X

Semnalul în reţeaua Orange a căzut vineri la amiază, în nord-estul Moldovei

Vulnerabilitatea sistemului se dovedește încă o dată, căci poate depinde doar și de un cablu. Printr-un accident sau în mod voit putem fi izolați și constrânși să acceptăm compromisuri, dacă vom fi prea dependenți de sistem

Reteaua Orange a picat vineri, la amiaza

Serviciile de telefonie și date mobile în rețeaua Orange au picat vineri la amiază, în jurul orei 12.14, în municipiul Suceava, dar și în alte zone din jud. Iași, Botoșani.

Imediat, magazinul Orange din centrul municipiului Suceava a fost asaltat de o mulțime de clienți care nu știau ce se întâmplă de nu mai pot suna, primi sms-uri ori obține alte informații, cu ajutorul internetului mobil.

În vreme ce unii au crezit inițial că este o problemă la telefoanele lor, alții au venit să le ceară explicaţii despre ce se întâmplă.

Nimeni nu le-a putut oferi informaţii suplimentare şi nici nu a putut avansa vreo oră la care defecţiunile se vor remedia şi telefoanele vor funcţiona din nou normal. Nu este prima dată când Orange produce disconfort abonaţilor şi clienţilor.

Cel mai recent exemplu este cel din data de 27 martie, când rețeaua Orange a picat în mai multe zone din România, încât internetul nu a putut fi folosit deloc, iar la utilizatori nu ajungeau nici apelurile, nici mesajele.

Cauza problemelor a fost anunțată atunci a fi secționarea multiplă a rețelelor de fibră optică.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Interne

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Asta ne arată cât de dependenți am ajuns de telefon, tabletă, internet etc . Există viață și fără TV, telefon, internet, tabletă etc.

    1. f corect, asta arata si vulnerabilitatea sistemului… tocmai din acest motiv dezlipirea de confort, tehnologie s.a. trebuie sa se faca din timp, treptat, incat sa identificam alte variante si resurse in caz ca sistemul ne lasa in aer sau va trebui noi sa renuntam la aceste mijloace, intrucat ne vor primejdui mantuirea

  2. „Cauza problemelor a fost anunțată atunci a fi secționarea multiplă a rețelelor de fibră optică.”

    incidentul aminteste de intarzierile CFR de acum cativa ani, intarzieri datorare unor furturi care au afectat siguranta / circulatia pe calea ferata ( Contanta – Bucuresti, etc)…
    Romania de azi, in vremuri de pace, arata ca o țară in vreme de razboi ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.