X

Cu ce seamănă îndemnul la vot al Comisiei Europene?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adica:

„UE e pace

UE e libertate

UE e solidaritate

UE e diversitate

UE e drepturile omului

UE e oportunitati

UE e Erasmus

UE e cercetare

UE e protectie

UE e egalitate

UE e viitorul

Votati”

Conform site-ului oficial, Comisia Europeana este independenta din punct de vedere politic, este responsabilă cu elaborarea de propuneri de noi acte legislative, apără interesul general al UE si este formata din comisari.

Comisarii au obligația de a reprezenta interesele comune ale UE și nu interesele naționale ale statului din care fac parte.

Comisia Europeană a fost încă de la început concepută să acționeze ca o autoritate independentă supranațională separată de guvernele naționale. A fost descrisă ca fiind „singurul organism plătit să gândească european”. Membrii sunt propuși de guvernele statelor membre, unul din partea fiecăreia, totuși aceștia au obligația de a funcționa independent și neutru fără a fi influențați de guvernele care îi numesc. Ceilalti 32 000 de funcționari publici europeni din cadrul Comisiei Europene sunt împărțiți în departamente numite Directorate-Generale și Servicii.

Deci toti cei de mai sus sunt numiti, nu alesi, si apara UE, nu interesul national. Atunci de ce indeamna la vot? Deoarece o prezenta mare la urne demonstreaza faptul ca natiunile accepta imperiul. Este tocmai motivul pentru care eu nu votez:

Nu votez la 26 mai, deoarece nu vreau să legitimez imperiul

De ce aceste denumiri din Uniunea Europeana seamana sau chiar sunt identice cu cele din fosta Uniunea Sovietica? Cititorii mai incepatori se pot dumiri citind:

Vladimir Bukovsky (video): UNIUNEA EUROPEANA este NOUA UNIUNE SOVIETICA

Familia MOSCOVICI. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine…

Cu ce seamana indemnul la vot de mai sus? Cu sloganele partidului conducator al Oceaniei din romanul 1984. Acel partid cu al sau Big Brother, Minister al Adevarului si Politie a Gandirii…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Bai, circula asta pe whatsapp.

    La alegeri, vor ști cu cine ai votat înainte să ajungi cu buletinele la urna de vot. Dacă ai ales doar un buletin, ai votat puterea.
    Dacă ai ales și celelalte trei buletine ai votat cu ceilalți.

    Poate dați mai departe. Doar așa ca să se știe.

