X

Mărturia unui ierarh din Cipru care regretă că a dat binecuvântare pentru cardurile bancare, iar acum oamenii își implantează cipuri

Image result for cip implantat sub piele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În revista Credința Ortodoxă, nr.  4/ 2019 găsim următoarea relatare la rubrica Tolba cu mărturii:

Constantin Bucur, Ploieşti: Ne-aţi povestit la telefon că duhovnicul dv. a făcut o călătorie în Cipru şi, printre altele, a avut o întâlnire şi cu un arhiereu cipriot. Dumneavoastră nu ştiaţi numele ca să ni-l spuneţi, noi însă l-am aflat, dar nu-l facem public deocamdată. La masă, bătrânul ierarh cipriot (născut în 1941) i s-a plâns arhimandritului român:

„Sunt foarte trist și necăjit. Uite ce am făcut. Cu vreo şase ani în urmă, la noi a fost o gravă criză financiar-bancară, multe bănci străine şi-au luat capitalul şi au plecat, lăsând populaţia Ciprului cu buzunarele goale. Atunci am intervenit pentru ajutorarea oamenilor. Printre altele, le-am dat binecuvântare să-şi ia cardurile bancare electronice, poate mai reuşesc să recupereze ceva din banii pierduţi. Oamenii s-au învăţat repede cu acestea şi acum se petrece un fenomen foarte îngrijorător: primesc fără nicio reţinere microcipurile implantate pe mână, ca pe un lucru normal. Foarte mulţi le-au luat deja. Pentru aşa ceva nu am dat binecuvântare nimănui, însă asta e consecinţa îngăduirii pe care le-am făcut-o atunci. Acum ce mă fac eu, cum voi răspunde Stăpânului pentru nenorocirea care i-a lovit pe oamenii noştri?”

Iată un proces de conştiinţă grav, provocat de tulburătoarea problemă a injectării biocipurilor pe mâna creştinilor. Binecuvântarea pentru cardurile electronice s-a extins de la sine şi pentru micro-cipuri, arătându-ne clar, prin fapte, că obişnuiţa cu aceste instrumente bancare îi duce doar înainte, înapoi nu mai dai. Oare purtătorii actuali de microcipuri, dacă peste alţi 5-6 ani li se va pune problema să se lepede de Hristos, vor renunţa la biocip şi la toate înlesnirile pe care acesta le oferă? Vor mai fi în stare? Pasul de la biocip implantat la lepădare făţişă este mai mic decât acela de la card la primirea microcipului pe mână. Odată învăţat cu el, nu-l mai dai afară, că e mai uşor să zici că te lepezi de Hristos. Consecinţa însă este una cu durată veşnică. Doamne fereşte!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

