI, INCAT AU INDEMNAT SI PE ALTII de s-au dus la arianismos. Aceştia întorcându-se la dreptslăvitoarea Biserică, se cade să-I primim. NU INSA SA-I LASAM SI IN TREAPTA IEROSIRII, ci ca pe MIRENI să-i avem de aici………
      Sf Ignatie Briancianinov-Despre mantuirea neortodocsilor
      Pag 20
      Biserica Universală a recunoscut întotdeauna erezia ca un păcat de moarte, a recunoscut întotdeauna că OMUL MOLIPSIT DE BOALA GROAZNICA A EREZIEI E MORT SUFLETESTE, STRAIN DE HAR SI DE MANTUIRE, fiind în COMUNIUNE CU DIAVOLUL şi cu pieirea lui……………..
      Orice EREZIE CONTINE HULA IMPOTRIVA Duhului Sfânt; fie huleşte o dogmă a Duhului Sfânt, fie o lucrare a Duhului Sfânt, dar neapărat huleşte Duhul Sfânt. ESENTA oricărei erezii este hulirea de Dumnezeu………….
      Ereziile nu sînt Biserica si nici nu pot fi Biserica.
      Pentru aceea în ele nici NU pot exista Sfinte Taine, si mai cu seama Taina Împartasirii – aceasta Taina a Tainelor;
      fiindca tocmai Sfînta Împartasire este totul si toate în Biserica: Însusi Dumnezeu-Omul, Domnul Hristos, si Biserica însasi, ca trup al Lui, si îndeobste tot ce este Dumnezeu-omenesc……….Sf Iustin Popovici-Biserica Ortodoxa si Ecumenismul…..P.S PAZESTE-TI GURA , ca sa nu cazi sub ANATEMA data de toate Sinoadele Ecumenice,Locale si de TOTI Sfintii Parinti,care au condamnat ORICE TIP DE EREZIE si asta este pe VESNICIE,INCLUSIV ECUMENISMUL, ESTE DAT ANATEMEI de catre ROCOR 1983….Anatema – celor care se ridica impotriva Bisericii Ortodoxe si sustin ca Biserica lui Hristos s-a impartit in asa-zise “ramificatii”, ce difera una de alta dupa doctrina si modul de viata, sau ca Biserica nu a existat in chip vazut, ci se va constitui abia in viitor, cand toate “ramificatiile”, sau partile, sau confesiunile si chiar toate religiile se vor uni intr-un singur trup. Anatema – si celor care nu deosebesc Preotia si Tainele Bisericii de “preotia” si “tainele” ereticilor, dar afirma ca botezul si euharistia ereticilor ar fi suficiente pentru mantuire De aici anatema – si celor ce comunica in mod conștient cu ereticii amintiti sau susțin, propaga si iau apararea ereziei ecumeniste proaspăt apărute a acestora sub pretextul pretinsei iubiri fraterne sau presupusei uniri a creștinilor scindați!”….DECI NU-I DE JOACA A CONTRAZICE ACESTI SFINTI SI NU NUMAI ,PRIN CARE A VORBIT DUHUL SFANT.Iarta-ma!

     1. Corect!
      Ei grăbesc venirea Antihristului pentru că Taine nu mai există, Dumnezeu ne-având părtășire cu dracul!
      Dacă stau și mă gândesc că ne-au prostit 3 ani, acum în iunie …și că DOAR se mimează slujbele, folosindu-se de Numele Lui Hristos, amăgind și pe mireni…nu știu ce le-aș face!
      Deci, TOATĂ LUMEA LA IAD, pentru că e Păcat împotriva Duhului Sfânt să afirmi că Hristos mai există în Biserică, după ce s-a întâmplat la Creta!

      Cine mai ține cu trădătorii, se fac frați cu Iuda Iscarioteanul!
      Cine e greu de cap, să revadă filmul și/sau să citească transcriptul:

      https://ortodoxinfo.ro/2019/06/26/patriarhia-ecumenista-de-constantinopol-va-trimite-o-delegatie-la-vatican-pentru-promovarea-unitatii-cu-papistasii-care-va-asista-si-la-liturghia-savarsita-de-ereticul-papa-francisc/

      https://www.youtube.com/watch?v=aO0Zi0iXa4A&feature=youtu.be
      https://youtu.be/aO0Zi0iXa4A

     2. “Taine nu mai există” – ce grozavii poti sa spui – exact la fel cu cei care s-au despartit de Biserica.

