X

Inceput de an, 2020. România va fi una din PRIMELE ţări 5G

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tehnologia 5G ar putea intra pe piaţa din România chiar din primele luni ale anului viitor.  Companiile din domeniul comunicaţiilor au început deja testele. Licitaţia pentru licenţele 5G ar urma să aibă loc la finalul acestui an. România ar putea fi printre primele ţări care se vor bucura de tehnologia viitorului, conform Digi24.

Alexandru Petrescu – ministrul Comunicaţiilor: Pachetul pus la dispoziție pentru 5G e mai mic decât la 4G, dar când vorbim despre punctul de echilibru cât câștigă Guvernul și cât câștigă operatorii, cred că nu trebuie să încurajăm excesul. Nu vrem să fie în detrimentul operatorilor.

Strategia pentru implementarea tehnologiei 5G urmează să fie adoptată printr-o hotărâre de Guvern în săptămânile viitoare.

Sorin Grindeanu – președinte ANCOM: Din calculele venite din mediul privat înseamnă foarte multe miliarde de euro investite pentru că nu vorbim doar de comunicații. Aici impactul este și asupra altor domenii conexe: fie că vorbim de servicii de transport, de sănătate, de agricultură chiar.

Implementarea noii tehnologii va crea peste 250.000 de noi locuri de muncă şi va genera venituri de peste 4,7 miliarde de euro în economia românească în următorii ani, potrivit strategiei elaborate de autorităţi. Tehnologia 5G va duce la crearea unor noi servicii, de la realitate virtuală până la monitorizarea sănătăţii online, conducerea automată a autoturismelor sau livrări realizate cu dronele. Între timp operatorii din domeniul comunicaţiilor au început să testeze piaţa şi infrastructura din ţara noastră.

Vlad Doicaru – director enterprise Huawei: Noi am făcut deja teste în direcția aceasta și avem rezultate bune. Dacă de exemplu anul acesta se vor oferi licențele, vor fi cumpărate și în funcție de apetitul operatorilor în trimestrul 1 al anului viitor putem spune că vom lansa 5G-ul.

În momentul de faţă, un abonat consumă sub 10 GB de trafic de internet mobil lunar. Odată cu tehnologia 5G consumul va creşte la câteva zeci până la 100 de GB lunar.

Valentin Popoviciu – vicepreședinte RCS & RDS: De exemplu, realitatea augmentată corelată cu mașini autonome sau informații din trafic în timp real. Ce ar putea să însemne asta? Dacă ne îndreptăm spre o societate viitoare unde mai mulți dintre noi vom merge pe bicicletă, vom avea de exemplu niște ochelari inteligenți care ne vor anunța când ajungem într-o intersecție ce vine din stânga și din dreapta chiar dacă noi nu suntem atenți și ne vor afișa pe ochelari lucru acesta. Acesta tipuri de aplicații vor fi posibile doar când avem o rețea universală cu timp de reacție foarte mic și aici ajungem la 5G. Doar 5G sau evoluția viitoare de la 4G la 5G ne duce către un timp de reacție foarte mic astfel încât să avem informații în timp real.

La Conferinţa Internaţională Telecom organizată de Ziua Comunicaţiilor au participat ministrul Comuncaţiilor Alexandru Petrescu, preşedintele ANCOM, Sorin Grindeanu şi reprezentanţi ai operatorilor de comunicaţii.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sub masca unui progres tehnologic revolutionar, aceasta tehnologie vine mana in mana cu internetul lucrurilor care va aduce cu sine supravegherea totala. Un Big Brother absolut, unul de care au atat de MARE nevoie papusarii noii ordini mondiale.

