X

Vizita papei nu ucide doar suflete, ci ia și vieți omenești. Aviz pentru curioșii care stau la geamuri sau balcoane

Image result for pope francis killer

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum știm vor fi luate măsuri de securitate draconice pentru vizita Papei Francisc în București. 

Comentatorul Victor ne dezvăluie un incident tragic de la cealaltă vizită a unui papă în România, de acum 20 de ani:

In 1999 cand a venit papa la Bucuresti – eram student in anul 5 ( ultimul an ) – am aflat urmatoarele in sambata din’aintea vizitei:

Un coleg de facultate, si de camin – statea vis a vis de camera mea – intra la noi in camera si spune: „bip..bip.,bip… de ea de viata!”. „Ce s-a intamplat Bobo?” il intreb eu. Dupa o pauza – in care incerca sa-si revina dintr-un soc emotional – imi spune: colega, m-am intalnit cu un prieten (nu mai retin numele) care e student la arte – tovaras de-al meu – si mi-a povestit ce i s-a intamplat: vineri, lucra impreuna cu un alt prieten si coleg de-al lui la patriarhie la vopsitul cupolei (atunci, fosta cladire a Camerei Deputaților era cedata BOR si se afla in reparatii). El vopsea in zona dinspre sud iar colegul lui vopsea zona dinspre nord (dinspre palatul Patriarhiei). La un moment dat, colegul cade si se rostogoleste si cade de pe cupola.. nu a inteles ce s-a intamplat… coboara de pe cupola, se duce in zona dinspre catedrala si il opresc niste ofiteri sri care au tras in colegul lor – aia venisera in inspectie, l-au vazut pe muncitor pe acoperis, au strigat la el, el nu a auzit (nu ai cum sa auzi de sus cand cineva striga la tine deoarece sus bate vantul si e distanta destul de mare) si au tras in el si l-au omorat. L-au somat sa nu spuna nimanui iar cazul s-a musamalizat. Colegul meu il condamna pe patriarh pentru ca il considera vinovat de moarte unui om nevinovat.

Vor fi foarte multi lunetist, care nu stiu multe.. aia trag si apoi someaza.

Dumnezeu sa-l ierte pe acel student ucis de ofiterii sri.

Și comentatorul/comentatoarea steff relatează ceva asemănător:

Atentie mare!

Vor fi lunetisti asa cum a fost si in 1999 cand ereticul Teoctist (fara filioque acasa si cu filioque in deplasare – ca ”e doar un cuvant”) s-a intalnit si rugat cu ereticul papa de atunci.

Un seminarist curios s-a urcat in clopotnita patriarhiei la Bucuresti si a fost impuscat in cap de un lunetist. Versiunea oficiala a fost ca s-a aplecat prea mult si a cazut, dar parintii lui spuneau ca aveau gaura de glont in cap. Evident, totul a fost musamalizat la constatarea decesului, etc.

La Sibiu chiar s-au lasat filmati lunetistii. Probabil din ratiuni de descurajare https://youtube.com/watch?v=_LLSodqr8iE a se vedea si bucuria românilor…

Așadar, nici măcar din curiozitate să privim pe la geamuri sau balcoane, că întunecimea ereziei nu se mulțumește doar cu înșelarea oamenilor, ci are nevoie și de sânge de om nevinovat.

Bunul Dumnezeu să apere România, atât cât mai e ortodoxă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Exact cum la antihrist,numai ai gandit ceva bun despre el si te stie,asa si inaintemergatorul:numai daca l-ai privit cateva secunde si te-ai lasat fascinat de el,diavolul te va ucide!

  2. Sănătate și mântuire tuturor creștinilor ortodocși, credincioși și binecredincioși!!! Amin! ? ✝️✝️✝️

  3. Pentru cine mai crede că iezuitul ăsta slujește lui Hristos, uitați-vă la cel închipuit pe crucea de la gâtul lui, se vede mai bine AICI:

    https://ortodoxinfo.ro/2019/05/29/papa-in-romania-toate-scolile-din-capitala-vor-fi-inchise-vineri/

    Pentru toți cârcotașii: cel de pe cruce este mai degrabă un faraon egiptean cu mâinile împreunate pe piept în formă de X ce ține în mâinile sale sceptrele puterii asupra oilor din spatele lui, de-a stânga și de-a dreapta sa, ce arată că el le ”păstorește”!

    Deci, ”dumnezeul” Papei este Antihrist!

    1. Iar ”porumbelul” care parcă vine în picaj spre creștetul Antihristului este EXACT ca-n ”icoana” Antihristului ce tronează la intrarea în CMB, unde au fost vajnicii ”apărători” ai ortodoxiei…clerici și ierarhi!

