X

Angela Merkel are aceleași tremurături ca și Adolf Hitler?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost văzută tremurând (video de mai sus) joi, la o întâlnire la care a participat şi preşedintele Frank-Walter Steinmeier, potrivit imaginilor transmise de Reuters – a doua criză de acest gen în ultimele două săptămâni. 

Despre primul tremurat in public puteti citi mai multe la:

[VIDEO] Angela Merkel, cuprinsă de un tremurat, mai multe minute, la o ceremonie oficială

Iata si ce putem citi despre tremuraturile lui Adolf Hitler intr-un articol de pe Historia:

Mulți specialiști presupun că tulburările de natură nervoasă ale lui Hitler, care se acutizaseră în ultima vreme, se datorau unui Parkinson, boală degenerativă care afectează anumite zone ale creierului și are drept rezultat leziuni organice serioase ale sistemului nervos, putând influența inclusiv voința sau controlul sentimentelor.  Prima criză puternică a avut loc în 1942, probabil în urma stresului psihic provocat de prima iarnă petrecută de armatele germane în Rusia. În plus, deranjamentele stomacale de care se plângea de ceva timp s-au accentuat. În 1943 a început să-i tremure toată partea stângă a corpului – mai întâi piciorul, apoi și brațul, situația continuând să se înrăutățească, cu excepția unei scurte perioade de ameliorare, datorată șocului din ziua de 20 iulie 1944. Dar starea sa de sănătate s-a degradat rapid. A început să se plângă de dureri de urechi și de spate, acolo unde îl lovise grinda. A fost descoperită o infecție a sinusului maxilar. Avea mersul nesigur și suferea de puternice migrene. În septembrie 1944 a fost nevoit să stea câteva zile la pat, în urma unor chinuitoare dureri abdominale, fiind diagnosticat și cu icter. Din 1936, când l-a vindecat de eczema de la picior de care suferea și i-a ameliorat suferințele intestinale, dr. Theodor Morell, în calitate de medic personal, s-a bucurat de deplina încredere a lui Hitler, care aprecia tratamentele cu efect imediat ale acestuia. Cu toate astea, problemele de natură nervoasă s-au agravat. În aprilie 1945, Hitler era nevoit să-și sprijine membrele stângi cu cele drepte, pentru a le menține liniștite. Lua 28 de pastile diferite în fiecare zi, iar Morell îi administra injecții cu glucoză și cu o substanță denumită „Vitamultin”, rețetă proprie. Un medic din SS, din personalul lui Himmler, a testat-o în laborator:conținea mari cantități de metamfetamină.

 

Foto: https://reheioaudax.ga/hitler-in-colour-online-subtitrat

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Guri rele din targul evropean zic ca Rebeca Dorothea Kasner alias A Merkel ar fi fiica naturala a Conducatorului 3 R, deci ar putea mosteni boala tatalui…

  2. Bolnavii de Parkinson nu tremura din tot corpul, ca Merkel. Ea are altceva, unii spun ca este tremor ortostatic.
    https://www.activenews.ro/externe/Serviciile-secrete-straine-o-cauta-pe-Merkel-la-%E2%80%9Edosarul-medical-dupa-episoadele-de-tremurat-in-public-156717

    Doctorii nu numesc tremorul ortostatic o boala, ci o „entitate” care produce o “dereglare” (disorder) rara dintre cele mai putin intelese!

    Orthostatic Tremor: An Update on a Rare Entity
    Orthostatic tremor (OT) remains among the most intriguing and poorly understood of movement disorders.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5039949/

  3. Măi oameni buni. Să nu ne mai pierdem timpul și energia.

    Angela Merkel este săltată de draci sistematic.

    Este un fenomen specific liderilor ocultei mondiale care au făcut pactul cu diavolul.

    Numai că diavolul nu le dă stări de genul să plutească la 10 cm deasupra pământului intr-o euforie permanentă.

    Prezența diavolului in om se luptă cu natura sfântă a omului.

    Omul a fost creat ca să devină sfânt

    Și deocamdată mai are ceva sfant în el.

    Așa că diavolul nu poate decât să producă un efect de genul materie versus antimaterie atunci când se sălășluiește într-un om.

  4. Merkel was born Angela Dorothea Kasner in 1954 in Hamburg, West Germany, the daughter of Horst Kasner (1926–2011), a native of Berlin, and his wife Herlind, born in 1928 in Danzig (now Gdańsk, Poland) as Herlind Jentzsch, a teacher of English and Latin. Her mother was the daughter of the Danzig politician Willi Jentzsch and maternal granddaughter of the city clerk of Elbing (now Elbląg, Poland) Emil Drange.

    Herlind Jentzsch was once a member of the Social Democratic Party of Germany and briefly served as a member of the municipal council in Templin following the German reunification. Merkel has Polish ancestry through her paternal grandfather, Ludwig Kasner, a German national of Polish origin from Posen (now Poznań).