26 comentarii

 1. Convorbiri răspândite în Apocalipsă – Film 4 Partea 7/17
  https://www.youtube.com/watch?v=rtKtdw3sRt0
  Părintele ANDREI UGLOV: Auzim această întrebare: DE CE SĂ NE TEMEM DE NUMERE? Parcă sunt puține numere? Suntem înconjurați de numere. Ce pericol reprezintă? Se poate da un răspuns, așa: Da, sunt multe numere, numărul de rând al persoanei, de pe o listă oarecare. Și într-adevăr, de ce să ne temem?
  Noi nu ne temem de numere, dar de păcat ne temem să-L supărăm pe Dumnezeu. Iată ce e cel mai important. TOȚI CREȘTINII ȘTIU CĂ SIMBOLUL OCULTISMULUI SATANIC ATRAGE ASUPRA SA DEMONII: ȘI CNP-ul în care este prezent simbolul satanic, și în pașaportul nou unde, pe fiecare pagină este simbolul satanic și toate documentele ulterioare ce au aceste simboluri.
  Este cu totul altceva când se vorbește despre un număr oarecare, de exemplu pagina cu numărul 666 dintr-o carte sau nr.km de pe drum. Asta este una.
  Dar, DACĂ ACEST NUMĂR ESTE INTRODUS DE CĂTRE FORȚELE SATANICE OCULTE, SE IMPUN/E INTENȚIONAT IAR OMUL LE PRIMEȘTE DE BUNĂ-VOIE, ATUNCI ACEL NUMĂR ATRAGE ASUPRA OMULUI FORȚE DEMONICE, IATĂ DE TREBUIE ÎNȚELES!
  Prin ce se deosebește de un număr simplu?
  ACEST NUMĂR ESTE INTRODUS DE CĂTRE FORȚELE ANTICREȘTINE SATANICE, ÎN CODURI ȘI CÂND OMUL ÎL PRIMEȘTE, ATUNCI, ACEASTĂ MÂRȘĂVIE ATRAGE ASUPRA OMULUI FORȚE DEMONICE LA FEL CA ȘI LA CEI CARE ÎNJURĂ, ASUPRA LOR TĂBARĂ DEMONII PRECUM MUȘTELE LA BALIGĂ.
  AȘA CUM MAGNETUL ATRAGE CUIE, AȘA ȘI CEI CARE ÎNJURĂ ATRAG DEMONII, ȘI NU NUMAI ASUPRA LOR, DAR ȘI ASUPRA CORPULUI LOR, A INIMII, A SUFLETULUI LOR, ASUPRA CASEI, ASUPRA FAMILIILOR LOR. EI/EI CHIAR ȘI AERUL ÎL SPURCĂ.
  Așa și pentru omul care primește această mârșăvie care este introdusă intenționat, ca să spurce iar omul o primește de bună-voie.
  DIAVOLUL ARE NEVOIE DE PĂCAT, ARE NEVOIE DE MANIFESTĂRI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ. ACOLO UNDE NU ESTE VOINȚĂ LIBERĂ, ATUNCI EL PARCĂ NU ARE NICIUN CÂȘTIG. DIAVOLUL ARE NEVOIE DE PĂCAT, CA OMUL SINGUR SĂ VREA, SINGUR SĂ-I CEARĂ. Când a fost introdus CNP-ul, a fost urmărit anume acest scop, în acest sistem: COMPLETEAZĂ CEREREA ȘI SEMNEAZĂ!
  Diavolul are nevoie de păcat, asta e important să înțelegem! Iar omul, așa sau altfel, încetișor păcătuiește. Câteodată se întâmplă să spună asta: DAR E POSIBIL CHIAR AȘA CA, DEODATĂ SĂ PLECE DUHUL SFÂNT DE LA OM?
  Înțelegeți că este posibil să cazi într-o băltoacă dintr-o singură mișcare, deodată…sau poți cădea în ea încetișor, lent…așa se întâmplă și în acest caz când mai întâi se dă CNP-ul, omul începe să-l folosească și tot circuitul omului este cuprins de această mârșăvie, și el nu mai știe cum să se debaraseze, este deja cu totul legat. Este legat cu lanțuri și el nu știe ce să facă.
  Așa diavolii prind sufletele. Omul nu renunță imediat, renunță treptat.
  Diavoul știe că omul nu ar renunța așa deodată, și-atunci, ce face? Păi, el are o experiență de 8000 de ani în a amăgi oamenii, aceasta făcând-o treptat.
