X

Semnalul în reţeaua Orange a căzut vineri la amiază, în nord-estul Moldovei

Vulnerabilitatea sistemului se dovedește încă o dată, căci poate depinde doar și de un cablu. Printr-un accident sau în mod voit putem fi izolați și constrânși să acceptăm compromisuri, dacă vom fi prea dependenți de sistem

Reteaua Orange a picat vineri, la amiaza

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Serviciile de telefonie și date mobile în rețeaua Orange au picat vineri la amiază, în jurul orei 12.14, în municipiul Suceava, dar și în alte zone din jud. Iași, Botoșani.

Imediat, magazinul Orange din centrul municipiului Suceava a fost asaltat de o mulțime de clienți care nu știau ce se întâmplă de nu mai pot suna, primi sms-uri ori obține alte informații, cu ajutorul internetului mobil.

În vreme ce unii au crezit inițial că este o problemă la telefoanele lor, alții au venit să le ceară explicaţii despre ce se întâmplă.

Nimeni nu le-a putut oferi informaţii suplimentare şi nici nu a putut avansa vreo oră la care defecţiunile se vor remedia şi telefoanele vor funcţiona din nou normal. Nu este prima dată când Orange produce disconfort abonaţilor şi clienţilor.

Cel mai recent exemplu este cel din data de 27 martie, când rețeaua Orange a picat în mai multe zone din România, încât internetul nu a putut fi folosit deloc, iar la utilizatori nu ajungeau nici apelurile, nici mesajele.

Cauza problemelor a fost anunțată atunci a fi secționarea multiplă a rețelelor de fibră optică.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Asta ne arată cât de dependenți am ajuns de telefon, tabletă, internet etc . Există viață și fără TV, telefon, internet, tabletă etc.

    1. f corect, asta arata si vulnerabilitatea sistemului… tocmai din acest motiv dezlipirea de confort, tehnologie s.a. trebuie sa se faca din timp, treptat, incat sa identificam alte variante si resurse in caz ca sistemul ne lasa in aer sau va trebui noi sa renuntam la aceste mijloace, intrucat ne vor primejdui mantuirea

  2. “Cauza problemelor a fost anunțată atunci a fi secționarea multiplă a rețelelor de fibră optică.”

    incidentul aminteste de intarzierile CFR de acum cativa ani, intarzieri datorare unor furturi care au afectat siguranta / circulatia pe calea ferata ( Contanta – Bucuresti, etc)…
    Romania de azi, in vremuri de pace, arata ca o țară in vreme de razboi ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button