X

Mineriada din 13-15 iunie 1990. Ce nu veți vedea în mass-media

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu 29 ani, în Bucureşti începea una dintre mineriade, evenimente sângeroase din România post-revoluţionară. Mii de mineri au venit în Capitală pentru a pune capăt demonstraţiilor anticomuniste din Piaţa Universităţii. Sute de oameni nevinovaţi au fost crunt bătuţi şi arestaţi.

…România s-a confruntat în primii ani de „democraţie” cu mai multe evenimente sângeroase. Mineriada din iunie 1990 este unul dintre ele.

Acum 29 de ani, forţele de ordine, sprijinite de mineri, au intervenit în forţă împotriva manifestanţilor din Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Teroarea declanşată în zilele de 13-15 iunie nu are, nici azi, o versiune foarte clară. Bucureştiul a fost scena unor violenţe de neimaginat. Mii de mineri veniţi în Capitală din Valea Jiului au fost acuzaţi că au bătut sute de studenţi, profesori, oponenţi politici ai regimului sau simpli trecători.

În 15 iunie 1990, după valul de violenţe, minerii au fost urcaţi în autobuze şi duşi la complexul Romexpo, unde preşedintele Ion Iliescu le-a mulţumit.

Potrivit Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, în haosul din acele zile şi-au pierdut viaţa opt persoane. Peste 1.600 de oameni au fost răniţi sau reţinuţi abuziv. În perioada 13-15 iunie 1990 au fost bătuţi şi arestaţi 200 de copii. Cel mai mic avea 9 ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Nu veți vedea în mass-media panselutele, cel mai ascuns secret al mineriadei!
    ”N-am avut nici o implicare în incidentele din 13 iunie şi, în plus, am fost luaţi cu japca. În Piaţa Universităţii, minerii au plantat panseluţe şi, apoi, le-au udat cu furtunul!” – Miron Cozma, despre mineriada din 13-15 iunie 1990.

  2. Am avut cândva o țară…

    Posted by justitiarul 3 hours ago

    Partajare1

    Motto 1: „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului.” (Nichifor Crainic, scris în 1938)

    Motto 2: „Dintre fraţii tăi să-ţi pui rege peste tine; să nu pui peste tine rege de alt neam, că acela nu este fratele tău.”(Deuteronom 17, 15)

    Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți să emigrați toți, oricum țara nu vă mai aparține! Șefii opoziției, așa-zisa „dreapta”, în fond progresiști neomarxiști și neoliberali: Iohannis, Orban, Barna, Cioloș, Tomac și Ponta sunt toți de altă naționalitate decât cea română.

    Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

    Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie!

    Președintele alogen al României face sluj în fața evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se înrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA anul trecut, îl lăudau pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile” pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial?

    Klaus Werner Iohannis la Memorialul Martirilor şi Eroilor Holocaustului „Yad Vashem” din Ierusalim, Israel. Click pe fotografie pentru mărire!

    În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

    Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

    Click pe fotografie pentru mărire!

    Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea făcea naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, a fost decorat de Congresul European Evreiesc cu „Busola Ierusalimului” și a venit cu inițiativa legii sionistea anti-defăimare in Parlament!

    Gabriela Firea a oferit evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! O fi și Gabriela Vrânceanu, cum o chema de domnișoară, evreică. E posibil, majoritatea celor cu nume toponimice, mai precis cele clasificate ca regionime, adică nume de familie reprezentând regiuni, localități sau zone geografice delimitate etnic din România, sunt khazari.  Exemplific cu nume de khazari, politicieni cunoscuți: fostul președinte al Camerei Deputaților și ex-viceguvernator BNR, evreu și nepotul cominternistei Ghizela Vass, numitul Olteanu (Bogdan), fostul ministru de externe și ex-director SIE Ungureanu (Mihai Răzvan), fostul ministru al Agriculturii Mureșan (Ioan Avram), vicepreședintele Camerei Deputaților, liberalul Ardelean (Ben-Oni), cunoscutul activist comunist Dobrogeanu (Constantin Dobrogean-Gherea), bolșevicii Roman (Valter/Walter și fiul Petre, nume luat după localitatea Roman, inițial se numeau Neuländer) și  Tismăneanu (Leonte și fiul Vladimir, nume luat după mănăstirea Tismana, inițial se numeau Tisminețki) sau activistul soroșist, președintele Fundaţiei pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) Sibian (Ionuț).  Mai sunt și alții, risipiți, dar la vârf,  prin toate structurile sociale. E voie să spun adevărul despre ăștia, că sunt evrei sau mă bagă aripa Mossad din SRI la pușcărie? Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a fost recompensată de „muzeografii” evrei cu o medalie, pe care a primit-o în poziție regulamentară de drepți.

    Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României. Așa a ajuns ministru Ilan Laufer, un cetățean israelian promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

                                                                              * * *

    Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

    Copiii ideologilor evrei bolșevici Ernő Neuländer, Denys Patapiewicz și Leonid Tismineţki (agentul NKVD poreclit Ciungu’), pe care-i cheamă acum Roman (Petre), Patapievici (Horia-Roman) și Tismăneanu (Vladimir), spală și ei creierii românilor, la fel cum făceau părinții lor. Dacă, după schimbarea regimului din 1947, evreii bolșevici veniți din URSS ocupau cam 60% din structurile de conducere ale statului, acum urmașii lor sunt aproximativ 80% în aceleași structuri. În special au fost și au rămas vizate posturile politice de conducere, instituțiile represive (serviciile secrete, poliția, jandarmeria) și mediul financiar-bancar, fiindcă cine are banii pe mână are și puterea.

                                                                              * * *

    În data de 17 februarie 2017 s-au reunit la Sibiu mai mulți specialiști în IT susținători ai mișcării #rezist pentru un proiect de cenzură a știrilor considerate de ei „fake news”, doar fiindcă nu susțin globalismul sionist și așa-zisul „progresism” promovat tot de iudeo-masoni, cu cele două component ale sale: neomarxismul și neoliberalismul. De asemenea, trebuie luate în vizor site-urile naționaliste, ortodoxe, blogurile care critică sionismul și globalismul și cele împotriva multicultarismului, cu derivatele sale: LGBT, ecumenism și metisarea popoarelor prin invazie migraționistă (Planul Kalergi).

    Grupul de lucru IT #rezist de la Sibiu. Clik pe imagine pentru mărire!

    În prima zi a anului 2018, în data de 1 ianuarie, site-ul propagandei iohanniste din Sibiu, „Turnul sfatului”, publica, sub titlul „Ora de «fake news». Doi deputați sibieni propun o nouă materie pentru elevi”, următoarea știre:

    „Elevii din clasele VI şi IX ar putea avea, săptămânal, o nouă disciplină obligatorie – Educaţie şi cultură media. Orele de educație și cultură media ar urma să dezvolte abilităţile elevilor de a identifica ştirile false şi să cunoască mai bine fenomenul fake news. «Prezenta lege reglementează introducerea disciplinei „Educaţie şi cultură media”  ca disciplină obligatorie, o oră pe săptămână, pentru elevii claselor a VI-a şi, ulterior, elevii claselor a IX-a», se arată în proiectul de lege pentru introducerea disciplinei.

    Proiectul înregistrat în 19 decembrie 2017 a fost semnat de doi deputați de Sibiu: Nicolae Neagu, deputat PNL și Dan Barna, deputat USR, însă inițiator este deputatul Alexandru Raeţchi, deputat liberal de București.

    Materia propusă va include obligatoriu predarea teoriilor comunicării, formarea unui mecanism critic şi analitic de recepţionare a ştirilor, identificarea manipulării informaţiei în beneficiul unor interese extremiste sau anti-democratice, filtrarea unor informaţii care au scopul final îngrădirea şi ameninţarea unor drepturi fundamentale şi identificarea ştirilor false.Potrivit propunerii legislative, cursul va fi predat de profesorii de Limba Română, Istorie, Cultură Civică sau Filosofie, care vor fi pregătiţi, în fiecare an, pentru a preda disciplina.(…)

    «Dezvoltarea fenomenului „fake news”  generează o criză pentru societatea contemporană şi ameninţă inclusiv buna funcţionare a democraţiilor liberale cu riscuri asupra securităţii şi siguranţei naţionale», se arată în expunerea de motive, citată de Mediafax. Totodată, se mai spune că fenomenul «fake news» este un pericol la adresa democraţiei şi poate conduce, de exemplu, la creşterea sentimentelor anti-europene sau xenofobe.”

    După cum se poate lesne observa, cei doi deputați sibieni, de la cele două partide antinaționale și înțesate cu alogeni chiar la vârf, ambele fiind conduse de indivizi de origine străină, PNL și USR, susțin CENZURA PRESEI și POLIȚIA GÂNDIRII, chiar dacă au camuflat intenția lor sub cuvinte bombastice, sforăitoare! Ungurul Dan Barna, unul din cei doi deputați sibieni susținători ai măsurilor represive, a ajuns președintele USR după ce a avut contracandidați la alegerile din cadrul partidului alți doi alogeni, evreii Vlad Alexandrescu și Cristian Seidler.(https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/vlad-alexandrescu-dan-barna-si-cristian-seidler-candideaza-la-sefia-usr-802929) Deputatul liberal Alexandru Raeţchi, inițiatorul proiectului repectivei legi represive împotriva libertății de exprimare a poporului român, este și el tot alogen, evreu.

