X

Patriarhia ecumenistă de Constantinopol va trimite o delegație la Vatican pentru promovarea unității cu papistașii, care va asista și la „liturghia” săvârșită de ereticul papa Francisc

Delegația Patriarhiei Ecumenice la Sărbătoarea Tronală a Bisericii Romano-Catolice

Patriarhia Ecumenică trimite o delegație oficială la Sărbătoarea Tronală a „Bisericii” Romano-Catolice din 27 iunie până pe 29 iunie, la sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Delegația este condusă de Arhiepiscopul Job Telmessos, copreședinte al Comisiei Internaționale Mixte de Dialog Teologic dintre „Biserica” Romano-Catolică și Biserica Ortodoxă, care a studiat teologia cu specializare în liturghie.

Delegația este formată din Episcopul Maximos de Melitene, Episcop-vicar al Mitropoliei Franței, care a studiat istoria, științele politice și teologia cu specializare în relațiile diplomatice, și Diaconul Bosforios, codecograf al Sfântului Sinod al Patriarhiei Ecumenice.

Vineri, 28 iunie, delegația Patriarhiei Ecumenice va organiza o întâlnire privată cu Papa Francisc și va avea discuții cu Consiliul Pontifical pentru Promovarea Unității Creștinilor. Apoi se va organiza un prânz oficial în onoarea Pontifului.

Sâmbătă, 29 iunie, delegația va participa la Marea Divină „Liturghie” din Bazilica Sf. Petru, unde Papa va concelebra „Sfânta Liturghie” cu zeci de cardinali și arhiepiscopi din întreaga lume.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

30 comentarii

 1. UPS! Se grăbesc nenorociții!
  Să ne pregătim sufletește după ”unirea” ăstora!
  Știm toți ce vine după….

 2. Uitați-vă vă rog la imaginea din articol și vedeți pe veșmântul de pe așazisa masa crucea satanistă(crucea întoarsă). Cu cine vrem să mergem îniante. Doamne ferește, apără și păzește pe acest popor necatehizat și dus cu preșul sub sloganul binelui și a toleranței. Vai de noi. Numai rugăciunea cu smerenie și lacrimi de pocăință ne mai poate salva.

  1. asa e, e intoarsa crucea, bine ca ai observat –la prima vedere nici eu n-am observat-o–! Diavolul lucreaza chiar pe fata si in biserica, nu numai in filme, concerte etc

 3. „Sâmbătă, 29 iunie, delegația va participa la Marea Divină „Liturghie” din Bazilica Sf. Petru” – Asta-i cel mai grav.

  Ce mai zice Sf Munte? Daca tace …

  1. E profețită și căderea Sf. Munte așa că se va întâmpla și aceasta… timpul se scurtează pentru noi, și ăștia se grăbesc feroce, asta e părerea mea !

  2. Cred ca in imagie se vede crucea Sfîntului apostol Petru cu doua chei incrucișate. (a fost răstignit cu capul în jos, precum el însuşi a cerut şi şi-a primit fericitul sfârşit. citat din sinaxarul ortodox ) …

 4. Patriarhia ecumenică a fost pervertită în urmă cu 70 de ani cu sprijin occidental și american. În 1946 a fost înscăunat ca patriarh ecumenic Pf. Maxim, care era un bun prieten cu Patriarhul Alexei I al Moscovei și al Întregii Rusii, un apropiat al patriarhiei de la Moscova, prea apropiat de Uniunea Sovietică în condițiile în care Războiul Rece bătea la ușă. Astfel, amerlocii au hotărât să îl debarce din postul de patriarh ortodox de Constantinopol. În 1948 americanii au pregătit minuțions ,, Operațiunea Atenagoras”, ierarhul venind la Istanbul cu avionul personal al președintelui Truman și cu mandat de la acesta. Maximos al V-lea a fost înlăturat pe motive de ,, sănătate șubredă” . ( Totuși a trăit până în 72, exact ca Atenagoras). Atenagoras a fost episcop pt diaspora greacă din America, nici nu avea cetățenie turcă. Peste noapte însă, americanii i-au făcut pașaport. Și așa a ajuns la Constantinopol un ierarh agreat de americani, care ierarh a ridicat anatema pusă papistașilor de patriarhul Kelularios în 1054. Tot Atenagoras a început dialogul cu Papa Pius al XII-lea care a ajutat criminalii de război naziști să fugă în America Latină, iar cu papa Paul al VI-lea s-a întâlnit s-a îmbrățișat și au pornit la vale tăvălugul ecumenist. Toate jocurile au miză geopolitică. Anul trecut Poroșenko s-a dus la Bartolomeu să ceară autocefalie pentru facțiunea de la Kiev ruptă de Biserica Ortodoxă-Rusă-Mamă. În urma lui Poroșenko s-au dus la Patriarhia Ecumenică ambasadorii americani de la Atena și Constantinopol și Bartolomeu a emis tomosul de autocefalie, cauzând rascolnicie în lumea răsăriteană. Fără îndoială, patriarhii ecumeniști, odinioară ecumenici se doresc a fi mai mari peste ceilalți preafericiți din lumea ortodoxă, iar ăsta e un simptom care duce către papism. Pobabil că asta și vor, pentru ca mai apoi să se unească și cu Roma cea veche, mai precis cu ereticul papă să creeze o struțo-cămilă, un pseudo-creștinism globalist, desacralizat și golit de conținut. Fără îndoială, nu vor reuși, căci Rusia Ortodoxă va fi o mare opreliște înaintea acestora. Aceasta va fi un ultim bastion al Dreptei Credințe /Orthodoxei adeverind cuvintele monahului Filothei, acelea că Moscova e ,, A Treia Romă, iar A Patra Romă nu va mai exista!”.

   1. Momentan e condusă de ecumenistul Kiril, dar va veni un împărat ortodox 100 procente de la Dumnezeu și va face ordine în țară și în biserică,și-i va mătura pe toți sataniștii de la putere,sper doar să aibă pentru ce veni și pentru cine,

 5. Pentru ei,Crucea Adevarata, e un obstacol in calea proiectelor pe care le au,de asta o prefera pe cea intoarsa,ca cel care e simbolizat de aceasta cruce intoarsa,le ajuta in planurile lor…

  1. De i-ar întoarce și pe ei cu capul in jos poate așa le-ar veni mintea în cap, da crucea se vede deodată că e satanistă oare creștinii de acolo nu au observat așa mizerie ??!

 6. Ce spunea Filothei (probabil Zervakos) despre a treia Roma nu era in sens pozitiv! Prima Roma a fost a imparatilor persecutori ai crestinilor, a doua Roma e a ereticilor catolici care sunt tot persecutori ai crestinilor (cei care pastreaza dreapta credinta – vezi crimele facute de Ordinul Templierilor sau mai actual cele facute de catolici in Ardeal de gen. Adolf von Buccow la ordinele imparatesei Maria Tereza), a treia Roma va fi cea condusa de proorocul mincinos, care va fi mana dreapta si ajutorul de nadejde al antihristului !!!! Pe rusi ca popor si pe conducatorul lor ii uraste Dumnezeu ( si nu vorbesc de putinii credinciosi ortodocsi adevarati si echilibrati pe care ii are Rusia; putini comparativ cu populatia Rusiei, care nu este major catehizata, multi sunt inca atei, iar dintre credinciosi multi sunt fanatici sau ecumenisti). El numeste tara cu numele de Magog (adica „tara lui Gog”), iar pe conducatorul lor Gog despre care spune textual: „O, Gog, te urasc !”.

 7. Dupa „unire”va incepe prigonirea ortodocsilor adevarati.Pregatiti-va!Prefer s-o ia ecumenismul inaintea cipului sau,si mai bine,razboiul inaintea amandurora!

 8. A fost și la noi recent in tara „””””sf.papa”””””,a stat 3zile ce sa discutat cu ușile închise nu știm putem doar banui,oricum vremurile din urma trebuie sa se întâmple dp cuvântul Mântuitorului Iisus Hristos,cerul și pământul,vor trece,dar cuvintele Mele,nu vor trece…,se zice că ar fi sar fi născut antihrist și am acesta ar implini30ani,sa ne ferească Dumnezeu să apucăm acele 1260zole ale sfârșitului omenirii….

