X

Jean Claude Juncker: „Acești populiști, naționaliști, naționaliști stupizi, își iubesc țările”

„Acești populiști, naționaliști, naționaliști stupizi, își iubesc țările” a spus Juncker în interviul acordat CNN din biroul său din Bruxelles, adaugand: „lor nu le plac cei care vin de departe, mie îmi plac cei care vin de departe… și trebuie să arătăm solidaritate celor care sunt într-o situație mai proastă decât noi”.

Jean Claude Juncker a fost prim-ministrul Luxemburgului:

Iar actualmente este presedintele Comisiei Europene:

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Atenție mare la ce va urma.Dacă mișcările naționaliste vor avea succes s-ar putea ca să fie în planul lor.Să nu uităm cum,national socialismul a fost ,,ajutat” prin mai multe conjuncturi.Odată prin situația dezastruoasă creată tot de cartelul bancar,apoi prin slăbiciunea suspectă a unor conciliatori (Chamberlain,Dalladier),apoi prin susținerea financiară discretă dar substanțială ( Manhattan) apoi a urmat o infiltrare masivă ca să aibă control la statul lor major( A man call Lucy) via Elveția, apoi dezastrul militar care a implicat milioane de victime și ultima fază, extragerea foloaselor prin planul Marshall și despăgubiri fără sfârșit plus o dictatură a politicii corecte,a ușilor deschise ,primăveri portocalii și tot tacâmul de acum.Avem de a face cu un cartel care gândește cu zeci de mutări înainte și are planuri de rezervă mai multe decât literele alfabetului.Un singur lucru îi deconspiră… scopul demonic urmat dealungul istoriei.

 2. https://ampress.ro/au-innebunit-legumicultorii-romani-isi-otravesc-cu-buna-stiinta-consumatorii-un-reportaj-cu-camera-ascunsa/
  Legumicultorii români îsi otrăvesc cu buna stiinta consumatorii. Deși interzisă în Uniunea Europeană, substanța cu care fermierii otrăvesc roșiile se poate cumpăra ”la negru” din fitofarmacie! O echipă România TV a descoperit în comuna Vidra un magazin în care se vinde ”ethrel”, soluția care coace forțat tomatele.

  Substanța toxică pentru cei care consumă roșiile coapte cu ethrel este adusă de contrabandiști diun Bulgaria. Un material filmat cu o cameră ascunsă dezvaluie practicile folosite de tarani. Dialogurile dintre reporter si cei implicati sunt de-a dreptul halucinante, legumicultoriii neavand nicio remuscare pentru faptul ca otravesc cu buna stiinta consumatorii.

  Aceste roșii, din cauza substanțelor conținute, îngrașă, favorizează apariția cancerului (cresc riscul de cancer de sân la femei și cancer testicular sau de prostată la bărbați), cresc riscul bolilor hipertensive, a diabetului și a bolilor cardiovasculare. În plus, au efect perturbator hormonal: la băieți scade fertilitatea, iar la fete provoacă apariția precoce a pubertății, scrie fitness-nutritie.ro.

  Tomatele coapte cu Ethrel, desi sunt rosii la exterior, in interior vor fi verziu, iar miezul va fi mai tare decat in mod normal si va avea un gust necopt. Unele rosii pot fi tuguiate de la folosirea produsului, acest tugui de fapt este o malformatie a fructului, iar tomatele nu au codite, acestea fiind arse.

 3. Admin, te rog să-mi afișez comentul !
  Pina nu vom recunoaște și infiera RAUL care s-a înrădăcinat în noi, NU NE VOM REVENII ca popor. E musai necesar sa ne punem cenușă în cap, cei care ȘTIM ADEVĂRUL!
  Din cauza TĂCERII Raul în ROMÂNIA s-a GENERALIZAT și DRACU E STAPIN în capul majorității romanilor !
  Cind veți înțelege ca doar RECUNOAȘTEREA ȘI SPOVEDIREA PUBLICA este CALEA pentru ca romanii sa redevina ORTODOCȘI?

 4. Ai dreptate! Exact așa cum spun Sfintele Scripturi, foarte puțini sunt cei care și-au păstrat demnitatea și credința în Dumnezeu (unii n-au avut-o, cred, niciodată!). Totul, absolut totul se face prin manevre, în numele banului sau a foloaselor și mai blestemate! Sunt vânați oamenii cu suflet neatins de ticăloșie, pentru a fi următoarele victime, pentru că între ei, trebuie să descopere noi și noi metode de înșelătorie! Copilăria a fost furată de la copii, cu acordul tacit al părinților fără creier și fără grija că vor răspunde pentru copiii lor! Tinerii sunt nărăviți în sexualitatea exacerbată, perversiuni, alcool și droguri….dincolo de care au o singură dorință; să facă bani în orice chip, doar muncind, nu! Asta e societatea prezentului! Apocaliptică!

 5. Te referi la romanii proveniti din mediul rural, ca sa stim despre ce vorbim. Oriunde te vei uita, acolo unde sint nenorociri, vei gasi numai aceasta categorie de indivizi. Ceilalti au fost distrusi in anii 50 si, daca au scapat, au fost izolati de catre taranimea parvenita prin regulile impuse , gen dosare si cote de intrare in facultati sau de ocupare a functiilor de conducere si spiritul de turma in care au functionat, eliminindu-i pe toti care nu faceau parte din gasca lor. Normal ca nu suportau sa aiba colegi care-i depaseau in orice, asa ca inventau motive ca sa-i indeparteze, recurgind, nu de putine ori, la turnatorii de joasa speta. Pentru ei, parvenirea, cu orice pret, era unicul tel! Cine crezi ca erau tortionarii, securistii, militienii, secretarii de partid, procurorii, judecatorii si, de prin anii 70, toti cei care aveau functii de conducere in intreprinderile Bucurestiului? Cine sint astazi cei care se preteaza la orice nenorocire ca sa puna mina pe averi si functii? Tot ei si urmasii lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.