    Cică „ora de fake news”! Păi exact „ora de fake news” va fi manipulare ordinară și spălarea creierelor în sensul „corect politic” al globalismului. Se anulează astfel  propriul discernământ prin impunerea doar a unor opinii și excluderea altora contrare, oamenii fiind obligați să gândească iarăși la unison, ca în vremea comunismului și să devină o turmă amorfă bună doar de exploatat de Noua Ordine Mondială. Se ating grav drepturile omului, în special dreptul la liberă exprimare, cică în numele „democrației”!

    Se încalcă în mod vădit Articolul 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, adoptată de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 10 de septembrie 1948: „Orice om are dreptul la libertatea opiniilor și exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afara, precum si libertatea de a căuta, de a primi si de a răspândi informații și idei prin orice mijloace și independent de frontierele de stat.”

    Tot acești neomarxiști, demni urmași ai bloșevicilor evrei care, după sosirea lor pe tancurile sovietice, băgau pumnul românilor în gură și mulți intelectuali români au murit prin închisori fiindcă și-au permis să critice bolșevismul lor, susțin următoarele: „fenomenul «fake news» este un pericol la adresa democraţiei şi poate conduce, de exemplu, la creşterea sentimentelor anti-europene sau xenofobe”, exact ca antecesorii lor khazari/evrei care interziceau crticile împotriva regimului impus de ei –  „democratic” și acela! –  ca să nu crească sentimentele anti-URSS sau antisemite!

    Nu era suficient că George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), marioneta Klaus Iohannis numind, la rândul său, doi șefi în fruntea serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros), guvernul de tehnoratați sau tehnoklauși condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ‘telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.

    Nu mai este un secret pentru nimeni că impostorii aceștia de la USR, care „salvează” tot timpul ceva și musai „uniți”, sunt finanțați de George Soros prin oengeurile sale. Sub ambalajul strălucitor al unor acțiuni generoase, în interesul societății, se urmăresc cu totul alte scopuri decât cele aparente, care rămân doar praf în ochii naivilor. Chestia cu „salvatul” ăstora ne duce cu gândul la elevul Bulă și colegii lui, care umflau zilnic de pe stradă câte o bătrânică și o urcau cu forța în autobuz ca să facă o faptă bună pe zi, așa cum i-a învățat diriginta la școală.

    USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), după succesul din Capitală la alegerile locale, a devenit națională prin schimbarea denumirii: USR (Uniunea Salvați România), adică Uniunea Soros în România și vizează acum alegerile parlamentare. Trupa din București (USB), de la alegerile locale, a lui Nicușor Dan, liderul „salvatorilor”, era compusă din „români autentici”, așa cum limpede se vede doar citind numele pe care le poartă: Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac. Mă întreb dacă nu o fi și Nicușor Dan ovrei fiindcă mulți din aceștia nu și-au luat nume de familie când au împrumutat identități românești, numele lor complet fiind alcătuit din două prenume. Exemple: Dan Pavel, Radu F. Alexandru, Alexandru Florian, Zoe Petre, Andrei Gheorghe etc…

    La alegerile parlamentare din anul 2016, dacă citeai lista candidaților USR aveai sentimentul că vezi primul comitet central al PCR, după preluarea puterii de către bolșevicii evrei! Iată parte din candidații USR ai anului de grație 2016: Seidler, Gayral, Pal, Iurisniti, Wagner, Schuster (doi „schusteri”, unul de la Cluj și celălalt din Sibiu), Wiener, Forgo, Toth, Clem, Verman, Gorczynski, Kloyber, Memet, Mark, Visloguzov, Reti, Gall, Bulfon, Kiss, Abu Amra, Marussi, Iank, Echert, Sachetti, Teleki.

    Istoria se repetă, odraslele evreilor bolșevici din anii de după război au dorit să conducă din nou România și au reușit. Dacă, până acum, unii ca Valdimir Tismăneanu, Alexandru Florian sau Patapievici s-au ocupat doar cu propaganda, spălarea creierilor și tâmpirea românilor, acum se pune în practică următorul pas: subjugarea poporului român! „Pas cu pas”, vorba impostorului numit Gauleiter peste colonie.

    S-au găsit voci care să afirme, pe platformele de socializare ale internetului, că Iohannis Klaus Werner este vânzător și trădător de neam. Nu este adevărat, fiindcă el nu aparține neamului românesc, iar neamului său nemțesc îi este foarte loial! Nu este greu de remarcat cum se adresează el românilor, ca un arendaș iobagilor sau ca un Gauleiter care cuvântă către turma docilă din colonie, care „trebe” – cum spune el – să se supună, să execute comanda și să voteze cu cine vrea satrapul.

    Partidul lui Nicușor Dan, plin de alogeni și secesioniști în Ardeal, așa cum am arătat mai sus, este creatia klaus-wernerului în timpul cățărării pe cadavrele de la „Colectiv”. Acesta l-a sfătuit în noiembrie 2015, după întâlnirea cu așa-zișii „reprezentanți ai strazii” – în fond, oengiștii lui Soros! – să-și facă partid.

