X

Washington Post: Tinerilor le cresc COARNE pe craniu. Cercetătorii consideră că vinovate sunt telefoanele mobile

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tehnologia mobilă a transformat modul în care trăim – cum citim, lucrăm, comunicăm, cumpărăm și cu ne întâlnim cu alte persoane. Dar deja știm asta.

Ceea ce nu am înțeles încă este felul în care mașinile minuscule din fața noastră ne remodelează scheletul, eventual modificând nu doar gesturile care le expunem, ci și organismul.

Cercetările noi în domeniul biomecanicii sugerează că tinerii dezvoltă spițe asemănătoare coarnelor în partea din spate a craniului – pintenii osoși cauzați de înclinarea în față a capului, care schimbă greutatea de la coloană vertebrală la mușchii din spatele capului, tendoanele și ligamentele de legătură. Transferul de greutate care cauzează acumularea poate fi comparat cu modul în care pielea se îngroașă într-un calus ca răspuns la presiune sau abraziune.

Rezultatul este o caracteristică de cârlig sau de carne, care iese din craniu, chiar deasupra gâtului.

În lucrările academice, o pereche de cercetători de la Universitatea Sunshine Coast din Queensland, Australia, susține că prevalența creșterii osoase la adulții mai tineri indică o schimbare a poziției corpului cauzată de utilizarea tehnologiei moderne. Se spune că telefoanele inteligente și alte dispozitive portabile contorsionează forma corpului, cerând utilizatorilor să-și îndoaie capul în față pentru a înțelege ce se întâmplă pe ecranele în miniatură.

Cercetătorii au declarat că descoperirea lor marchează prima documentație a unei adaptări fiziologice sau scheletice la intruziunea tehnologiei avansate în viața de zi cu zi.

Citiți continuarea Horns are growing on young people’s skulls. Phone use is to blame, research suggests.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. După o anumită vârstă, schimbările anatomice survin mai greu.Corpul se rigidizează. Tinerii sunt în formare,sunt mai expuși adaptărilor fiziologice.E logic, nu ?

 1. N-a spus-o de-a dreptul…în sensul ieșirii coarnelor LA PROPRIU!
  Dar, în momentul în care se referea ȘI la telefoanele mobile ca fiind DRĂCISME, demonizata (una dintre cele care făcea urât ) râdea sardonic, satisfăcută…confirmând dracii din ea că așa este, nu altcum!
  Eu cred că Dumnezeu îngăduie lucrul ăsta ca EFECT DIRECT AL DEMONIZĂRII încă din anii copilăriei…părinții apelează acum la o ”BONĂ” TEHNOLOGIZATĂ, DIGITALIZATĂ care acționează prin ochii nevinovați, curați ai copilului (ochii fiind fereastra sufletului) prin care corupe, schimbă, murdărește până la anulare PECETEA DARULUI SF.DUH!
  Iar dacă tinerii ăia sunt cine știe ce religie, nici măcar botezați ortodox…iar părinții au un trecut dubios…droguri, sex pe invers, băutură…nu mai e nimic de zis!
  Se pare că ne apropiem de perioada în care – CU sau FĂRĂ pecete – fiecăruia o să îi iasă prin piele PLATA PĂCATULUI CARE-L STĂPÂNEȘTE, A STĂPÂNULUI DE CARE ASCULTĂ…FĂRĂ PIC DE DORINȚĂ DE ÎNDREPTARE.
  Asta mă duce cu gândul la ceea ce a spus Pr.Ilarion Argatu… singurul lucru pe care nu i-l recunosc în profețiile sale vis-a-vis de Antihrist și de pecete este că aceasta (pecetea) n-ar fi pusă cu de-a sila, în chip văzut SAU, din punctul său de vedere, fără a fi dus până la cap, poate însemnând că ea, va fi pusă silit și în mod văzut către cei care o vor refuza = dintre cei CĂLDICEI care-s și cu lumea și tot ce înseamnă ea, dar puțin sau deloc duhovnicești, decât în virtutea Botezului…restul, fiind deja cuprinși în sistemul antihrist și deci, ai Satanei, ori ai Lui Dumnezeu:
  Antihrist

  14.- Părinte, există antihrist sau e doar aşa o vorbă?

  -Aşa spun unii că antihrist nu există, dar e o minciună, pentru că antihrist se naşte dintr-o femeie desfrânată (evreică) şi un slujitor a lui Dumnezeu căzut de la credinţă din Ierusalim. Trăieşte la Nazaret ca şi Iisus şi face minuni, de mic copil.

  Ajunge în America şi la 30 de ani va ieşi la propovăduire, la 33 de ani, va ajunge preşedinte.
  Până la 33 de ani şi jumătate va propovădui şi va face minuni foarte mari ca omul să creadă în el. Atunci se vor alege oamenii. Vor apărea semnele: crucea pentru creştini şi steaua cu 5 colţuri pentru păgâni. Aceste semne vor apărea pe frunte la intelectuali. Pe mână la muncitori şi funcţionari. Acest semn al lui antihrist este 666 din Testament, o mare taină. La vremea potrivită vi se va arăta.