  2. VLADIMIR BUKOVSKY: UNIUNEA EUROPEANĂ ESTE UNIUNEA SOVIETICĂ:
    https://www.youtube.com/watch?v=5uclnjp9uqI

    ”U.E. = NOUL SOVIET?
    Mi se pare de neînțeles ca, după ce tocmai a fost îngropat monstrul, Uniunea Sovietică, alt monstru foarte similar, Uniunea Europeană, este construit!
    Exact CE este U.E.?! Poate prin a examina Rusia Sovietică putem obține răspunsul.
    Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care NU erau aleși, se desemnau reciproc și NU răspundeau față de nimeni.
    U.E. – Uniunea Europeană este condusă de 2000 de persoane în același mod, care SE ÎNTÂLNESC ÎN SECRET, NU RĂSPUND FAȚĂ DE NIMENI ȘI PE CARE NU ÎI PUTEM DESTITUI DIN FUNCȚIE!
    S-ar putea spune că U.E. are un Parlament ales. Păi, și Uniunea Sovietică avea un Parlament, anume Sovietul Suprem.
    SE APLICA ȘTAMPILA EXACT CA PENTRU PARLAMENTUL U.E., IAR TIMPUL LA MICROFON E LIMITAT PE GRUP AJUNGÂND CAM LA 1 MINUT PENTRU FIECARE GRUP PARLAMENTAR.
    ÎN U.E. SUNT SUTE DE MII DE EUROCRAȚI CU SALARII IMENSE ȘI MULȚI SERVITORI ȘI NENUMĂRATE PRIVILEGII, IMUNITATE PE VIAȚĂ, SCUTIȚI DE ORICE FEL DE PERSECUTARE, CARE E PUR ȘI SIMPLU DUSĂ MAI DEPARTE, DE LA UN POST LA ALTUL, INDIFERENT DACĂ ȘI-AU FĂCUT TREABA SAU NU!
    Nu e asta exact ce făcea Uniunea Sovietică? Aceasta a fost creată cu forța și de multe ori prin ocupație militară.
    U.E., NU e creată utilizând armata, dar TOT CU FORȚA ȘI PRIN ABUZURI ECONOMICE. Pentru a putea să existe, Uniunea Sovietică s-a extins.
    ÎN MOMENTUL ÎN CARE S-A OPRIT EXTINDEREA, A ÎNCEPUT COLAPSUL.
    ȘI EU SUSPECTEZ CĂ ACELAȘI LUCRU ESTE/VA FI ADEVĂRAT ȘI DEPRE U.E.
    Scopul Uniunii Sovietice a fost să creeze o nouă entitate istorică, poporul sovietic, și că NOI ”TREBUIE” SĂ NE UITĂM NAȚIONALITĂȚILE ȘI TRADIȚIILE ȘI OBICERIURILE POPOARELOR NOASTRE.
    LA FEL: U.E. NU DOREȘTE SĂ FIȚI ROMÂNI SAU BULGARI, CI O NOUĂ ENTITATE ISTORICĂ, SĂ FIȚI TOȚI EUROPENI!
    SĂ VĂ SUPRIMEZE TOATE SENTIMENTELE NAȚIONALE ȘI SĂ TRĂIȚI CA O COMUNITATE MULTINAȚIONALĂ.
    După 73 de ani, același sistem în Uniunea Sovietică a rezultat în mai mult conflict inter-etnic decât oriunde în lume.
    În Uniunea Sovietică, unul din scopurile principale a fost distrugerea statului-națiune.
    Și ASTA ESTE EXACT CEEA CE FACE U.E. ACUM: BRUXELLES ABSOARBE STATELE-NAȚIUNE, CA ACESTEA SĂ NU MAI EXISTE!
    CORUPȚIA ERA INTEGRALĂ (INTEGRATĂ) ÎN SISTEMUL SOVIETIC, DE SUS PÂNĂ JOS.
    ȘI TOT AȘA ESTE ȘI ÎN U.E.
    Aceeași activitate de corupție care îmbiba Uniunea Sovietică, este și în U.E.!
    CEI CARE I SE OPUN SAU O DEZVĂLUIE (așa cum e…) SUNT REDUȘI LA TĂCERE SAU PEDEPSIȚI!
    În Uniunea Sovietică aveam gulagul. Eu cred că avem un gulag și în U.E.!
    ACEST GULAT U.E. SE NUMEȘTE ”POLITICAL CORECT”.
    Când oricine încearcă să spună ce gândește iar ideile sale diferă de cele oficiale, este pedepsit!
    Acesta este începutul gulagului tău, începutul pierderii libertății tale!
    În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un Stat Federal ca să evităm războiul. În U.E. fac același lucru!
    Pe scurt: E ACEEAȘI IDEOLOGIE, U.E. ESTE VECHIUL MODEL SOVIETIC, PREZENTAT ÎN AMBALAJ VESTIC!
    Dar repet: la fel ca Uniunea Sovietică, U.E. conține și propriul sfârșit.
    Din păcate, când se va prăbuși, ȘI CÂND SE VA PRĂBUȘI VA LĂSA ÎN URMĂ DISTRUGERE MASIVĂ ȘI MARI PROBLEME ECONOMICE ȘI ETNICE!
    Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă, la fel și U.E.
    Dar exsită o alternativă de a fi conduși de cei 2000 oficiali auto-desemnați din Bruxelles.
    Alternativa se numește INDEPENDENȚA!
    NU TREBUIE SĂ ACCEPȚI CEEA CE AU PLANIFICAT PENTRU TINE!
    Până la urmă, nu uita…nimeni nu ți-a pus vreodată întrebarea dacă vrei să intri în U.E.!
    Eu am trăit în viitorul tău și NU a funcționat!
    RĂZBOI = PACE
    LIBERTATE – SCLAVIE
    IGNORANȚĂ = PUTERE”