 9. https://www.youtube.com/watch?v=aO0Zi0iXa4A&feature=youtu.be
  https://youtu.be/aO0Zi0iXa4A
  Preot: Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi. Amin.
  Slavă Ție Dumnezeul nostru, Slavă Ție! Împărate Ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Care pretutindeni ești și toate le-mplinești, Vistierul bunătăților și Dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește Bunule, sufletele noastre. Amin. Părinți și frați, bucurați-vă întru Domnul.
  -Bucurați-vă Părinte, binecuvântați.
  Preot: Domnul.
  -Cu noi se află Părintele Macarie, schimonahul de la Mănăstirea Cutlumuș, din Sfântul Munte, care a întrerupt comuniunea bisericească cu toți pseudo-episcopii și cu toți cei care se află în comuniune cu aceștia, în urma cunoscutului și notoriului Sinod tâlhăresc din Creta, ce a avut loc în 2016.
  Iar astăzi l-am ruga, deoarece este un subiect care îi privește pe toți creștinii, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ne răspundă cumva și să ne clarifice unele probleme, care s-au ivit și care ne interesează.
  Pentru început, Părinte (drag), se vorbește mult în ultima vreme de așa-numitul Consiliu Mondial al ”bisericilor”.
  Este un organism despre care mulți creștini NU au luat cunoștință, cu toate că, după cum, să zic așa, ne-am informat cu privire la acesta, apărem înscriși ca membri ai acestui organism și, într-adevăr, este DREPTUL FIECĂRUI CREȘTIN ca, cel puțin SĂ ȘTIE UNDE ESTE ÎNSCRIS.
  Vreți să ne spuneți, așa, câteva lucruri în această privință?
  Preot: Vom spune câteva cuvinte despre așa-numitul Consiliu Mondial al ”bisericilor”, despre C.M.B. Vom arăta și două-trei fotografii, așa, ca să înțelegem aproximativ ce este…
  Așadar…CONSILIUL MONDIAL AL ”BISERICILOR”, așa-numitul Consiliu Mondial al ”bisericilor” ESTE UN ORGANISM ANTIHRISTIC, AL CĂRUI SCOP ESTE PROMOVAREA UNIFICĂRII CELOR APROXIMATIV 370 DE ERESURI CARE PARTICIPĂ LA ACESTA, CU 600 DE MILIOANE DE MEMBRI, DIN 110 ȚĂRI.
  Conform STATUTULUI, premiza în baza căreia o ”biserică” – între ghilimele – poate deveni membră a acestuia este aceea de a accepta faptul că participarea cuiva la acest organism, la acest organism antihristic, este mai cuprinzătoare decât a participa, în calitate de membru, la propria ”biserică” (de apartenență).
  Aceasta este ”Declarația de la Toronto”, care a fost dogmatizată de către Sinodul din Creta.
  -Adică, din câte înțelegem, oricare membru-candidat ce dorește să devină membru (deplin) al acestui organism, să-i aparțină, trebuie să admită că este lacunar și neîmplinit, împlinirea găsindu-și-o numai prin participarea la acesta.
  Preot: Trebuie, adică, să admită că NU este cea Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică, după cum spune Simbolul nostru de Credință, ci toate eresurile (împreună), sunt ”una, sfântă, sobornicească și apostolească biserică”, cu alte cuvinte, că toți auto-numiții ”creștini” constituie ”biserica” lui Hristos, altminteri nu poți deveni membru.
  -Chiar așa. Aceasta, adică, este o premisă fundamentală a acestui organism.
  S-a vorbit mult și despre această icoană pe care o vedem aici și care, după câte știm, este reprezentată (min.3:18) pe o suprafață de aproximativ 50 m2, acolo, în sala de întruniri.
  Această ”icoană” a creat, așa, multă vâlvă și a provocat neliniște credincioșilor deoarece se presupune că îl reprezintă pe Hristos. Este (însă) așa? Vreți să ne spuneți, așa, puțin, care-i situația?
  Preot: ACESTA ESTE HRISTOSUL C.M.B.-ului.
  -C.M.B. este Consiliul Mondial al ”bisericilor”? Consiliul Mondial al ”bisericilor”.
  Preot: Da. Conform spuselor lor. Aceasta este într-adevăr, este o icoană de 50 m2, o broderie-tapițerie, cum să-i spunem, care este acolo, în sala de întruniri, toate, toate acolo unde au loc, în fața aceluia se desfășoară toate.
  -Vedem aici, o icoană specifică.
  Preot: Da. Este aici, dedesubt. Care aici se vede mai clar. De aici se vede mai clar, care…acesta este un hristos hermafrodit. Adică este jumătate bărbat și jumătate femeie. Partea sa, cea din stânga după cum privim, este cea femeiască.
  -Dacă vreți să ne și indicați.
  Preot: Iar partea sa, cea din dreapta, este cea bărbătească. Adică, pe de-o parte, aici are piept, pe când în partea cealaltă, nu are piept. Are, adică, piept bărbătesc. Pe de-o parte, în stânga are un umăr femeiesc, pe partea dreaptă, are umăr bărbătesc.
  Pe partea stângă este, așa, coapsa femeiască, pe dreapta, cea bărbătească.

 10. Are brațele deschise, fără Cruce, fără a binecuvânta, pur și simplu ca politicienii. NU are aură luminoasă (de sfințenie). Nu stă scris niciunde O Ω N (Cel ce este). NU scrie niciunde Iisus.
  -În loc de aură luminoasă văd…
  Preot: acolo, pe de-o parte, că are soarele. Jumătate este soarele și jumătate este luna. Are o pasăre deasupra, cu coada despicată, care NU este, bineînțeles, porumbel.
  NU există porumbei cu cozi despicate, care îi înfige ceva în cap, ceva rotund, ceva ca demonic trebuie să fie ceea ce-i înfige acolo. La dreapta sa, așa cum privim, are o femeie-înger, care are piept, iar în stânga are un bărbat-înger.
  De jur împrejur are înfășurat un șarpe. Acesta este fiara care urcă din pământ, cum spune Apocalipsa.
  -Da, și nouă de asta ne-a amintit.
  Preot: ACEASTA…aceasta ESTE ICOANA LUI ANTIHRIST CARE ESTE EXPUSĂ LA C.M.B., LA CONSILIUL MONDIAL AL ”BISERICILOR”.
  -Și de-asemenea, mă iertați Părinte, vedem aici, la sigla din denumirea acestui organism ca o minge care seamănă cu șarpele, cu OIKUMENE, adică ne amintește de șarpele care este descris și în Apocalipsă.
  Preot: Da, da, șarpele este, șarpele este cel care stă acolo, sub cruce.
  -Vrem să ne spuneți, acum…, deoarece am fost informați că la acest organism fondat în 1948, atunci când a fost fondat și Statul Israel, Biserica Ortodoxă Elenă participa încă de pe atunci. Acum vedem însă, că problema asta a fost reluată intens odată cu acest sinod din Creta, și aș vrea să ne spuneți un pic ce anume se întâmplă și…
  Preot: În 1948 când a fost fondat acest organism la care ați menționat acum că participa, membră fiind, și Biserica, Biserica pentru a deveni membră undeva, pentru a fi constituită o dogmă, pentru a se dogmatiza, în așa fel încât să-i lege și pe toți membrii Bisericii, trebuie să se întrunească Sinod.
  Atunci când nu se întrunește Sinod – cu alte cuvinte, părerea personală a cuiva, încă și dacă acesta este Sfânt, NU este dogmă în Biserică – de aceea nu putem spune că Biserica era membră în 1948, ci erau numai unii, dintre aceia care conduceau Bisericile, numai aceia erau membri, fără a fi însă, și Biserica.
  Acesta este și motivul pentru care se străduiau de mai bine de 60 de ani să realizeze acest sinod, ca să poată aceștia, cărora le aparține părerea în cauză, să o statornicească drept dogmă în Biserică și să-i lege pe toți membrii, membrii Bisericii.
  -Părinte (drag), iertați-mă dar, din nefericire, creștinii, astăzi, NU cunosc despre importanaț Sinodurilor și nici despre Instituția Sinodală. Cred, adică, cum că trebuie să ne spuneți, așa, puțin…De ce este atât de semnificativă întrunirea acestui sinod în 2016 și CE schimbă la o adică, în Biserică, cu dogma noastră, cu credința noastră, de ce trebuie să se neliniștească de-acum credincioșii, de ce trebuie să reacționeze la ceea ce se întâmplă?
  Preot: După cum am spus, părerea cuiva NU este dogmă în Biserică. Sinodurile scriu dogmă în Biserică. Scriu (stabilesc) adică, Sfinte Canoane și Dogmele. Dacă NU se întrunește Sinod, NU sunt legați membrii Bisericii, pentru asta de-aici. Să-ți arăt încă una, aici. Aici, este veacul sfânt al celor șapte sfinte și ecumenice Sinoduri.
  -Adică acelea care au modelat Crezul.
  Preot: E, da, toată credința, credința ortodoxă, credința creștinilor – pentru că ORTODOX ȘI CREȘTIN E UNUL ȘI ACELAȘI LUCRU. NU EXISTĂ CREȘTIN ERETIC; VA FI ORI CREȘTIN, ORI ERETIC, ceea ce înseamnă că credința creștinilor se găsește în cele Șapte Sfinte Sinoade Ecumenice, în deciziile și în Sfintele Canoane ale acestora. Oricine adaugă sau ciuntește ceva la aceste Sfinte Sinoade Ecumenice, devine eretic și este mădular îndepărtate de la Biserica lui Hristos.
  Acestea sunt Sfintele Șapte Sinoade Ecumenice pe care le prăznuim, avându-L căpetenie pe Hristos și acesta de-aici este sinodul din Creta, avându-l drept căpetenie de Antihrist. Nu-l au adică, drept căpetenie pe Hristos, îl au drept căpetenie de Antihrist.
  -Adică, acum, la acest sinod care este un foarte mare sinod…cred, deci, că după Sinodul Sf.Grigore Palamas este cel mai mare sinod care a avut loc. Ce anume s-a întâmplat, să zicem, cu acest sinod, de trebuie să ne neliniștim?
  Preot: Iată, vă voi spune ceva: ACEST SINOD A SCRIS O ALTĂ CREDINȚĂ, O CREDINȚĂ DIFERITĂ, O NOUĂ CREDINȚĂ. Deoarece susține că trăim în noua eră, așa că a scris o nouă credință.
  Adică, aceste Sinoade…credința noastră, a Bisericii noastre, este că Biserica este Una.
  Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică. Un Domn, Un Botez.
  -Părinte (drag), aș dori la acest moment, mă iertați, să ne explicați puțin, din punct de vedere dogmatic, ce înseamnă pentru creștini, termenul ”Biserică”? De ce au identificat creștinii Biserica, cu templele (clădirile acesteia), cu preoții, în general, cu clerul și, în acest fel, se creează o confuzie.
  Preot: Am să vă spun, Acum, într-un moment. Să vă explic aici puțin, de ce au scris o nouă credință. Acest lucru este esențial. Pentru că a noastră credință este, în primul rând, ca Una este Biserica, Unul este Hristos, de aceea Una este și Biserica Sa.
  Credința asta de-aici pe care au statornicit-o acum, la Sinodul din Creta este aceea că acum, Hristos…pe când noi avem Un Hristos, Una Biserică, toți ereticii și schismaticii sunt în afara Bisericii.