  Omul, cu pași mici merge în băltoacă. Primul, al doilea, al treilea pas și tot așa mai departe, încetișor. Și până la urmă OMUL ÎȘI PIERDE MINTEA ȘI DUHUL SFÂNT PLEACĂ DE LA OM COMPLET. IAR OMUL NU MAI ÎNȚELEGE CE FACE.
  -Părinte, așadar, odată cu primirea numărului, a CNP-lui, a pașaportului, SE AFECTEAZĂ MINTEA OMULUI?
  -ESTE AFECTAT OMUL ÎNTREG, TOATE PUTERILE SUFLETEȘTI, PENTRU CĂ OMUL SE SCHIMBĂ RADICAL, ACEASTA SE VEDE CHIAR ȘI DIN ATITUDINEA LUI FAȚĂ DE TOATE ACESTEA. CÂND OMUL ÎNCEPE SĂ PRIMEASCĂ ACESTE NUMERE, ATUNCI MINTEA LUI ȘMECHERĂ ÎNCEPE SĂ SE ÎNDREPTĂȚEASCĂ.
  ȘI EL CAUTĂ ORICE MOTIV CA SĂ SE ÎNDREPTĂȚEASCĂ, MINTEA SE AFECTEAZĂ, SE ÎMPUȚINEAZĂ, ȘI EL ÎNCEPE SĂ JUDECE PE CEI CE N-AU LUAT, SĂ FIE RĂUTĂCIOS CU EI.
  ACEȘTI OAMENI, TREPTAT…ÎNCEP SĂ-ȘI PIARDĂ ORICE FEL DE SENSIBILITATE.
  Unii spun că faptele exterioare nu afectează în niciun mod sufletul.
  PĂI DACĂ OMUL ESTE DUHOVNICEȘTE MORT, SIGUR CĂ NU-L AFECTEAZĂ NIMIC, ESTE CA O BUTURUGĂ USCATĂ. IAR OMUL CARE MAI TRĂIEȘTE DUHOVNICEȘTE, SIMTE TOTUL!
  OAMENII CARE SUNT VII DIN PUNCT DE VEDERE DUHOVNICESC, SIMT CUM SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DUHUL SFÂNT.
  Așa cum odată, pe muntele Athos, când părinții judecau pe cineva pentru cădere, rugăciunea lui Iisus a plecat de la ei pentru o lună de zile, de aceea ei se fereau de lume, de ispite, așa și omul VIU DUHOVNICEȘTE simte cât îi este de greu sufletului când se îndepărtează Duhul Sfânt după primirea acestor mârșăvii.
  (Întotdeauna am căutat să înțeleg DE CE nu ai voie să judeci pe cineva care a căzut în păcat…venindu-mi un gând…1. pentru că te bagi în judecățile Lui Dumnezeu, care nu-s ca ale noastre, căderea aceluia/aceleia fiindu-i necesară spre smerire, pe când tu, prin judecare îL obligi să ia măsuri cu el/ea, substituindu-te Lui, care ȘTIE inima și rărunchii fiecăruia…habar ne-având de eventuala pocăință/căință a lui/ei care o spală de păcat. 2. Prin judecarea cu asprime te faci vinovat de lipsă de iubire ”iubește pe aproapele tău, ca pe tine însuți”…pentru că dacă l-ai iubi, nici ție nu ți-ar place să fi judecat, tratat cu asprime!)
  OMUL GOL DUHOVNICEȘTE NU SIMTE NIMIC!
  ACESTA, CA ȘI CEI CĂRORA NU LE PLACE SĂ SE ROAGE…NU SE ROAGĂ, NU SE ÎNGRIJESC DE CONȘTIINȚA LOR, ASEMENEA LOR, EI JUDECĂ, ÎNJURĂ, DEVINE CA UN LEMN USCAT, NU MAI SIMTE NIMIC.
  Asta este cel mai strașnic: omul când primește aceste numere, simboluri este părăsit de Duhul Sfânt și el se schimbă!
  -Părinte, ce ziceți de GLOBALIZARE în toate modurile ei de manifestare și ce loc ocupă ea în toate aceste acte, numere și control electronic?
  -Globalizarea se poate înțelege așa, amintindu-ne viața Sf.Antonie cel Mare. El a avut o viziune cum că toată lumea este acoperită cu o plasă, aceasta fiind capcana diavolului.
  NUMAI CEL SMERIT ȘI ÎNȚELEPT VA PUTEA SĂ EVITE ACESTE CAPCANE.
