X

„Teroriștii” care au protestat față de vizita papei Francisc au fost anchetați de DIICOT

Facebook ne-a blocat posibilitatea de a distribui articolele pe pagina OrtodoxINFO. Vă rugăm să distribuiți articolele noastre apăsând AICI.

Vizita Papei Francis in Romania 2019
Mai multe persoane, sub pretextul că sunt formatori de opinie pe rețelele de socializare, au fost citate de DIICOT pentru a fi anchetate în legătură cu vizita ereticului papa Francisc în România.

Din relatările celor în cauză, procedurile de anchetă au avut scopul de a intimida pe toți cei care ar fi avut o atitudine de contestare a vizitei ce a făcut prozelitism papistaș într-o țară majoritar ortodoxă.

Iată că se confirmă faptul că ecumenismul este impus PRIN FORȚĂ și AMENINȚARE, cum a fost și cazul pseudo-sinodului din Creta, unde pseudo-ierarhii noștri au trădat în grup.

Așadar, într-o țară ce a luat naștere direct prin botezul creștin-ortodox, a invoca învățăturile Sfinților Părinți și Sfintele Canoane, constituie infracțiune (!!!) pe care o anchetează DIICOT. În slujba cui este această instituție? Ce ar trebui de fapt să ancheteze angajații acesteia? Se vede treaba că nu slujește interesele statului român și mai anchetează și pe cei care încearcă după puterile lor să mărturisească și să apere valorile creștinești și naționale ale acestui neam.

Conform site-ului Razboiulinformational, vineri (31 mai), pe la ora 15.00, când Papa trebuia să îşi facă o primă apariţie publică, la Dealul Patriarhiei, militanţi cunoscuţi pentru viziunile lor naţionaliste erau convocaţi la Biroul de Crimă Organizată.

Printre cei convocaţi au fost: Cătălin Berenghi, Calin Marincus, Marian Motocu, Gabriel Apreutesei, Bacosca Iustina şi încă câțiva. Celor ce s-au prezentat li s-a vorbit de un dosar ce ar fi în curs de „alcătuire”, care ar urma să vizeze mai multe persoane din lumea naţionalistă. Sus-numiții au fost chestionaţi despre mai multe aspecte; inclusiv despre legăturile pe care le au cu alţi patrioţi şi dacă sunt sau nu dispuşi să comită acţiuni violente. Au dat declarații și au fost supus unui fel de interogatoriu.

Totul pare a fi „un joc operativ” cu scopul de a îi intimida pe sus-numiții, dar şi pe camarazii lor, cărora aceştia s-au plâns, să stea cuminţi de „vizita papei”. Aici avem dovada clară că „operaţiunile” sunt conduse din afara ţării, după percepte şi gândire vestică. Acolo, în Germania, Austria şi Statele Unite, autorităţile se confruntă cu acţiuni de amploare ale extremei drepte. Orice funcţionar din Ministerul de Interne din România ar trebui să ştie că la noi nu exista aşa ceva. Cine voia să facă ceva de vizită Papei Francisc? Tot discursul anti-nationalist pare a fi tradus dintr-o limbă străină şi livrat opiniei publice româneşti.

Vizita Papei Francisc în România pare a fi mai mult decât s-a crezut. Presa internaţională pare a şti mai mult decât noi, despre “vizita papei”.

Jason Horowitz şi Kit Gillet, în ediţia online de vineri a New York Times, au comentat că:

“Papa Francisc efectuează o vizită în România – o ţară aflată la periferia catolicismului şi Europei – pentru a lansa un apel la unitate şi avertiza asupra pericolelor populismului, la câteva zile după alegerile europene, marcate de o ascensiune a acestui fenomen,”

În România, populiştii – a căror poziţie împotriva migranţilor îl îngrijorează pe papa – sunt în ascensiune, comentează NYT.

Migranţii “sunt adesea dispreţuiţi şi consideraţi o sursă a tuturor relelor societăţii“, a denunţat Francisc luni, la o zi după ce extrema dreaptă a obţinut victorii în Franţa şi Italia în alegerile europene. Frica “ne face intoleranţi, închişi şi poate – fără ca măcar să ne dăm seama – rasişti”, adăugă el.