  4. Atata tam-tam numai pentru un simplu om, plin de pacate si de inselaciuni. Oare daca Iisus ar veni in Ro, asa cum vine papa acum, s-ar face toate aceste pregatiri? Nu, L-ar rastigni inca o data pe Mantuitorul,pt ca spune adevarul. Dar pe papa toata lumea il primeste, deoarece spune numai minciuni si erezii. Fie ca Domnul sa ne apere credinta!

  5. Ni-s cimitirele pline de eroi şi bisericile pline de sfinţi – ucişi din dispoziţiile instituţiei papale. Nu e familie românească pe care deciziile şi influenţele acestui stat să n-o fi afectat în mod negativ pînă în ziua de astăzi. Am dori, desigur, ca lucrurile să se îndrepte, însă toate aparenţele arată că interesele Vaticanului faţă de poporul român nu s-au modificat nici acum, nedezminţindu-şi intenţiile ignobile, separatiste, revizioniste, pretenţioniste.

    În calitate de cetăţeni români, faţă de vizita diplomatică a unui şef de stat, nu putem decît spera că aceasta nu va genera tradiţionalele conflicte pe care Vaticanul le-a „binevoit” faţă de ţara noastră de-a lungul ultimului mileniu. Prezenţa şefului Vaticanului nu e doar complet redundantă într-o ţară cvasi-majoritar ortodoxă, dar ar putea constitui un ultragiu la adresa celui mai elementar bun simţ, afară numai dacă a venit să-şi prezinte scuzele istorice. În orice caz, funcţia domniei sale este pentru orice român una analoagă şefului de stat turc sau rus, ale căror agresiuni istorice nu au inspirat niciodată simpatii populare. Deplîngem împreună cu fraţii transilvăneni situaţia teribilă la care presiunea şi şantajul imperial i-a lipsit de demnitate şi de mîntuire, silindu-i la apostazie şi idolatrie. Oricînd românii greco/romano-catolici doresc, se pot întoarce de unde au plecat, la Biserica strămoşească Ortodoxă, unde vor fi liberi să se închine lui Dumnezeu Însuşi, iar nu vreunui locţiitor. Termenul „anti-hrist” înseamnă, ad litteram, „în loc de Hristos”. Cum zice şi o vorbă în popor: „Unde este vicarul, lipseşte Titularul”.

    În calitate de creştini ortodocşi, adică de creştini autentici care au păstrat pînă astăzi învăţătura Mîntuitorului Iisus Hristos, vizita celui mai puternic preşedinte de sectă nu poate stîrni decît reacţia poruncită în Noul Testament însuşi Apostolul Ioan: „Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul. Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit! Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaş la faptele lui cele rele” (II Ioan 1:9-11). Salutăm pe fraţii ortodocşi bulgari, georgieni sau de alte naţionalităţi, care confruntaţi cu vizitele nedorite ale ereziarhului, au respectat întocmai porunca Apostolului şi nu l-au întîmpinat, pentru că aceluia care încalcă toate învăţăturile Noului Testament nu i se poate da nici o cinstire, decît dacă se va pocăi, căci este scris: Şi “chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o, să fie anatema!” (Galateni 1:8)

    Deşi propaganda marxistă este acerbă, nădăjduim că milioane de români nu au murit în van apărînd dreapta credinţă şi integritatea naţională. Jertfa lor, sărbătorită pe data de 14 Mai, la pomenirea eroilor ultimei prigoane, trebuie să fie un moment simbolic de trezire naţională la recîştigarea demnităţii în faţa sfidărilor politice pretins religioase sau de-a dreptul ateo-marxiste, precum se prezintă prin declaraţiile sale stupefiante acest papă, avocatul unui guvern mondial cibernetic şi apologet „blajin” al tuturor răstălmăcirilor imaginabile. Un neam întreg de viteji ne stă înainte să revenim şi să rămînem în istorie pildă de dîrzenie, iar nu turmă dirijată în psihoză entuziastă faţă de propriii persecutori. Curioşii ortodocşi care, în pofida conştiinţei, se duc orbeşte unde sunt chemaţi de televiziuni, către orice vedetă sau ideologie, să ştie limpede că şi acum Mîntuitorul Hristos îi va întreba: De ce te-ai dus către cel ce M-a tăgăduit?

    Aceeaşi întrebare vor auzi la Judecată şi credincioşii romano-catolici, care, spre deosebire de clerul lor care cu bună ştiinţă modifică Evanghelia scufundînd lumea în nihilism, vor fi lucrat dintr-o vie şi reală credinţă în dumnezeirea lui Hristos o viaţă morală şi fapte filantropice, vor suspina sfîşietor conştientizarea erorii lor şi a dreptăţii dumnezeieşti.