  Iată, globalizarea poate fi comparată cu plasa diavolului unde țese păianjenul, țese Satana pentru a prinde toți oamenii, a le lua mintea și a-i aduce la închnarea lui Antihrist, falsul dumnezeu. De aceea se și creează această plasă, ca să-l lipsească pe om, deplin de orice mișcare, de orice posibilitate, ca să-l lipsească de voința sa, pentru ca OMUL SĂ DEPINDĂ ÎNTRU TOT DE ACEST SISTEM.
  Iar pentru a fi mai direct, spun așa: ÎL DEZHAMĂ PE OM PENTRU CA MAI APOI SĂ-L ÎNHAME, SĂ-L ÎNHAME DEFINITIV ȘI SĂ-L SUPUNĂ LUI ANTIHRIST.
  PENTRU ACEASTA SE FACE TOTUL, PENTRU ACEASTA SE DAU NUMERE, PENTRU ACEASTA ESTE CONTROLUL, PENTRU ACEASTA LUCREAZĂ ACUM ÎNTREGUL SISTEM, CA SĂ-L SUPUNĂ PE OM LUI ANTIHRIST, CARE ESTE LA ORIZONT.
  -Părinte, dar acum când arhiereii, preoții ÎN MASĂ binecuvântează primirea actelor, CE SĂ FACEM NOI CARE NU VREM SĂ PRIMIM? CUM SĂ LUPTĂM?
  -Știți, asta e foarte dureros, foarte trist. În primul rând trebuie să fii sincer, foarte sincer, din tot sufletul, pe care să-l punem în rugăciune. SĂ NE RUGĂM, SĂ-I CEREM LUI DUMNEZEU SĂ NE LASE HARUL, SĂ NE RUGĂM NU NUMAI PENTRU NOI, CI ȘI PENTRU PAROHII, PENTRU PREOȚI: ”DOAMNE, LUMINEAZĂ-I!” Pentru că ceea se întâmplă acum este foarte strașnic.
  PRIMA ESTE RUGĂCIUNEA.
  A DOUA ESTE POCĂINȚA, pentru că tot acest satanism care defilează prin Rusia este îngăduit de Dumnezeu pentru lepădarea noastră de Dumnezeu, PENTRU PĂCATELE NOASTRE NEPOCĂITE.
  În primul rând trădarea de Dumnezeu pentru omorârea Țarului, Unsul lui Dumnezeu, pentru că au distrus Bisericile, pentru că au spurcat tot ce a fost sfânt.
  ACESTE PĂCATE PÂNĂ CÂND SUNT/RĂMÂN NEPOCĂITE, PLUS PĂCATELE NEAMULUI: AVORT, DESFRÂNARE, MAGIE, acestea fiind răspândite acum peste tot, de aceea nu mai avem Harul Sfântului Duh.
  De aceea are loc întunecarea deplină a minții.
  GLOBALIZAREA MERGE DEJA PE CĂRARE BĂTĂTORITĂ, PRIN ACESTE PĂCATE DE MOARTE, EA MERGE FOARTE UȘOR.
  RUGĂCIUNEA ȘI POCĂINȚA SUNT PRIMELE, IAR MAI APOI ESTE FOARTE IMPORTANT – SĂ NU TĂCEM!
  Prin tăcere îl trădezi pe Dumnezeu, trebuie spus Adevărul. Mai ale Biserica NU trebuie să tacă! BISERICA ESTE CONȘTIINȚA POPORULUI, este conștiința Statului, ea trebuie să spună adevărul indiferent de orice, indiferent de situația politică, indiferent de tot!
  Ea trebuie să spună adevărul. Și cel mai puternic răspuns îl putem da noi, păstorii, Biserica trebuie să spună adevărul așa cum este.
  TĂCEREA NU POATE FI NICI ÎNDREPTĂȚITĂ, NICI SCUZATĂ, PENTRU CĂ ESTE FĂRĂ DE LEGE!
  NUMĂRUL 666 NU ESTE PUR ȘI SIMPLU UN SIMBOL OCULT, EL ESTE LUAT DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ. De exemplu, steaua cu 5 colțuri sau alte simboluri au avut semnificații diferite în diferite timpuri, erau completate cu diferite înțelesuri, pe când 666 este scris destul de clar în Sfânta Scriptură că este semnul potrivnicului lui Dumnezeu.
  Aceasta au citit toți. Toți știu. Deja aceasta trebuie să ne trezească respingere. Noi nu ne temem de numere, și nici de această cifră, noi ne temem de Dumnezeu!
  Ne temem să-L supărăm pe Dumnezeu, dar pe Dumnezeu îl poți supăra NU numai cu sufletul, dar și cu trupul. Noi ne temem să nu păcătuim, ca să nu ne îndepărtăm de Dumnezeu. ”

