X

[VIDEO] Cum se distrează millennials

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. mi-e teama ca nu e doar la milenials, e si la femei mature! De ex mai multe dudui aveau ca “chalenge” sa urle v-a-gina si sa posteze pe youtube, deci nebunia asta e larg raspandita.

    1. “Duduile mature” de care pomenești nu erau cumva niște transsexuali maturi MTF (male to female)? Pentru că dacă e așa, nu aveau organul respectiv ca să urle cum spui. Dă-ne un link ceva ca să ne lămurim. Nu tot ce vedem este ceea pare.

  2. Noi, generatiile mai vechi, pana la venerabila varsta de 7-8 ani ne bagam oe nas boabe, nasturi etc pentru ca nu aveam prezervative. Cum se spune, cuantumul inteligentei e limitat in timp ce populatia planetei e in crestere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button