Să te uiţi … că viţelul la Poarta cea nouă …

România este singura ţară care nu are o mişcare naţionalistă, cum au toate statele europene, cu toate acestea are cea mai puternică mişcare anti-nationalista. De mai bine de 30 de ani suntem mitraliaţi permanent cu aşa-zisul pericol la „naţionalismului”. Acest mesaj devine omniprezent, emanând de la toate partidele şi toţi „formatorii de opinie”. Mesajul se intensifică în fiecare zi, în lipsa oricărei reacţii adverse. Dacă am analiza virulența campaniei anti-nationaliste, am putea greşit să tragem concluzia că în România avem săptămânal marşuri cu sute de mii de persoane îmbrăcate la uniformă şi diagonală. Şi că în parlament „extremiştii” dețin cel puţin 30%. Evident, lucrurile nu stau aşa, fapt care face acest circ cu atât mai ridicol.

Presa internaţională ne spune că însuşi Papa ne onorează cu prezenţa sa pentru a ne bate obrazul să nu mai fim „aşa naţionalişti”. Pentru a încălca Constituţia şi legile statului, sfătuindu-ne să primi musulmani supăraţi din lumea a treia, care să ţipe „Allahu Akbar” (Dumnezeul meu este cel mai mare).

Copy-Paste

Astfel, toate elementele discursului anti-nationalist preluat de autorităţi sau de formatorii de opinie din România pare a face referire la o situaţie din altă ţară. Asocierea naţionalismului cu rasismul, xenofobia, corupţia sau cu Federaţia Rusă, sunt teme reale pentru grupările extremiste din Franţa, Italia, Germania, nu au, însă, legătură cu România. Care ar fi politicianul populist, extremist, corupt şi filo-rus de care ar trebui să ne temem? Care ar fi gruparea extremistă şi violentă care pune în primejdie pacea în România?

Până aici zic bine cei de la Razboiulinformational și ar fi de dorit o mișcare naționalistă, patriotică, ortodoxă cu adevărat autentică, ca alternativă la clasa politică care de la A la USR reprezintă interese străine de ființa acestui neam. Doar că, asemeni Mișcării Legionare, care este blamată datorită infiltraților care au făcut fărădelegi, într-o astfel de formațiune din zilele noastre vor fi foarte foarte mulți infiltrați și mai mult, ar putea fi generată și controlată de ocultă prin serviciile de informații ce se dovedesc a fi anti-românești, tocmai pentru a îngropa definitiv ideea de naționalism, așa cum vedem că începe să se întâmple deja în Europa, SUA, Australia. Vor veni apoi cu soluția internaționalismul (globalismul), vechea lor obsesie, care va avea un singur conducător, acesta fiind antihrist.

Ne putem da seama că treaba cu naționalismul la noi a început deja să pută dacă luăm în calcul dezbinarea dintre cei ce se erijează ca lideri ai unor astfel de formațiuni. Sunt deja mai mult de 4, 5 partide cu doctrină naționalistă și fiecare stă în pătrățica lui.

Să mărturisim fiecare în locul în care suntem, la timpul potrivit și astfel ne vom găsi în același „partid”, al lui Hristos.

La acest link puteți viziona o emisiune de la NașulTV despre acest caz, în care cei anchetați oferă mai multe detalii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

38 comentarii

 1. Pe cei care ne prigonesc, i-aș ruga să îmi dea un singur exemplu din istorie, un singur om care s-a pus rău cu Dumnezeu si a sfârșit bine.

  1. Unii prigonitori au ajuns sa fie venerati si dupa moarte de masele indobitocite.

   Rusii inca se duc in pelerinaj la mumia lui Lenin
   https://www.descopera.ro/istorie/14974428-lenin-revolutionarul-comunist-care-a-murit-infectat-de-sifilis-de-o-prostituata-franceza-cum-a-disparut-boala-din-dosarul-lui-medical

   Putin compară comunismul cu creştinismul şi mumia lui Lenin cu moaştele sfinţilor creştini
   https://adevarul.ro/international/rusia/vladimir-putin-compara-comunismul-crestinismul-mumia-lenin-moastele-sfintilor-crestini-1_5a5c6127df52022f7584be30/index.html

  2. Împăratul Dioclețian?..
   Desigur sunt deacord cu tine dar personajul în cauză a avut un parcurs controversat.S-a retras voluntar dela conducerea imperiului după ce instituise un cult al împăratului, practic o nouă religie.Nu știu să fi avut o miarțe violentă dar nici să se fi pocăit de crimele sale.

