X

14-21 iunie – summit: efectele 5G asupra corpului uman

Am primit pe e-mail de la un frate:

Hristos S-a inaltat!
In intervalul 14-21 iunie se va desfasura un summit ca eveniment online referitor la efectele 5G asupra corpului uman si care sunt masurile care pot fi luate.
Evenimentul este organizat de jurnalistul de investigatie Lloyd Burrell (care alaturi de Nicholas Pineeault si Josh DelSol este unul dintre cei mai vocali aparatori ai drepturilor umane impotriva pericolului 5G.
In fiecare zi la ora  10:00 AM EDT (adica 5 PM ora Romaniei) sunt puse la adresa https://emfhealthsummit.com/event un numar de linkuri la inregistrari multimedia cu interviuri si prezentari ale unor medici, ingineri, avocati, etc. ce vorbesc despre implicatiile 5G si solutii. Linkurile sunt valabile 24 de ore si apoi sunt inlocuite cu un nou set de inregistrari. Evenimentul este conceput pentru a oferi o perspectiva la 360 de grade asupra a ce inseamna 5G.
PARTICIPAREA LA EVENIMENT ESTE GRATUITA SI SE FACE PE BAZA DE INREGISTRARE CU E-MAIL. DATI MAI DEPARTE LINKURILE LA CAT MAI MULTE PERSOANE.
Romania este una din primele tari din lume in care 5G a fost inceput sa fie implementat pe scara nationala.
Daca in momentul in care ajungeti sa cititi e-mail-ul acesta nu mai reusiti sa accesati inregistrarile din prima zi, o puteti face aici:
alte linkuri utile despre 5G:
(omul de stiinta neamt Hagen Thiers a inventat un dispozitiv conceput pt a proteja corpul uman pana la o distanta de 1.5 m de radiatiile electromagnetice)
Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. O antena pentru 5G se compune dintr-o matrice de 1000 microantene care lucreaza in faza (Phased Arrays) si aceasta tehnologie este radical diferita fata de antenele 4G, prezentand riscuri mult mai mari. Practic vorbim de o retea de microantene care reprezinta un sistem HAARP in miniatura!

  The single most important fact about 5G that nobody is talking about is called Phased Arrays.
  They are going to concentrate their energy in narrow, steerable high power beams. The arrays are going to track each other, so that wherever you are, a beam from your smartphone is going to be aimed directly at the base station (cell tower), and a beam from the base station is going to be aimed directly at you. If you walk between someone’s phone and the base station, both beams will go right through your body. The beam from the tower will hit you even if you are standing near someone who is on a smartphone. If you are in a crowd, multiple beams will overlap and be unavoidable.
  https://scientists4wiredtech.com/what-are-4g-5g/5g-wavelengths-from-blankets-to-bullets/
  https://www.emfacts.com/2018/01/5g-and-phased-arrays/

  Am fost în zona de acoperire a unei rețele 5G (de test)
  Antena arată ca mai jos, este o cutie neașteptat de mică și grea de 10 kilograme (în comparație cu antenele 4G, care sunt cele lunguiețe pe care le puteți vedea acum pe clădiri, aceasta este mult mai ușor de instalat), iar în interior are o matrice de peste 1000 de mici antene individuale.
  https://www.nwradu.ro/2018/07/am-fost-in-zona-de-acoperire-a-unei-retele-5g-de-test/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.