 10. Angela Merkel, filmată tremurând pentru a treia oară în ultimele săptămâni. VIDEO

  https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/angela-merkel-filmata-tremurand-pentru-a-treia-oara-in-ultimele-saptamani-video-1157773

  Oare de medici renumiți duce lipsa Merkel? Nu cred.

  Numai ca medicii nu sunt soluția potrivită pentru ce are ea: îndrăcire.

  Urmează și alte cazuri.

  Chiar ma mira un pic că Macron inca nu a fost văzut in toiul nopții alergând in pielea goală pe Champs Elizee incaltat cu clăpari și cu o cravata la gât.

  Dimineața când ma trezesc ma uit direct pe net sa vad știrea asta.

  1. Chiar nu v-ați dat seama?!
   E îndiavolită!
   A fost filmată de multe ori văzându-i-se ochii de șarpe!
   Habar nu avem de faptul că NU oameni de conduc țările, lumea…ci, ori POSEDAȚI, ori diavoli (recte reptilieni, dragoni, extratereștrii…) îmbrăcați în haine sintetică de om!

   Avea dreptate David Icke (și el reptilian…cică d-ăla ”bun” care a dezvăluit multe despre ei…) spunând că, d-aia și vor să impună Noua Ordine Mondială, ca să ne cipeze, iar în felul ăsta să ne hipnotizeze cum vor ei, să ne inducă stări modificate de conștiință, iluzii, holograme…dar mai ales prin PĂCATE…să ne înregimenteze pentru că NU se mai pot ascunde datorită Rezonanței Schuman care schimbă polii magnetici și-i OBLIGĂ să se arate așa cum SUNT!

   1. Ce reptilieni visezi Magda?. Dragoni, extratereștrii îmbrăcați în haine sintetica de om?. De unde balivernele aste?. Sunt oameni care își vând sufletul satanei și sunt posedați parțial din ce recunosc unii dintre ei. Poate o fi și cazul lui Merkel. Nu exista reptilieni, dragoni, care iau forma umana și ne conduc. Sunt oameni ca noi toți care și-au vândut sufletul. Dacă-i o marmota și nu un reptilian? ?. Buna povestea asta cu reptilieni. Vad ca prinde la mulți.

     1. Derbedeule!
      Bagă la țeastă = dacă mă mai asimilezi tu, împreună cu derbedeul celălalt Marius cu șamanii și/sau cu new-ager-ii te dau pe la icoane, de nu te vezi!

      N-ai niciun drept să vorbești în numele meu sau pentru mine, că nu știu ce dement negru, ar fi idolul meu, ai auzit?
      Nu mă justific ție, prostane!
      Dar să nu mai îndrăznești să mă acuzi de tâmpeniile care zac în țeasta ta!

    1. Nustiu unde ai auzit tu Magda la Sfintii Parinti sau la Mantuitorul nostru Iisus Hristos de reptilieni sau de dragoni care se imbraca in haine sintetice de om. Tu te auzi ce prostii vorbesti?. De oameni posedati da. Am auzit si la Imparatul Iisus Hristos si la Sfintii Apostoli. Si antihristul cand o sa vina pe pamant o sa intre intr-un copil si apoi o sa creasca si o sa se duca spre anii lui de domnie intunecat si apoi la pierire cand o sa vina Iisus Hristos si o sa-l trasneasca de nu o sa se vada. Nu o sa fie nici reptilian, nici dragon sau mai stiu eu ce cu haine sintetice de om. Trezeste-te la realitate si mai lasa povestile astea scoase de satanistii care ne conduc ca sa zapaceasca pe oameni si sa-l indeparteze de la Dumnezeu. Oameni posedati da. Oameni care isi vad sufletul si sunt posedati partiali da dar niciodata reptilieni sau alte ineptii.

     Cineva. Sunt la curent pentru ca am vazut si eu video-uri pe youtube cu povestile astea si multe altele menite sa sminteasca mintea mai slaba si credula.

