X

Caricatura zilei: VORBARIA POLITICIENILOR …

Foto: http://www.controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

 

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Otrăvurile debordate de unii politicieni ar trebui tratate în stații speciale de epurare și decontaminare nu aruncate direct la canal căci de acolo pot fi extrase și reciclate de mass-media statului paralel.

  2. Am un mesaj pentru cei care încă se gândesc să meargă la vot pe 26 mai: sistemul va sti imediat – cu nume, prenume, cnp și adresă – de partea cui a votat fiecare, cu partidele aflate la putere sau cu opozitia: daca a primit un buletin de vot – acela a votat cu puterea, iar daca a primit trei buletine de vot – a votat cu opozitia.

  3. Dar văzând Ioan pe mulţi din farisei şi saduchei venind la botez, le-a zis: Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiţi de mânia ce va să fie? – Matei 3:7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.