X

Începe isteria: Rusia vrea să influențeze rezultatul alegerilor europarlamentare, avertizează serviciile secrete germane

Administraţia Vladimir Putin depune eforturi pentru influenţarea rezultatelor scrutinului organizat în ţările Uniunii Europene pentru desemnarea membrilor Parlamentului European, avertizează serviciile de informaţii din Germania, citate de agenţia DPA, de postul NTV şi de publicaţia Der Spiegel, potrivit Mediafax.

Rusia acţionează prin susţinerea partidelor eurosceptice, prin campanii în presă şi prin intermediul reţelelor de socializare online pentru a influenţa rezultatul scrutinului europarlamentar, afirmă surse din cadrul serviciilor secrete germane, citate de agenţia DPA.

Alegătorii tineri sunt principala ţintă a campaniei serviciilor secrete ruse, avertizează oficiali din cadrul agenţiilor de informaţii germane. Scrutinul europarlamentar se va desfăşura în perioada 23-26 mai în toate ţările membre ale Uniunii Europene.

Administraţia de la Moscova a negat că ar încerca influenţarea scrutinului europarlamentar, precizând că nu se implică în afacerile politice ale altor ţări.

Rusia este acuzată că a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfăşurat în Statele Unite în 2016.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Dacă Rusia poate influența alegerile din Germania,să zicem,înseamnă că Germania are o problemă de integritate cum ar fi un serviciu slab de securitate.Dar,iată, același serviciu de securitate se arată foarte vigilent și a aflat că urmează o fraudare….Îmi scapă mie ceva ? Adică știu cine este hoțul, știu ce vrea și știu când vine dar stau și mă plâng ca baba din ,,Povestea vorbei” cu drobul de sare.Cred că serviciile secrete se adresează unor tâmpiți. Tâmpiți tot de ei cu propaganda de zi cu zi.

 2. @ Hilohi Bogdan

  Karekt tavarisci Bogdan!
  Harașo karekt celoveg!

  Te salut frate!
  In doua fraze ai făcut întreaga radiografie.

  M-ai scutit din a-mi bate capul sa scriu un text kilometric și obositor pentru cititor.

 3. E o încântare să descoperi că ai asemenea frați ortodocși și în felul acesta să-ți dai seama de la cine vei cere un chibrit sau o lanternă când vei trăii în pădure.

  Dar tare sunt curios unde vor fi Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Cristian Pârvulescu, Cosmin Prelipceanu, Alina Mungiu-Pippidi, Pleșu și Liiceanu și toți ceilalți că aceștia atunci când noi vom trăi în pădure hăituiți de vacciniști și de cipuitori?

 4. Interviu cu un anonim pierdut in spațiu
  (The comunism strikes again.)
  Eu sunt “sidefat” de ce se întâmplă.
  Nu există decât aceste variante pentru jurnaliștii care îl publică pe acesta cu atâta candoare:
  1. Sunt tâmpiți
  2. Sunt plătiți
  3. Sunt plătiți ca sa fie tâmpiți
  4. Sunt tampiti întocmai ca sa fie plătiți

  http://mobile.hotnews.ro/stire/23083763

 5. Pai parca rusii il facusera si pe Trump presedinte si uite ca s-a dovedit un fake news. Si a tocat media globalista doi ani de zile pe tema asta, zi si noapte, 24/7, ca sa zica dupa aia unul intr-un raport de toata jena balbaita ca de fapt rusii n-aveau nici in clin(ton da!), nici in maneca. Ceea ce nu ma face sa am incredere in rusi, si astia tot in banci isi tin banutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.