X

Intrebarea zilei: Daca un copil are voie sa-si schimbe sexul indiferent de voia parintilor, atunci de ce un alt copil nu are voie sa nu se vaccineze, indiferent de voia parintilor?

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Desi persoanajul este eretic, fost mormon, actual membru al unei „biserici” neoprotestante non-denominationale, de remarcat sunt actiunile sistemului si modul in care este marginalizat si aproape exclus din sport pt declaratiile sale care contravin gandirii „corecte politic”. Sa ne asteptam la astfel de masuri tot mai des si tot mai dure:
  https://www.prosport.ro/alte-sporturi/rugby/jucatorul-amenintat-i-asteapta-iadul-betivi-homosexuali-adulteri-mincinosi-curvari-hoti-atei-dat-greu-i-reziliat-contractul-clubul-exclus-lotul-campionatul-mondial-18084712

 2. @admin

  off topic
  Nu stiu daca ai vazut, dar banuiesc ca stii, …siteul tau face reclama unui personaj sinistru cu numele de traian basescu ( voit scris asa…caci mai rar asa jidan nemernic)….chiar nu poti bloca satanistul asta nemernic care a distrus Romania sa isi faca reclama electorala ( el si partidul lui de dezaxatai pmp) pe siteul Ortodoxinfo?

  1. cca70

   Habar n-am frate, ca nu noi punem reclamele.
   Dupa cum am mai tot spus, cand depistati ceva aiurea, spuneti-ne unde si dati-ne si link-ul reclamei pentru a o bloca.

 3. Veșnica explicație a sistemului este că cel nevaccinat este un pericol pt.ceilalți ( vaccinați, nevaccinati,nu este clar aici).Așadar ,interesul ,,turmei” primează față de ,,mofturile” individului.Acesta trebuie să se supună ,necondiționat ,chiar unei schimbări de sex ,dacă sistemul o cere.Practic ai dreptul la orice este aiurea sau împotriva ta dar nu ai dreptul la nimic ce respectă bunul simț, ortodoxia sau voința proprie.Explicațiile sistemului sunt multe și abundă în aberații dar se bazează pe o așa zisă acceptare a majoritatii,a opiniei publice (?) sau a oamenilor de știință (sic).Practic,prin corectitudine politică, sistemul a confiscat toți termenii și îi folosește cum vrea el.Urmează apoi o propagandă ,masivă și oficială ,care liniștește turma și care statuează orice aberație printr-o repetiție la nesfârșit. Se lucrează pe mai multe planuri și devine din ce în ce mai greu să demonstrezi contrariu pt.că minciunile prind vechime și se înrădăcinează în mentalul colectiv.,,Minunata lume nouă” capătă sensurile ei proprii,istoria și legile ei care devin ,,firești „.A-ti păstra luciditatea și raportarea la adevăr, în aceste condiții, devine din ce în ce mai greu și mai periculos.E nevoie de o credință de fier.

  1. Veșnica explicație a sistemului este că cel nevaccinat este un pericol pt.ceilalți ( vaccinați, nevaccinati,nu este clar aici).
   Evident e o aberatie, daca esti vaccinat nu inseamna ca esti protejat? Sau nu esti…
   Adevarul e ca vaccinarea urmareste alt scop nicidecum protectia, ca daca era sa fie cu protectia nu mai existau Monsanto sau chemtrails.

   Sa zicem ca mergem pe ideea un pericol pentru ceilalti.
   Un copil care nu are discernamant, nu stie exact ce e ala sex si cum se raporteaza la el. Copiii pot cere ca un parinte sa fie omorat. Sau pot spune ca vor sa schimbe parintii intr-un moment de suparare cand nu le fac pe plac. Sunt copii pentru Dumnezeu, nu au discernamant. La fel si cu raportarea la sex!

   Daca un copil vede ca primeste o atentie speciala in comunitate daca cere o schimbare de sex, la scoala sau la gradinita, e clar ca va crede ca face ceva bun si atunci alti copii vor deveni interesati de schimbarea asta, doar pentru a obtine simpatia si atentia celorlalti.

   Deci uite cum o prostie devine virala. Se tatueaza cineva, devine cool, pai se vor tatua toti. Chiar daca peste putin timp vor regreta alegerea facuta.

   Deci o decizie proasta si apreciata, devine sigur un pericol si pentru ceilalti.
   Explicatia cu pericol pentru ceilalti e invalida.
   Nu poti obliga un copil sa faca ceva ce nu vrea, fara tortura fizica sau abuz psihic. Conceptul asta e solid ca granitul.

    1. Am vazut si este o minciuna penibila. Mesajul clipului e ca un copil este programat mental de parinti. Daca parintii sunt bogati copilul poate deveni bogat relativ usor si daca parintii sunt saraci, copilul are un handicap ca gandeste ca nu poate fi bogat.

     Crede-ma, tipul din clip habar nu are despre ce vorbeste.
     Cunosc multe exemple de copii de bani gata care si-au nenorocit vietile in vicii. Si mai cunosc copii care nu aveau ce sa manance si acum sunt oameni foarte bogati.

