X

VIDEO: O tornadă a răsturnat un autocar cu 39 de pasageri, în Călărași

https://www.youtube.com/watch?v=tSvPZkgnfWw

 

Categorii
Semnele vremurilorVremea
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

  1. Realizați părinte cat de rușinos e totul? Că un mirean ce încă nu s-a lămurit se smintește de alba-neagra asta cu pomenit nepomenit? Deasemenea realizați că nu vor avea oamenii încredere în dvs? Poate nu se cade să vă aduc eu mustrări, dar Treziți-va odată! Voi preoții trebuie să fiți cei ce ne luminați pe noi, voi TREBUIE să știți TOTUL despre Dreapta Credință, căci sunteți slujitor al altarului! Daca va mai răzgândește ierarhul încă o dată mai puteți intra în sfântul altar ? E un preot din București care a întrerupt pomenirea patriarhului chiar imediat după sinod, la biserica din Grozăvești, iar după câteva luni a reluat pomenirea. Au urmat săptămâni la rând în care nu a putut intra in altar. Inchipuiti-va preotul paroh duminica sa stea la strană… Nu vă bateți joc de Hristos și de turma ce v-am fost încredințată!

 1. Judecati in necunostinta de cauza.V-am spus ca am reluat pomenirea la sfatul unui preot nepomenitor notoriu.Mai multe va poate spune administratorul in privat.

  1. Da, frățioare, așa se vorbește. Ce lecție i-ai dat! Bravo!
   Între timp în România 99,99 % dintre preoți sunt ascultători de ierarhii semnatari în Creta. Așa, da. Trebuie să trecem cu vederea și să-i înțelegem, pentru că altfel suntem obraznici și mândri. Trebuie să fim echilibrați, toleranți, europeni, civilizați, moderni, să avem multă dragoste față de ecumenism și de ecumeniști, pentru ca în viitorul apropiat să se realizeze ceea ce mulți își doresc, și anume unirea tuturor religiilor într-una singura, ghici de cine condusă.

 2. AXIOS! părinte

  Mulțumim, pentru că multă nevoie avem de rugăciune curată și jertfelnică. Problemele oamenilor sunt multe și din ce în ce mai mari, în toate zonele sociale.
  Mărturisirile și rugăciunile sfințiilor voastre sunt trepte pe care se coboară rapid, în fiecare colț de țară Harul și ajutorul lui Dumnezeu!
  Cât despre credincioșii nedumeriți, este un prilej să cunoască mai mult despre învățătura dreaptă, corectă și completă a apostolilor și sfinților părinți și să înțeleagă dificultățile în care aceasta se mai transmite nealterată; mai este aceasta și o ocazie de a se interoga și a se vedea în oglindă când ei înșiși sunt șovăielnici în a avea un discurs ortodox într-un alt context social, cu persoane puțin pregătite dogmatic și duhovnicește care nu le-ar înțelege consecvența. Cu toții încă mai avem mult de crescut duhovnicește…

  Hristos a Înviat!
  Adevărat a Înviat!

  al sfinției voastre este să ne spuneți: Și ne-a dăruit nouă viață veșnică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.