X

[VIDEO] Proteste pentru Sorina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Români, urmăriți această filmare și spuneți dacă e normal ca această ființă sinistră să mai fie procuroare în această clipă.  Trebuia ca până acum să fie exclusă din magistratură! Mâine are loc un protest în acest sens: https://www.facebook.com/events/362124537823917/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. De treizeci de ani aceiași poveste,aceleași scandaluri,niciun progres.S-au perindat atâtea partide pe la guvernare și nimic.Nici măcar în domeniul acesta unde se putea reglementa așa de ușor nu s-a făcut nimic.Ați văzut ce spunea grecul acela…doar în România se întâmplă așa ceva.

  2. Era pe blogul SACCSIV un articol despre un tata din Lituania care si-a razbunat fiica care cazuse prada unor pedofili, oameni din inalta societate precum politicienii sau judecatorii. Si acesta s-a razbunat omorandu-i pe nemernici si sfarsind si el omorat de sistem.
    Acel caz nu a fost deloc mediatizat in presa de frica, dar daca ar aparea mii si zeci de mii de astfel de barbati?

    Politistul cand comite o crima se apara spunand ca actioneaza de partea legii.
    Dar cand legea e stramba, atunci nu trebuie oprit? Dar de-a lungul istoriei supravietuirea comunitatii nu s-a putut face decat pe cale violenta. Oamenii se rasculau cu furci si topoare. Sistemul asupritor sau conducerea dictatoriala s-au daramat cu pretul sangelui.

    Nu fac un apel la violenta, dar sunt situatii cand doar prin violenta poti obtine dreptatea.

      1. Ionuț Stroe, raportor APCE: „Evoluția oarecum naturală a României, după ce a fost sursă masivă de emigrație, este să devină țară de destinație pentru forța de muncă. Cu cât acest lucru este înțeles mai repede, cu atât mai bine ne vom putea pregăti politicile și strategiile și cu atât mai mari vor fi beneficiile pentru România. Este necesară o abordare pro-activă. Dacă nu luăm măsuri într-un timp scurt, riscăm să pierdem cu totul potențialul de creștere economică, în condițiile în care sectorul privat resimte cel mai acut lipsa de angajați. Polonia este deja înaintea noastră cu aproape 2 milioane și jumătate de lucrători rezidenți, veniți din țări precum Ucraina, Rusia, Tadjikistan sau chiar Filipine. Numai în 2018, Polonia a emis aproape 600.000 de permise de muncă pentru străini, în timp ce România a emis ceva mai puțin de 3000.”
        https://evz.ro/romania-migranti-model-polonez.html

        Astia chiar vor sa ne aduca 500.000 de musulmani pakistanezi.
        E vreo diferenta intre un pasa din vremea imperiului otoman si acest rahat numit Ionut Stroe?
        Ar fi acceptat vreodata asa ceva Constantin Brancoveanu, Stefan cel Mare sau Mihai Viteazu? Ba fortez spunand, ar fi acceptat asa ceva Nicolae Ceausescu sau Regele Mihai? Nici macar Carol al II-lea nu ar fi acceptat!
        Si niciunul nu ar fi acceptat sa fie luati copiii Romaniei si vanduti ca vitele. Mi bine morti decat asa.

        PSD profită de cazul Sorinei pentru a repune pe masă proiectul de modificare a legii adopțiilor, care prevede că părinții naturali nu mai trebuie informați în legătură cu darea copiilor spre adopție. Legăturile inițiatoarei proiectului cu cazul Sorinei
        https://www.activenews.ro/stiri-social/PSD-profita-de-cazul-Sorinei-pentru-a-repune-pe-masa-proiectul-de-modificare-a-legii-adoptiilor-care-prevede-ca-parintii-naturali-nu-mai-trebuie-informati-in-legatura-cu-darea-copiilor-spre-adoptie.-Legaturile-initiatoarei-proiectului-cu-cazul-Sorinei-156629

        Lupta este o datorie!
        Daca nu luptam ca nu e crestineste sa omori astfel de dusmani si criminali, atunci la ce bun sa ramanem in Romania?
        Matei 10:23
        Când vă urmăresc pe voi în cetatea aceasta, fugiţi în cealaltă; adevărat grăiesc vouă: nu veţi sfârşi cetăţile lui Israel, până ce va veni Fiul Omului.

        Deci luptam sau plecam?

        1. În loc ca salariile să crească și să trăim decent, mizerabilii de patroni vor să aducă străini care să fie sclavi pe un salariu imposibil de mic, astfel încât patronii să poată trăi în lux, având profituri record! Chiar așa am ajuns! Iar PNL și USR (împreună cu marionetele Iohannis și Cioloș) vor face tot posibilul să se întâmple! Pentru că ei vor distrugerea țării!

  3. In cea de a treia filmare se vede pistolul pe coapsa unuia dintre mascati. Chiar asa sa mergi inarmat sa iei un copil?

    Tare am impresia ca sistemul stie ceva despre cum privesc romanii astfel de gesturi si de aceea se duc asa pregatiti.

    Frica afisata a sistemului determina inarmarea institutiilor de forta.

  4. Duhul Căpitanului,
    Oare cum s-ar putea face aceasta practic? Eu m-as bucura nespus să fie posibil așa ceva.

  5. Legiunea arhanghelului Mihail a inceput aici la Husi in padurea Dobrina unde Corneliu Zelea Codreanu si alti cativa tineri studenti si-au jurat credinta unul fata de altul si fata de idealurile lor.Apoi s-a extins datorita harismei extraordinare a Capitanului.Se poate incepe de la doi sau trei,cu conditia sa fie hotarati.”Unde sunt doi sau trei in numele Meu,sunt si Eu in mijlocul lor…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button