X

“Urzeala Tronurilor” n-a devenit un fenomen global degeaba. Serialul transmite niște mesaje

HBO. Foto: https://www.glamour.com/story/this-game-of-thrones-theory-suggests-danys-dragons-are-hiding-a-huge-secret

Games of Thrones este cel mai vizionat serial de televiziune din istorie ne spune ECONOMICA.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iar sezonul 8 este cel mai scump din istoria serialelor TV, conform FINANCIAL INTELLIGENCE, care adauga si faptul ca se estimeaza “că peste 1 miliard de persoane au urmărit în mod ilegal sezonul al şaptelea, stabilind astfel un nou record”.

Ce a dus la aceste cifre colosale? Evident, una dintre cauze este chiar filmul (povestea, personajele, interpretarea actoriceasca, decorurile). Un film altfel decat majoritatea, in care de multe ori actiunea ia o cu totul alta intorsatura decat este lăsat telespectatorul sa creada initial. Este serialul care a ucis cele mai multe personaje îndrăgite de fani. Insa principalul cauza a mega-vizionării este promovarea de care a avut parte in mass-media. Urzeala Tronurilor n-a ajuns insa un fenomen global degeaba, așa, de amorul artei. Serialul transmite niste mesaje. Adica e cu treabă.

Nu dezvolt în acest articol analiza simbolisticii, caci ar insemna sa scriu o brosura iar cititorii ar putea sa piarda din idei pe drum. O voi face însă intr-o serie de materiale viitoare, pe bucatele, ca să se înțeleagă mai bine.

Acum executam doar o incalzire usoara, un soi de episod pilot, in care prezint doar doua crampeie din temele viitoare: serialul nu putea avea alt final si ceva despre White Walkers.

Bran Stark

Incet si sigur, pe parcursul intregului serial, blonduta Daenerys Targaryen (foto de la inceputul articolului), supranumita si mama dragonilor, ajunge sa fie cel mai indragit personaj. Ajutata de cei trei dragoni ai sai, devine un soi de regina revolutionara luptatoare impotriva tiraniei, eliberand sclavi, popoare, cetati, marindu-si de la un sezon la altul uriasa armata. Spre final ajuta omenirea sa invinga un soi de morti zombi denumiti White Walkers iar la final ataca King’s Landing pentru a se sui pe mult râvnitul Tron de Fier ce-i asigura domnia peste intreaga lume cunoscuta.

Insa când si aceasta ultima cetate se preda, blonduta o ia razna si se apuca s-o distruga calare pe unul dintre dragonii sai. Flacarile bestiei distrug case si ard de vii femei si copii, transformand-o instant pe Daenerys Targaryen in cel mai mare măcelar din intregul serial.

Ultimul episod ne-o arata tinand un discurs megaloman in fata soldatilor si neregretand uciderea civililor, fapte ce-l determina mai apoi pe iubitul său, Jon Snow, s-o ucida in timp ce-o saruta.

Jon Snow nu era însă doar iubit, ci si moștenitorul de drept al Tronului de Fier, dar dupa moartea blodutei nu el este cel ce va deveni rege, ci … Bran Stark (interpretat de actorul Isaac Hempstead-Wright), ales de lorzi într-un soi de ședință de lucru. Tot atunci se stabileste si ca mostenitorii regelui nu vor fi automat si mostenitorii tronului, ci ca fiecare rege va fi ales de catre adunarea lorzilor din teritoriu.

Foto: https://decider.com/2019/05/19/game-of-thrones-finale/

Putea avea serialul alt final? Putea fi altcineva rege? Voi detalia intr-un articol viitor. Pana atunci voi specifica doar ca tanarul Bran Stark nu este un om normal, el are puteri supranaturale si vede tot soiul de lucruri atunci cand intra în transă. El stie astfel totul despre trecut si prezent, despre fiecare om, despre fiecare loc si despre fiecare eveniment. El este inteleptul. El este binefăcătorul. El este alesul…

White Walkers

Serialul va avea si o “continuare”, adica va continua cu niste filme ce vor prezenta evenimente din trecutul indepartat. Iata ce putem citi la George RR Martin a dezvăluit cum se va numi continuarea serialului „Game of Thrones“ şi cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale FOTO de pe Adevarul:

Scriitorul George RR Martin a dezvăluit numele prequel-ului îndrăgitului serial „Game of Thrones“, dar şi cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale.