     1. Dacă ați fi citit pe Otroc Veaceslav CU ADEVĂRAT ȘI CU ATENȚIE..LA FEL SPUNEA ȘI EL…CĂ REPTILIENII ȘI TOATE CELELALTE CREATURI SUNT DRACI dar vă grăbiți să vă hliziți și să dați anateme…mai ales derbedeul tupeist ”cineva”…care nici nume nu-și arogă, din lipsă de imaginație în ceea ce-l privește!

      Deci, piatra pe care o aruncați prin NE-CITIRE…se întoarce ca un bumerang în capul vostru SEC, care sună-a GOL!

      Poți să mă acuzi de ce-ți trece ție prin cap, dar să-mi bagi pe gât șamanisme și alte prostii, arată cât ești de limitat mental!

      Deci, cu voi, e cum a spus Chamfort: Exista prostii bine imbracate, asa cum exista dobitoci foarte dichisiti.

  2. A fost sincera cand a spus ca nu are o problema de sanatate. Foloseste de multa vreme amfetamine, ca si Hitler, si a trebuit sa tot mareasca doza, iar tremuratul este rezultatul.
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Pervitin
   Insa aceste droguri fac mult mai usoara posesia demonica a oamenilor, pe care-i fac insensibili si la durere si la emotii de orice fel.

 11. Decat proteste, mai bine o priveghere de toata noaptea cu rugaciuni si psaltire undeva in padure. Asa e la moda acum, cu proteste ? Care va fi folosul daca nu cel mult un strigat disperat la urechile ultra-surde?

  1. Ai mare dreptate, dar nu poti sa ai asemenea asteptari de la altii, tot ce se poate este ca sa faci asa de unul singur. Asa a fost intotdeauna cu toti sfintii, chiar si Iisus se ruga de unul singur in Ghetsimani.

   1. Da…pentru că apostolilor li se îngreunase pleoapele de somn…de nici măcar o oră n-au putut priveghea alături de EL (rugați-vă, ca să nu cădeți întru ispită)…de altfel, le-a și spus ca de-acum (pentru că sunt moleșiți/fierți din pricina ceasului întunecat din Grădina Ghetsimani), să doarmă (adică, măcar să se odihnească de-a dreptu,l prin somn…)!
    Sigur…a fost ispita de-atunci, acum…sunt 5G-ul, WI-FI, materia neagră, ploaia de nano-particule, etc…MAI AL DRACULUI!

  2. Unul poate privegheaza iar altul poate protesteaza. Fiecare dupa masura lui. Dumnezeu va vedea jertfa fiecaruia.

 12. Este normal sa se protesteze in fata guvernului împotriva avortului si a actelor biometrice, dar in ce priveste ecumenismul nu vad ce treaba are guvernul cu ecumenismul care trebuie rezolvat strict in cadrul BOR.
  Apoi sa nu uitam ca rugaciunile noastre si pocainta pot mai mult decât protestele.

 13. Dacă ai avut răbdare să te uiți la NEGRU DE FUM Mutwa, înseamnă că ți-a plăcut și crezi în ce zice el, nebunule!
  Eu n-am putut nici 1 minut să mă uit la el…
  Otroc Veaceslav este un sfânt, berbecilor!
  Aveți discernământul făcut praf!

  Dacă și new-ager-ii cred în reptilieni, înseamnă că-și recunosc șefii…precum dracu care-L recunoaște pe Dumnezeu și se cutremură DEGEABA…ca și voi, URANGUTANILOR…vorba Cristinei!

  1. Furtunile si tornadele le-au luat unora tiglele si tablele de pe acoperis si acum le sufla vantul la mansarda.
   Veaceslav Otroc sfant sau inselare
   Otroc vorbeste de multe ori despre sine cu multa lauda, despre ce o sa se descopere ca a fost. Acestea sunt o dovada de mandrie.
   A spus ca in vremurile din urma vor umbla autoritatile cu duba si unde vor vedea oameni vor opri si ii vor cipa fara voia lor, si din acel moment oamenii vor deveni ai satanei. Acest lucru contrazice liberul arbitru al lui Dumnezeu, deoarece Dumnezeu a lasat ca nimeni si nimic sa nu ne poata desparti de El fara voia noastra. Daca ar fi fost ca Otroc, de mult ar fi luat satana toate sufletele cu sila la el.