 11. Aceștia, au statornicit o nouă credință. Care? Că ereticii și schismaticii sunt Biserica cea Una a Lui Hristos. Adică toate eresurile sunt Biserica cea Una a Lui Hristos.
  -Cum adică?
  Preot: Avem două credințe diferite. Avem credința C.M.B.-ului al Sinodului din Creta, cum că toate eresurile sunt biserică. Și avem credința sfintelor sinoade ecumenice că Biserica este Una și toate eresurile sunt în afara Bisericii. Adică două credințe diferite.
  -În fond, vorbim adică de o Biserică dezbinată care trebuie să se unească. CE adică AU DOGMATIZAT LA ACEST SINOD? Ce au dogmatizat? CARE ESTE RELAȚIA DINTRE SINOD ȘI ACEST ORGANSM? ACEST ORGANISM ANTIHRISTIC!
  Preot: ACEST SINOD A DOGMATIZAT, în primul rând, C.M.B-ul, Consiliul Mondial al ”Bisericilor”.
  -Cum l-au dogmatizat? Ce vreți să spuneți? Am devenit membri? Adică?
  Preot: Adică, la articolul 16. Trebuie fiecare să citească, însă, aceste lucruri. La articolul 16 au dogmatizat C.M.B-ul.
  Trebuie să cauți să vezi cum a dogmatizat. A DOGMATIZAT CA UN ORGANISM INTERCREȘTIN, că acolo, în cadrul acestuia, TOATE ERESURILE, TOȚI AȘA-NUMIȚII CREȘTINI SUNT BISERICĂ ȘI CĂ TOȚI DE-ACOLO TREBUIE SĂ SE UNIFICE. LA ART.17 A DOGMATIZAT PARTICIPAREA, PARTICIPAREA DEJA OBLIGATORIE A MEMBRILOR LA ACEST C.M.B..
  Iar la ART.19 A DOGMATIZAT STATUTUL, ADICĂ CREDINȚA C.M.B-ULUI. Asta a înfăptuit sinodul din Creta. Pentru acest lucru s-a și întrunit.
  Adică, ACOLO unde era opinia unor indivizi, era credința unor indivizi.
  -Vă referiți la participarea noastră?
  Preot: Și C.M.B-ul și participarea noastră acolo, au reușit ăștia până la urmă, de atunci, de la 1948…aceștia au reușit până la urmă să o facă ȘI LEGE ȘI DOGMĂ ÎN BISERICĂ (iar acum este obligatorie pentru toți membrii bisericii), care spune că, creștinii, Hristos și mădularele sale, creștinii sunt membri ai Consiliului Mondial al Bisericilor. Pentru că noi…(aici tușește și se oprește)
  -Părinte, aici explicați-ne puțin ce înțelegem prin ”Biserică”?
  Preot: Biserica, pentru noi, înseamnă Hristos. Căpătâi! Trupul lui Hristos având drept Cap pe Hristos. Mădularele sunt Sfinții, Preasfânta noastră Fecioară, și Sfinții, și creștinii, adică ce care s-au botezat cu botez ortodox, s-au botezat în Biserica Lui Hristos. NU sunt nici ereticii, nici schismaticii. Când aici, la sinodul din Creta, a spus că Bisericile locale, adică Biserica; adică Hristos – Biserica este Hristos – CÂND SPUNE CĂ BISERICA ESTE MEMBRĂ A C.M.B., VREA SĂ SPUNĂ CĂ HRISTOS ESTE MEMBRU AL C.M.B.
  A DOGMATIZAT ASTA, AICI! Că Hristos este membru al C.M.B. Asta nu se poate întâmpla niciodată. Acest lucru nu poate fi tâlcuit nici dogmatic și nici logic.
  Cum poate Cel ce pretutindeni Este și toate le-mplinește, Dumnezeul, să aparțină unui organism antihristic, unei comunități eretice și nu numai, să aparțină pseudo-bisericii lui Antihrist, să fie slujitorul lui Antihrist?
  -Adică, împreună cu toți ceilalți eretici, cei 400 nu mai știu câți după cum ne-ați spus.
  Preot:Adică, acum unul dintre ceilalți membri este acolo, este și Hristos. ADICĂ PRINTRE ȘI ÎMPREUNĂ CU CEILALȚI. UNUL DINTRE MEMBRII CARE PARTICIPĂ ÎN MOD DEPLIN ȘI EGAL, ESTE ȘI HRISTOS. Care creștin, deci, poate să suporte așa ceva atunci când Hristos, adică Biserica Sa este membră a pseudo-bisericii lui Antihrist?
  Deoarece, pentru ca cineva să devină membru al unui organism, trebuie să fie de-o fire cu acel organism. Unul mai mic se încorporează într-unul mai mare.
  -Părinte (drag), mă deranjează și numai când îl văd acolo. Pentru asta…Da.
  Preot:Așadar, ce se întâmplă aici. Noi…unde, firește NU se poate afla Hristos. DE ACEEA PLEACĂ HRISTOS, PENTRU CĂ NU POATE FI MĂDULAR AL LUI ANTIHRIST.
  Și rămân numai aceștia care au dogmatizat și au semnat asta. FĂRĂ HRISTOS.
  -Și sunt, adică, membri?
  Preot:Și sunt membri oficiali, din moment ce și-au pus semnăturile. ACESTE SEMNĂTURI, PÂNĂ SĂ SE ÎNTRUNEASCĂ UN SINOD CARE SĂ ANULEZE ACESTE SEMNĂTURI, ESTE ÎN VIGOARE ACEASTĂ CREDINȚĂ A C.M.B.
  -Aceasta NU este credința Bisericii, ci este credința C.M.B. Da. Asta este altă problemă, Părinte. Mulți spun că acest sinod nu este valabil și că, ceea ce a fost semnat nu are nicio valabilitate și nu ne influențează pentru că, spun ei, este un pseudo-sinod căruia, în nici un caz, nu merită să-i dăm importanță, ci noi să continuăm în mod normal, ca până acum. Ce aveți de spus despre asta?
  Preot:Bine, asta, cred că asta, păi, nu au nici un fundament ceea ce spun aceștia, cu asta, discuția noastră devine hilară. Acest sinod, DA, este un pseudo-sinod pentru că NU este ortodox, pentru că este eretic, dar NU este nul. TREBUIE SĂ SE ÎNTRUNEASCĂ UN ALT SINOD CA SĂ-L ANULEZE.
  -Părinte, adică așa se făcea? Nici un sinod nu se auto-anulează. Întotdeauna era așa.
  Preot: Istoria noastră bisericească, astfel de exemple ne-a dat și aceasta este credința noastră, CĂ UN ALT SINOD ORTODOX A CONDAMNAT UNUL…
  -Adică, Părinte, până la a fi condamnat (Părintele: e în vigoare) produce și rezultate juridice după cum înțelegem acum, pentru că participarea la un organism care este reglementat de un statut, ne dăm seama că atrage și unele îndatoriri, există anumite condiții, așadar aceștia, în mod obligatoriu trebuie să dea ascultare acestui statut, (Părintele: Da, este normal, așa este), adică, ÎN ESENȚĂ, TREBUIE SĂ DEA ASCULTARE ȘI LUI ANTIHRIST, ȘI LUI HRISTOS.

