X

Au apărut noi detalii despre cazul fetiței adoptate. Dezvăluiri incendiare

Sorina Matei a publicat o nouă listă de detalii despre cazul Sorinei, fetița adoptată din Baia de Aramă. Dezvăluirile făcute sunt incendiare.

„NOI INFORMAŢII despre “independenţa”, “echidistanţa” şi “imparţialitatea” actului de Justiţie în cazul micuţei Sorina.

*Familia unui alt judecator din completul care a decis adopţia internaţională a micuţei se „cunoaşte” cu avocatul penalist controversat al familiei Săcărin * Unul din controversaţii avocaţi ai familiei Săcărin are o rudă chiar magistrat asistent la Secţia Penală a ÎCCJ * Doi din cei trei avocaţi care s-au implicat in cazul micuţei, pentru familia Săcărin au relaţii şi conexiuni chiar directe la Curtea de Apel Craiova *La Curtea de Apel Craiova a câştigat procesele cu ANI şi şeful DGASPC Mehedinţi care a propus-o cu forţa pe micuţă spre adopţie, şi celebrul baron Adrian Duicu * Preşedinta Curţii de Apel Craiova, Adina Ponea, este sora lui Ştefan Ponea, fostul şef al Poliţiei Mehedinţi şi soţ al procuroarei Elisabeta Ponea, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, fosta colega si sefa a procuroarei Piţurcă.

#REŢEAUACRAIOVA #HAIDEŢISăOSalvămPeMicuţă

Apar noi date care pun în discuţie decizia definitivă a Curţii de Apel Craiova în cazul adopţiei micuţei Sorina din punctul de vedere al actului independent, echidistant şi imparţial de înfăptuire a Justiţiei.

Pe scurt şi schematic, conexiunile sunt acestea.

*DOI DIN CEI TREI JUDECĂTORI DIN COMPLETUL MICUŢEI Sorina de la Curtea de Apel Craiova:

LUCIAN MARIANA LĂLOIANU, preşedintele de complet în cazul micuţei Sorina, judecător, este soţia lui Constantin Lăloianu, procuror şef adjunct al PCA Craiova, cel care a conduce de facto PCA Craiova după 7 ani timp în care a fost procuror general al PCA Craiova, şi şeful direct al Mariei Antoaneta Piţurcă, şefa secţiei de urmărire penală, cea care a ridicat-o şi târât-o pe Sorina la percheziţie.

NELA DRĂGUŢ, un extrem de controversat judecător la Secţia Civilă în Curtea de Apel Craiova, este soţia fostului şef al Curţii de Apel Craiova şi membru CSM, judecătorul Costel Drăguţ, în prezent decedat. Datele din zonă coroborate inclusiv cu datele de pe mai multe reţele de socializare arată că familia judecătoarei (băiat, alte rude) este în contact şi se cunoaşte cu întreaga familie Belulescu avocatul părţii “americane”.

*CEI DOI AVOCAŢI (un penalist controversat şi un civilist) care s-au implicat in cazul micuţei Sorina, de partea “AMERICANĂ”, CONEXIUNI DIRECTE LA CURTEA DE APEL CRAIOVA

În timpul procesului, familia Săcărin a avut un singur avocat, venit de la Bucuresti: Clara Istrate. Însă partea “americană”, familia Săcărin, a mai avut implicaţi de-a lungul timpului în cazul de adopţie alti 2 avocaţi. Unul oficial si altul neoficial. Respectiv, pe Liviu Jan Belulescu, pentru emiterea ordonantei presedintiale de inapoiere a minorei Sorina, cel care aştepta în masină la percheziţie, şi pe Gheorghe Chionea care s-a implicat şi el neoficial în caz, în situaţia cu scoaterea micuţei de la şcoală.

*PRIMUL AVOCAT: UN PENALIST EXTREM DE CONTROVERSAT, cu soţia fost judecător al Curtii de Apel Craiova, şi cu o rudă la Curtea Supremă de Jusţiţie din România si altele în Poliţie.

LIVIU JAN BELULESCU este un extrem de controversat avocat, specializat în Drept penal din Craiova şi “bine conectat” la reţeaua din Justiţia craioveană. În relaţii apropiate atât cu personaje controversate (zonă interlopă) dar şi cu procurori, poliţişti şi judecători din toată zona, Belulescu a fost ofiţer activ al Poliţiei de Frontieră, al Jandarmeriei Române, făcând liceul militar Tudor Vladimirescu din Craiova şi urmând cursurile Scolii militare de ofiţeri activi Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Avocat al lojei Masonice şi avocat penalist cu casă de avocatură din 1997, Belulescu s-a căsătorit în 1988 cu Paraschiva, pe atunci tot judecător la judecătoria Drobeta Turnu Severin, ulterior judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj, in ultimii 21 de ani fiind judecător al Curtii de Apel Craiova, din ianuarie 2016, pensionată.

Liviu Jan Belulescu nu este singurul avocat din familie si persoană implicată in activitati de investigare penală, zona judiciară sau a autorităţilor de forţă ale statului. Didu Anca, alta ruda a familiei este avocat, Ion Belulescu – tot din familie este la IPJ Gorj, iar fiica lui Belulescu este notar stagiar. De asemenea, Ana Maria Belulescu tot din familia lui Liviu Jan Belulescu din Craiova a promovat de 2 ani şi a ajuns magistrat asistent la Secţia Penală a Curţii Supreme de Justiţie din România, ÎCCJ. Sotul acesteia este tot ofiter MAI.

