X

[VIDEO] Părintele Justin Pârvu despre alegeri: Fără Dumnezeu, nimic!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A pune ștampila pe capul unui politician, înseamnă a-și pune soarta întregului popor român și a întregului șir de fii, nepoți și strănepoți în mâinile lui. Să mergi cu frică și cutremur, să știi ce faci!

Pentru că a alege însemnă ca îți dai girul pentru acest bărbat cu tot ce face el, cu toate crimele lui, cu toate urgiile lui, cu toate fericirile lui, cu toate închisorile care le face, cu toate anchetele, cu toate bisericile care le face…

Până ce nu vom alege un om al lui Dumnezeu care să aibă inspirația Duhului Sfânt, nu ieșim din noroiul în care suntem! Fără Dumnezeu, nimic!

Citiți și:

Părintele Justin Pârvu despre politică: Alegem oameni – rămânem la nivelul omului…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Subscriu si ma repet si eu la randul meu:

    Atata timp cat in conducerea tarii nu sunt oameni cu frica de Dumnezeu, nimic nu va merge.

  2. Desigur asa e. Dar sa lasi aceasta ciuma rosie sa castige prin neprezentare e tot la fel de grav. Nu uitati. Satan are lumea pe mana. Sistemul in care traiti toti si va luati pensiile, salariile si tooate bunurile care le aveti ale lui sunt date voua pt a va invata cu confortul. Toata tehnologia folosita de acest site la fel. Toti banii care ii face-ti cu google ad sense, paypall etc si faptul ca sunteti cu site-ul la mila marelui Google si botilor care fac crawl pe acest site si va rancheaza tot de diavol e creat. Eu zic sa nu o dai in ipocrizie cu articolul asta. Si eu inteleg sistemul, matrixul perfect dar asta nu inseamna ca o sa las psd si retardata aia ca prim ministru sa isi bata joc in continuare. Aia va decide voua banii si viata practic. Cand o sa iesiti din sistem si o sa mergeti in munti de acolo sa scrieti articole de genu si sa citati din vorbele Sf parinte Iustin. Ideea e sa alegi un rau mai mic. Sistemul nu poate fi cu Duhul Sfant. Sunt ca apa si uleiul. Nu are cum sa coexiste asa ceva deci om cu inspiratie de la duhul sfant care sa il votati voi e cu neputinta sa apara vreodata. Doamne ajuta!

  3. ###Cosmin,ca o persoană să ajungă să i fie frică de Dumnezeu trebuie în primul rând că acea persoană să creadă în existența Tatălui Ceresc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button