X

Începe isteria: Rusia vrea să influențeze rezultatul alegerilor europarlamentare, avertizează serviciile secrete germane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Administraţia Vladimir Putin depune eforturi pentru influenţarea rezultatelor scrutinului organizat în ţările Uniunii Europene pentru desemnarea membrilor Parlamentului European, avertizează serviciile de informaţii din Germania, citate de agenţia DPA, de postul NTV şi de publicaţia Der Spiegel, potrivit Mediafax. 

Rusia acţionează prin susţinerea partidelor eurosceptice, prin campanii în presă şi prin intermediul reţelelor de socializare online pentru a influenţa rezultatul scrutinului europarlamentar, afirmă surse din cadrul serviciilor secrete germane, citate de agenţia DPA.

Alegătorii tineri sunt principala ţintă a campaniei serviciilor secrete ruse, avertizează oficiali din cadrul agenţiilor de informaţii germane. Scrutinul europarlamentar se va desfăşura în perioada 23-26 mai în toate ţările membre ale Uniunii Europene.

Administraţia de la Moscova a negat că ar încerca influenţarea scrutinului europarlamentar, precizând că nu se implică în afacerile politice ale altor ţări.

Rusia este acuzată că a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfăşurat în Statele Unite în 2016.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Dacă Rusia poate influența alegerile din Germania,să zicem,înseamnă că Germania are o problemă de integritate cum ar fi un serviciu slab de securitate.Dar,iată, același serviciu de securitate se arată foarte vigilent și a aflat că urmează o fraudare….Îmi scapă mie ceva ? Adică știu cine este hoțul, știu ce vrea și știu când vine dar stau și mă plâng ca baba din ,,Povestea vorbei” cu drobul de sare.Cred că serviciile secrete se adresează unor tâmpiți. Tâmpiți tot de ei cu propaganda de zi cu zi.

  2. @ Hilohi Bogdan

    Karekt tavarisci Bogdan!
    Harașo karekt celoveg!

    Te salut frate!
    In doua fraze ai făcut întreaga radiografie.

    M-ai scutit din a-mi bate capul sa scriu un text kilometric și obositor pentru cititor.

  3. E o încântare să descoperi că ai asemenea frați ortodocși și în felul acesta să-ți dai seama de la cine vei cere un chibrit sau o lanternă când vei trăii în pădure.

    Dar tare sunt curios unde vor fi Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Cristian Pârvulescu, Cosmin Prelipceanu, Alina Mungiu-Pippidi, Pleșu și Liiceanu și toți ceilalți că aceștia atunci când noi vom trăi în pădure hăituiți de vacciniști și de cipuitori?

  4. Interviu cu un anonim pierdut in spațiu
    (The comunism strikes again.)
    Eu sunt “sidefat” de ce se întâmplă.
    Nu există decât aceste variante pentru jurnaliștii care îl publică pe acesta cu atâta candoare:
    1. Sunt tâmpiți
    2. Sunt plătiți
    3. Sunt plătiți ca sa fie tâmpiți
    4. Sunt tampiti întocmai ca sa fie plătiți

    http://mobile.hotnews.ro/stire/23083763

  5. Pai parca rusii il facusera si pe Trump presedinte si uite ca s-a dovedit un fake news. Si a tocat media globalista doi ani de zile pe tema asta, zi si noapte, 24/7, ca sa zica dupa aia unul intr-un raport de toata jena balbaita ca de fapt rusii n-aveau nici in clin(ton da!), nici in maneca. Ceea ce nu ma face sa am incredere in rusi, si astia tot in banci isi tin banutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button