X

Ministrul Justiției, Ana Birchall, despre cazul micuței adoptate: „E absolut normal ca fetița să rămână în România până la lămurirea tuturor aspectelor”

Ministrul Justiției, Ana Birchall, despre cazul micuței adoptate: „E absolut normal ca fetița să rămână în România până la lămurirea tuturor aspectelor” 534
Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat că „e absolut normal ca fetița  să rămână în România până la lămurirea tuturor aspectelor” din ancheta începută de Parchetul general. 

„Eu regret că am asistat la așa ceva. Nu e permis, nu voi tolera niciodată un asemenea abuz”, a mai spus Birchall.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Birchall a confirmat că Parchetul general a dispus o anchetă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru a stabili dacă procuroarea care a luat-o pe Sorina de la familia asistentei maternale a procedat corect.

Întrebată dacă minora a fost dată în consemn la poliţia de frontieră, Birchall a precizat că nu ştie.

Vă amintim că poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi, însoţiţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, au descins vinerea trecută, dimineaţă, în casa unei familii din Baia de Aramă pentru a lua o fetiţă de opt ani, dată în adopţie unui cuplu din SUA cu cetăţenie română.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. ”Ana Birchall e la Davos. Am întâlnit-o o singură dată în viață și mi-a ajuns. Era la un dinner la reședința ambasadorului român la Washington, Mircea Geoana. Am nimerit la aceeași masă cu o tânără care arunca frenetic priviri în jur și se uita cu înfocat interes la name tags. Cred că s-a mirat, ori chiar enervat, că a nimerit lângă un neica-nimeni, un universitar prăpădit precum subsemnatul. Name tag? O universitate de stat, nu Ivy League. Ceas? Un swatch, nu Rolex. Încercând să înjgheb o conversație, i-am spus cu ce mă ocup, analiza totalitarismelor. S-a uitat cu imens dispreț la mine. Acum e vicepremier în guvernul țoapei analfabete. Numită, precum țoapa, de Găzar. Pe care îl slujește cu devotamentul cu care i-a slujit mereu pe cei care au plasat-o pe orbită. Priviți-o atent, este next in line…

    P.S. Acuma, serios, cum ajung asemenea pițipoance în State, cum se numea tipesa înainte de a deveni Birchall, cine i-a platit tuiția, cum a făcut carieră în țară în ultimii ani, cine e păpușarul acestei și acestor creaturi? Securiști din toate timpurile, uniți-vă…”, scrie Vladimir Tismăneanu.
    https://www.podul.ro/articol/tismaneanu-o-nimiceste-pe-controversata-ana-birchall-e-o-pitipoanca-o-tipesa-profil-de-vicepremier-psd-3981.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button