X

[VIDEO] Vladimir Putin în vizită la Papa Francisc

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. A fost o intanire intre 2 sefi de stat in conditiile in care astazi si maine vor merge la papa papistasii ucraineni.

    Nimeni nu stie ce-au discutat. Este foarte probabil ca unul dintre subiecte s-a referit la schismaticii ucraineni care deja au manisfestat interes sa se apropie de papism.

    Cu siguranta ca aceasta intalnire are o miza mare dar nu se stie daca vom afla vreodata in ce termeni s-a negociat.

  2. off-topic – neversea https://www.facebook.com/NeverseaFestival/videos/2114834698627900/

    Multi tineri, chiar foarte tineri – unii dintre ei cred ca nici nu sunt inca la liceu !
    Pur si simplu cu priviri golite, bâțâindu-se ca si cand ar fi in transa … pe un ritmuri de origine africană !
    Reacțiile, discernământul și conștiența modificate în urma consumului de alcool, energizante și/sau droguri! Face cineva legatura cu păgânismul și cu voodoo ?!
    Mascota umana care se balanganea pe deasupra capului participantilor mă duce cu gândul la îngerii căzuti. ”Fain” aleasă tema!

    1. Este acelasi organizator ca la untold. Demonizare in masa a tinerilor.

      S-a scris foarte mult despre asta dar oamenii nu sunt dispusi sa asculte/vada/citeasca ceea ce nu le convine. Este alegerea lor. Asa isi folosesc ei libertatea.

  3. Ce a spus Valdimir Putin despre Lenin si maousoelul lui:

    “Au fost acei ani de ateism militant atunci când preoţii au fost prigonţi, bisericile au fost distruse, dar în acelaşi timp s-a creat o nouă religie. Ideologia comunistă este foarte asemănătoare cu cea a creştinismului, de fapt: libertate, egalitate, fraternitate, dreptate – totul este expus în Sfânta Scriptură, totul este acolo.”

    “Pe Lenin l-au pus într-un mausoleu. Cu ce este el diferit de relicvele sfinţilor pentru ortodocşi şi, în general, pentru creştini ?” s-a întrebat retoric şeful statului rus, care a declarat că partizanii înhumării mumiei lui Lenin îi spun că în lumea creştină nu există tradiţia de a nu îngropa rămăşiţele umane. “Cum să nu ? Mergeţi la Muntele Athos şi veţi vedea că există relicve de sfinţi”, a susţinut el.

    „Mulţi spun despre Mausoleu că nu corespunde tradiţiei. Ce nu corespunde tradiţiei ? Veniţi la Lavra Grotelor de la Kiev sau priviţi ce s-a întâmplat la Mănăstirea Pskov sau la Muntele Athos. Acolo există relicve ale unor persoane sfinte„

    Sursa: https://adevarul.ro/international/rusia/vladimir-putin-compara-comunismul-crestinismul-mumia-lenin-moastele-sfintilor-crestini-1_5a5c6127df52022f7584be30/index.html

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/16/ortodoxul-vladimir-putin-aseamana-hoitul-lui-lenin-cu-sfintele-moaste

    Ce a spus Vadimir Putin despre sfarsitul lumii:

    “Stiu cind va veni sfirsitul lumii. In aproximativ patru miliarde si jumatate de ani. Din cite imi aduc eu aminte, ciclul de viata al soarelui este de sapte miliarde de ani ceea ce inseamna ca ne aflam exact la mijlocul acestuia. Deci totul se va termina in alte patru miliarde de ani. Pur si simplu reactorul (soarele) se va stinge. Atunci va fi sfirsitul lumii asa cum o stim noi. De asemenea se vor intimpla si alte lucruri. Soarele se va transforma intr-o pitica alba ceea ce inseamna ca in acel moment oricum nu va mai exista viata pe pamint. Daca aceasta intelegi tu prin sfirsitul lumii, acest lucru se va intimpla chiar mai devreme, dar mie nu imi este frica, este ceva inevitabil.”

    Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/11/video-vladimir-putin-despre-sfarsitul-lumii

  4. Putin,o piesa f. importanta pe tabla PAPUSARILOR lumii.Nu poti fi papusar/stapanitor/elita/sionist daca nu detii controlul Rusiei-cea mai mare tara a pamantului,Chinei-cea mai mare populatie a pamantului si SUA-imperiul modern de azi de pe pamant(restul sunt pretendenti/chalengeri).Uitandu-ma la filmul de mai sus,eu vad numai EROTISM/pedofilie/carne umana cu aripi,multa,multa tare,in tablourile alea.Sunt multe statui,ce semnifica idolatria si inchinarea la statui-idoli.Acei ,,juveti” sunt armata papei,adica a comandantului hoardelor antihristului si a inaintemergatorul antihristului.Putin al rusiei este prezentat de catre comandatul suprem al ostilor lui antihrist ,comandatilor/ subalternilor/ sfatuitorilor sai iezuiti,iar pe la ora 1.29 este preluat/inconjurat si insotit inafara cladirii comandantului satanei,ca si un condamnat/prizonier de catre soldatii juveti.Banuiesc ca preaspurcatul papa si ai sai iezuiti ii transmit la urma ,cu un zambet fals si demonic,ca …nu mai este cale de intoarcere-va fi RAZBOI si tu Putin trebuie sa fii ALES,agresorul/adversarul/oponentul papei si a ostilor sale=nato@co,iti uram succes cu armatele tale si sarmaturile tale ucigase de oameni.ATENTIE mare la acest Putin,el isi cipuieste/inseamna proprii locuitori de prin anii 2000,de aici e semn ca e al ostilor satanei.Hristos asa ne invata…dupa FAPTE ii veti cunoaste…deci…Nu poti sa fii decat al lui Hristos sau al Satanei,iar a fi 99% cu Hristos si 1% cu satana=FALS,nu exista,e inselaciune,caci scris este….cel care tine toata legea, dar a gresit o singura porunca,se face calcator a intregii legi…..Nu exista din 2 rele alegem raul cel mai mic=FALS,raul e satana,iar asta e lozinca diavolului ptr INSELATI.Parintele Iustin Parvu spune in multe videoclipuri…mai,noi stam cu DOMNUL…si o spune CLAR,deci nu 99%,ci 100%,fie ca vrem,putem,ne dorim,etc.Ori cu Hristos ,ori cu diavolul,alta armata nu exista.Spune Sf N. Velimirovici in cartea,,Prin Fereastra Temnitei-Hristos nu a coborât pe pământ ca să adune oamenii cu sila, ci ca să strângă voluntari în oastea sa. Cine vrea, vrea; cine nu vrea, nu e dator. Numai că cel ce nu vrea să fie voluntar al lui Hristos ajunge recrut al satanei, fie că vrea, fie că nu. Căci a spus Hristos: Cela ce nu este cu mine, împotriva mea este….pag 183.Este la fel de valabil si in cazul ECUMENISTILOR,nu exista ecumenisti ortodocsi,ci doar ecumenisti eretici,dupa FAPTE ii vedem.Iertati-ma!

  5. Cand Mike.Pence a zis ca SUA a lovit din plin pe IS.in Siria in satele controlate de ei era sa cad pe scaun. Ca cine nu stie ca IS a sechestrat sate ale crestinilor.copti ca sa santajeze comunitatea internationala. Care crestini copti apropos de migratie sunt de nevazut in valul.de migranti. Deci stirea zicea de fapt ca SUA a bombardat copti si i-a ucis ca sa opreasca pe IS care se retrage de fapt in Libia aflam cu ocazia vizitei lui Putin la Roma.
    In aceste conditii este firesc ca papa sau oricare altul ce isi zice crestin sa vorbeasca despre ce au zis ca au discutat si anumite ca lupta in Orientul Mijlociu sa nu distruga pe crestini doar de dragul.victoriei.
    Stiu, imi veti spune coptii sunt eretici, dar nu va ia cu lesin ca aliatul nostru SUA a bombardat crestini chiat si eretici avand ca scop orb exterminarea IS? Eu sunt femeie si mi-e frica si mie de islamism in conditiile in care Islam este produsul ereziei ariene plus inca un evreu eretic intru ale lui si mai bine mor decat sa zic shahada. Dar chiar si asa. Este crestin sa bombardezi crestini ca sa omori islamisti? Si Mike Pence nici macar nu e copt. El e nascut catolic si convertit la sectari, la evanghelisti. Si cu ce liniste ni se zice ca au bombardat sate “controlate de IS”. Cine are ochi sa vada aduna. Au bombardat arabi crestini intru cele ale lor.de cred. Dumnezeu sa ii ierte pe acesti copti si sa ii ajute in drumul lor de dupa urma inspre Imparatia Lui.
    Si noi ramanem cu sangele si aliatul strategic. Rusine lor, rusine acelor militari americani si politicieni ce au sustinut si au scuzat aceasta crima. Si pot sa ma acuze de discriminare islamophoba. Je m’en piche ca sa zic asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button