   Chiar daca multe din spusele lui Veaceslav Otroc sunt adevarate, chiar daca a facut multe minuni, sa nu uitam ca traim vremuri cand satana se face inger ca sa insele pe cat mai multi. Poate ca spurcatul se da inger de lumina ca sa credem proorociile lui Otroc despre ultimul tar al Rusiei, asteptat ca fiind cel bun care va calauzi poporul, dar care in realitate poate fi rau sau poate fi chiar antihrist.
   https://ortodoxend.wordpress.com/2015/05/07/veaceslav-otroc-sfant-sau-inselare/

   1. Dacă te îndoiești de sfințenia lui Otroc Veaceslav, înseamnă că te îndoiești ȘI de Sf.Serafim din Sarov care a proorocit despre el, despre venirea lui ca ultim prooroc înainte de venirea lui Antihrist, în cartea sa scrisă cu sute de ani în urmă și descoperită în mănăstire.

    În privința noului Țar, va fi numit în același timp cu Antihristul, deci, n-are cum să fie unul și același….DACĂ VA MAI VENI! Fiindcă și ei, ca și noi…creștinii sunt leșinați, fierți și cu prea puțin discernământ duhovnicesc!

  2. E pentru prima data cand descopar o femeie care este mai desteapta decat 3 barbati. Sau berbeci, vorba Magdei. :)

 14. Cel mai probabil oamenii care conduc lumea asta si-au vandut sufletul diavolului. Nustiu daca toti sau care din ei. Unii dintre ei posibil sa fie si posedati partial, in anumite situatii sau evenimente importante dar nu sunt posedati non stop. Astia care si-au vandut sufletul sunt tot OAMENI. Nu sunt diavoli ci sunt posedati de diavoli. Au un suflet cu care o sa mearga in fata Lui Dumnezeu si o sa dea seama pentru ce au facut si pentru alegerile lor asa cum o sa dam cu totii. Diavolii nu se nasc pe pamant, cresc aici si poi mor si se duc in iad la creatorul lor. Diavolii sunt creati de satana si sunt prezenti aici pe pamant ca duhuri care fac tot ce le sta in putinta ca sa atraga lumea in pacat, sa ne indeparteze de La Dumnezeu, sa ne duca in iad si in unele cazuri sa posede anumite trupuri. ( cum ajung sa le posede este mult de discutat. Unii isi vad sufletul si accepta de buna voie sa fie posedati. Altii pentru pacatele lor. Nu sunt eu in masura sa spun cum ajung sa faca asta. ) . Un lucru este cert. Nici un diavol nu intra intr-un om fara acceptul Lui Dumnezeu. Diavolii nu se pot atinge de noi fara ingaduinta Lui Dumnezeu. Daca i-ar lasa Dumnezeu sa faca ce vor cu noi si ar avea mana libera ne-ar nimicii pe toti, nu ar mai incerca sa ne atraga si indemne sa cadem in pacat si sa-l alegem pe satana in detrimentul Lui Dumnezeu.

  1. Sfinții spun că ”mirenii vor fi ca dracii, iar monahii, ca mirenii”, atât se va îndrăci lumea!
   Iarăși spun că, în vremurile din urmă, va fi mai liniște în Iad de pe pământ pentru că, diavolii vor intra în oamenii care nu-și fac cruce și nu o poartă la gât, neînsemnându-și mâncarea și băutura cu semnul sfintei cruci.

   Și DA…sunt draci (extratereștrii, reptilieni…) care au pe ei haine sintetică de om, având cristale între pielea lor de drac și cea sintetică, ca să nu fie descoperiți cu aparatura specială! Singurul lucru care-i trădează, sunt pupilele care la un moment dat, fără voia lor se îngustează ca la feline, iar albul ochilor capătă nuanță galben-verzui!

   Și DA…sunt oameni posedați, care acționează sub impulsul/îndrumarea diavolului (sau legiunii de diavoli) ce zac în ei/ele. Am văzut oameni firavi, fragili chiar, cum se zbăteau în lanțuri, mai să le rupă, având chipul desfigurat, trupul contorsionat și privire de fiară!

   Și DA…nu mint cu nimic, Dumnezeu mi-e martor că am văzut oameni cărora li s-a subțiat pupila și au zâmbit viclean, știind că știu cine sunt ei!