  P.S. Mai multe asemenea, prin bunăvoința Admin.lui, la comentariile de la Cuv.Pelaghia,
  https://ortodoxinfo.ro/2019/03/08/cuvioasa-pelaghia-din-reazani-despre-vremurile-din-urma-despre-tar-patriarh-si-antihrist/

 2. E groaznic sa traiesti cu aceasta angoasa si sa ai pe constiinta sufletele ce se pierd prin aceasta implantare voluntara stiind prea bine ca esti vinovat intr-o mare masura,Doamne fereste si ne pazeste de asemenea cadere,Doamne miluiestene pe noi pacatosii si nevrednicii robii tai si pazeste-ne de inselaciunea vicleanului antihrist.

 3. Se aude și la pr Vulcănescu in Grecia? Sau e ocupat să-și propage veninul in mass-media satanista, pardon oficială ?

 4. Interdictia de a primi semnul fiarei pe frunte sau pe mana dreapta, are argumentare solida in Scriptura !
  CAT DE INCULT SA FII CA SA NU STII DE cap 13 din Apocalipsa !
  Sa nu cautam scuze pt cei ce au primit chipul sub piele. Ei in teorie trebuiau sa mai aiba si un duhovnic, pe care trebuiau sa-l intrebe.

  Microcipurile implantate pe mână au fost impuse de corporatii, de cei ce lucraza in “media Pro” de genul George Buhnici…

  PS: Pe youtube exista declaratia unei femei care a fost implantata cu chip rfid impotriva vointei sale, si a facut taraboi in fata unei comisii ca vrea sa scap de el. Descrie efectele negative: dureri, activarea chipului din afara care ii da dureri, etc. Nu stiu cat este de autentic filmul.
  Diverse informatii de pe internet spun ca in cazul in care doresti sa scoti chipul, explodeaza bateria.
  In momentul in care ai chipul implantat pe palma, poti merge la un atelier de lacatiserie si sa retezi instantaneu palma de la incheietura mainii folosind o ghilotina, fara sa mai provoci explozia bateriei de litiu. E DE INCERCAT ! II PUI UN SOMNIFER INAINTE. MEMBRII FAMILIILOR MACAR SA INCERCE !
  SA STIM CE SE INTAMPLA, SI DACA RIMIREA CHIPULUI DUCE SI LA DEMONIZARE !
  Cu leucemia, in cazul in care ap[are, ramane de vazut cum o rezolvi

 5. 3. Atunci s-au adunat satrapii, dregătorii cei mari, cârmuitorii, conducătorii oştirilor, vistiernicii, legiuitorii, judecătorii şi toţi ceilalţi dregători ai ţinuturilor la sfinţirea chipului pe care îl ridicase Nabucodonosor şi au stat înaintea chipului ridicat de Nabucodonosor.
  4. Şi îndată un crainic a strigat cu glas tare: “Iată ce vi se porunceşte vouă, popoarelor, neamurilor şi limbilor:
  5. De îndată ce veţi auzi glasul trâmbiţei, flautului, chitarei, harpei, psalterionului, cimpoiului şi al tuturor instrumentelor muzicale, veţi cădea la pământ şi vă veţi închina chipului de aur pe care 1-a ridicat regele Nabucodonosor;
  6. Iar cine nu va cădea la pământ şi nu se va închina, chiar în acea clipă va fi aruncat în mijlocul unui cuptor cu foc arzător!”
  7. De aceea, când toate popoarele au auzit glasul trâmbiţei, al flautului, al chitarei, al harpei, al psalterionului şi al tuturor instrumentelor muzicale, toate popoarele, neamurile şi limbile au căzut la pământ şi s-au închinat chipului de aur pe care îl ridicase regele Nabucodonosor.

  Daniel 3, 3-7

  1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
  2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
  3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
  4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?
  5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
  6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
  7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
  8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
  9. Dacă are cineva urechi – să audă!
  10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
  11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
  13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
  14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
  15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

  Apocalipsa 13, 1-18

  Daca citim in context, FIARA II SILESTE PE TOTI SA ACCEPTE PECETLUIREA ! Trebuie sa existe un chip al fiarei, un fel de ceremonial religios ca Daniel – “chipul ridicat de Nabucodonosor”.
  TREBUIE VAZUTE TALCUIRILE SFINTILOR PARINTI, DAR IN CONTEXT MI SE PARE CA INCHINAREA SI PECETLUIREA AU LOC DUPA INJUNGHIEREA PRIMEI FIARE A CAREI RANA DE MOARTE SE VA VINDECA, TREBUIE SA VEDEM SEMNELE PRIN CARE SE POGOARA FOCUL DIN CER SI CELELALTE AMAGIRI !

