X

Video (Barcelona): Un voluntar se lasa implantat cu un cip RFID pe scena, în fata publicului, pentru a se demonstra cum se vor face plățile în viitor

Iată și ce putem citi la https://iatranshumanisme.com/2019/04/10/biohacking-implant-de-puce-sur-scene-pour-creer-un-cyborg-humain/

Biohacking: implatarea unui cip pe o scena, pentru creearea unui cyborg uman

Le Biohacking Live Human Chip Implant a avut loc la 4YFN Barcelona 2019 cu Edgar Pons de la Nanoboost si Ghislaine Boddington de body>data>space.

Un barbat s-a oferit voluntar sa urce pe scena pentru a i se implanta un cip sub piele, iar un alt barbat, care avea deja un cip implantat, a aratat cum poate efectua o plata, utilizandu-si smartphonul.

Edgar Pons a declarat ca a decis sa i se implanteze un cip RFID, pentru ca acesta contine informatii de identificare care ii permit sa deschida usa casei sale.

In timpul prezentarii de la Congresul Mobil World, organizat de Banca spaniola Sabadell, un barbat numit Pau, care avea deja un cip implantat, a efectuat o plata, prin plasarea smartphonului sau pe pielea care acoperea cip-ul.

«Astazi putem vedea cum ar putea arata viitorul platilor», a declarat Anna Puigoriol, directoarea serviciul financiar al bancii Sabadell.

A venit ceasul Biohacking-ului! Viitorul speciei umane se joaca acum. Alaturati-va noua pentru a creea un «cyborg» uman sub ochii vostri! Implantam cip-uri RFID in mana, pe un subiect voluntar si ii testam functionalitatea! Vom vorbi de biohacking, despre modificarile umane si despre modul in care aceasta va afecta vietile noastre pe termen lung. Ce se intampla in lumea biohacking-ului in acest moment? Cum puteti fi bio-piratati? In ce consta viitorul bio-piratajului?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Categorii
Disparitia banilor cash
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Sfânta Treime : ,,Să facem om după chipul și asemănarea Noastră ! „. Diavolul : ,,Să distrugem chipul Lui Dumnezeu din om și să ni se asemene nouă (diavolilor).!….dar asta să o facem cu acordul lui,al omului sau cu sila.

  2. Cata vrăjeală ieftină și viclenie pe „frumușelul” ăla de prezentator!!! Nu ne trebuie și nu avem nevoie de cip!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.