   Am văzut filmări scurte pe youtube în care apar ”îngeri” având aripi mari, cu trupuri goale de bărbați sau de femei, ceea ce nu e în regulă! Îngerii nu au sex! Numai în icoana Antihristului de la C.M.B. are de-a stânga și de-a dreapta un ”înger” femeie și un ”înger” bărbat, așa cum este și el…HERMAFRODIT!
   Ei își fac deja apariția, vrând să înșele vigilența creștinilor, dându-se ”îngeri” buni.
   Nu spunea și Pr.Cleopa de la Sihăstria că în vremurile din urmă să fim atenți, altfel ne vom pupa cu dracii și ne vom îmbrățișa?

 15. Pentru Bianca:
  PUNE MÂNA ȘI CITEȘTE PASAJUL ĂSTA, DACĂ ȚI-E LENE SĂ GÂNDEȘTI:

  ”-Așadar acum, Părinte (drag), totuși, iertați-mă, acești oameni, acum, după cum ne spuneți, fără de Hristos, CUM pot săvârși Taine, CUM pot avea Har? Cum pot, adică, credincioșii să se simtă bine aflându-se în comuniune cu aceștia?
  Preot:Uitați, noi, ca să ne aflăm în comuniune sacramentală cu cineva, va trebui să cădem de acord în ceea ce privește credința. ADICĂ, DREAPTA CREDINȚĂ ESTE PREMIZA PENTRU COMUNIUNEA SACRAMENTALĂ.
  DIN MOMENT CE HRISTOS NU ESTE ACOLO, EI SĂVÂRȘESC TAINE, DAR NU ORTODOXE!
  DE CE FEL? ERETICE! ADICĂ DIAVOLEȘTI, DEMONICE, PROFANE ȘI MINCINOASE! ȘI PUSTII DE HAR…
  Astfel de ”taine” înfăptuiesc acum, acolo. Și, bineînțeles că NU se poate ca creștinii să participe la tainele demonice de-acum, ale pseudo-episcopilor C.M.B.-lui. Se-nțelege de la sine!
  Creștinii, vor participa la Tainele Bisericii lor. Vor rămâne, adică, acolo unde au fost botezați, acolo unde au crescut, acolo unde s-au cununat, acolo unde au devenit monahi, și monahii, și ierei, și preoți, adică în aceeași credință a simbolului de Credință întru care s-au botezat, vor rămâne în Biserica lui Hristos.
  ACEIA CARE AU SCHIMBAT CREDINȚA ÎN MOD OFICIAL DE-ACUM, SINODAL… ȘI AU SPUS CĂ HRISTOS ESTE MĂDULAR AL LUI ANTIHRIST, NU SE MAI AFLĂ DE-ACUM ÎN BISERICA LUI HRISTOS, CI APARȚIN BISERICII LUI ANTIHRIST.
  NU-I VOM ACCEPTA NICICÂND PE ACEȘTI OAMENI CARE AU SEMNAT, AU DOGMATIZAT ȘI CARE AU CO –SEMNAT ACESTE DECIZII HULITOARE. ”

  P.S. Deci, m-am despărțit NU de Biserica lui Hristos, ci de Bisericile (ca locașuri) unde sunt pomeniți toți cei care au la Sinodul din Creta care săvârșesc taine demonice, NU ortodoxe!
  Viclenia a fost atât de perfectă, cam cum a făcut Papa cu greco-catolicii: ”slujiți Liturghia ortodoxă EXACT cum e ea, DAR recunoașteți-mă pe mine ca reprezentant al Bisericii, Cap al ei!”
  Numai că ACUM, nu ni se cere închinare în fața Papei, ci Antihristului însuși, care tronează în ”icoana” CMB-ului.
  Dacă tu crezi că mai există Taine (cele 7) în Bisericile unde sunt pomeniți cei din Creta, du-te la ei! Fă-te părtașă cu ereticii, cu mahomedanii, musulmanii, budiștii, iehoviștii!
  ASTA-I APOSTAZIA GENERALĂ!