 12. Preot:Adică…da, dar pentru că nu poți da ascultare și lui Antihrist, și Lui Hristos, dau ascultare numai lui Antihrist.
  -Da, pentru că, după cum vedem, și Hristos trebuie adică să dea ascultare statului. (Pr.:)Așa spun ei, da, așa spun.
  Preot: Din moment ce Biserica participă acolo și are, pe de-o parte drepturi, are însă și îndatoriri; trebuie să contribuie cu toate mijloacele și să accepte credința C.M.B. pentru a deveni membru, altminteri nu pot deveni membru.
  -Adică fiecare membru, cu orice dispune, trebuie să ajute deci, acest organism.
  Preot: pentru promovarea acestui organism (Interlocutoarea: Vreți să spuneți că și mănăstiri și clădiri bisericești și bani?) Pentru promovarea acestui organism (I.: Am înțeles)
  -Ne dăm seama că aceasta este cu siguranță ceva hulitor. Acum, în ceea ce-i privește pe creștini. În pagina electronică a organismului, cu titlul ”World Council of Churches”, dacă apăsăm pe modulul Member Churches vedem că este înscrisă și Biserica Elenă și apărem drept creștini. Aproximativ 10 milioane 3 mii de membrii înscriși.
  Preot:Da, din moment ce, de-acum, conform Sinodului din Creta, bisericile locale și membrii acestora, adică Biserica și membrii acesteia, sunt membri C.M.B.
  -Așa, deci. Și-acum, vreți să ne spuneți, cum adică, de-acum, acești oameni nu mai sunt Biserică? Adică acum, după acest sinod (Pr.:iată), care este problema?
  Preot: Dacă unii acceptă Biserica – adică, ce este Biserica? -, că sunt mădulare ale Lui Hristos, trebuie să accepte dogmatic – pentru că oamenii NU judecă deloc problema din punct de vedere dogmatic – TREBUIE SĂ ”ACCEPTE” DOGMATIC, CĂ HRISTOS ESTE ÎMPREUNĂ CU ACEȘTI INDIVIZI, ADICĂ ÎMPREUNĂ CU ACEȘTI PSEUDO-EPISCOPI, CĂ ESTE ȘI HRISTOS LAOLALTĂ, ÎN ACEASTĂ COMUNITATE ERETICĂ.
  LUCRU DESPRE CARE AM SPUS CĂ NU ESTE POSIBIL! SĂ FIE ȘI HRISTOS MĂDULAR AL LUI ANTIHRIST, AL PSEUDO-BISERICII LUI ANTIHRIST, A C.M.B….
  Altminteri, dacă NU este Hristos, care bineînțeles că NU este – nu se poate fi (acolo) Hristos – , aceștia sunt, atunci, după cum am spus, FĂRĂ HRISTOS. Adică, acești indivizi NU pot să fie de-acum, să mai aparțină Bisericii. NU se poate din punct de vedere dogmatic ca ei să aparțină. SUNT APOSTAȚI, DEOARECE AU PLECAT DE LA BISERICĂ ȘI DE LA CREDINȚA BISERICII ȘI S-AU DUS LA O ALTĂ COMUNITATE, ERETICĂ, CU O ALTĂ CREDINȚĂ.
  Ce poate fi mai limpede și adevărat decât asta? Nu putem, adică, să contestăm și realitatea însăși!
  -Așadar acum, Părinte (drag), totuși, iertați-mă, acești oameni, acum, după cum ne spuneți, fără de Hristos, CUM pot săvârși Taine, CUM pot avea Har? Cum pot, adică, credincioșii să se simtă bine aflându-se în comuniune cu aceștia?
  Preot:Uitați, noi, ca să ne aflăm în comuniune sacramentală cu cineva, va trebui să cădem de acord în ceea ce privește credința. ADICĂ, DREAPTA CREDINȚĂ ESTE PREMIZA PENTRU COMUNIUNEA SACRAMENTALĂ.
  DIN MOMENT CE HRISTOS NU ESTE ACOLO, EI SĂVÂRȘESC TAINE, DAR NU ORTODOXE!
  DE CE FEL? ERETICE! ADICĂ DIAVOLEȘTI, DEMONICE, PROFANE ȘI MINCINOASE! ȘI PUSTII DE HAR…
  Astfel de ”taine” înfăptuiesc acum, acolo. Și, bineînțeles că NU se poate ca creștinii să participe la tainele demonice de-acum, ale pseudo-episcopilor C.M.B.-lui. Se-nțelege de la sine!
  Creștinii, vor participa la Tainele Bisericii lor. Vor rămâne, adică, acolo unde au fost botezați, acolo unde au crescut, acolo unde s-au cununat, acolo unde au devenit monahi, și monahii, și ierei, și preoți, adică în aceeași credință a simbolului de Credință întru care s-au botezat, vor rămâne în Biserica lui Hristos.
  ACEIA CARE AU SCHIMBAT CREDINȚA ÎN MOD OFICIAL DE-ACUM, SINODAL… ȘI AU SPUS CĂ HRISTOS ESTE MĂDULAR AL LUI ANTIHRIST, NU SE MAI AFLĂ DE-ACUM ÎN BISERICA LUI HRISTOS, CI APARȚIN BISERICII LUI ANTIHRIST.
  NU-I VOM ACCEPTA NICICÂND PE ACEȘTI OAMENI CARE AU SEMNAT, AU DOGMATIZAT ȘI CARE AU CO –SEMNAT ACESTE DECIZII HULITOARE.
  -Adică, ce trebuie să facă creștinii? Spuneți-ne așa, din punct de vedere practic.
  Preot: să întrerupă comuniunea sacramentală. ORICE COMUNIUNE CU PSEUDO-EPISCOPII C.M.B.-ului, cu pseudo-creștinii, pentru că NU pot fi și creștini și C.M.B.-iști, țin altă credință, NU țin credința creștinilor. ĂȘTIA SE NUMESC DE-ACUM, CEMEBIȘTI.
  (Pr.: pentru că ereticii își iau denumirea), Pseudo C.M.B., adică inițialele C.M.B.
  (Pr.: Așa, da, de la C.M.B.. Așa este, așa este), sau ale eresiarhului, sau ale eresului.
  -Da, nu mai că, spun creștinii, noi NU mergem pentru popi, NU ne interesează ce fac ăștia. Noi mergem pentru Hristos. Așadar, unde este problema? Adică, creștinii au convingerea că mergând, să zicem, la biserici, nu întâmpină vreo problemă și că ei înșiși nu au vreun aport la toatea astea, considerând că merg în continuare pe coorodonatele pe care le știau, făcând pe nisnaiul.

