X

Marea Lojă Națională din România, în parteneriat cu Academia Română, organizează, vineri, 21 iunie, a IX-a ediție a Galei Premiilor MLNR

Marea Loja Naţională din România (MLNR) organizează, vineri, 21 iunie a.c., în parteneriat cu Academia Română, la Ateneul Român, cea de-a IX-a ediţie a Galei Premiilor MLNR. Calea Europeană este partener media al Galei și va transmite  LIVE evenimentul pe platforma caleaeuropeana.ro și pe pagina de Facebook Calea Europeană, începând cu ora 19.00.

La eveniment vor participa reprezentanţi din mediul academic, universitar, cultural, bancar, diplomatic şi politic din România.

Marea Loja Nationala din România va decerna in cadrul festivității organizate la Ateneul Român, 7 premii a câte 5.000 Euro fiecare, pentru urmatoarele domenii de referință:

 • Premiul GRIGORE MOISIL pentru Științe Exacte;
 • Premiul HENRI COAND` pentru Științe Aplicate;
 • Premiul CAROL DAVILA pentru Medicină;
 • Premiul EUGENIU CARADA pentru Economie;
 • Premiul NICOLAE TITULESCU pentru Diplomație și Politologie;
 • Premiul SPIRU HARET pentru Educație, Mediu, IT;
 • Premiul CONSTANTIN BRÂNCUȘI pentru Artă și Cultură.

Premiile poartă numele unor personalități reprezentative pentru domeniul de referință și care au aparținut celei mai respectabile confrerii din lume – masoneria.
Gala Premiilor M.L.N.R., aflată la a noua ediție, își propune să promoveze și să recompenseze spiritul creator, inovator și inventiv al poporului român în domenii vitale pentru destinul nostru colectiv.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Glorie malefica, talant coclit!
  BANUL!
  Asta-i mână si ii tine legati fara de rusine, cum trage lantul de belciugul prins in nasul ursului….
  Desi impresioneaza unii dintre ei prin realizari aparent neutre politic, dedicare/oferirea efortului pentru cauza Satanei ii descalifica din cursa dobandirii vesniciei in lumina!
  Care e folosul unuia care a impins neamul in asocierea satanica de pregatire a guvernarii unice mondiale?
  Care e folosul altuia care s-a folosit de sunete ca sa amorteasca ratiunea ascultatorului?
  Care e folosul descoperirii armoniei dintre jocul cifrelor si viata daca dedici Satanei luminarea mintii?

  De cand politicienii au pus masonii in pozitie de „binevoitori”, masoneria categorisita legal de atunci infratirea cu diavolii a accentuat caderea spirituala concomitent cu deznationalizare, saracirea neamului si pustiirea Tarii.
  Doar ei si celelalte slugi sataniste ne-afiliate franc-masoneriei proclama „invers”, ca raul care se face este „binele” mult asteptat.

 2. Iezuitul din fruntea Academiei da la iveala parteneriatul cu masonii, existent inca din vremea lui Adam Weishaupt, vai ce surpriza!
  Johann Adam Weishaupt, fondator al Ordinului Illuminatilor, a absolvit liceul iezuit, a studiat dreptul, istoria, științele politice și filosofia. Weishaupt a redactat mai multe lucrări dedicate ideologiei iluministe și pe subiecte privind organizarea masonă a ordinului iluminaților.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt

  Titlu: Începuturile : Colegiul iezuit din 1579-1581
  Autori: Pop, Ioan-Aurel
  http://dspace.bcucluj.ro/handle/123456789/48169

  Antonio Possevino, iezuiţii şi moştenirea acestora în Transilvania
  Moderează: IOAN-AUREL POP, Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca
  https://iicbucarest.esteri.it/iic_bucarest/ro/gli_eventi/calendario/antonio-possevino-i-gesuiti-e-la-loro-eredita-in-transilvania.html

 3. Pai daca mari oameni de”stiinta”au fost masoni,va mai mirati ca exista atata manipulare prin zeul stiinta(evolutionismul,teoria big-bangului,teoria pamantului sfera invartitoare)?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.