X

PROHODUL DOMNULUI – varianta COMPLETĂ și INCORECTĂ POLITIC

Păstraţi cărţile vechi, fiindcă va veni timpul şi veţi avea nevoie de ele, pentru că cele noi vor fi schimbate

sfatul duhovnicilor din secolul trecut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stim ca de ceva ani cartile de cult sunt cenzurate, eliminandu-se din textele lor niste adevaruri care supara pe vrajmasii lui Hristos. Printre acestea este si PROHODUL DOMNULUI, care mai este tiparit in forma sa neschimbata doar la nivel neoficial. Va punem la dispozitie textul si coperta pe care sa le tipariti si distribuiti, de preferinta gratuit, celor din parohia dumneavoastra si sa cereti preotilor ca sa se citeasca intregul PROHOD.

DESCARCATI COPERTA | DESCARCATI TEXTUL

(ckick dreapta pe link si alegeti save link as/ save target as)

Prohodul intreg si neschimbat by Ortodoxie on Scribd

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Ar putea cineva mai cunoscator sa posteze aici exact strofele eliminate marsaveste ca sa faca pe placul evreilor care au zis: “Rastigneste-l, rastigneste-l! Sangele lui asupra noastra si asupra copiilor nostri!”?

  Vreau sa le trimit pe whatsapp. Ceea ce va recomand sa faceti la fel.

 2. Nu in toate parohiile au fost eliminate …dar modificate ..da!
  De exemplu, am fost azi la parohia de care apartin sa vb cu preotul, dupa ce am descarcat varianta originala a Prohodului, sa ii arat pasajajele care au fost scoase…si sa puna in tema credinciosii.
  Nu am gasit pe nimeni, am ajuns exact dupa ce plecase toata lumea….mi -a spus femeia de la lumanari ,ca au plecat toti preotii.
  M-am uitat in carticica care era la vanzare cu Prohodul Domnului, sa vad care este diferenta, si nu erau sterse din strofe, ci doar modificate. In starea 1..erau tot 76 strofe. Starea 2, tot 63. Starea 3 la fel 49…ca in cel original, numai ca au fost mofificate…asa cum arata si in link-ul de mai sus.
  Daca intri pe” Doxologia” sau ” crestinortodox.ro”, si cate or mai fi…acolo deja sunt sterse…si nu doar modificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button