 6. Fratilor, credeti ca pecetea impusa de Antihrist va fi cipul implantat in mana si frunte?

  HRISTOS A INVIAT!

  1. 1) E O PERIOADA DE PREGATIRE, IN CARE LUCRURILE AVASEAZA CU VICLENIE.
   Din ce spune Sf Paisie Aghioritul este o cadere foarte mare.
   2) Implantarea chipului inseamna ca esti conrolat de la distanta. Cum nu asculti ce ti se ordona, cum prin radio simti dureri insuportabile – din ce se scrie pe net. Nu poti scoate chip-ul pt ca mori. Oricum riscul de leucemie e foarte mare.
   3) Dupa parerea mea, acceptarea semnului fiarei se va face in cadrul unui serviciu religios de inchinare la satana; cum erau inchinarile/jertfele la idoli in antichitate Sf Paisie Aghioritul spune explicit ca in cazul in care te prind 4 baieti cu muschi, care te tin de maini si de picioare si ti se implanteaza chipul, efectul este zero.
   4) Nu spune si care ar fi canonul de pocainta, pt cei care constientizeaza caderea dupa primirea actelor biometrice. Eventual a chipului in cazul in care ar mai exista vreuna dsau daca ar mai constientiza ceva. Probabil canonul celor ce jertfeau la idoli in antichitate.
   Despre pocainta lor avem marturie in scrierile apologetilor.

  2. nu putem afirma cu siguranta acest lucru, dar cipul implantat este cel mai fidel candidat la titlul de pecetea lui antihrist

   1. nu putem afirma cu siguranta acest lucru

    Daca cipul e obligatoriu si tine si loc de card bancar, DA CU SIGURANTA ESTE SEMNUL FIAREI.

  3. Si inca ceva: am citit sau auzit ca la cei care primesc acte biometrice nu mai lucreaza rugaciunea, in sensul ca rugaciunea nu mai aduce roade. Ar fi foarte grav sa fie asa, dar trebuie ca marii duhovnici sa confirme.
   Mai grav decat atat, ar fi ca sa pateasca asemenea calugarului, care la indemnurile insistente ale unui evreu (coleg de drum), a spus “poate e si ca tine” ca sa scape de gura lui – in sensul Invierii Mantuitorului. Staretul nu l-a mai trecunoscut pt ca pierduse tot harul cu care plecase in acultare la oras. FOARTE GREU A FOST SA REDOBANDEASCA HARUL DUPA ACEEA.

  4. Gheorghe in Apocalipsa antihristul sau fiara, reprezinta acelasi lucru. antihrist=fiara
   (antihristul scrie-l cu a mic, la fel ca satana cu s mic.)
   Si nu exista nici pecetea impusa de antihrist!!!!!

   In Apocalipsa nicaieri nu este scris pecetea antihristului sau pecetea fiarei, exista doar semnul fiarei.
   Apocalipsa se refera doar la semnul fiarei si pecetea Lui Dumnezeu, fiind o diferenta clara intre ele. In cuprinsul Biblie mai regasim cuvantul semn in legatura cu Dumnezeu, dar cuvantul pecete niciodata in legatura cu fiara/antihristul/satana.
   Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
   http://bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=pecete&carte=-3
   Cuvantul semn insa se refera de multe ori la o insemnare fizica:
   Şi a pus Domnul Dumnezeu semn lui Cain, ca tot cel care îl va întâlni să nu-l omoare.
   Numaidecât să fie tăiat împrejur cel născut în casa ta sau cel cumpărat cu argintul tău şi legământul Meu va fi însemnat pe trupul vostru, ca legământ veşnic.

   http://bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=semn&carte=-3

   Este deci gresit sa scrii pecetea antihristului sau pecetea fiarei.
   Biblia ne invata ca semnul fiarei este o insemnare fizica, nicidecum metaforica cum spun unii gen biserica spirituala unica:
   https://semnulfiarei666.wordpress.com/2013/05/21/despre-cine-poarta-semnul-fiarei-666/

   Cipul implantabil este de departe cel mai bun candidat la titlul de semnul fiarei. Se mai discuta si de un tatuaj permanent, insa conditiile sunt clare, daca e obligatoriu, e in corp pe mana dreapta sau frunte si tine loc de card bancar (portofel electronic), ALA E SEMNUL FIAREI.