     PNL este la fel de soroșist ca USR. În partidul liberal care poartă aiurea numele de „național” în titlu, este plin de alogeni și activează sau au activat mai mulți angajati/bursieri de-ai bătrânului antiromân George Soros. Iată doar trei nume, toți ajunsi pe funcții mari, unele direct răspunzatoare de siguranța natională a României: Eduard Hellvig, Mihai Răzvan Ungureanu și Renate Weber. Toți trei sunt evrei, ca și Soros, deși își ascund originea. Simple coincidențe?

    S-a ajuns pur și simplu la terorizarea românilor, prin poliția politică numită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), încât oamenilor le este frică să spună despre cineva că este evreu, ca să nu fie acuzați de antisemitism. Eu cred că cei care gândesc astfel sunt chiar ei antisemiți și comit un act de discriminare, fiindcă a fi evreu nu este ceva rușinos și nici denumirea în sine nu este peiorativă! Adică, dacă le spui celor din Israel că sunt evrei însemană că-i jignești? Nu înteleg de ce își ascund chiar ei identitatea, aici în România, sub nume românești sau pseudo-germane, când ar trebui să fie mândri că fac parte din poporul ales, așa cum este numit în Biblie.

    Eduard Hellvig (hell în limba engleză înseamnă iad, infern) a jucat rolul de „eminenţa cenuşie” paraşutată în anul 2008 la PNL direct din ograda lui Dan Voiculescu, adică de la Partidul Conservator. Dar, înainte de a se înşuruba în politica dâmboviţeană, Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că, pe lângă intenția vădită de dezmembrare a României, datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic. Deci, Eduard Hellvig, omul antiromânului George Soros, era cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână. Din bezna minții, nu alta!

    Se răsucesc Brătienii în morminte când văd pe mâna căror impostori a încăput partidul lor! Principiul liberal, de la începutul secolului trecut, „Prin noi înşine” a rămas doar istorie, cuvinte bune de bolborosit sforăitor şi demagogic în campanii electorale de către comuniştii şi fasciştii proaspăt vopsiţi în liberali. „Prin noi înşine”… cu „românii” Klaus Werner Iohannis și Hildegard Brandl aduși din afara partidului liberal și așezați în capul mesei imediat ce s-au înscris în partid!

    Carmen Georgeta Iohannis și Hildegard Brandl. Getuța și Hilduța, două specialiste în retrocedări imobiliare frauduloase. Hildegard Brandl, care vorbește o limbă română stricată, spurcă cu falsul ei patriotism portul popular românesc. Click pe imagine pentru mărire!

    Atât de naţional era partidul condus până în primăvara anului 2014 de Antonescu – amară ironie să porţi numele unui mare patriot român şi tu să fii un xenofil care se înconjoară de alogeni! – încât românii nu se vedeau deloc la vârful partidului. Practic, atunci partidul este condus de tripleta Crin Antonescu (lipovean, după unii găgăuz) – preşedinte, Klaus Iohannis (sas) – prim-vicepreşedinte şi Eduard Hellvig (evreu) – secretar general. În toate apariţiile televizate cu Crin Antonescu și Klaus Iohannis circulând pe holurile Parlamentului, aceștia erau permanent însoţiți, ca o umbră, de piticul Eduard Hellvig.

    „Mihai Răzvan Ungureanu nu s-a remarcat prin nimic favorabil României şi românilor. Primul lucru pe care l-a făcut când a devenit ministru de externe a fost montarea portretului Anei Pauker fost ministru comunist de externe, (primul şi principalul comisar al comunismului sovietic în ţara noastră, distrugătoarea României postbelice) pe holurile Ministerului Afacerilor Externe. Ultimul lucru pe care l-a făcut ca ministru de externe a fost dublarea, printr-o ordonanţă de urgenţă, a salariului pe care urma să-l primească (8 000 de euro lunar) în postul pe care urma să plece la Viena (coordonator adjunct la Iniţiativa de cooperare pentru Europa de Sud-Est). Între acestea, Ungureanu a făcut mult rău României şi românilor din ţară şi din jur. La scurt timp după investirea sa ca ministru de externe, Ungureanu a semnat în 2005, cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov, cel mai păgubos act din istoria postdecembristă a României, respectiv «Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia privind inventarierea relaţiilor bilaterale». Şeful diplomaţiei române a declarat atunci că „Nu există probleme între România şi Rusia”, prin actul respectiv uitându-se atât problema Basarabiei cât şi problema tezaurului românesc confiscat de Lenin în 1918. Şi românii din Ungaria şi din Transilvania sunt supăraţi pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru modul mişelesc şi păgubos în care a negociat recuperarea bunurilor Fundaţiei Gojdu din Budapesta, cu destinaţie testamentară pentru bursele românilor din Transilvania şi din Ungaria. În primul său an de ministeriat, Ungureanu a negociat pe furiş şi a semnat pe sub masă «Acordul referitor la înfiinţarea Fundaţiei Publice Româno-Ungare Gojdu», prin care a fost exclus moştenitorul testamentar. Acordul a fost semnat la Bucureşti, în data de 20 octombrie 2005, cu ocazia unei reuniuni comune a guvernelor României şi Ungariei, de către ministrul român de externe Mihai Răzvan Ungureanu şi de către omologul său ungar Ferenc Somogy, fiind ratificat de partea română prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 183/2005. Acest acord a fost negociat, semnat şi ratificat după ce, în decembrie 2004, Curţile Gojdu din Budapesta au trecut în proprietatea companiei israeliene Autoker Holding Rt, fiindu-i vândute de Primăria sectorului 7 din Budapesta.” (https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/09/25/mihai-razvan-ungureanu-agent-strain/)