 13. Preot: Păi, și noi, pentru același motiv NU mergem la ei, pentru că NU mergem la popi, ci pentru Hristos. DIN MOMENT CE HRISTOS NU E ACOLO, LA CE BUN SĂ MAI MERGEM?
  -Va trebui să înțeleagă cum că Hristos NU este acolo.
  Preot: PENTRU A MERGE ACOLO, TREBUIE SĂ ACCEPTĂM CĂ ESTE ȘI HRISTOS CU EI. ACEASTA ESTE HULA ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT ȘI NU VA FI NICICÂND IERTATĂ! AM SPUS CĂ HRISTOS, NU VA DEVENI NICICÂND MEMBRUL NICIUNEI COMUNITĂȚI ERETICE ȘI CU ATÂT MAI PUȚIN, AL CELEI APARȚINÂND LUI ANTIHRIST.
  Așadar, Hristos e ABSENT și, din moment ce lipsește EL, noi, la ce să mai mergem?
  -Și în special acum, dacă continuă fiecare creștin să fie în comuniune cu toți aceștia, este de acord și încurajează la rândul lui deciziile acestora, rămânând astfel, la rândul lui membru al pseudo-bisericii lui Antihrist.
  Preot:Desigur, desigur. Cu alte cuvinte: ORICÂT DE ORTODOXĂ AR FI MĂRTURIA PE CARE AR FACE-O, TERIBILĂ ȘI ÎNFRICOȘĂTOARE, DIN MOMENT CE ACESTA SE DUCE RECUNOSCÂNDU-I ÎNCĂ DREPT REPREZENTANȚI AI CREDINȚEI LUI, RECUNOSCÂNDU-I ÎNCĂ DE DREPT, AI SĂI DELEGAȚI BISERICEȘTI ȘI DREPT AI SĂI REPREZENTANȚI, ȚINE (automat) ȘI CREDINȚA ACESTORA.
  Ține, adică, credința C.M.B-ului; cea a Sinodului din Creta. Deoarece, POMENIREA în timpul Sfintei Liturghii, DECLARĂ chiar ASTA: IDENTIFICAREA ÎNTRU CREDINȚĂ.
  -Adică, atunci când spun: ”pentru arhiepiscopul nostru…?”
  Preot:Așa. Va să zică, IDENTIFICĂ CREDINȚA MEA, CU A ACESTUIA!
  -Și, deci avem aceeași credință. Așadar, dacă ei țin de-acum credința lui Antihrist, înseamnă că…
  Preot: Și-apoi, când în mod oficial participă la toate cele, dar în mod ne-oficial spune că, ”eu, NU accept asta”, este, adică, iertați-mă puțin…cum ar veni: ca atunci când vulpea nu ajunge la struguri și spune că sunt acri.
  -Și în trecut însă, am avut sinoade eretice. Adică, aș dori, dacă puteți, să ne dați câteva exemple despre cum au procedat Sfinții în situații asemănătoare. Cu toate că, după câte înțelegem, asemenea situație NU a mai existat. Adică, SĂ ADERE LA UN ALT ORGANISM ȘI SĂ-ȘI PUNĂ CĂPETENIE PE ANTIHRIST, ÎN LOC DE HRISTOS.
  Preot: NU a mai existat!
  -Și să dea ascultare de-acum, la Statut. Dar, spuneți-ne, dacă vreți, așa, despre situații asemănătoare.
  Preot:NU EXISTĂ CEVA ANALOG PENTRU A COMPARA CAZUL NOSTRU. În situația noastră…
  Pentru că am spus și altă dată, eresuri au fost consemnate, dar nicicând eresurile…
  Toți ereticii care făceau un sinod spuneau că ei erau Biserica, iar toți cei care NU erau de acord cu aceștia, se găseau în afara Bisericii.
  CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ AICI, ESTE NEMAIVĂZUT! NU NUMAI CĂ AU SCRIS O ÎNVĂȚĂTURĂ ERETICĂ, CI LE-AU ACCEPTAT ȘI PE TOATE CELELALTE CARE NU ERAU DE-ACORD CU EI, CA FIIND BISERICI.
  -Iar acestea, ne imaginăm că sunt deja anatemizate de către cele 7 Sinoade Ecumenice. Pentru că, mulți spun că trebuie să se facă acum un nou sinod, care să le condamne.
  Preot: Vedeți Dvs., ERESUL ESTE O ÎNVĂȚĂTURĂ POTRIVNICĂ ÎNVĂȚĂTURII ORTODOXE. Potrivnică învățăturii Bisericii. Fiecare eres este condamnat.
  Sfintele Sinoade Ecumenice, de aceea se numesc Sfinte, pentru că, deciziile lor care au anatemizat fiecare eres și pe toți ereticii până la sfârșitul veacului, NU depind, NU fac subiectul recunoașterii din partea vreunui episcoop sau a vreunui alt sinod sau a oricăror alți oameni. SUNT VALABILE ÎN VECI ȘI PENTRU TOTDEAUNA.
  ORICINE ADAUGĂ SAU ȘTIRBEȘTE CREDINȚA ACESTOR SFINTE SINOADE ECUMENICE, ESTE ERETIC ȘI SE AFLĂ AUTOMAT, ÎN AFARA BISERICII!
  CU ATÂT MAI MULT ACEȘTIA, CARE AU ADERAT ÎN MOD OFICIAL LA O COMUNITATE ERETICĂ, LA O GRUPARE ERETICĂ!
  AU PLECAT DE-ACUM, DIN BISERICĂ…ÎN MOD OFICIAL ȘI AU ADERAT ALTUNDEVA!
  -ESTE aceasta oare, MAREA APOSTAZIE?
  Preot: ACEASTA ESTE MAREA APOSTAZIE! Adică, au plecat de la Hristos și s-au dus la Antihrist. Asta este!
  -Așadar trebuie, după câte înțelegem, SĂ ÎNTRERUPEM IMEDIAT COMUNIUNEA CU ACEȘTIA, dacă vrem…
  Preot: Am să vă răspund imediat la întrebare. Când spunem MĂRTURISITORI, înțelegem că sunt anumiți oameni, anumiți creștini…mireni, monahi, preoți, ieromonahi, care ce făceau?
  Mai înainte de toate, când se făcea un sinod eretic, întrerupeau comuniunea bisericească cu acei pseudo-episcopi eretici ai sinodului.
  Exemplul cel mai asemănător cu situația noastră este situația din timpul primei și celei de-a doua perioade ale luptei împotriva icoanelor (iconomahia).
  Mai mult parcă, a doua perioadă a iconomahiei, atunci când avem și multe scrisori ale Preacuviosului Teodor Studitul Mărturisitorul, atunci când avusese loc un sinod iconomah (iconoclast) cu Împăratul, iar Sf.Teodor Studitul întrerupsese orice comuniune bisericească cu episcopii eretici de-atunci.