    The family’s original name Kaźmierczak was Germanized to Kasner in 1930 Kazmierczak is a Jewish surname: http://mail.blockyourid.com/~gbpprorg/j … lement.htm . Kazmierczak derives from Kazimierz, a major Jewish city in Poland, made especially for Jews outside of Cracow. Kazimierz (Latin: Casimiria; Yiddish Kuzmir) is a historical district of Kraków (Poland), best known for being home to a Jewish community from the 14th cent. Kazmierrczak is a name for a Jewish Cantor: http://www.4crests.com/kazmierczak-coat-of-arms.html

    This Jewish surname of KAZMIERCZAK was an occupational name for a cantor in a synagogue. The name was derived from the Hebrew CHAZAN, and it also spelt CHASAN, HAZZAN, KHAZAN, CHASINOFF, KHAZONIVCH and CHASINS, to name but a few. Many of the modern family names throughout Europe reflect the profession or occupation of their forbears in the Middle Ages and derive from the position held by their ancestors in the village, noble household or religious community in which they lived and worked.

  5. Merkel s-a născut Angela Dorothea Kasner în 1954 în Hamburg, Germania de vest, fiica lui Horst Kasner (1926 – 2011), originar din Berlin, și soția sa Herlind, născută în 1928 în Danzig (acum Gdańsk, Polonia) ca Herlind Jentzsch, profesoară de engleză și latină.

    Mama ei a fost fiica politicianului Danzig Willi Jentzsch și nepoata maternă a funcționarului orașului Elbing (acum Elbląg, Polonia) emil Drange.

    Herlind Jentzsch a fost cândva membru al Partidului Social Democrat din Germania și a servit pe scurt ca membru al Consiliului Municipal în Templin, în urma reunificării Germaniei. Merkel are strămoși polonezi prin intermediul bunicului său patern, Ludwig Kasner, resortisant german de origine poloneză din Posen (acum Poznań).

    Numele original al familiei Kaźmierczak a fost germanizat la Kasner în 1930 Kazmierczak este un nume de familie evreiesc: http://mail.blockyourid.com/~gbpprorg/j… idare. htm.

    Kazmierczak derivă din Kazimierz, un oraș mare evreiesc din Polonia, a făcut în special pentru evrei în afara Cracovia.

    Kazimierz (în latină: Casimiria; Yiddish Kuzmir) este un cartier istoric din Cracovia (Polonia), cel mai bine cunoscut pentru a fi acasă la o comunitate evreiască de la al 14-lea cent. Kazmierrczak este un nume pentru un Cantor evreiesc: http://www.4crests.com/kazmierczak-coat-of-arms.html

    Numele de familie evreiesc al KAZMIERCZAK a fost un nume profesional pentru un Cantor într-o sinagogă. Numele a fost derivat din CHAZAN ebraic, și, de asemenea, a scris CHASAN, HAZZAN, KHAZAN, CHASINOFF, KHAZONIVCH și CHASINS, pentru a numi doar câteva.

    Multe dintre numele de familie moderne din întreaga Europă reflectă profesia sau ocupația de strămoșii lor în Evul mediu și derivă din poziția deținută de strămoșii lor în sat, gospodărie nobilă sau comunitate religioasă în care au trăit și au lucrat.

    1. Pervitinul este cauza tremuraturilor lui Merkel si ale lui Hitler
      Pervitin® este unul din drogurile psihostimulente produse, din anul 1938, de firma germană Temmler, din Berlin, pe bază de Metamfetamină (cunoscută în engleză ca amfetamină). Este un drog stimulant, care duce la dependență și la creșterea permanentă a necesarului. Combate senzațiile de oboseală, de foame, de durerere, duce pentru scurt timp și la creșterea siguranței de sine, inducând o senzație de forță și rapiditatea reflexelor. Efectele secundare cuprind modificări de personalitate, psihoze, paranoia prin insomnie.
      Numai în perioada dintre luna aprilie și iunie 1940 au fost distribuite „Wehrmacht”-ului și aviației „ Luftwaffe” peste 35 milioane tablete de pervitin.
      Drogul a fost folosit mai ales în timpul „Războiului Fulger” contra Poloniei și Franței între anii 1939 / 1940. Forma de prezentare fiind sub formă de ciocolată (“Panzerschokolade”) sau sub formă de tablete (“Stuka-Tabletten”, numite și “Hermann-Göring-Pille”), având rolul de a reduce senzația de teamă și a crește capacitatea de concentrare, determinând o stare de încredere în sine, dorinta de a asuma riscuri și, în același timp, reducând sensibilitatea la durere.
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Pervitin
      Patologia lui Hitler
      Hitler consuma supefiante, stimulente sexuale şi era depresiv. După război, doctorul a mărturist că îi administra un cocteil de droguri: narcotice, morfină, barbiturice şi posibil amfetamine. Problema nu că Hitler lua amfetamine ori că era dependent de amfetamine, ci că avea tulburare bipolară, iar amfetaminele i-au agravat tulburarea.
      Hitler a început să prezinte simptome ale bolii Parkinson. Îi tremura mâna stângă. O vreme, tremuratul i-a fost lecuit de bomba care a explodat la 20 iulie 1944. Hitler a spus: Nu aşa aş fi dorit să o vindec. În scurt timp, a început să-i tremurea partea dreaptă.
      https://nccmn.fandom.com/ro/wiki/Patologia_lui_Hitler
      Angela Merkel just seen shaking for the third time in less than a month
      I’m a nurse of 32 yrs experience & that’s NOT a typical presentation of Parkinson’s. She has a neurological issue for sure. Question is, what? The German people need to DEMAND answers!
      https://twitter.com/BreakingNLive/status/1148913282343931904

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button