  3. Sistemul de vot impus de occidentul “civilizat”, in care totul este manipulat si controlat prin massmedia si prin sistemul digital informatic…nu este de incredere pentru multa minciuna si viclenie a unora care uziteaza de dubla masura….adica, atunci cand le convine e….”democracy”, iar cand nu, calca totul in picioare, pana la cele mai elementare reguli de  “democracy” : majoritatea care decide si libera exprimare.
    Ce vedem acum ? Pai minoritatea decide….”elitele” decid, nu conteaza votul :
     „Nu este filosofia UE ca multimea sa poata decide destinul sau” spune Martin Schulz fost pres al parl eu…..
    si mai nou cenzura sub pretextul incitarii la ura, extremism, rasism…Nu mai conteaza Adevarul,  el trebuie ascuns,  acoperit,  pentru ca deranjeaza…(” Dacă vor tăcea aceştia pietrele vor striga”) si…daca pietrele vor striga, va fi vai de noi…
    Si atunci cand ue decide prin “justitia independenta” avizata de ambasadele lor, cine e corupt si cine nu,  cand niste minoritari fac legea sub pretextul “drepturilor” lor, in batjocora majoritatii,  incepand de la minoritatea zisa sexuala, la cea etnica de exemplu….atunci la ce mai este buna asa zisa “votare”, asa zisele “alegeri libere, democratice” cand totul se decide de minoritarii care au ocupat institutiile statului prin propaganda lor, in massmedia lor, tv radio ziare net…dar mai ales prin parghiile lor cele digitale, informatice…
    daca nu le iese cu manipulare la tv, mai regleaza subtil din tastatura calculatorului si hop apare “alesul” lor…si asta nu e nimic…vine acum 5g….sa vezi atunci control si viteza… cu ceva efecte nocive…un cancer ceva….dar  nu conteaza pentru multime, doar nu decide ea….ceea ce conteaza este controlul total si global !!!
    Asadar totul se rezuma la manipulare si control. In…”democracy”, cine detine mijloacele de propaganda si de numarare a “votului” e castigator. Astfel prin manipulare o majoritate poate decide ce e alb si ce e negru. Poate decide ca negru e alb si albul e negru,  dar manipulata din umbra de minoritari.
    Asadar, mergand la asa zisul vot, legitimezi neocomunismul ue, legitimezi modul lor de control si manipulare, legitimezi sistemul construit de asa natura sa favorizeze manipularea si controlul, coruptia si faradelegea…
    Pentru ca sant necesare “crizele”, steagurile false. Iar ele la randul lor sant necesare pentru schimbarea dorita de nelegiuiti, o schimbare in care “popoarele sa nu inteleaga ce li se intmpla”, asa dupa cum declara “parintii”(monnet) uniunii neocomuniste ue pentru care santem chemati sa o legitimam prin prezenta noastra la zisul “vot”.
    Pentru nelegiuiti, pentru alogeni, conteaza  cel mai mult, nu atat procentele castigate de  fiecare “partid” , cat mobilizarea la vot.
    Poporul asuprit, simte, vede si e scarbit de aceasta clasa politica ocupata de straini,  si nu mai participa la aceste mascarade de “alegeri”….de aceea prezenta este din ce in ce mai slaba. Iar pentru ei e dezastru pentru ca nu mai au legitimitate. De aceea, chiar si prezenta la vot daca nu va fi un  rezultat satisfacator, va fi reglata, retusata, din tastatura calculatorului de  strainii care au ocupat institutiile statului, datorita sistemului digital informatic aflat in mana lor. Sistemul digital de comunicatii electronice 5g, ofera “viteza” unui control total si global la cote apocaliptice. De aceea nu se vor opri in al implementa chiar cu riscul nociv al radiatiilor. Chiar daca va fi sa piara toata lumea…chiar daca “vor striga pietrele”, nu conteaza…pentru nelegiuiti e important controlul total si global !

  4. Cine votează da legitimitate unei organizații diabolice construită pentru a domina autoritar popoarele albe ca sa le aduca la stadiul de animale de tras la jug. Nu vor avea nevoie de prea multe animale in viitor din cauza robotizarii, raman doar cei conformi cu standardele UE. Votați Uniunea Eugenică? Votați parlament luciferic ? Pai atunci de ce mai votați la alegeri naționale dacă n-au nici o putere parlamentarii voștri? Dacă celor de aici nu le pasă, cu atât mai mult celor care n-au legătură cu voi.

  5. Orice asemanare / paralela [ politica / religie, politicieni / ierarhi ]
    e pur intamplatoare :

    -Cu cât o societate se îndepărtează mai mult de adevăr, cu atât mai mult îi va urî pe cei care îl spun

    – Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice. .

    – Libertatea înseamnă libertatea de a spune că doi plus doi fac patru.

    – Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele.
    – Războiul este pace, libertatea este sclavie, ignoranţa înseamnă putere.
    – Cel mai rapid mod de sfârşi un război este de a-l pierde.

    – Este absolut imposibil ca vreo schimbare notabilă să aibă loc în epoca în care trăim. Noi suntem cei morţi. Singura noastră viaţă normală se află în viitor. Vom lua şi noi parte la ea, deşi pe-atunci nu vor mai exista din noi decât câte-o mână de pământ şi câteva aşchii de os. Dar cât de îndepărtat este acel viitor nu avem cum şti. S-ar putea să vină abia peste o mie de ani. În momentul de faţă nimic nu se poate întreprinde, decât să încerci să extinzi, încetul cu încetul, aria de gândire normală.

    – La Şedinţe, Snow-ball câştiga adesea majoritatea prin discursurile sale strălucite, dar Napoleon se pricepea mai bine să-şi atragă sprijinitori în perioadele dintre Şedinţe. Avea un succes deosebit cu oile. În ultima vreme, oile începuseră să behăie “Patru picioare bine, două picioare rău” şi când trebuia, şi când nu trebuia, şi adeseori întrerupeau discursurile lui Snow-ball în acest fel.
    George Orwell

  6. Nu voi merge la vot in 26 mai. Nici eu si niciun membru al familiei mele. Expunerea motivelor e de prisos. Nu voi vota impotriva tarii mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button