X

Străzile marilor orașe americane sunt pline de fecale umane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Când Preşedintele Trump a fost întrebat despre epidemia de fecale umane de pe străzile noastre, iată cum a răspuns…

Dacă vizitezi Japonia, îţi garantez că nu vei vedea nicio persoană care defechează pe trotuar.  Pur şi simplu nu se întâmplă aici şi în cele mai multe alte ţări civilizate de pe planetă. Dar aici în SUA, avem o problemă aşa de stringentă cu fecalele umane de pe străzile oraşului nostru încât chiar şi preşedintele SUA vorbeşte despre asta la televiziunea naţională. Preşedintele Trump este cunoscut ca un comentator al condiţiilor deplorabile din alte ţări din când în când, dar în timpul unui interviu din emisiunea Monday night Fox gazda Tucker Carlson l-a întrebat pe Trump despre condiţiile groaznice din unele oraşe americane. În particular, Carlson a observant că, spre deosebire de New York şi Los Angeles, nu se duce nimeni ”la baie pe stradă” în Japonia…

Trump a fost intervievat de către Tucker Carlson în timpul călătoriei sale din Coreea de Sud de peste weekend. Moderatorul de la Fox News a observant că oraşele din Japonia, gazda summitului G20, n-avea deloc “graffiti” şi “nimeni nu se ducea la baie pe stradă” şi-a spus că New York City şi Los Angeles au o “problemă majoră cu mizeria.”

Ca răspuns, Preşedintele Trump a dat vina pe liberalii care conduc acele oraşe mari pentru actualele condiţii, şi a descris viaţa pe care o duc persoanele fără adăpost ca “a trăi în iad”

Preşedintele a descris oraşele ca aflându-se într-o stare jalnică, pretinzând că poliţiştilor “li se face rău doar mergând pe stradă” iar unii oameni “trăiesc în iad”.

Unii oameni ar putea fi tentaţi de gândul că Trump exagera, dar adevărul este că starea străzilor din unele dintre marile oraşe continuă să se deterioreze în ritm rapid.

De exemplu, citiţi următorul extras dintr-un articol al cotidianului Los Angeles Times care a fost publicat cu aproape o lună în urmă

Am văzut atât de mulţi şobolani în ultimele două săptămâni în centrul Los Angeles-ului, încât am bănuit că aceştia complotează să ia cu asalt primăria pe care au cucerit-o paraziţii anul trecut.

Oraşul Los Angeles a devenit un recipient uriaş de gunoi. Aruncătorii de gunoi ilegali parcă erau un pic mai discreţi, aruncându-şi gunoiul pe camp, în rigole sau avanposturi îndepărtate.

Acum străzile oraşelor sunt tratate ca pubelele, sau chiar ca toaletele- joi, la numărul 1600, strada Santee era încercuită după ce cineva a aruncat o încărcătură semnificativă de rahat în stradă. Nu-s sigur când au devenit astea norme, dar trebuie să aibă ceva de-a face cu credinţa că poţi scăpa nepedepsit.

Desigur, lucruri similare pot fi spuse despre Seattle, Portland, Denver sau aproape orice oraş mare din vest.

Când autorităţile au desfiinţat tabăra celor fără adăpost care apăruse pe o întindere de două mile de-a lungul pistei de biciclete din Orange County anul trecut, cam asta au avut de cărat

  • 404 tone de gunoi
  • 13,950 ace de seringă (aproximaţie făcută după capacitatea containerelor)
  • 2,217 kilograme de deşeuri periculoase (excremente umane, propan, pesticide şi alte materiale)

Literalmente a durat câteva luni să se cureţe complet, iar asta a fost doar o foarte mică bucată de două mile din sudul Californiei.

Dar când e vorba de fecale umane, nimeni nici măcar nu se mai apropie de San Francisco.

Potrivit publicaţiei Forbes, au fost mai mult de 118 000 cazuri raportate oficial de fecale umane pe stradă începând din 2011…

Din 2011, au fost cel puţin 118 352 situaţii raportate privind fecalele umane pe străzile oraşelor.