    Renate Weber a fost preşedinte al Consiliului National al Fundaţiei pentru o Societate Deschisa (Soros) în perioadele 1998 – 2005 şi martie 2006 – noiembrie 2007. Aceeaşi doamnă este europarlamentar și membră a Grupului Spinelli, al federaliştilor europeni care susţin desfiinţare statelor naţionale. Pentru Renate Weber şi restul federaliştilor din PNL a devenit deranjant atributul „naţional” din denumirea partidului din care fac parte. „Naţionalismul este o ideologie a trecutului. Obiectivul nostru este acela al unei Europe federale şi post-naţionale, al unei Europe a cetăţenilor.”(Fragment din Manifestul Grupului Spinelli: http://www.dw.de/va-merge-pnl-pe-linia-federalismului-european/a-17379489)!

    La PNL a ajuns șef evreul ungur Ludovic Orban,  cercetat de DNA pentru mită și apoi iertat de binomul Iohannis-SRI, după ce a semnat pactul cu diavolul. Fratele lui, Leonard Orban, este azi consilierul lui Klaus Werner Iohannis, cu ani în urmă el fiind primul comisar european din România, selectat după principiul „political correctness”, deci musai de altă etnie decât cea majoritară în țara de proveniență. Cine ştie câţi alţi alogeni, cu nume româneşti de împrumut, s-au mai adăpostit sub pulpana primitoare a paltonului de vreme rea, partid liberal numit şi „naţional”? Nu trebuie neglijată masoneria, PNL fiind partidul în care s-au aciuat cei mai mulţi masoni!

    Pentru Crin Antonescu, pe vremea când era şeful suprem al liberalilor cei „naţionali”, iată că noi, ceilalţi, eram nişte plebei dintr-o adunătură pestriţă: „Liberali înseamnă să lucrăm cu şi pentru indivizi, nu cu gloate, nu cu mulţimi.” Citat din cugetările antonesciene. Băi, porumbac repetent, gloata asta nenorocită v-a făcut mari, pe tine şi pe nevastă-ta! Nu ţi-e ruşine să faci clasificări înjositoare şi discriminatorii?

                       Mass-media este în mâinile evreilor sioniști

    Unul dintre subiectele tabu pentru directorul Mihai Gâdea și interzis pe postul Antena 3, deși reprezintă fapte de o gravitate deosebită, cu implicații directe în siguranța națională, integritatea, independența și suveranitatea României,  este acesta: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), cu Klaus Iohannis ca președinte,  a devenit în anul 2007 succesorul organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, oficial și cu acte, conform propriei solicitări la Judecătoria Sibiu. Concret: FDGR-ul, condus de Klaus Iohannis, a cerut Judecătoriei Sibiu să oblige Primăria Sibiu, condusă tot de Klaus Iohannis, să recunoască oficial calitatea FDGR-ului de succesor în drepturi al organizației naziste Grupul Etnic German. Primăria Sibiu, reprezentată de Klaus Iohannis, nu s-a prezentat la proces și nici nu a atacat sentința nefavorabilă ei, aceasta a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu! Infracțiuni comise de Klaus Iohannis: conflict de interese și abuz în serviciu. (Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial)

    De ce? Simplu, evreimea internațională – la care Antena 3 este conectată prin intermediul CNN –, deși anunțată de resuscitarea unei organizații naziste prin mașinațiunile dirijate de Klaus Iohannis (Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!), a căzut la pace cu acesta în schimbul recunoașterii oficiale a holocaustului din România, în calitate de președinte al României (HoloKLAUSUL lui Iohannis!), urmată de plata unor despăgubiri generoase către statul Israel, în valoare de câteva zeci de miliarde de euro.