  1. Alt pasaj:

   ”-Da, nu mai că, spun creștinii, noi NU mergem pentru popi, NU ne interesează ce fac ăștia. Noi mergem pentru Hristos. Așadar, unde este problema? Adică, creștinii au convingerea că mergând, să zicem, la biserici, nu întâmpină vreo problemă și că ei înșiși nu au vreun aport la toatea astea, considerând că merg în continuare pe coorodonatele pe care le știau, făcând pe nisnaiul.
   Preot: Păi, și noi, pentru același motiv NU mergem la ei, pentru că NU mergem la popi, ci pentru Hristos. DIN MOMENT CE HRISTOS NU E ACOLO, LA CE BUN SĂ MAI MERGEM?
   -Va trebui să înțeleagă cum că Hristos NU este acolo.
   Preot: PENTRU A MERGE ACOLO, TREBUIE SĂ ACCEPTĂM CĂ ESTE ȘI HRISTOS CU EI. ACEASTA ESTE HULA ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT ȘI NU VA FI NICICÂND IERTATĂ! AM SPUS CĂ HRISTOS, NU VA DEVENI NICICÂND MEMBRUL NICIUNEI COMUNITĂȚI ERETICE ȘI CU ATÂT MAI PUȚIN, AL CELEI APARȚINÂND LUI ANTIHRIST.
   Așadar, Hristos e ABSENT și, din moment ce lipsește EL, noi, la ce să mai mergem?
   -Și în special acum, dacă continuă fiecare creștin să fie în comuniune cu toți aceștia, este de acord și încurajează la rândul lui deciziile acestora, rămânând astfel, la rândul lui membru al pseudo-bisericii lui Antihrist.”

   Preot:Desigur, desigur. Cu alte cuvinte: ORICÂT DE ORTODOXĂ AR FI MĂRTURIA PE CARE AR FACE-O, TERIBILĂ ȘI ÎNFRICOȘĂTOARE, DIN MOMENT CE ACESTA SE DUCE RECUNOSCÂNDU-I ÎNCĂ DREPT REPREZENTANȚI AI CREDINȚEI LUI, RECUNOSCÂNDU-I ÎNCĂ DE DREPT, AI SĂI DELEGAȚI BISERICEȘTI ȘI DREPT AI SĂI REPREZENTANȚI, ȚINE (automat) ȘI CREDINȚA ACESTORA.
   Ține, adică, credința C.M.B-ului; cea a Sinodului din Creta. Deoarece, POMENIREA în timpul Sfintei Liturghii, DECLARĂ chiar ASTA: IDENTIFICAREA ÎNTRU CREDINȚĂ.
   -Adică, atunci când spun: ”pentru arhiepiscopul nostru…?”
   Preot:Așa. Va să zică, IDENTIFICĂ CREDINȚA MEA, CU A ACESTUIA!
   -Și, deci avem aceeași credință. Așadar, dacă ei țin de-acum credința lui Antihrist, înseamnă că…
   Preot: Și-apoi, când în mod oficial participă la toate cele, dar în mod ne-oficial spune că, ”eu, NU accept asta”, este, adică, iertați-mă puțin…cum ar veni: ca atunci când vulpea nu ajunge la struguri și spune că sunt acri.
   -Și în trecut însă, am avut sinoade eretice. Adică, aș dori, dacă puteți, să ne dați câteva exemple despre cum au procedat Sfinții în situații asemănătoare. Cu toate că, după câte înțelegem, asemenea situație NU a mai existat. Adică, SĂ ADERE LA UN ALT ORGANISM ȘI SĂ-ȘI PUNĂ CĂPETENIE PE ANTIHRIST, ÎN LOC DE HRISTOS.”

  2. Este parerea cuiva despre situatia din Creta. Si? Ce vrei sa inteleg? Asa fiecare dintre noi are o parere insa canoanele lasate de parinti ne dau voie doar sa ne ingradim de erezie pana la judecata acestei probleme de catre un sinod.

   Deocamdata TOATE bisericile locale sunt in comuniune iar dupa logica de mai sus ar insemna ca deja a cazut TOATA Biserica (nu este macar un episcop care sa se opuna) ceea ce este chiar impotriva Sf Scripturi. Iarta-ma dar nu cred asa ceva.

   Traim vremuri tulburi insa asta nu ne da voie sa sarim gardul de colo colo. Cine isi asuma sa aiba o pozitie in afara Sf Canoane sa stie ca-si risca mantuirea chiar daca aparent este manat de cele mai bune intentii.

