X

Youtube a eliminat filmarea cu Părintele Justin Pârvu în care demonstra că în România nu a fost Holocaust. Salvați și dați mai departe

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Email de la youtube:

OrtodoxINFO,

Regulile comunității descriu conținutul pe care îl permitem (sau nu) pe YouTube.  Videoclipul Părintele Justin Pârvu – În România nu a fost Holocaust a fost semnalat pentru examinare. După examinare, am stabilit că videoclipul ne încalcă regulile și l-am eliminat de pe YouTube.

Restricții privind conținutul video

Nu este permis pe YouTube conținutul care glorifică acte de violență împotriva altei persoane sau a unui grup de persoane sau care incită la astfel de acte. Nu permitem nici conținut care încurajează ura împotriva altei persoane sau împotriva unui grup de persoane pe baza calității de membru al unui grup protejat. Examinăm conținutul educațional, documentar, artistic și științific, de la caz la caz. Se acceptă excepții limitate pentru conținutul cu un context suficient și adecvat și pentru care scopul postării este clar.

După cum se poate vedea mai jos nimic din ce spun regulile youtube nu a fost promovat în filmarea cu Părintele Justin. Și atunci de ce? Pentru că doar așa sioniștii pot impune o minciună?

Salvați filmarea de mai jos și distribuiți acest articol pe toate căile, pentru a răspândi adevărul pe care un sfânt al lui Dumnezeu ni l-a spus, iar niște slugi ai tatălui minciunii, care este diavolul, vor să-l îngroape.

Adresa de unde poate fi descărcat (valabilă până pe 16 iunie): Părintele Justin – La noi nu a fost holocaust

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Rușine Youtube, rușine Google! Vă plângeți de cenzura din China, dar voi ce faceți?
    Cum putem salva blogul Saccsiv și portalul, pentru orice eventualitate! Important!

  2. SALVATI TOATE ca o sa fie CENZURAT TOT ce este mai ales ORTODOX…..
    POSTARILE de pe F asunt ELIMINATE la fel…

  3. Hristos S-a înălțat!
    Aș dori să salvez si eu blogul Saccsiv si de asemenea Ortodoxinfo, dar nu știu cum.
    Vă rog să mă ajutati cu niste instructiuni.
    Vă multumesc mult!

    1. nu pentru mult timp… abia a fost postat pe 9 iunie… ar trebui cat mai multi sa posteze pe contul lor de youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button