 14. Iar ceea ce se spune, păi, zice-se, la acest sinod, patru partriarhii n-au participat..patru, așadar…
  Da, iertați-mă puțin…n-au participat, dar din moment ce se află în comuniune bisericească cu aceștia, îi acceptă, acceptă și deciziile sinodului. Asta-i dimensiunea dogmatică. Acesta-i adevărul!
  -Atunci, Părinte (drag), acum, nu-i așa? Acum, ce face creștinul? Dacă vrea, așa, să țină credința?
  Preot:AM SPUS CĂ ÎNTRERUPEM ORICE COMUNIUNE BISERICEASCĂ! ADICĂ, COMUNIUNEA SACRAMENTALĂ CU PSEUDO-EPISCOPII C.M.B.-iști AI ACESTUI SINOD RĂU-SLĂVITOR ȘI CU TOȚI CEI CARE SE AFLĂ ÎN COMUNIUNE CU EI.
  PÂNĂ LA JERTFA SUPREMĂ, PÂNĂ LA JERTFA SUPREMĂ! Adică, NU va accepta nicicând…
  -Și cum poate fi suplinit adică, acum, acest gol care se va crea din lipsa accesului la slujbele bisericești, la Taine în general, cum adică va fi suplinit acest gol?
  Preot: Păi, NU va fi nicio lipsă de slujbe, nici nu va fi vreo lipsă de Taine. Dacă era să lipsească Tainele, am fi vorbit de Taine Ortodoxe. Din moment ce ele sunt eretice, despre ce fel de lipsă vorbim?
  Care-i lipsa de Taine de care vom suferi? Creștinii trebuie să înțeleagă ACUM, că atunci când se face Mărturisire, dintotdeauna, subiectul principal NU sunt Tainele, subiectul principal este Mărturisirea. Asta-i problema.
  SĂ ȚINEM DREAPTA CREDINȚĂ.
  SĂ ȚINEM DREAPTA MĂRTURISIRE.
  Iar DACĂ VREA BUNUL DUMNEZEU SĂ NE DEA ȘI TAINE, SĂ FIE BINECUVÂNTAT.
  NU vrea să ne dea, tot binecuvântat să fie!
  A DOUA VENIRE VA AVEA LOC, EXISTĂ O TRADIȚIE LA SF.MUNTE, DEOARECE NU SE VOR FACE SFINTE LITURGHII.
  ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ, SUNT SĂVÂRȘITE ÎN TOATĂ LUMEA, NUMAI CÂTEVA SFINTE LITURGHII, PE PLACUL LUI DUMNEZEU!
  Adică, din moment ce la a Doua Venire a Domnului se va întâmpla așa ceva, CUM SE VOR ÎMPĂRTĂȘI DACĂ NU SE VOR SĂVÂRȘI SFINTE LITURGHII?
  Așa…de aceea bunul Dumnezeu ne pregătește începând de la ușor, în vederea greutăților.
  Ne pregătește de pe-acum, când ne vom împărtăși pe unde-om găsi, la vreun preot ortodox, iar mai târziu, NU vom mai găsi unde a merge…să ne împărtășim.
  DE-ACUM ÎNAINTE, LUPTA NOASTRĂ VA FI: DREAPTA MĂRTURISIRE PÂNĂ LA JERTFA SUPREMĂ.
  Adică, NU-i vom accepta NICICÂND pe aceștia care au scris și au co-semnat că Hristos este slujitorul lui Antihrist, al C.M.B.
  Nicicând nu-i vom accepta pe acești oameni. Nu-i vom accepta nicicând ca biserică pe acești oameni. Nicicând ca mădulare ale lui Hristos, pentru că atunci, din punct de vedere dogmatic, e ca și când a-m accepta că Hristos este într-adevăr mădular al lui Antihrist.
  TREBUIE MULTĂ RUGĂCIUNE: DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILUIEȘTE-MĂ!…neîncetată, neîntreruptă rugăciune.
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILUIEȘTE-MĂ! Și multă atenție la poruncile Sale. La poruncile Sale. Să păzim poruncile Sale.
  Trebuie să fim de-acum, diamante în fața Lui Dumnezeu, dacă vrem să ne numim Mărturisitori.
  Adică, și care sunt poruncile Sale? Când vine vorba despre credință, NU vă temeți când spun unii: ”A, judeci, condamni clerul”…nu, nu este așa!
  CONDAMNAREA CLERULUI SE REFERĂ LA PROBLEME DE VIAȚĂ, NU LA PROBLEME DE CREDINȚĂ! Așa spun Părinții noștri.
  Toate acestea sunt ne-ortodoxe, artificiale și eretice…ceea ce propovăduiesc.
  -Așadar, Părinte (drag), ceea de care se presupune că se temeau atâția părinți în ultimii ani și vorbeau despre ecumenism, și toate astea…ACESTEA S-AU ÎNFĂPTUIT. Adică, din moment ce-au devenit TOȚI membri și și-au însușit credința C.M.B.-ului, care acceptă că toate astea sunt biserici surori, toți membrii, toate eresurile.
  Iar de-acum se axează, acolo, pe țelul lor, unitatea învederată, ceea ce a fost deja realizat, nu este ceva ce va urma să se întâmple într-un viitor, astfel încât să avem încă timp de așteptat, pentru că nu a venit încă ora, pentru că se aude și așa ceva.
  Aici se aude că, de-acum, ceea ce exista și ne pândea ca pericol, s-a înfăptuit deja!
  Preot: Acesta e un artificiu al Satanei care spune: ”NU te pocăi acum, pocăiește-te un pic mai încolo”. Același lucru îl spune și acum.

 15. Acum, DIN MOMENT CE S-A FĂCUT SINOD ȘI A FOST OFICIALIZATĂ DEJA ADERAREA ACESTOR PSEUDO-EPISCOPI…LA ACEASTĂ PSEUDO-BISERICĂ A LUI ANTIHRIST, DE-ACUM, NU MAI AVEM TIMP. PÂNĂ AICI A FOST!
  CEEA CE AVEM NOI DE FĂCUT…FIRESCUL, ESTE SĂ NU NE AFLĂM ȘI NOI ACOLO, CU EI!
  SĂ PLECĂM DE LA EI, DE LA C.M.B.!
  -Părinte drag, permiteți-mi, acum mulți creștini care s-au informat, așa, câte puțin, relativ la Sinodul din Creta, și înțeleg că ceva RĂU se întâmplă, AU PLECAT ȘI S-AU DUS LA GRUPĂRI VECHI-CALENDARISTE.
  Despre acestea, ce aveți de spus?
  Preot: Vedeți, în ceea ce privește grupările stiliste, vreau să vă spun că, deoarece Hristos este Unul, după cum am spus, Unul este Hristos, Unul Trupul Său, Unul Capul Său, iar noi…mădulare, nu pot exista și alte biserici.
  GRUPĂRILE STILISTE SUNT NIȘTE BISERICI CARE S-AU AUTO-PROCLAMAT BISERICI.
  Sunt, știu și eu…vreo zece, douăsprezece? Câte sunt? Unde fiecare dintre ele recunoaște că este singura biserică, iar toate celelalte sunt pseudo-biserici. Din moment ce este Una Biserică, Unul Hristos, noi vom rămâne în Biserica Lui Hristos și NU vom accepta NICIODATĂ o altă biserică, în afară de Biserica Lui Hristos.
  Orice altceva este pseudo-biserică. Stiliștii? Ce sunt aceștia? Au făcut o greșeală pentru că au ca dogmă calendarul.
  CALENDARUL NU ESTE O TEMĂ DE FACTURĂ TEOLOGICĂ, CI DE UNA BISERICEASCĂ.
  -Cu alte cuvinte, vreți să spuneți că nu este o problemă…
  Preot: NU este o problemă de credință, NU este o problemă legată de dogmă…
  -Așadar, nu trebuia…
  Preot: Aceștia au făcut o problemă de credință, din calendar. Fără vechiul calendar, NU este Biserică, NU există Taine.
  Și-au făcut propriile biserici, așa-numitele ”adevărate biserici ortodoxe” (goh), sunt adevărații creștini ortodocși și se auto-intitulează biserici.
  NU avem de-a face cu ei.
  Noi NU vom avea nicio comuniune nici cu cemembiștii, nici cu stiliștii.
  Vreau să pun o întrebare: înainte de Sinodul din Creta, ne-am fi dus la vreo grupare stilistă?
  -Evident că nu.
  Preot: Ei, atunci de ce să ne ducem acum? S-a schimbat ceva acum? Vom rămâne în Biserică, acolo unde am fost crescuți.
  -Pur și simplu, oamenii se tem că pot rămâne așa, fără vreo căpetenie, să nu se simtă probabil așa, ca înrolați în vreo grupare și, din sentimentul acesta de nesiguranță, poate că…
  Preot: În sfârșit, în ultimă instanță: STILIȘTII SUNT PSEUDO-BISERICI CU PSEUDO-EPISCOPI, AȘA CUM PSEUDO-BISERICĂ SUNT ȘI CEMEMBIȘTII, CU PSEUDO-EPISCOPI. Să rămână creștinii în Biserică, unde au crescut, au fost botezați, au crescut, s-au cununat, s-au călugărit și să NU devieze nici un pic, de-acolo!
  Nici către stânga, unde se află pseudo-episcopii C.M.B.-ului, nici către dreapta, unde se află pseudo-bisericile stiliste.
  -Însă, Părinte, după cum se vede, doarece într-adevăr acesta pare a fi masculofemelă, hermafrodit (icoana Antihristului), aceasta, după cum ne dăm seama, pentru că există și proorocie cum că ANTIHRIST va fi așa, cu totul împotriva firii, VA FI HERMOFRODIT.
  Evident, că și toată conjuctura va fi de-asemenea, hermafrodită…adică, să fi și cu acesta, și cu Hristos. Să dai ascultare și lui Antihrist, și Lui Hristos.
  Și evident că vrea să le facă pe toate, ca pe el însuși.
  Vă mulțumim mult! Sperăm, creștinii să fi înțeles unele concepte fundamentale.
  Dacă au nevoie de mai multe detalii și probabil că au și diferite dileme, unde ar putea găsi, așa, unele informații în plus? Credim că există o pagină electronică de profil.
  Preot: Să apeleze la pagina electronică esxataxronia, adică adresa este: http://www.esxataxronia.blogspot.com
  Pot să acceseze acolo și să citească ceva mai mult decât am spus noi acum.
  -Părinte, să vă mulțumim…mult!”
  Sfârșit.

