X

Donald Trump a avut o întâlnire pe tema OZN dar el “nu neaparat crede” în ele

Trump a dezvăluit că a fost informat de către armată despre apariţii OZN

Adevărul nu mai e … acolo? Trump a avut o întâlnire pe tema OZN dar el ‘nu crede’ în ele

Într-o nouă sucire care ori va stinge un milion de teorii ale conspiraţiei, ori va aprinde de două ori mai multe, Preşedintele Donald Trump a spus că s-a întâlnit cu oficiali pe tema OZN, dar a spus de asemeni că nu “neapărat” crede în ele.

Discutând cu reporterul de la ABC George Stephanopoulos, Trump a dezvăluit că a fost informat de către armată despre apariţii OZN.

Am văzut, am citit şi am auzit. Şi am avut o sesiune de informare pe această temă. Dar oamenii spun că ei văd OZN-uri. Dacă cred în asta? Nu neapărat.

Stephanopoulos a insistat, întrebându-l pe Trump dacă crede că ar fi informat dacă ar exista într-adevăr viaţă extraterestă acolo.

“Ei bine, cred că minunaţii mei piloţi ar şti. Minunaţii noştri piloţi ar şti” a răspuns Trump. “Ei văd lucrurile un pic diferit decât în trecut. Deci vom vedea. Urmărim şi voi veţi fi primii anunţaţi.”

Au ajuns Oamenii în Negru la Trump? L-a prins mlaştina? Cine ştie. În ciuda dezinteresului preşedintelui, armata SUA ţine evidenţa cerului de curând. După o creştere a numărului de rapoarte, Puşcaşii Marini au emis de curând noi ghiduri de raportare pentru “obiecte zburătoare neidentificate” ce pătrund în spaţiul aerian al SUA, asigurându-se că toate apariţiile au parte de atenţia cuvenită.

Chiar luna trecută, Pentagonul a recunoscut că a “cercetat şi investigat” OZN-uri prin propriul “Program Avansat de Identificare a Ameninţărilor Aerospaţiale” (AATIP). Deşi existenţa programului AATIP a fost cunoscută deabia din 2017, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Apărare  Christopher Sherwood a dezvăluit că principalul lui obiectiv a fost să investigheze fenomenele OZN.

Programul AATIP a fost sistat în 2012 dar, potrivit lui Sherwood, guvernul are încă un deparatment pentru abordarea pretinselor apariţii de OZN-uri.

Bine-nţeles, ultima declaraţie a lui Trump poate fi o distragere inteligentă, în vreme ce Forţele lui Spaţiale se pregătesc de război cu inamici intergalactici. Deci s-ar putea să vrei să-ţi păstrezi pălăria de staniol pe cap – şi ochii pe cer.

Traducerea: Costin Ştirbu

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. In martie 2018, Trump a inaugurat o linie telefonica pentru raportarea imigrantilor ilegani, dar inca din prima zi au fost primite numeroase raportate de aparitii de OZN-uri.
  https://www.express.co.uk/news/weird/799137/President-Donald-Trump-Voice-hotline-illegal-aliens-UFO

  Ca urmare, in iunie 2018 Donald Trump a ordonat Pentagonului să creeze o forţă armată spaţială: „Trebuie să dominăm spaţiul”
  https://www.antena3.ro/externe/donald-trump-a-ordonat-pentagonului-sa-creeze-o-forta-armata-spatiala-trebuie-sa-dominam-spatiul-474252.html

  O membră republicană a Camerei Reprezentanților a vrut să știe de ce atunci când caută pe Google cuvântul „idiot”, în imagini, primul rezultat afișat este o fotografie a lui Donald Trump.
  https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/de-ce-cand-caut-idiot-pe-google-imi-apare-poza-lui-trump-raspunsul-ceo-ului-google-la-intrebarile-congresmanilor-1048348

  1. Asta probabil din cauză că în limba engleză cuvântul alien (străin) se folosește și pentru extratereștri, și pentru străinii din altă țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button