  3. Doar așa, ca și cultură generală.
   In 1929, Hrisostom (Papadopoulos) din Biserica oficială, care a a introdus calendarul nou, are parte de o moarte jalnică într-un spital din Grecia. Așezat în patru labe, în postura unui animal, el încearcă în mod constant să fugă de vederea demonilor, până în momentul morții. Infirmierele care l-au îngrijit se convertesc la vechiul calendar.
   Eu zic așa că ar fi bine să puneți mâna să verificați această informație. Să ne amintim și condițiile în care a murit ereticul Arie.
   În atenția lui Daniel și a echipei lui de ereziarhi care au semnat la sinodul din Creta:
   MOARTEA POATE FI UN LUCRU PERICULOS PENTRU ORICE CETĂȚEAN.
   Proven by facts.

   1. Bravo , un mare adevăr ati spus…
    Vor veni vremuri foarte grele peste noi… mai ales peste ce care păstrează credința adevarata.
    Acest lup în piele de oaie va distruge credința adevarata prin înșelătorie…. logan…..pupat de mâini..
    Dumnezeu să ne aibe in paza sa!

 2. Buna ziua. Am o rugaminte daca imi puteti da linkul (cred ca e din 2018 articolul) pe ortodoxinfo la articolul care vorbeste despre legile anti-semite din Romania. Va multumesc

 3. Ambasada SUA a premiat liceenii romani care au dovedit o educatie civica corespunzatoare la concursul de clipuri video “ De ce fiecare vot contează”.
  https://ro.usembassy.gov/ro/de-ce-fiecare-vot-conteaza/

  Ambasada SUA finanţează o campanie de educație civică și de promovare a „votului informat” pentru persoanele cu vârste între 55-85 de ani din regiunile rurale din mai multe judeţe ale ţării.
  Ambasada SUA a mai anunţat un alt concurs pentru implementare de ateliere de cultură media (media literacy) pentru elevii de liceu din județele Teleorman, Ialomița și Tulcea.
  https://www.b1.ro/stiri/politica/ambasada-sua-finatare-vot-informat-teleorman-279223.html

 4. Fetitele de la DIICOT si cele ce le comanda, sunt foarte bazate contra celor lipsiti de orice aparare lumeasca.

  Dar, sa nu uite ca, cu noi este Dumnezeu.

  Gestul lor e unul ridicol, nu am ce sa spun decat: FRICA AFISATA.

 5. Ecumenismul este politica de stat si nu de ieri de azi ci de peste 20 de ani. Serviciile si parchetele sprijina atitudinea politic corecta.

  Mai ingrijorator este insa comportamentul politic corect al multimii: arunca cu pietre in biserici sau striga „vivat papa” dupa cum li se pare ca da bine. Asta arata ca deja suntem o turma ce este manata spre Imparatia Omului al carei conducator va fi insusi Antihrist.

 6. Ar fi fost justificată chemarea lor la DIICOT doar dacă ar fi pățit ceva ereticul iezuit, altfel…sună doar ca ATNȚIONARE pentru viitor!

  În altă ordine de idei, la https://www.national.ro/news/uitati-de-iohannis-si-dancila-bilderbergii-ne-au-decis-soarta-658700.html/

  spune un comentator:

  Kennedy 2019-06-05 – 0:23:54
  ID comentariu – 47880

  Mitropolitul Antonie Bloom al Surojului (Patriarhia rusă) în scrisoarea adresată Patriarhului Alexie II spune următoarele:

  „A sosit timpul când trebuie să conştientizăm că Roma doreşte exclusiv să nimicească Ortodoxia. Toate întâlnirile teologice interconfesionale şi „apropierile” reciproce semnate doar pe hârtii nu ne duc nicăieri. Pentru că dincolo de ele stă dorinţa fermă a Vaticanului să înghită Biserica Ortodoxă.”

 7. PNL și USR își iau avânt ca să intre la guvernare în condițiile în care nu au avut loc nici măcar alegeri anticipate.

  Motivarea lor este că țara se află în dezastru sub guvernarea PSD.

