X

Papa în România – Toate școlile din Capitală vor fi închise vineri

Inspectoratul Școlar București: Fiecare școală trebuie să anunțe până miercuri dacă suspendă cursurile și joi

Comunicatul Inspectoratului Școlar București:

”Urmare a vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la București, Comandamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului București împreună cu Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar București, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unitățile de învățământ preuniversitar, de stat și particular, în ziua de 31 mai 2019. Pentru organizarea în condiții de siguranță a acțiunii, unitățile de învățământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs și în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administrație. Aceste unități vor informa în scris Inspectoratul Școlar al Municipiului București, până miercuri, 29 mai 2019. Lista nominală a școlilor aflate în această situație va fi afișată public pe siteul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, www.ismb.edu.ro, în data de 29 mai 2019” 

Programul vizitei Papei Francisc, vineri, 31 mai 2019

11:30 – Aterizare pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București. Ceremonia de bun venit

12:00 – Ceremonia oficială de primire, Palatul Cotroceni. Ceremonial militar. Convorbiri tête-à-tête dintre Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și Sanctitatea Sa Papa Francisc

13:00 – Întâlnire cu autoritățile, societatea civilă și corpul diplomatic, Palatul Cotroceni. Alocuțiunea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis. Discursul Sanctității Sale Papa Francisc

15:45 – Întâlnire privată cu Preafericirea Sa, Părintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Palatul Patriarhiei

Întâlnire cu Sinodul Permanent al Bisericii Ortodoxe Române, Palatul Patriarhiei

Discurs al Sanctității Sale. Rugăciune „Tatăl Nostru”, alocuțiuni și cântări pascale, Catedrala Națională

Salut al Sanctității Sale

Sfânta Liturghie, Catedrala Catolică „Sfântul Iosif”

Omilia Sanctității Sale

loading...
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

 1. Mda….
  Mi-a dat de gândit ce-a zis Funar…s-ar putea ca lunetiștii unguri să-l împuște pe iezuit, pentru a se demara următoarele:
  -imaginea negativă a ortodocșilor fundamentaliști și urmărirea tuturor celor care au fost împotriva venirii iezuitului ăsta;
  -învierea Fiarei ca prooroc al Antihristului, iar prin ”minunea” asta să reiasă că este ”sfânt” și că adevărata credință nu este cea ortodoxă, ci cea catolică, MOTIV DE TRECERE LA CATOLICISM TOCMAI DATORITĂ ”MINUNII” SĂVÂRȘITE ÎNTR-O ȚARĂ ORTODOXĂ.
  -după isprava asta, motiv de Big Brother generalizat…

  P.S. Cupolele (trei pe stânga…) ale Catedralei Neamului lor sunt aurite, asupra cărora tronează trei cruci drepte, catolice…ăsta nu e un semn clar a catolicizării și ecumenismului?
  =

  1. Fiara si proorocul mincinos se vor cobora de vii in Iad, la venirea a doua a Domnului Iisus Hristos– o spune Revelatia, asa ca scenariul cu kaka impuscat in Romania nu se verifica.

   1. Apropos de apartenența ăstuia la Ordinul Iezuiților….conform profețiilor, ULTIMUL PAPĂ VA FI PAPA CEL NEGRU….toți se așteptau să fie negru la piele, când de fapt era vorba LA FIGURAT = NEGRU LA SUFLET, chiar dacă sutana o are albă!

 2. E o idee si sa nu uitam ca Vaticanul detine o carte numita si Evanghelia satanei care contine anumite încântați demonice pentru invieri demonice.Acea carte a fost scrisa de un om posedat de diavoli si mai cuprinde si cateva locati cu privire la unele relicve datand de pe vremea lui Avraam si Iisus Hristos.

 3. Piara Sataniel si dracul de papa…inca putin si va pieri pomenirea lor si a altora ca ei si impreuna cu ei. Inca putin, si vei cauta locul pacatosului si nu se va mai afla, va pieri de tot pomenirea lor in veci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.