    De când se tot laudă Antena 3 că sunt filială CNN i-am suspectat de legături cu sistemul globalist internațional, ceea ce și explică tăcerea lor în cazul unor subiecte care deranjează cu siguranță sioniștii internationaliști gen Soros, dar și lojile iudeo-masonice din țară. Vă reamintesc că, la ultimele alegeri prezidențiale din SUA, doar Mircea Badea a fost singurul susținător al candidatului naționalist Donald Trump, restul „anteniștilor”, la fel ca CNN-ul lor drag și George Soros, au fost adepții candidatei progresiste Hillary Clinton, o sionistă „politically correct”, conform trendului globalist.

    De asemenea, am remarcat o reticență față de ortodoxie, explicabilă prin faptul că Mihai Gâdea este adventist și fost predicator la adunările lor neoprotestante. Deci, nu cred că mai miră pe nimeni faptul că printe invitații permanenți se regăsesc unii și aceiași neoprotestanți sectari, khazari vopsiți în evrei și masoni deghizați în patrioți.

    Percepuți greșit de un public fidel ca fiind patrioți, majoritatea „vedetelor” Antenei 3 sunt de fapt „lupi îmbrăcați în piei de oaie”, propagandiști progresiști ai globalismului antinațional. Cea mai vizibilă trompetă globalistă și americanofilă este tuciuriul Radu Tudor – trebuie să fii tâmpit ca să nu realizezi această evidență! –, care s-a autodeclarat „analist militar” deși nici măcar stagiul militar nu l-a făcut. Propagandistul ăsta a ridicat pupatul în cur al americanilor la nivel de artă, depășind nivelul unei simple slujbe de mercenar mass-media.

    Multipremiata Carmen Avram, bomboana de pe tortul Antenei 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc și a religiei ortodoxe (Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii). Femeia aceasta, cu herpes la gură de la cât venin iese pe acolo, ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS). Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

    Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români. Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie?

                                                 Proiectul „Israel în România”

    Se pare că asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România” despre care pomeneam mai sus.  Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții noștri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

    În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiul vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migrație inversă, Israel se mută în România, pe lângă „musulmanii importați legal” la ordinul UE din occidentul pe care l-aui invadat grație planului Kalergi de metisare a Europei, pus în practică „pas cu pas” de Frau Merkel și slugile ei europene.

    Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune. Două exemple concrete: Ilan Laufer (Antena 3), devenit ministru (!) și Niels Schneker (RTV).

    Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

    Nu mai vorbim despre israelienii care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!

    Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. [2]
    Da, s-a produs unul din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 27 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.

    Cu datorii exorbitante la marile bănci mondiale, fără ca în țară să se fi construit ceva. Da, s-a produs un holocaust industrial, un exod major al populației din cauza lipsei locurilor de muncă, circa 4.000.000 de români muncesc în afara țării. Industria românească a fost distrusă, flota comercială, una dintre cele mai mari din lume, distrusă și ea, Căile Ferate cu transport de persoane și de mărfuri distruse împreună cu infrastrctura, transportul aerian distrus, agricultura distrusă, armata distrusă, mai avem sub 20% din capacitatea de luptă a armatei din 1989. Învățământul distrus, sănătatea distrusă. Instituțiile de forță și serviciile secrete sunt sub control extern, la fel ca și decizia în alegerea președintelui țării.

    „Nu, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.”  Țara nu mai este condusă de români, chiar dacă unii dintre cei care au devenit șefi peste o turmă de indivizi  cu creierii spălați poartă nume românești! Sunt alogeni crescuți din copilărie, formați și pregătiți ca să preia conducerea statului român în detrimentul băștinașilor.

    Legile elaborate de Parlament (încă mai avem, deși sunt duse lupte puternice pentru desființarea lui), trebuie să primească acceptul U.E. și ambasadelor străine. Ambasadorii se comportă, pe pământ românesc, cu reprezentații legali ai statului precum trimișii sultanului cu domnii români atunci când erau pe cale să fie maziliți. Nu-l plângem pe Iohannis sau pe Băsescu, ci România, această țară smerită, care s-a născut din suferință și continuă să trăiască în umilință.

    Nu mai avem nimic, bogățiile subsolului au fost vândute, concesionate, cedate de trădătorii alogeni și cozile de topor autohtone. Pădurile se taie de parcă mâine nu am mai exista, irațional, în dușmănie… doar sunt tăiate de firme străine, care în țara lor de origine nu au curajul să taie un pomișor fiincă ar face pușcărie! Iată ce citeam în presa anului 2014: „Baroneasa Arielle Malard de Rothschild este susţinută de statul român pentru un loc în Consiliul de administraţie al Electrica, grupul de distribuţie care alimentează cu energie Transilvania şi nordul Munteniei.”  Care „stat român” o susținea pe această reprezentantă a oligarhiei mondiale financiar-sionistă, putere suprastatală care are pretenția să conducă destinele omenirii? Nu cumva tot ovreii de-ai lor, ascunși după nume românești de împrumut, ca alde Mihai Răzvan Ungureanu, Bogdan Olteanu, Vlad Alexandrescu sau Radu Berceanu?