Cititi va rog si:

Internetul LUCRURILOR, sfarsitul LIBERTATII omului

INTERNETUL LUCRURILOR. Presedintele Comisiei Federale pentru Comunicatii: Dati-va la o parte din calea 5G. Este al dracului de important, deoarece permite conetarea a sute de miliarde de microcipuri din toate produsele, de la pastile si pana la stropitori 

SAMSUNG dezvoltă CIPUL conceput pentru INTERNETUL LUCRURILOR prin care totul va fi controlat

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Acesta este un drum fără variante și fără întoarcere. 5G,pe lângă efectele nocive ale tehnologiei înseși, era piesa lipsă în operațiunea de marcare a populației cu pecetea anticristului și supravegherea totală .Nădejde să avem doar la Dumnezeu.

  2. Romanasi coconasi asta i piesa ; cumpărați Torsere – http://www.torser.net de ținut 2, 3 prin buzunare , geci etc , vital protect cam vreo 4 trebuie de purtat la gât astea vital protect ; vital protect home astea de ținut prin casa , apartament vreo 3 sau 4 și vb cuiva cu Dumnezeu înainte ;

  3. Vital protect astea sunt cu șnur din piele sau ata rezistenta și se poarta la gât ca niște pandantive , amulete etc

  4. https://www.davidoni.ro
    Fara a face reclama , eu am comandat la sugestia unui frate de pe portal produsele mareleui iventator Ioan Davidone.
    Un om deosebit si un bun crestin….
    Mai multe filmulete cu si despre munca dumnealui gasiti pe youtube daca cautati Ioan Davidoni

  5. Cea mai grea tema de pana acum, pentru mine.

    Ce e de facut cu 5G?

    In carticica „Din minunile si invataturile Parintelui Justin”, la capitolul „Despre necesitatea impotrivirii actelor electronice”, spune Parintele:
    „Parintele Antim Gaina de la Manastirea Secu o data sau de doua ori pe an venea la Targu Neamt; isi mai lua cate ceva si pensia de acolo. Cursa mergea de trei ori pe zi. Dar el mergea pe jos. Odata il intreb: „Parinte, de ce mergeti pe jos cand este cursa?”. Dupa jumatate de an mi-a raspuns: „Am multe pacate pe sufletul meu. Nu vreau sa mai inmultesc si tehnica asta. Asta e iadul nostru!”

    Sfantul Paisie s-a opus introducerii mijloacelor auto in Sfantul Munte. Nu a avut castig de cauza in fata celorlalti. (eu consider ca asta a fost momentul caderii Muntelui Athos, si momentul care a aratat inspre ce se indreapta – spre lume, sau spre Dumnezeu)
    Mijloacele auto s-au introdus, iar Sfantul Paisie nu le-a folosit.
    In afara Muntelui folosea.

    Din moment ce vorbim deja de firme care isi cipuiesc angajatii, de oameni care ei singuri merg sa se cipuiasca, e clar ca am intrat in ultima faza a Apocalipsei.

    Apocalipsa
    cap 13
    14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
    15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

    Cap 14
    9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
    12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.

    Vorbim despre „chipul fiarei”

    Intrebare:

    Din momentul introducerii 5G, este bine sa se renunte la internet, sau nu?
    Pro internent: prin internet se pot informa multi oameni, se poate marturisi, se pot trezi unii din ei.
    Contra internet:
    -5G este clar o unealta a diavolului, fara 5G nu se poate internetul obiectelor, nu se poate controlul total, este piesa principala in procesul insemnarii, fara 5G nu se poate „chipul fiarei”.
    – 5G se pare ca are actiune asupra creierului, efect de distrugere/afectare a lui, si efect de inducere a unor anumite stari negative; plus, efect negativ asupra intregului trup.

    Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
    Cap. 6;
    19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

    – prin folosirea 5G legitimezi 5G (ca la votare – mergi la vot, legitimezi tot mecanismul), te faci partas la tot ce inseamna 5G, cu bune si rele. Adica, te faci partas la netrebnicirea oamenilor, zicand ca pe cativa ii poti salva, sa zicem 1%.
    – 5G are clar legatura cu chipul fiarei.

    Putem vorbi despre necesitatea impotrivirii la 5G? Daca da, atunci cum?

    Parintele Justin spune in capitolul „Cum sa luptam impotriva dictaturii biometrice”:
    „Sungurele noastre arme sant numai cele duhovnicesti: rugaciunea, smerenia, dragostea, dar si marturisirea. Nu se poate dragoste fara marturisire. Dragostea este jertfitoare, iar noi daca ne temem sa marturisim adevarul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nostru care este in nestiinta si noi nu il informam si il lasam sa cada prada acestui sistem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Biserici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dumnezeu, care isi pun viata pentru fratii lor”

    In capitolul „Despre necesitatea impotrivirii actelor electronice” spune Parintele:
    „Acest cip este premergator pecetii antihristice.” Spune sa nu il luam, sa nu facem compromis, si sa lasam un model de rezistenta (asa cum Sfintii Inchisorilor ne-au lasat un model de rezistenta).
    „Daca noi primim acum cipul, ceilalti de dupa noi vor primi linistiti pecetea”.

    Deci, trebuie sa avertizezi, sa informezi, dar prin 5G?
    Daca noi utilizam acum 5G, oare nu se incadreaza la „ceilalti de dupa noi vor primi linistiti pecetea” sau/si se vor putea inchina la chipul fiarei ?

    5G nu e un internet obisnuit, e un internet pe o treapta calitativ superioara, e un altfel de internet, care il scoate din categoria „si bun si rau”. E un fel de „permanent rau, dar care are si un ceva bun”. Cutitul nu are un permanent rau, el poate fi bun sau rau.
    Aici cred ca e cheia. Pana la un anumit nivel al tehnicii(/internetului) se putea vorbi de rau sau bun, depinde de cum utilizezi acel ceva. In cazul 5G exista un rau permanent strans legat de apocalipsa, peste care se poate suprapune un bine, un bine punctual intr-un ocean de rau.

    Se poate folosi o astfel de creatie diabolica pentru a marturisi?

    In 2009 cand am intrat in panica cu ocazia pasapoartelor biometrice, pe internet am gasit raspunsurile, la acel moment, in 2-3 ore de cautare gasind blogul saccsiv, Apologeticum, si ric.

    Prezentarea nu e foarte coerenta, pentru ca nu am aceasta coerenta la acest moment.
    Am incercat o paralele intre cip – pecete/insemnare si 5G – chipul fiarei.
    Insemnarea e direct pierzatoare, pe cand chipul fiarei (care nu se poate fara 5G) nu e direct pierzator, ci doar inchinarea la asa ceva. Oare prin toate interferentele de natura electrica induse de 5G nu poti fi manipiulat in sensul de a te inchina la chipul fiarei?

    Ce e de facut?

  6. Normal ca nici insemnarea nu poate functiona fara 5G (sau variantele urmatoare de internet). Ca degeaba ai tu cip bagat in cap sau mana, daca nu poti fi monitorizat/controlat.

    “Internetul obiectelor”. Omul cipuit = obiect. Si va fi tratat ca atare, ca un obiect.

    1. Exact, ca niste obiecte suntem tratati ! Asta nu inseamna ca si suntem astfel. Trebuie sa ne pastram demnitatea si sa nu cedam. Dumnezeu sa ne ajute.

  7. Digi 24 (ca si alte mass media de altfel) manipuleaza poporul in continuare, prezentand lucrurile negre in culoare roz, adica cei ce vor folosi aceasta necrotehnologie se vor ” bucura ” de ea, in loc sa-i arate adevaratele pericole. Mass media din Romania, dar și din lume in general e vanduta de mult timp, iar daca mai indrazneste pe ici pe colo cate vreun journalist sa spun adevarul, repede e pus la zid… Trebuie sa gasim surse de informatii alternative, dar sa fim si critici, sa ne rugam Domnului sa ne dea discernamant.

  8. Necrotehnologia avanseaza rapid. Ma mir ca in tari ca România vor sa implementeze asa repede 5g, iar in altele mai dezvoltate o lasa mai pe urma. Au ei planurile lor, dar daca oamenii s_ar intoarce la Dumnezeu, atunci aceste planuri nu le_ar mai merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button