X

Papa Francisc are o foame mai mare de unire cu ortodocșii după vizita din România: “Prin caritate ajungem la unitate”

antiprosopeia romi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Papa Francisc a avut o întâlnire cu delegația Patriarhiei Ecumenice vineri, 28 iunie

Delegația Patriarhiei Ecumenice a sosit la Roma pe Sărbătoarea patronală a Bisericii Romano-Catolice cu ocazia praznicului Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Delegația a fost condusă de Arhiepiscopul Iov din Telmessos, însoțit de episcopul Maximos de Melitene și Diaconul Bosphorios, codecograful Sfântului Sinod al Patriarhiei Ecumenice.

Delegația a fost salutată călduros de Pontif, care a subliniat că “ortodocșii și catolicii trebuie să lucreze împreună și să-și unească forțele pentru a face față provocărilor moderne”.

De asemenea, prezența delegației la Papa, subliniază că acesta este “un semn al legăturilor solide care leagă Bisericile catolice și ortodoxe”.

“Sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel ne invită să reînnoim caritatea care generează unitate”, a spus Papa Francisc.

De asemenea, a subliniat faptul că, credincioșii catolici și ortodocși lucrează împreună pentru a combate formele moderne de sclavie, pentru a face față problemei refugiaților și pentru a promova pacea în întreaga lume.

Papa Francisc a reamintit delegației recentele sale călătorii apostolice în Bulgaria și România, spunând că s-a întors la Roma cu “o dorință mai mare de comuniune”.

În concluziile sale, Pontiful a spus că restaurarea întregii unități între catolici și ortodocși nu poate fi realizată decât prin “respectul pentru identități specifice”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Această caritate despre care vorbește papa este numită de ierarhii ecumeniști de la noi ecumenism lucid, pe care îl promovează, spunând că nu reprezintă niciun pericol. Doar că, papa însuși ne dezvăluie că în acest mod se ajunge la unitate, “păstrându-ne” identitatea ortodoxă, important fiind să recunoaștem primatul papal. Așa s-a întâmplat și cu uniații, greco-catolicii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. “Sunt vicleni,vicleni,vicleni!”-parintele Adrian Fageteanu despre slugile lui antihrist.Din pacate asta o putem spune si noi azi despre”arhiereii”nostri…Ce vremuri cumplite traim!Ne conduc niste lupi.Doamne,ai mila de noi!

  2. ,,Am văzut apoi altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur’’ (Apocalipsa 13, 11).

    ,,Ne este necesar să înţelegem cele ce urmează:
    a) Fiara este, de fapt, om. Este actualul papă, pe care vizitează România.
    b) Faptul că se ridică din pământ ne duce cu gândul la adevărul că omul a fost creat din ţărâna pământului (Facere 2, 7).
    c) Asemănarea cu Mielul Hristos este aparentă, determinant este ceea ce grăieşte.
    d) Grăieşte ca balaurul cu care e comparat, iar balaurul este ,,şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana’’ (Apocalipsa 20, 2).
    De ce grăieşte papa ca diavolul? Vă veţi convinge citind ceea ce a rostit acesta cu anumite ocazii:
    1. Dumnezeu Se schimbă şi evoluează odată cu noi
    2. Dumnezeu nu e Judecător, nu judecă pe nimeni. Este atât de iubitor încât pe toţi îi va mântui.
    3. Chiar şi ateii recunosc că există Dumnezeu
    4. Biblia este o carte sfântă, frumoasă, dar ca în toate cărţile vechi unele pasaje sunt depăşite.
    5.Toate religiile sunt adevărate.
    6. Între catolici şi ortodocşi nu e nicio diferenţă.
    7. Nu există iadul, în care oamenii să se chinuiască veşnic.
    8. Adam şi Eva n-au existat.
    9. Biserica este destul de mare, îi cuprinde pe heterosexuali şi pe homosexuali, chiar şi comuniştii sunt bineveniţi.
    10. Vom începe să permitem femeilor să devină cardinali.
    12. Vom avea în viitor şi o femeie papă.
    13. Arătând o casetă mică în care era o cruce: ,,Ce este aceasta? Este istoria eşecului lui Dumnezeu. Este calea crucii. Calea mică a crucii’’.
    14. Rămân un slujitor al lui Iisus Hristos, dar cred şi în evoluţionismul lui Darwin.

    Ce ar trebui să mai spună un om pentru ca toată lumea să înţeleagă că e eretic? Mai are cineva îndoieli că fiara care se ridică din pământ este papa? Mai trebuie oare să spunem că în alt loc – Apocalipsa 20, 10 – Sfânta Scriptură-l numeşte ,,proorocul mincinos’’, care se va chinui în iezerul de foc şi de pucioasă, împreună cu diavolul şi cu fiul acestuia, antihristul?
    Vizita ereticului papă a fost plănuită cu multă rigoare, în cele mai mici detalii. Şi totuşi, organizatorii au uitat un lucru esenţial: ceremonia de sărutare a papucului ,,sfântului părinte’’. Era deosebit de instructiv să-l vedem pe Klaus Iohannis, împreună cu doamna, sărutând încălţările suveranului, urmaţi de Viorica Dăncilă şi întregul guvern, ca la urmă să vină patriarhul Daniel cu Sinodul cel Sfânt al Bisericii Ortodoxe Române. Poate ceremonia e secretă. Poate – altădată.”
    Sursa: https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/page/2/

  3. În slujba diavolului nu pierzi timpul…nu o lălăi. E ca la corporatiști… ai targhet de îndeplinit, ai criterii fe performanță. Nu faci față ?…nu-i nimic,punem pe altul în locul tău… așteaptă o sută la poartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button