    Aici, în România, e holocaust economic, fiindcă  în afara unor mici prăvălii românești de la colțul străzii, comerțul este al marilor concerne externe. Există un scandal al alimentelor de proastă calitate care se găsesc pe rafturile magazinelor din România. Da,  așa este, nu ne omoară prin gazare sau împușcare, dar ne îmbolnăvesc lent. Nu este nici o problemă, I.G. Farben și alte mari concerne produc medicamente cu care românii se îndoapă până dau colțul. Noi trebuie doar să le cumpărăm alimentele otrăvite cu chimicale, iar, după consumul lor și al medicamentelor… sapa și lopata, că doar ele au mai rămas românești în țara asta!

    Se merge cu tupeul antiromânesc până acolo, încât marea moschee de la București va fi construită pe niște pământuri care au aparținut Brâncovenilor, decapitați la Istanbul fiindcă nu au vrut să renunțe la credința lor ortodoxă strămoșească. Se răsucesc strămoșii nostri în morminte!  Doamne, apără-ne Tu, că  noi nu mai putem!

                                           Ce ne-a mai rămas de făcut?

    După ce m-am convins că în 2014 rezultatul alegerilor prezidențiale a fost trucat și Iohannis a fost numit președinte de forțe oculte, fără să câștige la vot, m-am jurat că nu mai votez în viața mea și o să mă țin de cuvânt. Atunci blatul a fost acceptat de Ponta sub presiunea masei de manevră scoasă în stradă la București și Cluj, unde era deja pregătit Referendumul pentru „independența” Transilvaniei dacă nu ieșea Iohannis președinte. Șantajat cu războiul civil și dezmembrarea României, pe de o parte și momit cu promisiunea că va ramâne premier, pe cealaltă parte, Ponta a acceptat numirea sasului ca președinte. Astfel, după semnarea pactului cu diavolul, Ponta a apărut pe ecranul televizorului, la ora 21:30, ca să-și anunțe „înfrângerea”, deși cei de la BEC nici nu începuseră numărătoare voturilor. Politica „biciului și a zăhărelului” inventată de Adolf Hitler a dat roade din nou!

    Click pe imagine pentru mărire!

    Electoratul care va vota cu PNL si USR se încadrează în unul dintre cele trei tipare: neinformați, sinecuriști (finanțați din surse dubioase) sau trădători de țară. Românii patrioți, care-și iubesc țara cu adevărat și doresc ca România să nu mai fie o colonie bună de muls, cu oameni săraci într-o țară bogată, pot să voteze cu orice formațiune politică, dacă aceasta nu este susținătoare a intereselor străine și a mercenarilor bruxellezi ai guvernului actual. Personal, daca aș merge la vot, la alegerile parlamentare, probabil că m-aș orienta spre un partid naționalist, către cel care mi se pare că are șanse mai mari să treacă pragul electoral.

    Din păcate, am asistat la o nouă manevră a serviciilor secrete, SRI nășind o serie de partide nationaliste, apărute peste noapte, ca să fie siguri că se disipează voturile și nu face nimeni dintre naționaliști pragul electoral de 5%! Sunt și „nationalisti” ciudați, xenofili, iubitori ai alogenilor. Actorul Florin Zamfirescu este unul dintre aceștia. El susține că-i naționalist, deși este pupător de târtiță nemțească. În 2014 era un agent electoral iohannist foarte vocal! Acum s-a dat de trei ori peste cap și a devenit naționalist la PRM. Se răsucește Vadim în pământ, mai ales că scrisese de toate ticăloșiile comise de sasul cu comportament antiromânesc!

    Ca să vedeți cât de ușor devin românii victimele manipulării prin mass-media, în toate țările UE partidele nationaliste au cîștigat mare parte din electorat și au un suport popular fantastic, doar în România nu sunt votate!

    Unde-i dragostea de țară? De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?

    Pe vremea când Andrei Marga – nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze.

    O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!

    Cei care s-au încolonat sub stindardele #rezist și #LGBT sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins.

    Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

    Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

    Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei românească. În paralel cu „lucrătura” aceasta din școli, mass-media condusă 90% de evrei „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, ca să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!

    Româncele au fost prezentate ca fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte, ca Tonciu, în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați ca niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați ca niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mintit enorm cu copiii crescuți in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca să apărem în ochii altora ca niște ființe iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisa „corupție”, de-ți vine să crezi că românii au inventat-o! Culmea este că doar românii sunt cercetați și băgați în pușcării, în timp ce corupătorii străini sunt bine merci și-și văd de jefuirea țării în continuare!