  Şeful sectei numită „satanism„ când a fost întrebat care este rostul lor, a răspuns: „Hristos a anchilozat lumea în nişte legi pe care omul nu le mai poate suferi„. Aşa cum Mântuitorul a venit în trup, aşa va veni şi antihrist. El deja există, dar lucrează din umbră. La 30 de ani va ieşi la propovăduire. La 6 ani face minuni despre care se va scrie la vremea respectivă iar mai târziu la 13 ani, va face minuni atât de mari încât lumea îl va numi „copilul minune „.

  15.- Părinte, este adevărat că numărul „ 666” se va pune pe buletine şi în cip-uri care apoi se vor introduce fiecărui individ sub piele? Aşa am citi undeva. Am mai citit că numărul acesta va fi introdus în codul fiecărui produs care se va vinde. Atunci cum o să ne păzim ca să nu fim pecetluiţi cu pecetea lui Antihrist?

  -Când va veni acel timp, timpul lui Antihrist, cei trei ani şi jumătate pe care-i va petrece pe pământ, timp în care toţi cei credincioşi lui Antihrist vor fi pecetluiţi, nu va fi după cum credem noi acum şi după cum scriu unii şi alţii prin cărţi sau ziare. În primul rând, pecetea lui Antihrist nu va fi pusă de om ca o ştampilă sau după cum spun unii cu laser.

  Nu va fi pusă prin constrângere şi şantaj. Va fi pusă numai celor care acceptă s-o poarte şi celor ce nu acceptă li se va îngădui să n-o poarte în schimbul unei taxe. Nu va fi pusă sub formă de cip, sau altfel. Nimic din toate acestea nu vor fi. Acestea sunt premergătoare lui antihrist.

  Bineînţeles că se pregăteşte calea venirii lui Antihrist de supuşii şi slujitorii lui, aşa cum a fost pregătită şi calea venirii Mântuitorului de către profeţi şi de către Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan. Aceşti pregătitori sau „înaintemergătorii” venirii lui Antihrist vor pregăti omenirea folosindu-se de: viclenii, năluciri, înşelătorii, de care se scrie astăzi prin cărţi, apoi cu frica, cu înfricoşetoare şi diabolice metode de care nu ne putem închipui.

  Mai întâi se vor împânzi şi vor lua amploare organizaţii şi curente satanice, de se va îngrozi lumea. Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii.

  Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău. Aceştia vor suferi atât de mult încât se vor duce la morminte şi vor striga: „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!” se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească. Cei mulţi vor fi fiii lui Antihrist şi cei foarte puţini vor rămâne fiii lui Dumnezeu.

  Atât fiii lui Antihrist cât şi fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu o pecete pentru a se deosebi de la distanţă.
  Fiii lui Antihrist vor fi însemnaţi cu semnul lui satana „666”- număr omenesc (Apoc.13,18), iar fiii lui Dumnezeu vor fi însemnaţi cu Semnul lui Dumnezeu „+”: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru” (Apoc.7,3).

  Când vor fi pecetluiţi, se va întâmpla în felul următor: cei ce au lucrat cu mintea, cu intelectul, cu propaganda, cu gura, împotriva lui Dumnezeu le va apărea pe frunte pecetea lui antihrist „666”; cei ce au lucrat cu braţele şi au alergat cu picioarele împotriva lui Dumnezeu le va apărea şi pe mâini pecetea lui antihrist „666”.

  Deci, nimeni nu le pune nici o ştampilă sau, să le facă cu laser, ci va apărea pur si simplu pe mâini şi pe frunte. Unii se vor îngrozi, când semnul de pe mâini şi frunte le va confirma că sunt însemnaţi ca fii a lui Antihrist şi vor încerca să scape de acest semn făcând operaţie, extrăgând bucata de piele cu pecetea, dar vor vedea că pecetea este imprimată şi pe os, iar prin pielea nouă cu care vor acoperi pecetea de pe os va pătrunde din nou pecetea şi nu vor putea să scape de ea.

  Aceştia se vor îngrozi şi mai tare încât vor căuta să-şi pună capăt zilelor şi nu vor putea. Dumnezeu va lua moartea de pe pământ în aceste clipe grozave. Se vor arunca în lama cuţitul şi vor vedea că lama cuţitului se îndoaie, funia se va rupe, glonţul va fi ca de mămăligă, piatra şi fundul prăpastiilor ca de ceară moale, muşcătura fiarelor şi a târâtoarelor din adâncuri va fi usturătoare ca de moarte şi nu vor putea scăpa de chinul ce va fi. Acesta va fi un „vai”.

  P.S. Eu privesc dpdv al legilor duhovnicești…dpdv anatomo-patologic, se prea poate!

 2. Foarte tendențios titlul. De la protuberanța occipitală externă la conotații demonice drumul e lung și hazliu. Numai bine !

