X

[VIDEO] Cristian Diaconescu despre cazul Sorina: “Ce am putut să vedem? Un copil țipând și refuzând să se supună unei acțiuni a statului.”



Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cristian Diaconescu la Digi24: “Ce am putut să văd, ce am putut să vedem? Un copil țipând și refuzând să se supună unei acțiuni a statului.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Domnule fără vedere,lumea cu o inimă creștină și sănătoasă a văzut precum acelei fetițe și suflet în același timp i se ia libertatea,chiar contra voinței ei,oare o fi asta neodictatura?ce e mai important,?faptul că a spus nu sau legea?Dacă am ține legile (poruncile)Divine Ale Tatălui Creator, Atotțiitor a toate ce se vede și a cerului și pământului și a Fiului ce sa jertfit pentru noi păcătoșii,nu s-ar fi ajuns la confuzia asta care domina pământul,aceasta fiind consecința neascultări întocmai de către om față de poruncile Divine.Domne ajută cu trezire și iertare și la cel cuminte și la cel farademinte.

  2. Omul are duh ,suflet ,nu doar trup ,ma gandesc la acest om el are copii,sau daca el ar fi copil si l ar lua cineva cu forta cum ar fi,din pacate unii oameni sunt dezumanizati total.

  3. Astea sunt valorile UE… Cinismul, discriminarea celor majoritari și cu bun simt, ateismul, comunismul deghizat în drepturile cetățeanului…

  4. Să văd cum îi este târâtă și trasă de păr familia domnului fost ministru diaconescu (nu merită să îi scriu numele cu majusculă)…

    1. N-ai să vezi!
      Familiile ăstora sunt protejate, nu se amestecă cu prostimea….sunt enorm de bogați toți cei din politică, mai ales jivina asta SIE-stă, fost sinistru și la Justiție, și pe la Externe….

    2. nu merita,sau mai bine nu ar trebui numiti domni,acesti indivizi dezgustatori…

      Cainele meu e mai domn decat pigmeii astia!!!

  5. Reacția ăstuia dar și a autorităților noastre îmi confirmă ipoteza că toată mizeria ce ține de adopții, trafic de copii, de organe și multe altele sunt comise cu complicitatea celor de la nivel înalt… Se apără unul pe altul. O mână spală pe alta și amândouă…. fața

  6. hehehe….prin EXTENSIE, să vedeți pe unde vom scoate noi cămașa când Statul (care suntem toți…) prin reprezentanții lui (care-s împotriva noastră pentru că-s aleși politic…) când ne vor spune să primim TOT ceea ce ne bagă pe gât POLITICUL care-i păpușat/tras de sfori de către Ocultă… supusă și îngenuncheată Antihristului și diavolilor lui!

    D-aia nu mai trebuie să mergi la vot! Așa au spus Sf.Părinți pentru vremurile din urmă!
    NU ieșiți la vot pentru oamenii Antihristului pentru că vor legifera împotriva vieții voastre și-a Adevărului și veți răspunde cu propria mântuire la Judecată pentru asta…dar cine să priceapă?

    PAPISMUL bate deja la ușă prin trădarea ecumenistului ăla de la Ierusalim…dacă vor reuși, vine FOAMETEA și RĂZBOIUL!

    Oricum, ați priceput indignarea tovarășului Diaconescu?
    A văzut DOAR un copil refuzând țipând SĂ SE SUPUNĂ STATULUI care nu numai că poate, dar are și VOIE să silească un copil, un matur, o familie, o nație!

  7. Nebunul! Oare se găsește un preot in toată Țara Românească să îi dea anatemei pe acești criminali?
    Eu dacă eram preot…. dar Dumnezeu m-a făcut femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button