   1. Deci, după tine, până la judecarea cestei probleme de către sinod (care-i VÂNDUT cred 100%) NU va avea interes nicicum să rezolve lucrul ăsta, pentru că asta ar însemna să RECUNOASCĂ că au greșit!

    Deci, până atunci…E DE BINE?
    Eu zic că nu!
    Încearcă să vizionezi filmul cu schimonahul, Pr.Macarie….

    https://ortodoxinfo.ro/2019/06/26/patriarhia-ecumenista-de-constantinopol-va-trimite-o-delegatie-la-vatican-pentru-promovarea-unitatii-cu-papistasii-care-va-asista-si-la-liturghia-savarsita-de-ereticul-papa-francisc/

    https://www.youtube.com/watch?v=aO0Zi0iXa4A&feature=youtu.be
    https://youtu.be/aO0Zi0iXa4A

 16. Oare prostia nu este un pacat mai mare decat avortul? Nu din cauza prostiei se ajunge la avort?
  Daca tot se spune despre unii ca sunt mai prosti decat prevede legea, cand va fi declarata prostia ilegala?

  1. Cu cine te cerți, haiduc?
   Ce să înțeleg eu, care intru pe site și citesc răutățile tale?
   Că în neamul tău nu s-au făcut avorturi, sau ce?!
   Că te crezi atât de dăștept încât toată lumea e proastă, sau ce?!
   Iar dacă vorbești despre avorturi, înseamnă că te legi de femei!
   Stai jos și gândește-te BINE cum ai ajuns pe lume….iar inteligența ta (diabolică), o moștenești de la femeia care ți-a dat viață…deci…trage concluzii, deșteptule!

   1. “Prostia este eternă și invincibilă.” – Alexandru Paleologu

    Nu vreau să polemizez cu nimeni pe seama prostiei. Ar fi o prostie.

    1. aha…dai înapoi!
     După ce ataci pe-aici…tu, VULCAN DE URĂ ȘI DE NECREDINȚĂ!
     Acum întorci spatele făcând pe fetița cu fundițe…dacă nu voiai să POLENIZEZI prostii pe-aici, mai bine tăceai de la bun început și filozof rămâneai!

     Tu, împreună cu Andrei…și ăla, zici că-i face probleme colecistul…vărsând la fel ca și tine – FIERE!

  1. Bre, sula are ceva cu sarcinile, nu cu prefectura, macar atata lucru ai fi putut sa intelegi!
   Avem cele mai multe mame minore din Europa
   Procentul la nivel național este de 12,3%, mult peste media europeană, de 4%. În țara noastră, unul din zece copii are o mamă adolescentă.
   https://www.cotidianul.ro/avem-cele-mai-multe-mame-minore-din-europa/

   Ce se va alege din copii lor? Cati vor fi avortati si cati vor ajunge in camine de copii?
   Prostia este o boala incurabila care da nastere la multe complicatii, uneori fatale.

   1. Prostia CUI, bre?
    Iar bați șeaua să priceapă calul de dar?
    Adolescentele-alea n-au părinți, bre?
    Iar dacă rămân însărcinate, copiii lor dacă sunt avortați ori născuți și dați la cămine….CINE e de vină, bre?

    1. CINE e de vină, bre, doar nu chiar prostul?

     “Prostul are un mare avantaj faţă de omul deştept: este întotdeauna mulţumit de el însuşi”. – Napoleon Bonaparte

     „Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine” (Pildele lui Solomon 1, 7).

     “Prostul nu este constient de prostia lui, asa ca nu se simte niciodata raspunzator pentru consecintele prostiei lui.” – cineva

     https://www.libris.ro/mama-prostilor-e-mereu-gravida-nicu-gavriluta-ine978-973-611-683-4.html

     1. Touche!
      Deci, din citatele tale reiese că PROSTUL E BĂRBAT! :))))
      Iar ULTIMUL, ți se potrivește MĂNUȘĂ, pentru că NU te simți răspunzător pentru apărarea acerbă în privința CMB-știlor și-a consecințelor ce derivă de-aici!

      P.S. ”Gura păcătosului, ADEVĂR grăiește!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button