 16. Sincer, m-așteptam să PLOUĂ cu comentarii, dar m-am înșelat!
  Ok….recomand episcopilor, preoților, mirenilor să revadă filmul PACT CU DIAVOLUL…
  Acolo, arată multe lucruri, inclusiv imaginea omului din viitorul apropiat, aș spune prezent….parșivitatea și perversitatea diavolului, modul cum se folosește de LEGE ca să-și impună necurățiile legate de sex și/sau de ”identitatea de gen”, etc…
  Iată câteva aspecte:

  1.Milton (Satana) spune, cum reușește să se impună el….mergând pe jos, cu metroul, prin piețe, cunoscând personal oamenii și mersul lucrurilor…în discuție cu Kevin Lomax, fiul său căruia îi spune:
  ”Nu te umfla în pene, băiete!
  Oricât de bun ai fi, NU ATRAGE ATENȚIA ASUPRA TA!
  ACESTA ESTE SECRETUL.
  Trebuie să te faci mic, inofensiv….să fii un tip mărunt.
  Știi tu, unul nătâng, ocolit de ceilalți….unul care înoată tot timpul în rahat.
  Uită-te la mine!
  Subestimat încă din prima zi.
  NU te-ai gândi niciodată că sunt STĂPÂNUL UNIVERSULUI, nu-i așa?
  ASTA E SINGURA TA SLĂBICIUNE, DUPĂ CUM VĂD EU…” -adică a tuturor oamenilor care încă NU CRED CĂ DRACUL E AȘA DE NEGRU ȘI AFURISIT!

  2. Milton (Satana) spune, anticipând OMUL VIITORULUI:
  ”Milton, îl întreabă pe fiul lui, Kevin Lomax, în ceea ce-l privește pe Eddie Barzoon dacă și-a dat seama că este maniaco-depresiv…
  ”l-am ajutat să scape din două divorțuri, de dependența de cocaină și de o recepționeră gravidă….creația extraordinară a lui Dumnezeu? Ha! L-am avertiza la fiecare pas.
  L-am văzut agitându-se ca o jucărie. Ca o jucărie cu arc.
  Ca un nesătul de 125 kg pe roți!
  Următoarea mie de ani se apropie (Satana e milenarist!)
  EDDIE BARZOON…PRIVEȘTE-L CU ATENȚIE PENTRU CĂ ESTE OMUL MILENIULUI URMĂTOR!
  NU E NICIUN MISTER DE UNDE VIN OAMENII ĂȘTIA!
  POFTA OMULUI CREȘTE ATÂT DE MULT, ÎNCÂT POȚI TĂIA ATOMUL CU DORINȚA LUI.
  CONSTRUIEȘTI EGO-URI MARI, CÂT CATEDRALELE.
  CONECTEZI IMEDIAT LUMEA LA FIECARE DORINȚĂ ARZĂTOARE.
  HRĂNEȘTI CU AUR CELE MAI ANOSTE VISE, CELE MAI BANALE FANTEZII, PÂNĂ CÂND OMUL VREA SĂ VIE ÎMPĂRAT, SĂ DEVINĂ PROPRIUL SĂU DUMNEZEU.
  Și de acolo, încotro?
  Când ne grăbim de la o afacere la alta, cine mai are grijă de această planetă?
  Când aerul devine împuțit, apa – acră, și chiar mierea are un gust metalic de radioactivitate…
  ȘI TOTUL SE PETRECE DIN CE ÎN CE MAI REPEDE.
  NU MAI AI NICIO ȘANSĂ SĂ TE GÂNDEȘTI, SĂ TE PREGĂTEȘTI.
  CUMPERI VIITOR ȘI VINZI VIITOR, CÂND NU MAI EXISTĂ VIITOR!
  Noi (Satana cu Kevin ) noi mai avem o șansă în viitor – UN MILIARD DE EDDIE BAZOON ALEARGĂ SPRE VIITOR!
  Toți sunt gata să pângărească fosta planetă a lui Dumnezeu, să-și lingă degetele ca să fie curate, ca atunci când se așează la tastatura nouă a calculatorului pentru a-și calcula câștigul pentru orele lucrate.
  Și atunci TE LOVEȘTE!
  Trebuie să plătești pentru drumul tău, Eddie! (în timp ce vorbește din turnul său, Eddie este măcelărit de diavolii cu chip de om).
  E puțin cam târziu ca să-ți răscumperi greșelile!
  Ai burta prea plină, scula iritată, ochii plini de sânge și strigi după ajutor!
  Dar, SURPRIZĂ! Nu e nimeni acolo!
  Ești singur, Eddie! (parcă-i transmite, în timp ce este omorât).
  Ești făptura neînsemnată și extraordinară a lui Dumnezeu…
  Poate că e adevărat, Dumnezeu a aruncat cu zarurile de prea multe ori…poate că ne-a lăsat baltă pe toți. ”

  3.Kevin Lomax când află că este conceput în 1966 de către mama sa (chelneriță) și Milton (Satana), ieșind îngrozit din spital fiindcă se sinucisese soția sa, Mary Ann, întâmpinat de Pam (secretarea lui Milton), aceasta îi spune: ”Uită-te la tine…ești îngrozit. Nu te îngrijora…o să te scape el de frica asta. NU trebuie să-ți mai fie teamă niciodată. Du-te, te așteaptă.”

  (probabil așa i-a scăpat de frică pe politicieni, pe bancheri și pe episcopii ăștia de la Sinodul din Creta…)

  Iese pe străzile New York-ului și le vede pustii…vânturate de praf și de hârtii.

