X

Cardiolog: rujeola și oreionul ar putea salva milioane de vieți

Wolfson Family w dog

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cardiolog: Rujeola și Oreionul ar putea salva milioane de vieți

de Jack Wolfson DO, FACC
Citirea acelui titlu va șoca mulți oameni.  La urma urmei, cine ar face o astfel de afirmație, mai ales că provine de la un cardiolog.

Iată dovada pentru a susține acest lucru.

Un studiu din 2015 din jurnalul Atherosclerosis a constatat că bărbații au avut 29% mai puține atacuri de cord și cu 17% mai puține accidente vasculare cerebrale dacă au avut o istorie de rujeolă și oreion în copilărie. Femeile au suferit și ele mai puține evenimente, dar nu în aceea și măsură.

Potrivit CDC, aproximativ 790 000 de atacuri de cord apar in SUA in fiecare an. Astfel, conform datelor din studiul JACC din 2015, ar putea exista 229 000 de atacuri de inima mai puțin pe an, dacă acești oameni ar avea rujeola și oreion ca și copii.

Pojarul și oreionul par să reducă și riscul de accident vascular cerebral. 135 000 de oameni mai puțin ar suferi de un accident vascular cerebral anual dacă toți acești oameni au avut rujeolă și oreion ca și copii.

Numerele au fost calculate pe baza predicțiilor doar pentru bărbați. Femeile ar avea mai puține atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, dar nu în aceeași măsură ca bărbații, motivele fiind necunoscute.

Exista oameni care mor de rujeolă și oreion? 

Statele Unite nu au înregistrat un copil mort de rujeolă timp de decenii. Cele mai multe estimări ale deceselor de rujeolă datează din anii 1980 și sunt de aproximativ 1 la 1000. Unele estimări sunt mai aproape de 1 din 100.000. Verificați istoricul celor care au murit. Întrebarea a fost văzută de un medic holistic. Au fost administrate antibiotice pentru reducerea febrei? Pierderile la oreion sunt extraordinar de rare.

Adăugați faptul că rujeola poate preveni cancerul și oreionul poate preveni cancerul ovarian la femei și aceste infecții ale copilariei sunt esențiale pentru sănătatea noastră.

Ce alte beneficii ale infecției naturale și ale imunității naturale ne lipsesc? Se pare că riscul bolii Parkinson este mai mic la cei ce au avut in copilarie rujeola.

Oamenii de stiinta nu studiaza beneficiile infectiilor copilariei. A face acest lucru ar fi sinuciderea carierei de doctor. Nu există prea mulți bani în sănătate, decât în ​​boală și în produsele farmaceutice.

Aluminiul din vaccinurile DPT este toxic pentru inimă

Aluminiu este un metal periculos găsit în multe vaccinuri. Aluminiul în vaccinuri este folosit pentru a stimula răspunsul imun la ingredientul activ. Acesta poate fi un virus, fie o particulă bacteriană. Vaccinurile care conțin în present aluminiu sunt pentru: ​​hepatita A, hepatita B, tetanosul-pertussis (DTaP, Tdap), Haemophilus influenzae tip b (Hib), papilomavirusuman (HPV) și pneumococ.

Lizozomii sunt organitele mici din interiorul majorității celulelor din organism. Acestea sunt cutiile de gunoi din celula care digera proteine ​​si alte molecule, scuipand partile lor pentru a fi reciclate in alte componente ale celulelor sau excretate prin scaun, urina, transpiratie sau plamani.

Mitochondria este un alt exemplu de organite. Pentru a digera gunoiul, interiorul lizozomului este foarte acid. Aciditatea este posibilă datorită unui process consumator de energie care pompează ionii de hydrogen în interiorul lizozomului.

Ghici ce blochează pompa de hidrogen? Ai ghicit-o, aluminiu! [4]

Da, aluminiul blochează capacitatea lizozomului de a deveni acid. Dacă nu este acidă, nu funcționează și gunoiul cellular începe să se colecteze. Vă puteți imagina consecințele excesului de gunoi celular? Cum ararăta casa ta dacă n-ai scoate gunoiul? Îmi amintește de emisiunea TV, “Horror”.

Aluminiul duce la blocaje arteriale

Lizozomii descompun particulele lipidice care conțin colesterol. Pe măsură ce LDL se întoarce la ficat, acesta este preluat de receptorii LDL.

Acești receptori sunt ca niște mănuși de capturare care capturează LDL și îl introduce în celula hepatică. Partea LDL, împreună cu receptorul, se deplasează în lizozomul din interiorul celulei.

Dar datorită aluminiului, lizozomul nu este suficient de acid și acest complex de particule LDL / receptor nu este defalcat.

Deci acum, celula devine plină de colesterol. Într-o formă de feedback negativ, celula nu mai pune receptorii să prindă particule LDL. Fără absorbția în ficat pentru descompunere și reprocesare, particulele de LDL continuă să circule în jurul corpului, devin lezate de inflamație și oxidare și sunt luate în plăci.

Aluminiul inhibă antioxidantul crucial 

Glutationul este un detoxifier major în organism. Ea scoate în evidență metalele toxice și alți poluanți. Nivelurile scăzute sunt asociate cu nenumărate boli. Oamenii de știință au descoperit că nivelurile de glutation sunt scăzute la pacienții cu atac de cord.

Ei bine, aluminiul inhibă producția și funcția de glutation. [5]

De asemenea, aluminiul poate provoca:

  • Cardiomiopatie [6]
  • Glicemie crescută [7]
  • Stresul oxidativ (legat de boala cardiacă) [8]
  • Atacuri de inimă [9]
  • Tulburări cerebrale și demență [10]
  • Accident vascular cerebral [11]
  • Defectele la naștere [12]

Gândește-te la toate nisipurile din lume

Fiecare dintre cele trei doze de vaccine pentru hepatita B conține 1 000 000 000 000 000 000 000 de atomi de aluminiu. Aceasta este aproape echivalentă cu fiecare grăunte de nisip din lume! Fiecare atom are potențialul de a interfera cu funcția lizozomă.

Gândiți-vă de două ori la injectarea de aluminiu în nou-născutul dvs. pentru a preveni presupusele infecții virale legate de consumul de droguri IV și de a te culca cu prostituate.

Indiferent de ce părere aveți despre vaccinuri, trebuie să scoate aluminiul din ele. Aluminiul nu servește niciun rol biochimic în organism și inhibă nenumărate enzime, ceea ce duce la boală.

Aceasta este în mod clar o situație în care intervenția medicală prezintă un risc mai mare decât infecția pe care încearcă să o prevină.

După cum s-a menționat mai sus, vrem ca copiii noștri să primească aceste infecții benefice din copilărie. Încercările continue de vaccinare împotriva acestor infecții benefice sunt criminale și ar trebui eliminate.

Se pare că societatea ar beneficia mai mult de viruși și bacterii decât injectarea copiilor noștri cu toxine.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Deci NU trebuie să ne vaccinăm! Sub nicio formă! Nici noi și nici copiii noștri!
    Trebuie să avem grijă să NU ajungem spălați pe creier! Sănătoși = nevaccinați!

    1. Madam pintea de la Sānātate si toti vaccinologii(gindrovel,cercel si restul) ar trebui dati in judecata pt. tentativa de otrāvire in masā,in cunostiinta de cauza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button