X

Youtube a eliminat filmarea cu Părintele Justin Pârvu în care demonstra că în România nu a fost Holocaust. Salvați și dați mai departe

Email de la youtube:

OrtodoxINFO,

Regulile comunității descriu conținutul pe care îl permitem (sau nu) pe YouTube. Videoclipul Părintele Justin Pârvu – În România nu a fost Holocaust a fost semnalat pentru examinare. După examinare, am stabilit că videoclipul ne încalcă regulile și l-am eliminat de pe YouTube.

Restricții privind conținutul video

Nu este permis pe YouTube conținutul care glorifică acte de violență împotriva altei persoane sau a unui grup de persoane sau care incită la astfel de acte. Nu permitem nici conținut care încurajează ura împotriva altei persoane sau împotriva unui grup de persoane pe baza calității de membru al unui grup protejat. Examinăm conținutul educațional, documentar, artistic și științific, de la caz la caz. Se acceptă excepții limitate pentru conținutul cu un context suficient și adecvat și pentru care scopul postării este clar.

După cum se poate vedea mai jos nimic din ce spun regulile youtube nu a fost promovat în filmarea cu Părintele Justin. Și atunci de ce? Pentru că doar așa sioniștii pot impune o minciună?

Salvați filmarea de mai jos și distribuiți acest articol pe toate căile, pentru a răspândi adevărul pe care un sfânt al lui Dumnezeu ni l-a spus, iar niște slugi ai tatălui minciunii, care este diavolul, vor să-l îngroape.

Adresa de unde poate fi descărcat (valabilă până pe 16 iunie): Părintele Justin – La noi nu a fost holocaust

Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Rușine Youtube, rușine Google! Vă plângeți de cenzura din China, dar voi ce faceți?
  Cum putem salva blogul Saccsiv și portalul, pentru orice eventualitate! Important!

 2. SALVATI TOATE ca o sa fie CENZURAT TOT ce este mai ales ORTODOX…..
  POSTARILE de pe F asunt ELIMINATE la fel…

 3. Hristos S-a înălțat!
  Aș dori să salvez si eu blogul Saccsiv si de asemenea Ortodoxinfo, dar nu știu cum.
  Vă rog să mă ajutati cu niste instructiuni.
  Vă multumesc mult!

  1. nu pentru mult timp… abia a fost postat pe 9 iunie… ar trebui cat mai multi sa posteze pe contul lor de youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.