  Adică vor să-i dea la o parte pe PSD pur și simplu încălcând orice regulă democratică. Sunt pretextul că salvează România.

  Ok. Asta am înțeles.

  Ceea ce este limpede este faptul că, atunci când vor avea majoritate în parlament, vor vota prima dată legile antiromânești, anti-ortodoxe, anti-orice.

  Să nu ne așteptăm să voteze mai întâi legile care să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor.

  Pe demenții ăștia nu îi interesează așa ceva. Pe demenții ăștia îi interesează doar să facă pe plac necondiționat și până la capăt demenților din Uniunea europeană: Timmermans, Junkers, Tusk și alți psihanalizabili.

  Ratarea referendumului pentru familie și vizita papei produc efectul la care ne așteptam: întunecarea. Din această întunecare vor deriva toate nenorocirile care țin de deciziile administrative și politice ale României. Veți asista la decizii halucinante.

  Merg până acolo cu bănuielile încat ma aștept să declare că sunt de acord cu revizuirea tratatelor internaționale privind granițele României cel puțin în relația cu Ungaria.

  Indivizii aceștia nu am mamă, nu au tată, nu au țară, nu au credință.

  Este un dezastru național.
  Trăim un dezastru național.

 8. Extras de pe site-ul știrile Protv.

  Urmările ploilor torențiale: case distruse, drumuri rupte și animale ucise. „A măturat tot”

  Ploile violente care lovesc România fără pauză au provocat noi inundații. 11 judeţe s-au aflat marți sub cod roşu de vreme rea, iar aproape tot restul ţării a fost sub cod portocaliu.

  Sute de gospodării au fost acoperite de ape, iar viitura a luat pe sus animale sub privirile disperate ale oamenilor.
  Furia vremii lasă în urmă case distruse și drumuri rupte de șuvoaie.
  Precipitaţiile puternice au lovit marți mai multe localităţi din judeţul Arad. Şuvoaiele au ajuns până la doi metri înălţime şi au măturat totul în cale. Zeci de animale au pierit, iar oamenii au privit neputincioşi cum agoniseala de-o viaţă este luată de ape.

  Femeie: „Într-o fracţiune de secundă am ieşit afară, era plin de apă, peste tot, apă până în brâu. Ne-am speriat. O vuitură şi atât. Şi a luat tot, a măturat tot.”

  Citește și
  Momentul în care viitura distruge un sat din Alba, filmat de un localnic. VIDEO

  Femeie: „În câteva minute a venit o furtună foarte mare, ne-a inundat casa, porcii, vacile, tot ne-au luat afară.”
  Apa venită de pe dealuri a pătruns în case şi curţi şi a mutat din loc maşini şi utilaje agricole grele de câteva tone. Şi partea de est a judeţului Botoşani a fost marți seară măturată de ape. Zeci de apeluri la 112 au venit din partea oamenilor disperaţi care solicitau ajutor.

  Apa de pe versanţi a creat viituri rapide, iar cele mai multe locuinţe afectate au fost în comuna Todireni.

  Bărbat: „O plouat tare, puternic, nu aşa. Dintr-odată o venit. Aşa era apă, până un metru jumate era.”

  Femeie: „O fost apa mare, foarte mare a fost. cam la un metru. O plouat tare şi o venit de pe dealuri.”

  Femeie: „În cinci minute a venit apa, nici n-am avut când să vedem, să prindem păsările…”

  „În cinci minute a venit apa”
   
  O maşină a fost surprinsă de viitură în mers. Două persoane au avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scăpa cu viaţă. Dezastru a fost şi în Buzău. Patru mii de oameni au rămas izolaţi în Lopătari, după ce apa a rupt drumuri, podete şi punţi pietonale.

  Bărbat: „O ploaie torenţială de nu a fost niciodată aşa ceva în localitatea noastră. Cam o jumătate de oră a durat,o rupere puternică de nori.”

  Femeie: „A plouat tare, tare. În halul ăsta, nu vedeţi că noi nu mai putem să mai trecem.”

  Viitura puternică a surprins în mijlocul apelor un cioban cu turma de mioare. 80 de oi au fost scoase din apa pe braţe de pompieri şi jandarmi.

