X

Procurorul general despre cazul Sorinei: Copilul nu ar trebui să părăsească țara

Procurorul general confirma ca s-a deschis dosar penal in cazul Sorinei: Copilul nu ar trebui sa paraseasca tara

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a avut, luni dimineata, o prima reactie in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama, judetul Mehedinti, luata vineri de auturitati cu forta din casa in care a crescut. 

Licu a declarat, la sediul CSM, ca a fost deschis un dosar penal in acest caz.”In calitate de procuror general, nu tolerez abuzuri. Inca de vineri in cadrul Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie a fost constituit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea imprejurarilor prezentate in mass-media.

Pana in acest moment, nu am vrut sa facem cunoscut acest lucru din motive ce tin de managementul dosarului, dar va pot informa acum, pentru ca la aceasta ora, la Parchetul Curtii de Apel Craiova, a ajuns o echipa formata din procurori si ofiteri de politie judiciara din cadrul SIIJ”, a declarat Bogdan Licu.

Procurorul general a mai precizat ca nu stie ce risca procurorul care a bruscat-o pe Sorina. Totodata, acesta a subliniat ca fetita nu ar trebui sa paraseasca momentan teritoriul tarii.

“Codul de Procedura Civila ofera Ministerului Public calitatea procedurala de a actiona in numele minorei Sorina si eu consider ca nu trebuie sa paraseasca teritoriul tarii pana cand nu exista garantii depline ca se va face in conditii de siguranta fizica si, mai ales, psihica”, a adaugat Bogdan Licu.

Sorina a fost luata cu mascatii, vineri, din casa in care a fost crescuta de un asistent maternal, din Baia de Arama, judetul Mehedinti, dupa ce copila a fost infiata de o familie din America.

Momentul in care mascatii au intrat in casa si au luat fetita a fost filmat de familia care a crescut-o. In imagini se observa cum copila refuza sa mearga cu oamenii legii si striga “mami, nu vreau sa plec!”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Rugăminte către REDACTOR:
    Doamne ajută, oare se poate face un apel pe Ortodoxinfo dacă dorește un avocat bun si binecredincios să preia cazul Sorinei? In mod sigur familia la care a crescut are nevoie de cineva care nu este corupt. Vă multumesc!

  2. Abuzurile în tara și peste hotare continua, asta trebuie sa ne dea mult de înțeles, urmăriți emisiunea din seara aceasta a lui Gadea, ridica multe semne de întrebare, sunt multe ecuații cu multe necunoscute…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button