  1. ia si citeste originalul pe Washinton Post si vezi ca zice de hornlike spikes (crescături precum coarnele). Apoi, cine da conotatii demonice?

 3. titlul e cel de pe Washington Post: Horns are growing on young people’s skulls. Phone use is to blame, research suggests.

  Citeste acolo tot articolul si ai sa vezi ca se reflecta in titlu.

 4. Cred ca e adevarat:chipul lui Dumnezeu il avem din nastere,dar asemanarea cu Dumnezeu,sau cu celalalt,o incepem in viata aceasta si o continuam in vesnicie.Atentie Cui sau cui vrei sa te asemeni!

 5. Sexul cu parteneri multipli și navetismul sexual al dracilor de la una la alta și de la unul la altul, astea sunt cauzele reale ale pierzaniei… încălcarea tainei căsătoriei după voia lui Dumnezeu cu neprihănire în trup și curăție in suflet….România de azi nu mai are familii curate in adevăratul sens al cuvântului decât foarte puține…majoritatea sunt corceli sexuale numite cupluri, după impreunări și despreunări multiple până și apoi după căsătorie… Practic vorbim de familii promiscue in care descendenții sunt amprentați cu toate relele luate de la toți partenerii de sex schimbați frecvent ai mamelor…iar societatea nu e astfel decât un bordel social. Grav e că acest procent mare de pseudofamilii strică și viețile celorlalți prin acest libertinaj sexual incontrolabil. De aici o lume plină de boli transmise de la unii la alții preponderent sexual. Aceste defrâu e capul de listă al distrugerii unui popor, a unei țări, a unei nații. Din păcate nci preoții nu au luat măsuri la timp și au tot acceptat să cunune desfranate și amatori de desfrâu.

  1. Nu degeaba sexul se numește mizeria din trei litere! Este o mare catastrofă!
   Dacă s-ar face o listă cu tot ce a distrus omenirea și s-ar ordona după decese…
   Ar rezulta că SEXUL a ucis mult mai mulți oameni decât orice altceva la un loc!
   Cum a făcut-o? Prin AVORT! Dar unica cauză a avorturilor care este? SEXUL!

 6. Eu zic că admin., n-a greșit…într-adevăr starea – fizică și spirituală a oamenilor – se va schimba după chipul și starea dracilor în vremurile din urmă, faptul că ”monahii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca dracii” trebuie înțeleasă și în sens TRUPESC, și în sens DUHOVNICESC:

  Din cartea ”Sfârșitul Omului”:

  Ce se va întâmpla cu STAREA OAMENILOR imediat după uciderea lui Enoh și Ilie SE SPUNE:
  ”Iar spurcatul (Antihrist) auzind ocările lor și blestemele ce-i fac Sfinții, singur are să ia sabia și are să-i taie. Iar după moartea lor are să poruncească slujitorilor să facă cumplite răutăți, adică: curvii, preacurvii, sodomii și cumpărări de copii, parte bărbătească și femeiască; vor curvi pe drumuri, ca și câinii, și AȘA ARE SĂ SE STINGĂ FIREA OMENEASCĂ, PRIN ACELE CHIPURI ALE RĂUTĂȚII , adică, prin curvie simțită și gândită.
  Pentru răutatea lor, își vor pierde cuviința cea omenească, care o să iasă din mințile lor, pentru multa neastâmpărare a curviei.
  SE VOR FACE SCURȚI LA STAT, CA DRACII, FIINDCĂ FIREA DRACILOR ESTE SCURTĂ ȘI ROTUNDĂ.
  CĂ FIREA DRACILOR CU A OAMENILOR RĂI ARE SĂ SE UNEASCĂ ȘI LA SCURTIMEA VÂRSTEI AU SĂ FIE PÂNĂ LA CINCI PALME ÎNĂLȚIME.
  SE VOR FACE OAMENII MAI VICLENI DECÂT DRACII, FIINDCĂ N-AU TRUP CA SĂ CURVEASCĂ ȘI SĂ UCIDĂ, CI NUMAI ÎN GÂND ÎNDEAMNĂ PE OAMENI (adică le șoptesc oamenilor în gând ce să facă, iar oamenii, necunoscând poruncile Lui Dumnezeu, cred că aceste gânduri sunt ale lor și că ceea ce gândesc ei este bine și le este lor și celorlalți spre mântuire, necunoscând, sărmanii, vicleșugurile și cursele prin care diavolul i-a făcut slujitori ai planurilor lui)” de Pascal Zosima Prodromit.

 7. Lucky M
  Din pacate, nici baietilor din ziua de azi nu le plac fetele mai serioase. I-am propus varului meu, care este singur, sa-i fac cunostinta cu o fata f. draguta, mai cuminte. Mi-a zis ca lui ii plac fetele mai vulgare. La asa raspuns…Daca astea sunt gusturile barbatilor, ce sa mai zici? Daca vor singuri sa se pacaleasca, lasa-i in prostia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button