  Microcentralele de pe râul Buzău au fost nevoite să mărească debitul de apă deversată, după ce bazinele de acumulare s-au umplut la maximum.
  În câteva comune din Vaslui a fost cod roşu de vijelii marți după amiază. În localitatea Cârja grindina a căzut cu putere, iar drumul a fost măturat de şuvoaie.

  Femeie: „A fost dezastru. A venit piatră, a venit ploaie mare, mi-a intrat apă în beci, în casă, mi-o spart geamu la uşă la bucătărie.”

  Grindina puternică a pus la pământ culturile de porumb şi a distrus pomii fructiferi.

  Ploile au provocat pagube şi în judeţul Timiş. 40 de gospodarii au fost inundate în cele trei localităţi afectate. Pompierii au intervenit cu bărci şi motopompe pentru evacuarea apei.

  Apa a năvălit şi pe străzile oraşului Slănic Prahova, care s-au transformat în adevărate râuri.

  Iar în Capitală din cauza ploilor abundente şoseaua de centură a capitalei, la ieşirea spre Piteşti, s-a transformat într-un lac imens.

  1. Si la noi presedintele si partidele se lupta pentru guvernare, fac politica, din activitatile lor lipseste preocuparea pentru romani si problemele lor

  2. Plinge cerul…Dumnezeu bate natura ca sa ne faca noua ochi, deocamdata.
   Ministrul Dae recunoaste ca au tras peste 1000 de racheteb anti-gridina ca sa aiba papa timp optim pe unde trece- si prostimea sa creada ca sint miracole. Din nefericire , norii impinsi spre Prahova, au produs aceea tragedie unei tinere familii de oameni saraci careia viitura le-a ucis toti cei patru copilasi. Durere de nespus!! Cum mai pot fi mingiiati acesti bieti oameni -toata bucuria si bogatia lor erau copilasii . Dumnezeu sa-i odihneasca la El.

 9. Romeo, postarea de la 9: 12, ce legătură are cu subiectul de mai sus? Sau ce să înțeleg? Faci deviere de discuție? Le amesteci?

 10. Traim vremuri groaznice si nu vrem sa vedem, ierarhii ne-au vândut asa cum spunea Sf. Iustin Pârvu! Acum depinde de pocainta pe care o vom face fiecare dintre noi, grabim sau amânăm sfârșitul! Domnu sa ne păzească!

 11. Asta consider ca este pedeapsa Lui Dumnezeu pe popor pentru primirea papei, fara nici un fel de riposta.
  Dupa ce a plecat papa, a inceput potopul inbtoata tara.
  Si numai Bunul Dumnezeu stie ce ne-a mai pregatit pentru tradarea Ortodoxiei de catre neamul romanesc.

  Cat despre anchetarea celor care au incercat sa se opuna, este exact ceea ce ne spunea demult Parintelul nostru drag, Iustin Parvu: ” urmeaza un Pitesti la nivel mondial „!!
  ” A venit vremea muceniciei!!”

  Doamne muluieste-ne!!

 12. Pentru Ortodox
  Putin este mort de 4,5 ani… De nevasta sa nu se stie nimic, doar ca au divortat… Putin de acum este sosie.

  E posibil sa dispara si Trump, este o declaratie a unui rabin Rabbi Weiss Sanhedrin, care in decembrie il lauda pe trump pt ca a mutat capitala de la telaviv la ierusalim, templul, moneda lui cyrus etc… Si acum o luna doua era suparat foc si para pe trump nush dc si a zis ca este anti.biblie anti.evreu si ca trebuie sa dispara sa paraseasca scaunul.

  1. Dacă ți-aș spune că, atât Putin, cât și Trump sunt extratereștrii-diavoli, m-ai crede?
   Ne conduc hibrizi, diavoli, clone, iar dacă mai sunt oameni printre ei, sunt total subordonați celor de mai sus prin FRICĂ, ȘANTAJ SAU MITĂ!

   P.S. Citește ultimele comentarii la Transcriptul Cuv.Pelaghia, preluat de pe net, în privința NASA, extratereștrilor-draci, spuse de Otroc Veaceslav și confirmate de autori americani sau nu….