    Lumina Sfîntului Botez să lumineze minţile credincioşilor şi în acest eveniment. Lumina Învierii, care se aprinde an de an la Ierusalim numai la ortodocşi, iar nu la vreo sectă, să stea mărturie Adevărului. Lumina eroilor neamului să reaprindă conştiinţa demnităţii naţionale. Amin.

    Hristos a Înviat!

    Mănăstirea Petru Voda
    Articol preluat din Justitiarul:
    http://www.justitiarul.ro/despre-vizita-papei/

  6. Câtă bucurie pe toate ecranele donatorilor de înșelare! S-au îmbrăcat de sărbătoare , exultă, dar ceea ce este cel mai oribil, au cărat sute de copii acolo, în port popular românesc! La Ioan Paul al doilea nu știu câtă informație aveau, dar acum trebuie să fii prost sau blestemat să nu vezi că în 2017, chiar biserica catolică l-a acuzat de erezie, după declarațiile halucinante că el e dispus să boteze extratreștrii, că relația cu Domnul nostru Iisus Hristos este periculoasă și câte alte blasfemii a scos pe gură iezuitul antihristic, că nu pot și și nici nu vreau să le amintesc! Sper ca Dumnezeu să dea și el un semn, din adâncul cerului, orbilor care se prosternează la picioarele blasfemiatorului în haine albe!
    https://www.youtube.com/watch?v=Sjxr_4RUZYo

  7. Dar de patriarhul Daniel nu comentati? Ala e antihristul, conduce mercedes, pe cand papa vine cu loganul. Papa este de 100de ori mai sfant decat ortodoxia voastra.

    1. papa alege masini “modeste” tocmai pentru a insela… patr. Daniel este intr-adevar prea fudul… ambii slujesc ereziei ecumenismului

    2. Papa conduce deja un miliard de înșelați “catolici”. Mergând in Dacie speră să mai câștige pentru iad câteva milioane de suflete.

  8. Ierarh BOR: „România suferă din cauza multelor avorturi făcute. E un mare păcat care se repercutează asupra poporului“

  9. Papa conduce deja un miliard de înșelați “catolici”. Mergând in Dacie speră să mai câștige pentru iad câteva milioane de suflete.

  10. Urmarind discursurile Papei din aceste zile am ramas cu o impresie atat de buna, incat mi-am pus problema de a trece la catolicism (nu la cel greco-catolic, ci chiar la cel romano-catolic). Daca pana acum nu eram sigura daca aceasta alegere este una dreapta si care ma va ajuta sa scap de prostia omeneasca din aceasta tara inapoiata, iata ca articolul dvs. a umplut paharul, m-a convins ca ortodoxia voastra tampita nu merita sa aiba numele meu in dreptul ei.
    Pe mine, personal, nu ma intereseaza cine este Papa, daca este intr-adevar un om bun, un om cinstit, un om modest. Ma intereseaza valorile pe care le-a transmis si exemplul pe care l-a oferit (ceea ce Daniel nu face sau daca face, nu ne spune si noua – din nou o mare greseala in era Internetului si relatiilor publice). L-am vazut pe Daniel cel inflexibil, legat pe vecie de o biserica care inca ne mai povesteste invataturile biblice de acum 2000 de ani, fara a le adapta la timpurile noastre, fara a-l interesa daca enoriasii lui pricep sau nu ceea ce le transmite. Am vazut, in acelasi timp, un papa modern, adaptat la timpurile noastre, un papa care doreste schimbare in biserica sa. Acest Papa cu gandire flexibila este de o mie de ori mai interesant si mai intelep decat 100 de Danieli ai vostri.
    Cu regret, va salut si va amintesc ca enoriasii nu sunt prosti (desi asa ii doriti, la fel ca si oamenii politici pe care-i slujiti), nu sunt inapoiati si nu sunt dispusi sa suporte minciunile pe care le turnati pe site-uri mizere ca acesta.
    Frica de schimbare dovedeste lasitate. Sunteti niste lasi, domnilor, si voi si Daniel al vostru!

    1. SINGURUL ADEVAR ESTE ORTODOXIA, PENTRU CA VUNE DIRECT DE LA HRISTOS CUVANTUL.
      Toate celelalte invataturi sunt de la oameni.

      Ca ultim argument in sprijinul celor spuse mai sus, va rog sa va ganditi la miracolulul coborarii Sfintei Lumini in Sambata mare, dinaintea Pastelui ortodox

      Iar daca nici acest lucru nu il intelegeti, stimata ORTODOXA INCHIPUITA, orice argument este inutil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button