  Urcă în turn…basoreliefurile încep să se miște, să prindă viață!
  Vocea lui Milton (Satana) se aude stereo…din toate părțile, ca mesaje consecutive: ”Ai avut dreptate într-un singur lucru: te-am pândit, nu m-am putut abține. Să te pândesc…să aștept….să-mi țin respirația..”.
  Apoi, apare și real: ”Dar nu sunt păpușar, Kevin! Nu eu fac lucrurile să se întâmple!
  Nu așa funcționează asta.
  -Ce-ai făcut cu Mary Ann?
  -Liberea alegere.
  Oamenii sunt ca aripile de fluture.
  Odată atinse, nu mai pot zbura.
  EU DOAR ARANJEZ SCENA.
  Sforile le tragi tu.
  -Ce-ai făcut cu Mary Ann?
  -Un pistol, aici?
  -Blestematule, ce-ai făcut cu soția mea?
  -Pe o scară de 1 la 10, 10 fiind cel mai depravat act sexual cunoscut de om, 1 fiind spectacolul de vineri seara al soților Lomax, aș spune, fără modestie, că Mary Ann și cu mine am ajuns la 7.
  Kevin Îl împușcă de multe ori dar, bine-nțeles că nu moare:
  -M-ai nimerit! M-ai nimerit! Da! Dă-i drumul fiule! Trebuie să-ți descarci furia asta!
  E ultima frunză de smochin…
  -Cine ești tu?
  -Cine sunt eu? Dar cine ești tu?
  Niciodată n-ai pierdut vreun proces.
  De ce? Tu de ce crezi?
  Fiindcă ești AL DRACULUI de bun!
  Da? Dar de ce?
  -Fiindcă ești tatăl meu?
  -Sunt CEVA mai mult decât atât, Kevin…nimeni nu câștigă tot timpul, și face cu ochiul…
  -Cine ești?
  -Ohh…AM ATÂTEA NUME!
  -Satana!
  -Ohhh…spune-mi ”tată”…
  -Mary Ann a știut. A știut , așa că ai distrus-o. (…)
  Milton (Satana): Vanitatea este, categoric, păcatul meu preferat.
  Kevin, e fundamental.
  DRAGOSTEA DE SINE ESTE OPIUL NATURAL.
  Erai preocupat mai mult de altcineva decât de Mary Ann….DE TINE!
  -Ai dreptate, a fost vina mea…am lăsat-o să moară.
  -Nu te învinovăți prea tare, Kevin…o invită apoi pe sora vitregă a lui Kevin, pentru a-l concepe pe Antihrist….
  Pentru că Kevin are remușcări, Milton îi spune:
  ”Pentru cine cari cărămizile vinovăției ? Pentru Dumnezeu? Este adevărat?
  Dumnezeu? Îți dau eu niște informați din interior despre Dumnezeu.
  Lui Dumnezeu îi place să privească.
  E pus pe șotii…gândește-te la asta…
  Îi dă omului….INSTINCTE.
  Îți dă acest dar extraordinar. Și ce face apoi?
  Jur că, pentru propria sa distracție, pentru propriul lui film cosmic cu gaguri…stabilește reguli contradictorii.
  E cel mai mare ”farsor” din toate timpurile: privește, dar nu atinge…atinge, dar nu gusta!
  Gustă, dar nu înghiți! Și, în timp ce tu sari de pe un picior pe altul, ce crezi că face El?
  Se prăpădește de râs!
  E un ”încuiat”! E un ”sadic”!
  E un proprietar ”neglijent”.
  Să te închini Lui?
  Niciodată!
  -Mai bine domnești în Iad decât să slujești în Cer, nu-i așa?
  -De ce nu?! Sunt aici cu nasul în țărână încă de la începutul începuturilor.
  Am nutrit fiecare senzație care i-a fost dată omului.
  Mă interesează ce-și dorește și nu-l judec niciodată!
  De ce? Fiindcă nu-l resping niciodată în ciuda imperfecțiunilor sale.
  Sunt un admirator al omului!
  SUNT UN UMANIST!
  POATE ULTIMUL UMANIST!
  CARE OM NORMAL AR PUTEA SĂ NEGE CĂ SEC.XX A FOST ÎN TOTALITATE AL MEU?
  Tot secolul, Kevin! Al meu! Am trăit apogeul.
  ACUM E VREMEA MEA!
  VREMEA NOASTRĂ…
  -De ce avocatura? Termină cu prostiile, tată!
  DE CE AVOCAȚI?
  DE CE LEGEA?
  -Fiindcă LEGEA, băiatule, NE DESCHIDE TOATE UȘILE!
  E cel mai bun PERMIS de LIBERĂR TRECERE.
  ESTE NOUA PREOȚIE!
  Și obținem…ACHITARE DUPĂ ACHITARE, până când PUTOAREA SE RIDICĂ AȘA DE SUS LA CER, încât se sufocă toți nenorociții de acolo!
  -În Biblie SCRIE CĂ PIERZI!
  Suntem sortiți pieirii, tată.
  -Gândește-te cine a spus asta, fiule!
  De altfel, O SĂ NE SCRIEM PROPRIA BIBLIE….Capitolul 1….aici este ”altarul”…chiar aici!
  Este întrerupt de sora vitregă a lui Kevin care se dezbracă pentru a-l concepe pe Antihrist…
  Kevin, recunoaște că a dorit-o din prima clipă în care a văzut-o….în timpul ăsta, Milton (Satana) începe să spună niște formule, gen incantații, în latină….și spune: ”VIRTUTEA” DIAVOLULUI ESTE ÎN VINTRELE SALE.
  Kevin: ȘI DRAGOSTEA?
  Milton (Satana): supraevaluată!
  Biochimic, e ca și consumul exagerat de ciocolată.
  Când părea să cedeze….Kevin le spune: Libera alegere, nu-i așa? Își scoate pistolul de la brâu și se împușcă în cap.
  Milton (Satana) strigă plin de furie: NU!
  În timp ce-și strânge pumnii, izbucnesc flăcări în spatele lui strigând: Fii blestemat!
  Nu ți-am dat destul?
  Și atunci se preschimbă în diavol, arzând tot în jur….în momentul prăbușirii lui Kevin filmat cu încetinitorul, revine la fața ”umană” întinerind…. privindu-și fiul în ochi, asemeni în oglindă, având același chip cu a lui Kevin, doar părul lung și negru crescându-i brusc, dar și aripile mari, albe, de înger…cum a fost cândva!
  Când Kevin se prăbușete la podea, aripile lui Milton (Satana) devin translucide, până la dispariție, strigând înciudat, cu pumnii strânși, spre Cer….Nuuuu!

  TOTUL se amestecă într-un vortex ce se mișcorează atât de mult, devenind ca un punct ce reprezintă de fapt nivelul pupilei lui Kevin ce se privea în oglinda din toaleta tribunalului din orașul său natal, nu cel de la New York și…tresare speriat, dar bucuros că n-a fost nimic adevărat, ÎNCĂ!
  Lângă el, ca om de presă apare sub altă formă Satana, alias Milton…dar chemându-l Larry, ca om de presă….făcând cu ochiul!

  Deci, Satana va apare LA ÎNCEPUT fie ca OM DE PRESĂ, de PREȘEDINTE DE STAT, ori UN CEO….în tot cazul! Abia DUPĂ…va deveni liderul religios al lumii, după ce a făcut la Sinodul din Creta.

 17. Foarte tare interviul. Foaerte bine explicat ce este CMB-ul si de ce are o asa mare importanta sa NU fim in CMB. Multumesc pentru transcript, mi-a luat ceva sa-l citesc.. (apoi am vazut si video).

 18. E greu de digerat așa-ceva!
  Am fost șocată de viclenia Antihristului în a ne prinde mai din toate părțile: mâncare, apă, haine, tehnologie, iar de ieri…prin Sinodul din Creta…prin Biserică!
  Video-ul trebuie revăzut de mai multe ori, cu răbdare și cu mare atenție!
  Este foarte greu de crezut că nu mai sunt Taine în Biserică după 2016!
  Le este foarte greu mirenilor să accepte că nu mai există Taine și că Hristos nu se mai jertfește acolo, pe Sf.Masă….deci, nici n-au așteptat ecumeniștii ca unirea cu papistașii să fie PE BUNE, adică catolicizat TOT…au hotărât ca CMB-ul, PRIN STATUT ȘI DOGMATIZARE să subordoneze Bisericile locale ale țărilor ortodoxe care, în felul ăsta se închină icoanei Antihristului ce tronează deasupra, la CMB.

  Iarăși, le este foarte greu preoților ca să aleagă una din trei: fie se retrag din preoție, pentru că Hristos nu mai e acolo în Biserică, fie nu-l mai pomenesc pe ierarhul trădător, participant și semnatar al Sinodului din Creta și-atunci Tainele sunt valide iar Hristos încă se mai jertfește pe Sf.Masă, fie slujesc în cunoștință de cauză, ca să nu-și piardă serviciul (nu vocația…), cum ”face toată lumea”, de vrea să trăiască, să nu moară de foame!

  D-aia au și sărit/sar în sus preoții acuzând pe greci pentru dezvăluirile făcute….
  Ca fapt divers, de câțiva ani, până să livreze Ilinca video-ul cu Pr.Macarie, am observat un lucru…obișnuită să beau aghiazmă dimineața, am observat că aceasta nu mai este bună la gust, limpede…are gust de clor, de zici că este apă simplă de la robinet.

  Iar anafura, nu am găsit-o mereu uscată și ne-mucegăită…bine, o să ziceți că din pricina schimbărilor climatice, a pungii (de plastic sau de hârtie) etc…

  AICI, trebuie urmărit: dacă aghiazma nu se strică, anafura…la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.