X

Caricatura zilei: VORBARIA POLITICIENILOR …

Foto: http://www.controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Otrăvurile debordate de unii politicieni ar trebui tratate în stații speciale de epurare și decontaminare nu aruncate direct la canal căci de acolo pot fi extrase și reciclate de mass-media statului paralel.

  2. Am un mesaj pentru cei care încă se gândesc să meargă la vot pe 26 mai: sistemul va sti imediat – cu nume, prenume, cnp și adresă – de partea cui a votat fiecare, cu partidele aflate la putere sau cu opozitia: daca a primit un buletin de vot – acela a votat cu puterea, iar daca a primit trei buletine de vot – a votat cu opozitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.