X

Eurobarometru: jumătate dintre europeni consideră că vaccinurile produc efecte secundare grave

A nurse administers a measles vaccine to a boy in the school of Lapaivka village near the western Ukrainian city of Lviv on February 21, 2019.  – The mobile brigade, which consists of two pediatricians and a nurse, arrived to the Lapaivka village as part of the health ministry’s special operation in this region, leading in terms of registered measles cases. A measles epidemic is still not declared in Ukraine, though in 2018 the country recorded highest number of measles cases in European region. Since the start of 2019, around 20,000 people in Ukraine have contracted this highly contagious viral disease. Nine people, including two children, have died of measles in Ukraine this year. (Photo by Yuri DYACHYSHYN / AFP) (Photo credit should read YURI DYACHYSHYN/AFP/Getty Images)

Citiți vă rugăm și:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.euronews.com/2019/04/28/half-of-europeans-wrongly-believe-vaccines-often-cause-serious-side-effects

Studiati vă rugăm și:

http://ec.europa.eu/commfrontoffice/publicopinion/index.cfm/survey/getsurveydetail/instruments/special/surveyky/2223

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Oamenii nu se straduiesc destul sa se informeze, desi avem Internetul. Nu e cazul sa astepte mura in gura. E destula informatie la dispozitia lor cat sa convinga si cel mai impietrit sceptic, daca exista un dram de onestitate in el. Sau cealalta jumatate a europenilor inca mai asteapta ca vreunul dintre copiii lor si ei insisi sa simta pe pielea lor ceea ce altii au inteles deja?

    Cine a inteles pericolul sa faca tot ce poate sa le deschida ochii celorlalti, chiar si numai punandu-le informatiile in fata, fara insistente. Sa circulam toate informatiile pe subiect care ajung la noi, prin toate mijloacele pe care le avem la dispozitie, fara sa ne gandim ca nu le va citi nimeni sau ca ne va fi blocat vreun cont. Macar atat putem sa facem fiecare.

    50% e mult prea putin, la viteza cu care se napustesc bestiile astea asupra noastra.

  2. La noi cred că i invers;cred că i pe dos:mă gândesc că maxim 20%din adulți știu la ce s ar expune sau ar expune la o eventuală vaccinare obligatorie

  3. Nu de informație duce lipsă lumea.În 1918 ce internet era ? Dar din presa vremii,rezultă că, în statele unite ,au fost ample mișcări împotriva vaccinării copiilor.Aici e vorba de altceva.De un duh al înșelării care a cuprins întreaga lume și a ,,pleoștit ” populația. E ,,convenabil” să fi supus și să-ti faci iluzi ca regimul îți vrea binele cu forța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button