X

VIDEO: Gemene jucandu-se in burtica mamei

https://www. youtube.com/watch?v=sS-4sWOgjCY

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Înregistrarea a fost realizată in China, la începutul lunii şi a fost ultima înainte ca fetele să se nască pe 11 aprilie. Amândouă sunt sănătoase şi la fel de energice ca în burta mamei lor.
Cutremurator este faptul ca astfel de copilasi pot fi avortati:

Senatul din New York aprobă o lege care permite AVORTUL pentru orice motiv, la orice termen, inclusiv PANA LA NASTERE. Avorturile pot fi facute si de non-medici

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Am calculat ca 80 de acorturi se fac in fiecare secunda in lume dupa datele publicate adica declarate. Plus la asta sa nu uitam ca se fac milioane de avorturi cu ajutorul strriletului si a contraceptivelor

  2. Omul are suflet inca de la conceptie. Indiferent de stadiul sarcinii omul e om. Fiecare am trecut prin toate etapele sarcinii pentru a fi ceea ce suntem, iar intreruperea vieții in orice stadiu inseamna a opri viața unui om.

  3. Cum ar arăta lumea în care trăim, dacă oamenii s-ar gândi că orice relație sexuală poate duce la conceperea unui copil?
    Cum ar arăta lumea în care trăim, dacă singura metodă de contracepție ar fi înfrânarea?
    Cum ar arăta lumea în care trăim, dacă toți viitorii părinți și-ar asuma întreaga responsabilitate de a-și crește și educa copiii?
    Cum ar fi dacă acești copii ar fi concepuți în familii în are părinții s-au căsătorit deja la biserică înainte de orice?
    Suntem gata oricând să dăm vina pe alții pentru ce se întâmplă. Dar noi am făcut tot ceea ce Dumnezeu cere de la noi pentru ca să se nască toți copiii pe care în mod firesc i-am fi putut avea? 4, 7, 12? Și dacă nu ne permitem să creștem atâția copii, atunci să aplicăm singura metodă de contracepție permisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button