Noul primar, London Breed, a câştigat alegerile promiţând să cureţe oraşul. Totuşi, condiţiile sunt la fel sau mai rele. Anul trecut, numărul de raportări a urcat la un record absolut de 28 084. În primul trimestru din 2019, ritmul a fost de 6 676 cazuri de fecale umane în drumul public.

https://twitter.com/JohnPaczkowski/status/1118263011926532097?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118263011926532097%7Ctwgr%5E393039363b74776565745f6d65646961&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.investmentwatchblog.com%2Fwhen-president-trump-was-asked-about-the-epidemic-of-human-feces-on-our-streets-here-is-how-he-responded%2F

Ăsta ar trebui să fie unul dintre cele mai bogate oraşe de pe întrega planetă, şi totuşi a devenit o grămadă imensă de balegă umană.

Bine-nţeles că multe dintre acestea sunt alimentate de droguri. Dependenţii sunt adesea atât de zombie încât nu le pasă cine sau ce e împrejurul lor atunci când le vine să folosescă buda. În SUA de astăzi, mai mulţi oameni mor din cauza drogurilor decât în accidentele din trafic, şi chiar şi ziarul New York Times recunoaşte că suntem în miezul celei mai mari crize “a drogurilor din istoria Americii”.

Dar pentru mulţi alţii, a fi lipsit de adăpost nu are nicio legătură cu drogurile.  Clasa de mijloc este eviscerată peste tot, iar sărăcia creşte cu fiecare zi ce trece. Şi s-a dovedit că o parte dintre zonele cu cele mai scumpe locuinţe din America se întâmplă să se afle chiar în California

ATTOM Data Solutions a publicat raportul din cel de-al doilea trimestru din 2019 US Home Affordability Report, (gradul în care îţi poţi permite o locuinţă) care arată că preţul mediu al locuinţelor din ultimul trimestru era peste posibilităţile a 74% (353 of 480 counties) dintre americanii din regiunile analizate.

Cele mai scumpe regiuni, a observat raportul, erau în Los Angeles, California; Cook County (Chicago), Illinois; Maricopa County (Phoenix), Arizona; San Diego County, California; şi Orange County, California.

Nu va exista niciodată vreo soluţie permanentă la criza lipsei locuinţelor din California până ce nu vor apărea case mai accesibile, iar în acest moment politicile liberale stau în calea acestui deziderat

Traducerea: Costin Ştirbu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Am vazut multe filmulete pe youtube! E infernul acolo, datorita miilor de falimentari ai sistemului, ajunsi pe strazi! Oamenii aceia care dorm peste tot pe strazile marilor orase, nu au unde sa-si satisfaca necesitatile, iar la caderea noptii strada devine un imens WC! Altii se refugiaza prin parcuri, isi fac nevoile prin pungi si le lasa pe unde apuca!
    Visul american….

  2. Nu tocmai de 4 iulie a fost un cutremur de suprafata in California? Sa nu uitam ca in acel stat la 6 iunie 1966 a fost infiintata adunatura Vrajmasului ca nu pot numi “biserica” a ceeace a facut Andre LaVey acolo. Cu toate beneficiile.fiscale nu as emigra in acel stat din toate cele si nici in New York unde s-a mutat adunatura. Asta daca ar trebui sa emigrez.
    Cand omul.cheama.pe Vrajmas intru “ajutor” ce poate face Dumnezeu? Decat sa dea toate semnele posibile ca omul ales.RAU SI PROSTESC dar nu il.poate forta la.convertire deoarece El Insuso Hristos Dumnezeul nostru a ales sa nu forteze pe nimeni. Doar sa indice.. Nu este conspirationist sa zici ca satanismul s-a impanzit la americani. Este fapt. Ei daca vor ceeace sustin ca vor, sa ii dumireasca Domnul ce este de facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button