George RR Martin a confirmat zvonurile potrivit cărora actriţa Naomi Watts (50 de ani) a primit rolul principal feminin în continuarea seriei „Game of Thrones“ şi a dezvăluit, totodată, cum se va intitula prequel-ul.

Astfel, continuarea seriei, a cărei acţiune se desfăşoară înainte de evenimentele din „Game of Thrones“ şi care promite că va dezvălui secretele ţinutului Westeros, se va numi „The Long Night“, scrie The Independent.
Postul de televiziune HBO a dat undă verde primului proiect scindat din universul „Game of Thrones“, o producţie care îl va avea pe autorul George R.R. Martin ca producător executiv şi pe Jane Goldman ca scenaristă.

HBO a comandat întâi un episod-pilot a cărui acţiune se desfăşoară cu sute de ani înainte de evenimentele care au loc în „Game of Thrones“, potrivit Deadline. Goldman, cunoscută pentru scenariile din „Kick-Ass“ sau „Kingsman“, şi Martin, autor al cărţilor pe care se bazează serialul omonim, mizează pe aventurile care se petrec „între Epoca de aur a eroilor şi una mai îndepărtată şi mai sumbră“.

Proiectul se adânceşte „în cumplitele secrete ale Westeros, în adevărata origine a White Walkers (Umblătorii Albi), misterele Estului şi legenda familiei Starks“.

Regele Noptii. Foto: digitalspy.com

Adica ne vom dumiri mai bine care-i treaba cu White Walkers si Regele Nopții, despre care deocamdata mare lucru nu stim, decat ca au fost creati catre Copiii Padurii pentru a se proteja de oamenii care au început să cucerească Westeros si ca au legatura cu tot soiul de spirale despre care voi detalia intr-un alt viitor articol.

Foto: huffpost.com

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Nici să nu te uiți vreodată. Prin astfel de producții jidovii pregătesc mentalul oamenilor pentru închinarea la anti-hrist!
      Cine totuși l-a văzut să ia aminte la ce se va mai scrie aici pe acest subiect.

      1. Absolut CORECT RASPUNSUL TAU !!! Marea NENOROCIRE este ca deja S-AU FACUT DESTUI PASI IN ACEASTA DIRECTIE !!!!! ANTIHRISTUL este mai APROAPE decat ne-am astepta !!!

  1. Bran Stark este prototipul antihristului?
    Nu poate avea sotie sau copii fiind paralizat, nici antihristul nu va avea, dedicandu-se in intregime guvernarii.
    Are o speranta de viata foarte lunga, antihristul poate ca va amagi lumea cu nemurirea – https://www.antena3.ro/life/stiinta/rus-oligarh-plan-cercetare-computer-345995.html
    Poate fi omniprezent si poate lua stapanire pe mintea oamenilor, si antihristul prin intermediul internetului obiectelor si o interfata creier-calculator precum cea descrisa in https://playtech.ro/2017/elon-musk-interfata-creier-calculator/ ar putea vedea ce se petrece oriunde in zonele delimitate, ar putea vedea ce gandeste un om conectat si ar putea si lua stapanire pe el.

    1. Din pacate s-au facut MULTI PASI in directia aratata de tine ! Intr-adevar ANTIHRISTUL este mult mai aproape de noi decat ne-am putea inchipui si chiar si instalarea de 5G, este o forma de usurare a manipularii oamenilor dar si o forma de facere de rau ACESTORA !!! EXISTA o faoarte fina legatura Intre Razboiul Stelelor, Stapanul Inelelor si Urzeala Tronurilor, chiar daca s-ar parea ca nu exista legaturi. Fiecare dintre ACESTEA reprezinta o alta perioada din istoria Terrei si a altor “Terre” din care se trag ACTUALELE rase pamantesti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button