X

Italia – ÎNGERI ȘI DEMONI: Lucrători sociali arestați pentru extragerea de copii din familiile lor, care mai apoi erau supuși unor tehnici îngrozitoare

Poliţia Italiană loveşte în reţelele elitelor care “Spală creiere şi vând copii”

28 Iunie 2019

De Vigilant Citizen

Poliţia italiană a destructurat o reţea a elitelor care includea un primar de oraş, psihoterapeuţi celebri, avocaţi si lucratori sociali. Grupul a spălat creierele copiilor folosind tehnici ca electroşocul şi i-a vândut oamenilor bogaţi.

Poliţia italiană a arestat 18 indivizi pentru presupuse fapte de spălarea creierelor copiilor pentru a crede că părinţii lor îi abuzau pentru a-i vinde unor “părinţi adoptivi” (abuzatorii). Reţeaua includea primarul din Bibbiano, doctori, psihoterapeuţi şi lucrători ai serviciile sociale. Potrivit presei italiene, tranzacţiile cu copii se cifrează la sute de mii de euro. Mai mult, s-a descoperit că unii dintre părinţii adoptivi îşi abuzau sexual copiii cumpăraţi.

Reţeaua folosea tehnici îngrozitoare pentru a le spăla creierele copiilor – tehnici folosite şi în Monarch Programming.

“Pentru a le spăla creierele copiilor, cei arestaţi produceau nişte desene cu conotaţii sexuale ca şi cum ar fi fost făcute de copii şi foloseau terapia cu electroşocuri ca pe o  “mică maşină de memorie” pentru a crea false amintiri cu abuzuri, în timp ce terapeuţii sunt acuzaţi că se îmbrăcau ca “personajele ciudate” din imaginile copiilor.”

– France24, Italia arestează 18 indivizi pentru presupuse fapte de spălarea creierelor şi vânzarea copiilor

După vânzarea copiilor, reţeaua depozita cadourile şi scrisorile trimise copiilor de către părinţii lor biologici într-un depozit care a fost descoperit de poliţie.

Investigaţia cu numele de cod “îngeri şi demoni” a început în 2018 şi a arătat că reţeaua opera sub prefăcătoria că ajută copiii aflaţi în situaţii dificile şi-i plasează la părinţi adoptivi. Totuşi, schema a fost practic un paravan pentru traficul de copii. Un articol din ziarul Corriere della Sera explică cum era folosită orice scuză pentru scoaterea copiilor din familiile lor pentru a justifica răpirea şi spălarea creierelor lor. Iată o traducere:

“Ei îi extrăgeau din propriile familii folosind o măsură de urgenţă, susţinută de semne ale suferinţei, dar aproape niciodată un abuz. Orice discomfort exprimat de către minori era destul pentru a-i lua de la părinţi. Un pretext era suficient, o simplă suspiciune, ca gemetele unei fete în timp ce e la baie făcea lucrătorii sociali să acuze părinţii de abuz sexual.”

Poliţia a refuzat să spună câţi copii erau implicaţi sau ce vârstă aveau aceştia.

Sistemul Elitelor 

                    Primăria din Bibbiano şi primarul Andrea Carletti.

Epicentrul reţelei era structura publica a oraşului Bibbiano. Într-adevăr, era condusă de Cura di Bibbiano – serviciul regional care ar trebui să ajute practic copiii abuzaţi. Printre minţile diabolice este Claudio Foti şi soţia lui Nadia Bolognini – “renumiti” psihoterapeuţi care sunt şi fondatorii organizaţiei non-profit Hansel şi Gretel. Alţi suspecţi sunt Fausto Nicolini, un avocat şi directorul general al Spitalului Regional.

Primarul din Bibbiano Andrea Carletti este acuzat de acoperirea infracţiunilor anumitor lucrători sociali şi angajaţi ai primăriei implicaţi în schemă.

În timp ce sfera politică din Italia pretinde că reţeaua era produsul unor  “elemente dezaxate” din sistem, ea este intr-adevăr doar vârful unui foarte dezgustător iceberg.

Traducerea: Costin ştirbu

 

Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Mai ales pentru că se ATING de copii, Dumnezeu va grăbi SFÂRȘITUL!
  Este de ne-conceput pentru mintea mea, să murdărești, să spurci, să mutilezi trupește, sufletește, mintal…copiii!
  Eu i-aș tăia pe retină și i-aș castra!
  Iar dacă fac pe nebunii…împușcați!

  1. Introducerea pedepsei cu moartea pentru abuz de orice fel asupra copiilor este obligatorie.Daca a te ratoii la un copil ca părinte e firesc și ai trage o palmuta scurta, a MALTRATA PSIHIC ȘI SEXUAL un copil E CRIMA.
   Cine sa o propună, cine sa o aprobe?
   În vremurile cind mamele și-au mincat copiii, deși era foamete, ȘI tot nu exista scuza pentru o astfel de mama!
   Dar aceasta degradare a unor astfel de inși e de neacceptat.
   VINO DOAMNE!

 2. Și cate cazuri pe mai fi la nivel mondial de care nu se știe nimic!tind să cred că,datorită vaccinării obligatorii ce s a introdus de curând în Italia,vom mai auzi de astfel de cazuri;vor avea ,,legea”de partea lor pentru cei ce vor refuza vaccinarea copiilor.

 3. Ce s- a ajuns sa li se faca copiilor in zilele acestea – este cel mai greu de auzit si de suportat! Si foamea, seceta, saracia exrema , umilirea si bolile miilor de copii din toata lumea sint foarte dureroase pantru sufletul unui om firesc; dar abuzurile, batjocotirea draceasca , rapirile, infricosarile , torturile psihice si fizice totodata !… Este limita suferintei.Ajunge! Dumnezeu sa intervina cit mai repede!
  SI eu cred ca de aceea vine si razboiul mondial si calamitatile naturale – pentru ca oamenii – mai multi ca niciodata, poate- s-au indracit. Vine ziua VAI-ului. Pe dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.