* AL DOILEA AVOCAT implicat neoficial: UN CIVILIST, CU SOŢIA TOT LA CURTEA DE APEL CRAIOVA

GHEORGHE CHIONEA este un avocat specializat în Drept Civil tot din Baroul Dolj ca şi LIVIU JAN BELULESCU cu soţie tot la Curtea de Apel Craiova. Daniela Chionea, este de 13 ani, judecător al Curtii de Apel Craiova, este soţia avocatului familiei Săcărin şi prietenă pe reţelele de socializare şi cu celălalt avocat penalist controversat din speţa civilă, Liviu Jan Belulescu şi cu soţia sa, fost judecător la aceeaşi instanţă, Paraschiva Belulescu.

Iar “coincidenţele” nu se opresc aici. Mai multe surse din zonă susţin că una dintre judecătoarele controversate din completul micuţei Sorina, Nela Drăguţ, care a decis adopţia internaţională, se cunoaşte şi cu asociaţii din firmă ai lui Gabriel Săcărin, alti controversaţi afaceristi, fraţii Ilinca, fostii proprietari ai Universitatii Craiova, implicati in mai multe speţe penale în Justiţie si prieten de demult ai unor personaje ca Nicu Gheara sau Gigi Netoiu.

Aşa cum arată actele, Gabriel Sacarin, tatal adoptiv cu cetătenie americană al micuţei Sorina, a fost asociat în firma SC Photo Ranger SRL cu Mirella Ilinca, părţile sociale din firmă ale lui Săcărin fiind cesionate Ilincăi Mocofan Elena Alexandra şi Mirelei Ilinca.

*PREŞEDINTA CURŢII DE APEL CRAIOVA, ADINA PONEA ESTE SORA LUI ŞTEFAN PONEA, FOSTUL ŞEF AL POLIŢIEI MEHEDINŢI ŞI SOŢ AL PROCUROAREI DE LA PCA CRAIOVA din dosarele Duicu, Bercea etc. LA CURTEA DE APEL CRAIOVA A CÂŞTIGAT PROCESELE CU ANI ŞI ACTUALUL ŞEF AL DGASPC MEHEDINŢI ŞI ADRIAN DUICU.

Şi asta nu este totul. Tot la Curtea de Apel Craiova a “câştigat” la finalul anului trecut procesul de conflict de interese cu ANI şi directorul DGASPC Mehedinti, Valentin Popescu, dupa ce il pierduse în prima instanţă.

Valentin Popescu este lider PSD in zonă, este fiul lui Corneliu Popescu, fost lider al PSD Orsova, anchetati in dosarele Georgica Cornu si Duicu si in conexiune cu familia Ponea.

Judecatoarea Adina Georgeta Calota-Ponea, presedinte in prezent al Curtii de Apel Craiova este nimeni alta decat sora lui Ponea Constantin Stefan, fostul sef al Politiei Mehedinti si sotul procuroarei de la PCA Craiova Elisabeta Ponea, din dosarele lui Bercea Mondial, acesta fiind la randul sau inculpat in dosarul de coruptie al lui Adrian Duicu de la DNA. Ponea Elisabeta, s-a pensionat în 2016, a fost procuror general adjunct, colega si sefă a procuroarei Piţurcă.

Judecatoarea Adina Georgeta Ponea a detinut functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Craiova, ulterior a devenit vicepreşedinte al instantei si in prezent este chiar preşedinte al Curtii de Apel Craiova. Tot in colegiul de Conducere al Curtii de Apel Craiova este si judecatoarea Maria-Magdalena Fanuta, cea care i-a dat castig de cauza lui Adrian Duicu in procesul de incompatibilitate cu ANI”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Categorii
Transplant
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. aceste informatii trebuie neaparat traduse si postate in lb engleza. Nu suntem vizibili mediei internationale. Ne vom trezi ca Statul Roman trebuie sa se conformeze deciziilor CEDO. Am observat ca e f important sa avem mesaje in limbile de circulatie, altfel doar minoritatile si ranitii vor fi ascultati…

 2. Unde pui degetul iese puroi….statul roman este un cadavru plin de viermi.Nu state paralele…straturi paralele.

 3. Am auzit zvonuri (neoficiale) că Sorina ar fi murit într-un accident de mașină!
  De ce este în stare mafia afiliată cu „opoziția”! Iohannis și PNL, USR și Cioloș!
  Ar fi „părinții” ei în stare să o omoare pentru bani! Mai rău decât animalele!

  1. A mai fost cineva la un articol anterior care afirmase ca a avut un accident de masina impreuna cu tatal adoptiv la New York.

   Presupun ca sunt fumigene aruncate in media, sa domoleasca putin interesul si frustrarea opiniei publice.

   La cat s-au tulburat apele, nu cred ca fetita a fost scoasa din tara.

   In urma cu 15 ani am vrut sa vizitez SUA. Am incercat de 3 ori si am fost refuzat evaziv. Ca sa obti viza, trebuia sa trimiti o documentatie online, iar apoi sa astepti programarea. Procedura e de cateva saptamani, chiar daca obti viza. Perioada poate fi scurtata sau prezenta ta sa nu fie necesara si sa trimiti doar pasaportul la vizat, doar in cazuri diplomatice. Sa fi beneficiat Sorina de documente diplomatice ?

   Daca Sorinei ii s-au pregatit toate actele in asa scurt timp, fara ca ea sa se prezinte la ambasada, e foarte grav: inseamna ca sistemul e corupt pana la ambasada inclusiv si pana dincolo de ea, adica in SUA. Fratilor, daca asa stau lucrurile, suntem vite pentru abator fara dar si poate. Numai mila Bunului Dumnezeu, ne mai scoate din mizerie.

   Ma indoiesc totusi ca au reusit sa paraseasca teritoriul Romaniei.

 4. O adevărată familie de judecători, avocați procurori curtea de apel craiovasi toți iubitori de dreptate. Un tinar absolvent de drept nu poate întra în sistem caracatiță are o grămadă de tentacule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.