X

A murit Elena Arnăuțoiu, simbol al rezistenței anticomuniste

Elena Arnăuţoiu s-a stins din viață la vârsta de 100 de ani.

Aceasta a reprezentat un simbol al luptei anticomuniste, sora fraţilor Petre și Toma Arnăuţoiu, liderul grupului de rezistență anticomunistă armată de la Nucșoara, frații care au condus cea mai lungă şi puternică rezistenţă anticomunistă din Europa, între ani 1949 şi 1958.

„Elena Arnăuțoiu a trecut la Domnul la puțin timp după împlinirea vârstei de 100 de ani. Dumnezeu să o odihnească! Vom reveni cu detalii legate de înmormântare pentru cine dorește să participe”, a scris Memorialul Închisoarea Pitești pe pagina de facebook.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Treceri la DomnulUncategorized

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Dumnezeu s-o ierte si s-o aseze in ceata dreptilor! Extraordinar om si femeie. Dumnezeu i-a daruit viata lunga pentru jertfa sa pentru credinta. Cine mai apuca acum 100 de ani? Un exemplu pentru tineri. Din pacate, generatiile noi nu mai au credinta in Dumnezeu si repere morale. Vai de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.