   Nota mea:
   Pe mine cuvantul pecete ma duce cu gandul la pecetea domnitorului spre exemplu. (Acel inel cu pecete.) Pecetea reprezinta legea, dreptatea. Domnitorul poate avea pecete, pe cand hotul nu.
   Semnul in schimb comunica sau identifica. Semnele rutiere. Semnul unde se face operatia. Semne aritmetice. Semnul Nike. Unii infractori lasa semne ca sa se stie ca e lucrarea lor.

 7. Sf Paisie Aghioritul istorisescte ca un calugar s-a dus la Iersalim sa vada Locurile Sfinte. A mers si la mormantul lui David, administrat de evrei. Acolo i s-a cerut sa puna chipa pe cap. Cand a revenit la Muntele Athos, Sf Paisie Aghgioritul a spus ca mai bine nu vizita marmantul lui David.
  La TV evreii spun ca in templele lor barbatii trebuie sa intre cu capul acoperit. TOTUSI TI SE IMPUNE CHIPA, CARE DUPA CUM AVERTIZEAZA PAISIE AGHIORITUL, TINE DE UN CULT RELIGIOS.
  Si din ce am vazut LA tv, oameni politici sau religioasi neevrei o pun pe cap – “din politete”.
  Sunt curios daca m-as duce cu o sapca, ce mi s-ar spune. Mi s-ar permite ?
  FORMAL TREBUIE DOAR SA AI CAPUL ACOPERIT DIN CE SE AFIRMA OFICIAL !

 8. Oare parere are Papa despre cipuri? Dacă il primim ca pe un episcop ortodox, apoi trebuie dupa aceea să tinem seama de parerea lui… Iată că ii canonizeaza pe cei care n-au vrut să treacă la Ortodoxie… Şi lumea amuteste pe măsură ce se apropie vizita sa prozelitista…Poate ne trezim ca trebuie să ne inchinam Papei…

  1. or sa se inchine majoritatea si papei (profetul mincinos al apocalipsei) si dupa aia antihristului

 9. Rugaciunea multa si nadejdea doar la Dumnezeu!Mantuitorul vrea sa vada ca noi ne punem nadejdea in El.Bineinteles cafacem tot ce depinde de noi,dar…”solutiile nu sunt omenesti”.

 10. Da, rugaciunea poate diminua efectul actelor biometrice, dar sa renunti si la ele, sa te lupti cu obisnuinta si sa scapi de ele.

 11. Am postat un comentariu pentru Gheorghe si imi apare ca e la moderare, rog redactia sa il publicati.

 12. Acum la final vreau sa scriu si un comentariu despre acest articol.
  Este exceptional! Felicitari!

  Sunt convins ca l-au citit multi preoti. Problema in ziua de azi e ca daca lasam dracul sa se strecoare printre uluci ca pisica ne vom trezi cu el intrand triumfal in sufragerie.

  Stiu ca sunt preoti care vor citi ce scriu acum, sa stiti ca e nevoie sa imprastiem informatia.
  Intalnesc zilnic oameni care sunt buni dar habar nu au spre ce ne indreptam. Oameni credinciosi ortodocsi care se bucura ca pot plati electronic si care probabil ca nu vad nimic rau la un cip implantabil.

  Ganditi-va dragi preoti, dragi slujitori ai Domnului, ca suflarea romaneasca nu a luat nota de trecere la extemporalul referendumului pentru familie. Daca s-ar fi batut toba de dinainte mult mai tare, poate ca altul era rezultatul. Stiu sigur asta caci am vorbit cu oameni care nu au mers la referendum ca era de la Dragnea, fara sa inteleaga de fapt despre ce era vorba. La fel e si cu cipurile astea blestemate.

  Specific clar in scris ca eu nu imi permit sa va cer socoteala. Aceste randuri nu sunt scrise ca un repros.
  Voi sunteti preotii Lui Dumnezeu, slujiti Domnului, tineti Sfanta Liturghie Duminica de Duminica.
  Cred doar ca e nevoie ca oamenii sa fie informati mai mult cumva cumva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE