X

Ororile LGBT: Cuplu de lesbiene și-au ucis fiul de nouă ani prin mutilare, încercând să-l facă transgender

Una dintre lesbiene era mama biologica a baietelului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ororile LGBT: lesbienele și-au înjunghiat de moarte fiul nevinovat de nouă ani, după ce au încercat să-l  facă ”transgender”, tăindu-i organele genitale acasă

Exact la fix pentru Luna Mândriei, o pereche de lesbiene din Brazilia și-a celebrat ”adevăratul sine”, ucigându-l pe fiul lor de nouă ani, pe care au încercat în urmă cu un an să îl facă ”transgender”, tăindu-i băiatului acum decedat organele intime cu forța, și decupând un vagin improvizat, în locul lor.

Evenimentul oribil a avut loc la mai puțin de o lună, după ce editorul Natural News, Mike Adams, a prezis public acest nou val de ”orori ale progresismului LGBT”, descriind cu precizie cum părinții ”progresiști” vor începe să-și mutileze fizic copiii, tăindu-le organele genitale. Se cunoaște acum că această predicție, detaliată în acest articol pe Natural News, a dus la ștergerea completă și de-publicarea de către Facebook a știrilor Natural News, după ce posturile de televiziune de stânga au publicat fragmentele care s-au axat pe predicții. Încă o dată, Adams se dovedește a fi corect în totalitate, prevăzând exact unde se îndreaptă nebunia LGBT.

Citiți și:

Video: Prestatia unui baiat de 8-10 ani la GAY PRIDE PARADE

Conform a două rapoarte, Rosana da Silva Candido de 27 de ani, mama biologică a băiatului și Kacyla Damasceno Pessao de 28 de ani, partenera ei lesbiană, l-au înjunghiat până l-au omorât pe Rhuan Maycon de nouă ani, pe 31 mai, după un an de evitare a poliției și a Serviciilor de Protecție a Copilului.

Tatăl copilului  Rhuan a încercat cu disperare să-și salveze fiul din ghearele nesănătoasei lui mame LGBTQP și a partenerei sale, care s-au mutat ”dintr-un stat în altul în jurul țării”, pentru a nu fi prinse.

În cele din urmă, însă, cele două femei au reușit să pună capăt vieții lui Rhuan, tocmai pentru că era băiat și pentru că, se pare, doreau o fată sau un ”transgender”.

”Am încercat să-l salvăm pe Rhuan”, a spus presei tatăl lui Rhuan. ”Am publicat mesaje pe mass-media socială, am contactat poliția și Serviciile de Protecție a Copilului. Nimeni nu ne-a ajutat.”

Mai multe întâmplări ca aceasta se găsesc pe Evil.news.

Este ceva mai diavolesc decât mândria LGBTQP?

Rapoartele explică faptul că, înainte de a fi ucis, Rhuan a fost mutilat sexual de către cele două lesbiene, care au încercat să efectueze la domiciliu o intervenție ”de schimbare de gen” asupra bietului copil, împotriva voinței sale.

Serviciile de Protecție a Copilului din Brazilia au arătat că Rhuan a suferit o ”operație de schimbare de sex”. ”După îndepărtarea penisului”, grupul a continuat să spună despre lesbiene că ”au cusut regiunea mutilată și au improvizat o versiune a unui organ genital feminin, făcând o tăietură în vintre”.

Aceste lesbiene defecte în mod evident nu și-au dorit un băiețel, la fel cum nici Dr. Anne Georgulas, M.D., de la Dr. Anne Pediatrics din Coppell, Texas, nu vrea băiat, aceste sentimente anti-masculine fiind un semn distinctiv al cultului LGBTQP.

Toată această nebunie colectivă, defilând ca ”dragoste” și ”toleranță”, sugerează că societatea modernă a ajuns la final. Atunci când copiii inocenți nu au de ales, decât să fie subiecții celui mai rău tip de îndoctrinare LGBTQP, și a molestării de către pedofilii care sunt în spatele ei, să știți că focul și pucioasa stau să vină, făcând să plouă cu răzbunare.

Chiar și cei cu dizabilități mintale sunt vizați de perverșii LGBTQP, pentru ”adopția” în stilul de viață ”curcubeu” – cei mai nevinovați dintre noi fiind prada armatei curcubeu a lui satana.

”Acesta este felul în care se prezintă posedarea demonică”, a scris un comentator al Hal Turner Radio Show, despre acest ultim incident groaznic implicând violența LGBTQP împotriva unui copil inocent.

”Este, de asemenea, și mai puțin vizibilă, afectând atât gândirea ‘liberală’, cât și cea ‘conservatoare’ și aproape orice justificare anti-Dumnezeu, anti-Hristos, anti-Israel. Mânia biblică a lui Dumnezeu ce vine este o teroare inimaginabilă … Iisus va termina treaba.”

De ce în aceste zile atât de multe lesbiene omoară copii?

Este important să ne amintim că acest fapt nu este un incident izolat al violenței LGBTQP împotriva copiilor nevinovați. Numai anul trecut, un alt cuplu lesbian a comis crime și sinucidere, împotriva lor și a celor șase copii ai lor, aruncându-se cu vehiculul familiei de pe o stâncă din California, în Oceanul Pacific.

”Să permiți adoptarea copiilor de către lesbiene sau homosexuali este abuz împotriva copilului”, a scris un alt comentator pe SFist.com, despre acest incident îngrozitor și oribil. ”Dacă copilul își va atinge întregul potențial, aceasta se va întâmpla fiind crescut de propria mamă și propriul tată. Știu că există excepții, dar ele nu fac regula.”

”Când îl ocolești pe Dumnezeu în politica socială, cauți necazuri.”

Pentru mai multe articole despre cum este LGBTQP o boală mintală periculoasă, citiți și Gender.news.

Sursele acestui articol includ:

Citiți și:

Video: Prestatia unui baiat de 8-10 ani la GAY PRIDE PARADE

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Niste stricați mentali !Sa ma ierte Dumnezeu eu pe ăstia nu. i înțeleg! Nici unul nu sintem perfecți dar aceste fapte odioase nu au nici o justificare! Crea ca legea ar trebui sa fie mai sevra cu aceşti monştrii umani!

  2. Eu când citesc despre astfel de orori, doresc să vină mai repede Parusia, pentru ca măcar copiii nevinovați să nu mai sufere. Vino Doamne Iisuse!

  3. Adevărata față a nebuniei LGBT! S-a ajuns aici din cauza mizeriei din trei litere!
    Nu există toleranță la ei! Tâmpeniile lor se fac cu forța, după cum se observă!

  4. Feministele sataniste poarta un razboi total impotriva masculinitatii, pe care vor s-o eradicheze inca din copilarie, ba chiar inca inainte de nastere, astfel incat baietii sa fie gay inca de cand se nasc.

    Decăderea lumii prin feminizarea bărbatului. METROSEXUALUL
    https://ortodoxinfo.ro/2017/06/21/decaderea-lumii-prin-feminizarea-barbatului-metrosexualul-victima-iubirii-de-sine/

    Transgenderii sunt totdeauna barbati emasculati, feminizati, niciodata femei masculinizate.
    23 Famous Transgender Models
    https://www.ranker.com/list/famous-transgender-models/lgbt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button