X

A murit Elena Arnăuțoiu, simbol al rezistenței anticomuniste

Elena Arnăuţoiu s-a stins din viață la vârsta de 100 de ani.

Aceasta a reprezentat un simbol al luptei anticomuniste, sora fraţilor Petre și Toma Arnăuţoiu, liderul grupului de rezistență anticomunistă armată de la Nucșoara, frații care au condus cea mai lungă şi puternică rezistenţă anticomunistă din Europa, între ani 1949 şi 1958.

„Elena Arnăuțoiu a trecut la Domnul la puțin timp după împlinirea vârstei de 100 de ani. Dumnezeu să o odihnească! Vom reveni cu detalii legate de înmormântare pentru cine dorește să participe”, a scris Memorialul Închisoarea Pitești pe pagina de facebook.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Treceri la DomnulUncategorized

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Dumnezeu s-o ierte si s-o aseze in ceata dreptilor! Extraordinar om si femeie. Dumnezeu i-a daruit viata lunga pentru jertfa sa pentru credinta. Cine mai apuca acum 100 de ani? Un exemplu pentru tineri. Din pacate, generatiile noi nu mai au credinta in Dumnezeu si repere morale. Vai de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.