X

[VIDEO] Scandalos: Un minor sub 10 ani la GAY PRIDE PARADE

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. ce nebunie! asta micu n-are voie legal sa-si cumpere o bere, dar are voie legal sa se atinga, danseze etc in spatiul public.

  2. Nici nu stii cum sa mai incadrezi asemenea manifestari, pentru ca, diabolic este prea putin spus, iar pentru mai mult, nu sunt termeni in DEX.Cat de josnic poti sa ajungi ca adult incat sa nu mai ai nicio bariera morala, sa-ti ratacesti constiinta in murdaria celor mai depravante si scandaloase placeri!!!Cu siguranta, ca acesti oameni nu mai sunt stapani pe mintile si trupurile lor si ca duhurile necurate le-au preluat toate simturile.Este atat de exagerata toata campania aceasta pro LGBT, incat trebuie sa fii total orb, ca sa nu zic voit ignorant, sa nu-ti starneasca ingrijorare si sa nu-ti pui intrebarea de ce atata fortare in impunerea unor asemenea aberatii comportamentale.Atata timp cat sunt liberi sa faca ce vor in dormitoarele lor, de ce trebuie neaparat s-o faca si public?Oare, nu tocmai cu scopul de a preschimba firescul in nefiresc si de a-i face pe oameni, sub pretextul respectarii libertatilor individuale, sa nu mai respecte chiar dreptul celorlalti de a ramane normali?Lupta este foarte grea, insa nu trebuie sa dezarmam.Sa ne pocaim si sa ne intoarcem cat mai multi la Domnul Iisus Hristos care ne apara, ne intareste si ne va fi alaturi pana la sfarsit, numai sa nu-l alungam din mintea si din sufletul nostru! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.