     Iar treaba cu 7 ani este o tampenie uriasa. Uriasa!
     Sunt oameni care au fost niste nenorociti si au devenit Sfinti si sfinti care au devenit damnati.
     Domnul Iisus Hristos, Fiul si Cuvantul Lui Dumnezeu, face miluirea de care spune tipul din clip. Miluirea = programarea mentala.

     OK, tipul e doctor si are milioane de vizualizari, un clip de calitate cu fonturi misto, iar canalul are un nume „catchy”:
     Be Inspired
     Dar nu e aur, e tinichea. Fake!

     1. Nu m-am uitat la al 2-lea clip pentru ca primul nu m-a convins. Dar faptul ca insisti ma face sa cred, ca tu crezi ca e ceva acolo.

      Singura parte corecta este rezumata in chestia cu repetitia. Cum s-ar spune pe romaneste, repetitia e mama invataturii.
      Dar sa nu te inseli, hipnoza nu este permisa de Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu nu vrea ca tu sa iei deciziile corecte programand subconstientul. Trebuie sa iei constient deciziile corecte. Acest doctor nu vorbeste despre cel mai important lucru pe care il urmareste omul pe pamant si anume mantuirea. Mantuirea se face constient sa stii, nu exista scurtaturi fara efort.

      De ce acest doctor este pe dinafara?
      Pentru ca spune ca luam decizii constiente foarte putin timp intr-o zi. Restul e o rutina invata.
      In Ortodoxie lucrurile sunt mult mai profunde. Cand omul se apropie de Dumnezeu si incepe sa simta prezenta Lui atunci sufletul incepe sa comande mintii, in mod constient, ca mintea sa stea la locul ei.
      Paza mintii se cheama trezvie. In permanenta iti controlezi gandurile ca sa nu aluneci pe cai ale pacatului. In traducere daca vezi o fusta scurta iti intorci privirea si nu dai frau liber imaginatiei, daca poti obtine un folos necuvenit nu cauta sa pacalesti pe altul, etc.
      O lista completa cu capcanele mintii o poti gasi in indreptarul de spovedanie:
      https://ortodoxinfo.ro/2018/12/07/26ne-spovedim-suntem-siguri-arhimandrit-cleopa-ilie-indreptar-pentru-spovedanie/

      Cu o inima sincera cauta-L pe Dumnezeu si iti va raspunde! El raspunde mereu si uneori chiar mai repede decat te astepti. Si apoi nu Il dezamagi, sa te feresti sa Il dezamagesti. Poti sa fii pedepsit pentru asta, dar apoi iti va fi greu sa te mai apropii de El cu inima sincera, ca te vei simti rusinat.
      Si nici nu vei mai putea trece peste aceasta rusine daca nu vei avea duhovnic sa te spovedesti.
      Daca nu ai duhovnic esti in pericol, cauta imediat unul!

 4. Eu zic că francezii ar trebui să ceară despăgubiri de la suedezi.

  Ca să fiu mai limpede, confrații de necredință ai francezilor își bat joc de Hristos la modul cel mai drăcesc posibil iar francezii o iau original în freză cu catedrala Notre Dame.

  Uitați aici unde duce beția libertății de gândire și a libertății în afara Lui Hristos, în general.

  Eu l-am prins binișor de mult în viață pe bunicul meu când eram copil.
  Dacă ar fi adus astăzi aici sigur ar zice că omenirea este un sanatoriu de nebuni.

  Biserica” Suediei creează o versiune LGBTQ a Bibliei pentru copii, în care îl identifică pe Iisus ca fiind ”queer”

  https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2019/april/the-swedish-church-creates-lgbtq-view-of-the-bible-for-children-identifies-jesus-as-queer

  Gânditorii liberi apuseni preferă să identifice ca și cauze ale incendierii catedralei Notre Dame orice scenariu posibil pământesc. Dacă le-ai spus ceva de Hristos ți-ai dat foc la valiză.

  Disconfortul de conștiință este cea mai mare pedeapsă pe care o percep acești umanoizi.

 5. @ Grigore

  Nu orice fel de duhovnic

  Iată:

  Cartea Vulturul Rănit, Editura bizantină, viața sfântului ierarh Grigorie Teologul.
  În acea perioadă, în Constantinopol, din tr-o populație de aproape 300 000 de locuitori, doar 250 (doua sute cinci zeci) mai erau ortodocși. Restul erau arieni.
  De fapt în toată Asia Mică se se regăsea această situație. Sfantul Grigore Teologul am mers la sfântul Vasile cel Mare să ceară binecuvântare să se pustniceasca iar acesta i-a spus să meargă la această mică comunitate pentru că avea nevoie de păstor.
  În acest fel i-a găsit pe aceștia 250 sfântul ierarh Grigorie Teologul.
  Ajuns la o nepoată de-a lui, sfântul Grigorie Teologul a propus să facă liturghie.
  Iar atunci a fost informat că nu mai există o biserică ortodoxă în Constantinopol.
  Acesta rotit privirea în curte și a văzut o magazie. A întrebat ce este aceea. După ce a aflat a spus să se facă curățenie și să se ordoneze magazia că mâine se va face liturghie.
  Astăzi acea magazie a devenit biserica Agia Anastasia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.