    1. Uite, când va mai veni vorba despre ăștia, o să postez niște filme scurte de pe youtube cum prin aparatură specială, așa cum a spus Otroc că vor descoperi oamenii de știință, o să-i vezi pe dracii care ne conduc, înveliți în haine de piele de om; unii, ca să nu fie descoperiți că nu-s umani și-au pus între pielea de drac și cea confecționată, cristale ca să bruieze camerele speciale de luat vederi DAR, tocmai pentru că bruiază și se văd niște figuri aproape geometrice, maro…îi deconspiră…iar irisul, LA TOȚI li se subțiază ca la feline!

 13. Nu prea poti sa crezi asemenea presupuneri, dar, sa fiu sincera, atunci cand nu mai aparuse Putin vreo saptamana de il credeau toti mort, mie mi s-a parut ca a reaparut cu o fizionomie schimbata Major!!!
  Nu stiu daca ma insel, dar a fost ca atunci cand vezi zilnic pe cineva si esti obisnuit cu el, iar cand isi face o schimbare, cat de mica, imediat o observi.

  Fata lui era mai lata, pometii proeminenti si forma ochilor diferita.

  Ori a suferit vreo operatie estetica, ori chiar o fi intrat in scena o sosie a acestuia!!!

 14. @ Ionel

  Pana Ioan și Gabriela B au oferit răspunsul pe care mă pregăteam să ți-l dau și au făcut-o mult mai bine decât aș fi făcut-o eu.

 15. Au apărut primele efecte (de așteptat de altfel, nu-i asa) după vizita nenorocitului ăluia.

  Klaus Iohannis, luteranul Klaus Iohanis, invită scena politică din România la unire spre binele României.

  Au răsuflat ușurați că au scăpat de marele pericol naționalist al României, de acest neiubitor de aproapele imigrant, Liviu Dragnea.

  Și ca au decapitat un partid care stătea în calea propășirii României spre capitalismul multilateral dezvoltat sub conducerea lui antihrist.

  Doar cine este aproape orb nu vede pașii premergători către antihrist.

  Oamenii se obișnuiesc încet-încet cu arhetipul antihristului: mai întâi papa, apoi un președinte de țară, apoi un alt lider european și așa mai departe.

  Un rezolvator universal.

  antihristul bate la ușă, este din ce în ce mai limpede.

  De abia de aici încolo încep să mă gândesc serios la pădure, la fuga din calea ciumei 5G, la fuga din calea tuturor documentelor biometrice și înșelătoare.

  Oameni buni, nu cred că mai este de stat pe aici. Lucrurile se mișcă cu o viteză incredibilă.

 16. Corect!
  HAIDEȚI SĂ HAIDEM!
  HAIDEȚI SĂ NE REUNIM CA SĂ NE STRÂNGEM!
  Simt că până în toamnă o să se tot agraveze….CEVA din interior bate clopotul în mine, chiar de la început de an…se pare că CINEVA mă atenționează în felul ăsta, mă face să mă detașez DEJA de tot, să nu-mi mai pese, să nu am păreri de rău, etc…E CLAR că trebuie să alegem statutul…OI în staulul lui Hristos sau CAPRE nebune în ograda lui Satan care va locui cu toată puterea în Antihrist, numerotându-ne bucuros prin CNP, Cărți de identitate, pașapoarte, carduri de tot felul/genul ce vor dispărea cât de curând!

  ȘOCUL VA FI PREA PUTERNIC PENTRU MAJORITATEA!
  Când peste noapte magazinele vor deveni goale, când n-o să mai existe bani, când nu vor mai funcționa utilitățile – apă, gaze, electricitate – CE VEI FACE?!
  Ei pe asta mizează! Lumea, șocată…va accepta ORICE, inclusiv PECETEA …ca tată/cap de familie, când se vor uita în ochii tăi nevasta, copiii, părinții bătrâni de zile și bolnavi, ce-o să faci? O să te jertfești împreună cu ei precum Brâncovenii? Mir-am-aș!

