X

[VIDEO] Scandalos: Un minor sub 10 ani la GAY PRIDE PARADE

https://twitter.com/Gpalmer_32/status/1137434724140556289

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. ce nebunie! asta micu n-are voie legal sa-si cumpere o bere, dar are voie legal sa se atinga, danseze etc in spatiul public.

  2. Nici nu stii cum sa mai incadrezi asemenea manifestari, pentru ca, diabolic este prea putin spus, iar pentru mai mult, nu sunt termeni in DEX.Cat de josnic poti sa ajungi ca adult incat sa nu mai ai nicio bariera morala, sa-ti ratacesti constiinta in murdaria celor mai depravante si scandaloase placeri!!!Cu siguranta, ca acesti oameni nu mai sunt stapani pe mintile si trupurile lor si ca duhurile necurate le-au preluat toate simturile.Este atat de exagerata toata campania aceasta pro LGBT, incat trebuie sa fii total orb, ca sa nu zic voit ignorant, sa nu-ti starneasca ingrijorare si sa nu-ti pui intrebarea de ce atata fortare in impunerea unor asemenea aberatii comportamentale.Atata timp cat sunt liberi sa faca ce vor in dormitoarele lor, de ce trebuie neaparat s-o faca si public?Oare, nu tocmai cu scopul de a preschimba firescul in nefiresc si de a-i face pe oameni, sub pretextul respectarii libertatilor individuale, sa nu mai respecte chiar dreptul celorlalti de a ramane normali?Lupta este foarte grea, insa nu trebuie sa dezarmam.Sa ne pocaim si sa ne intoarcem cat mai multi la Domnul Iisus Hristos care ne apara, ne intareste si ne va fi alaturi pana la sfarsit, numai sa nu-l alungam din mintea si din sufletul nostru! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button