    La fel, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

    Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

    S-au organizat, în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari„români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Wurmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni

    Sioniștii au reușit să-și impună evreii lor în țările din proximitatea Românie pentru dirijarea acestora spre globalismul nivelator și biruitor. În Ucraina a fost „ales” un actoraș evreu ca președinte. Evreica Maia Sandu nu a reușit să fie impusă prin așa-zisele „alegeri” în Republica Moldova, dar este cocoțată acum în fruntea statului moldav cu forța, cică e „voința poporului”. Aiurea…

    Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

                                                                     Marius Albin MARINESCU

    http://www.justitiarul.ro/am-avut-candva-o-tara/?unapproved=31571&moderation-hash=5de7ed4b91c06273881023828b2e7f3a#comment-31571

    EXCELENT ARTICOL !!!
    AR TREBUI AFISAT PE TOATE GARDURILE, PUBLICAT IN TOATE ZIARELE, CITIT LA TOATE TELEVIZIUNILE ZI DE ZI…
    Pana nu constientizam ca santem ocupati de alogeni in toate institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie, nu realizam nimic, dimpotriva ramanem in continuare o colonie bananiera pentru straini, dezbinati, jefuiti, umiliti zi de zi !

    TREZESTE-TE GHEORGHE, TREZESTE-TE IOANE !

    1. Oare chiar mai credeți că țara noastră va mai fi salvată de cineva?, de la Mihai Viteazu pînă în zilele noastre poporul Român doar de trădători a avut parte, adevărații iubitori de neam, credința strămoșească adevărata Ortodoxie au sfârșit tragic (mucenicește). Vremurile sînt tulburi, doar bunul Dumnezeu ne mai poate salva, dacă țara am pierdut-o, să nu ne pierdem credința! Doamne ajută poporul Român și nouă dă-ne timp de pocăință!!!

  3. parerea mea.
    o chestie care poate parea socanta pentru cei tineri de acum..
    minerii au reprezentat ultima svacnire (revolta, rascoala, numiti-o cum vreti) impotriva globalismului (a tfl-istilor, a “resistentilor”) de atunci si pana in februarie 1999, cand s a inabusit in sange orice forma de impotrivire (violenta, e drept) anti globalista. ce se petrece in prezent este urmarea “victoriei democratiei” versus “mineriade”. din fericire pentru “castigatori” minerii sunt aproape o specie extincta, nu mai reprezinta un pericol pentru “progresisti”

  4. Multi “mineri” erau politisti in civil, iata o marturie:
    „Pe 12 iunie am primit ordin să mergem la o şedinţă la IPJ Argeş. În sala de şedinţe am întâlnit toţi şefii de Poliţie din Curtea de Argeş, Topoloveni, Costeşti, Câmpulung Muşcel. Dl Berechet a dat ordin să facem tabele nominale, sub semnătură, cu toate cadrele care a doua zi trebuiau să se prezinte la IPJ, în civil şi cu bani la ei pentru treipatru zile. Ordinul a fost ca o treime din efective să rămână la unităţi, iar două treimi, cu şeful în frunte, în 13 iunie, să fie în curtea interioară a IPJ. Am transmis ordinul şi tabelul nominal cu cadrele care trebuiau să meargă la Bucureşti. A doua zi m-am prezentat la locul stabilit, ocazie cu care am constatat că şi toţi şefii de post din judeţ se aflau în curte. În curtea IPJ, lângă atelierul mecanic erau cinci-şase autobuze cu numere de Argeş. A venit domnul Berechet care ne-a transmis: «Din ordinul domnului general Diamandescu vă veţi deplasa în misiune la Bucureşti, cu autobuzele». A mai menţionat că în autobuze vom găsi echipamente şi nişte „instrumente” şi că şoferii sunt instruiţi în ce locuri să oprească în Bucureşti, unde ne vor aştepta ofiţeri superiori din MAI şi IGPR.

    Am făcut un pas în faţă şi am raportat: «Domnule colonel, ştiu ce este în Bucureşti şi nu execut un asemenea ordin». M-a ameninţat, iar în final mi-a zis: «Marş din front!».

    După care am plecat la sediul meu. În după-amiaza de 13 iunie am văzut grozăviile din Bucureşti. ”
    https://evz.ro/seful-ipj-arges-a-pregatit-politistii-pentru-interventia-in-bucuresti.html

  5. O pagina neagra de istorie scrisa sub ochii nostrii in orasul natal. Imediat dupa acele evenimente multi dintre noi au decis sa plece definitv din tara. Pe rind.. unul cite unul.. cind si cum se ivea ocazia.. (Cel putin asa a fost in grupul nostru de prieteni si colegi de scoala.
    Raspundeau la telefon parintii: ” Cum nu stii? A plecat?) Eu cred ca asta au vrut capeteniile. Sa plece citi mai multi. Si exodul continua si azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button