 17. Problema e că SEMNELE se tot arată….în special de anul trecut…eu așa văd!
  Mi se spune frecvent că așa cum vreau eu sau alții să plecăm din orașe, așa au făcut unii din SUA de-acum 10- 20 de ani și că tot nu s-a întâmplat nimic…
  Însă eu zic că suntem deja la limită, pe tăiș de sabie…după pașaport, VINE PECETEA (însemnarea izotopică pentru obținerea celor necesare traiului prin eliminarea definitivă a cash-lui, etc…); Antihristul este la uși, înainte-mergătorii lui pe la ferești, care pe hornul casei noastre, pe prag, etc…înaintând OBRAZNIC, CU TUPEU pentru că este vremea lor, așa cum le-a spus Sf.Ioan Botezătorul ucenicilor lui că e vremea ca EL SĂ SCADĂ, ca să CREASCĂ CEL CE VINE DUPĂ EL, ADICĂ HRISTOS, numai că acum vine opusul Lui, Antihrist!

  Acum, noi suntem în Grădina Ghetsimani…adormiți de atâta trădare și întuneric coborât peste lume din pricina IUDELOR din politică și BOR care ne-au trădat de mult! Ei vin spre noi, sunt cu ochii pe noi, ei, alături de ostașii plecați de la ANA (Consiliul Mondial al Bisericilor) și CAIAFA (Vaticanul) înaintând spre noi, ca să ne pună pielea-n băț ca niște ne-ascultători de regim politico-religios ce suntem, niște încăpățânați care pot fi îmblânziți prin foame, ca și animalele chiar dacă cei pecetluiți vor mai avea de mâncare spre deosebire de cei plecați, doar 7-8 luni…ATÂT, după…vor face foamea ca toți ceilalți iar în acele luni, vor mânca cât tot Egiptul dar tot nu se vor sătura!

  Insațietatea le va veni de la mâncarea marcată cu 666 care tot îmbuibă dar nu satură omul…faceți probă: mâncați alimente ne-procesate, însemnate și mâncați de la sursă (din piață) ouă, legume, fructe și o să constatați că nu mai mâncați atât de mult!

  Din știrile recente reiese că iezuitul papă se grăbește pentru supremația religioasă mondială…o vor accepta, ca să nu aibă de-a face cu el…apoi vine foametea și războiul care va fi scurt, dar puternic!

  P.S. Trebuie RECITIT că vine dracu și-ți ia din cap, tot ce-ai citit….

 18. Aceste incercari ne sunt date ca sa sporim in credinta, nu in deznadejde. Defetismul si deznadejdea sunt omniprezente la „crestinii” americani, dar sunt neortodoxe! Sa ne tinem mintile in iad, dar sa nu deznadajduim! Dumnezeu nu-i lasa pe cei ce-si pastreaza credinta in mijlocul furtunii!

  „Între timp, ucenicii sunt loviți de vânt și de mare. În mijlocul necazurilor din lume, luptându-se cu duhurile necurate, sunt aruncați încoace și-n colo. Dar Domnul vine la straja a patra din noapte. Căci la ceasul al patrulea, se va întoarce la o Biserică rătăcită și pierdută. La straja a patra din noapte, neliniștea este cea mai mare. Prima strajă a fost a legii, a doua a proorocilor, a treia a venirii Domnului în trup, iar cea de-a patra, a venirii Sale în slavă. Dar va găsi biserică tulburată și hăituită de către duhul lui Antihrist și de către lume. Și așa cum ne așteptăm de la Antihrist, vor suferi ispite de tot felul, chiar și la venirea Domnului vor fi îngroziți de către înfățișările înșelătoare ale lucrurilor și nălucilor ce le vor vedea ochii lor. Iar atunci, Domnul le va vorbi și le va alunga spaima spunând: Eu sunt. Va alunga teama de apropiata distrugeri, prin credința lor în Cel ca va să vină.”
  (Ilarie de Poitiers, La Matei 14.14, traducere pentru Doxologia.ro de Lucian Filip)
  https://doxologia.ro/viata-bisericii/comentarii-patristice/evanghelia-potolirii-furtunii-pe-mare-comentarii-patristice

 19. Fratilor,sunt preot nepomenitor,imi.fac casa langa Iasi,langa padure ,va invit sa formam comunitati crestine.

  1. Părinte dati-mi vă rog un tf.la 0759085865.
   Sunt Gabriel Apreutesei,cel care a fost anchetat de DIICOT și sunt urmărit constant de niște băieți.
   Cu Doamne ajută să izbandim întru toate lucrările Lui Dumnezeu ortodox(deapta credință)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings