X

Clinică de avorturi ucide un bebeluș de 33 de săptămâni, dar evită să sune la 911, după ce au vătămat-o serios pe mamă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Operation Rescue a obținut înregistrările 911 care scot la iveală detalii șocante despre urgența medicală care a avut loc pe 2 aprilie 2019, la binecunoscuta Clinică de Avorturi Boulder, a lui Warren Hern. 

Conform înregistrărilor, un medic de la Clinica de Avorturi Boulder a ocolit serviciul 911 și a apelat în mod direct American Medical Response (AMR), solicitând o intervenție urgentă pentru o femeie de 18 ani, care era însărcinată în cea de-a 33-a săptămână.

Utilizarea sistemului 911 este cunoscută ca fiind cea mai rapidă modalitate de a obține ajutor de urgență. Apelurile directe către companiile private de ambulanță întârzie timpul de răspuns, însă aceste apeluri nu fac obiectul legilor privind registrele publice.

AMR a contactat dispeceratul 911, pentru a-i informa că au trimis o ambulanță la fața locului. Departamentul de pompieri a trimis apoi o unitate de pompieri în sprijin.

S-a raportat că adolescenta avea hipertensiune arterială și suferea de o afecțiune numită ”pre-eclampsie”.

Conform site-ului web al Clinicii Mayo, ”pre-eclampsia este o complicație a sarcinii, caracterizată prin hipertensiune arterială și semne de deteriorare a unui alt sistem de organe, cel mai adesea ficatul și rinichii”. Dacă rămâne netratată, poate duce la o afecțiune care poate pune viața în pericol, ceea ce duce la convulsii.

Ambulanța și autospeciala de incendiu au reacționat cu lumini și sirene din cauza gravității urgenței. Adolescenta a fost transportată – din nou cu lumini și sirene – spre Spitalul Comunitar Boulder, din apropiere.

Operation Rescue indică faptul că avorturile efectuate după 26 de săptămâni de sarcină durează patru zile.

”În acest moment, întreruperea sarcinii este considerată o procedură mult mai periculoasă și implică riscuri serioase de complicații”, explică site-ul lui Hern.

”Avorturile făcute în această perioadă la adolescente tind să aibă alte motive decât anomalia fetală. Avem dovezi că adolescentele caută avorturi târzii în sarcină din cauza negării, a fricii de a afla alte persoane sau chiar din dorința de a nu rata un eveniment special”, a declarat Troy Newman, președintele Operation Rescue.

”Sondajele arată că 75% dintre toți americanii se opun avorturilor după primul trimestru – și probabil și mai mulți, dacă au înțeles că vorbim de un avort la 33 săptămâni de sarcină”.

Primele trei zile implică terminarea vieții bebelușului cu o injecție toxică, urmată de mai multe runde de dilatare, pentru a lărgi cervixul în pregătirea pentru expulzie. Travaliul este indus și copilul este dezmembrat și îndepărtat sau poate fi născut intact.

Se crede că adolescenta care a suferit urgența, pe data de 2 aprilie, a experimentat apariția pre-eclampsiei, undeva în apropierea procesului de avort. Dacă pre-eclampsia a fost suficient de gravă, s-ar putea să fi necesitat o cezariană de urgență.

Clinica de avorturi Boulder este una dintre cele șase instituții de avort din S.U.A., care efectuează în mod deschis avorturi pe parcursul tuturor celor nouă luni de sarcină. Warren Hern, în vârstă de 81 de ani, a efectuat avorturi în mod continuu, încă din 1975.

Vizualizați aici transcrierea raportului intervenției de urgență

Citiți vă rugăm și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doamne Ajuta,

    Treaba cu avorturile e cu bataie lunga si anume – VRAJITORIE cu sacrificii umane .
    Este sustinuta si promovata de oameni care se inchina la diavol prin practicarea vrajitoriei si este vanduta societatii – netotilor profani satanizati cultural ca “progresism” , “drept la propriul corp” , “act medical”, si altele.

    Omorarea indiferent de proces , chimic, mecanic, contaceptiv a unui prunc fie el nenascut , in opinia si optica vrajitorilor le aduce “puteri” si “gratiile” dracilor. Forme de putere iluzorie folosita pentru atingerea anumitor scopuri, electolare , monetare, afeceri imobiliare, faima, haos in societate, razboi, ..etc.

    Elita despre care tot vorbim noi , are un interes exceptioal in a mentine avortul neincriminat , ba mai mult se cheltuie colosal mai mult sau in egala masura in promovarea avortului prin institutii , legi si mass media decat ideologiile homosexuale.

    De ce? : Pt ca le sporeste sansele de reusita in faradelegi, gandiland , adunad, si alipindusi draci cu legiunile pt a usura ,facilita muncile pentru ei si aghiotantii lor, oameni pe care ii au in subordine in vederea edificarii imparatiei lui antihrist.

    Deci, nu priviti doar ca o simpla crima, a unui copil neajutorat, de altfel reprobabila si de codamnat. Ci priviti aceasta abominatie de fapta umana ,si promovarea ei, ca si crima si ritual demonic, mult mai grav decat o ucidere.

    Numele avortului azi este MOLOCH precum multe nume poara acest demon.

    Fiecare trebuie obligatoriu sa aiba la pravila o scurta pomenire impotriva acestei practici si impotriva promotorilor.

    Mantuire

  2. Mie mi s-a urcat părul în cap văzând pe nu știu ce blog….cum un medic căra niște tăvi cu prunci avortați, tocați și, ascunzându-și privirea, privind stânga-dreapta, le dosea VINOVAT în alte tăvi murdare….coment-ul dedesubtului acestei grozăvii filmate, era că , atât placenta de la nașterile obișnuite, dar și cele provenite de la copiii avortați sunt folosite în fabricarea cosmeticelor pe care le folosesc femeile, inclusiv așa-zisul strugurel, rujurile, etc…

    D-aia SFÂRȘITUL e aproape, pentru că se ating de copii, în fel și chip!
    Oamenii, femeile, bărbații vor fi înnecați în propriul sânge suportând chinuri, batjocuri, umiliri și grozăvii inimaginabile, CHIAR și numai pentru faptele-astea, nu mai vorbesc de alte păcate!
    Omul se răzvrătește și nu aude ce zice Dumnezeu prin ”Lăsați să vină copiii la mine”…fie că-s ne-făcuți, ne-duși la termen prin avort, fie că-s născuți dar crescuți pentru Iad!
    Pentru cei care nu cred, să știți că ȘI COPIII SE DUC LA IAD, indiferent de vârstă pentru că nu sunt crescuți cum trebuie!
    Sunt copii care agresează alți copii (inclusiv sexual), văd copii care scot sunete animalice, sunt agresivi, se răstesc, vorbesc murdar, înjură și cel mai grav…chinuie și ucid animale!

    ĂȘTIA, CARE-S EDUCAȚI DE STRADĂ ȘI DE TABLETĂ, SMARTH-PHONE NE VOI FII CĂLĂI ȘI SLUJITORI FIDELI AI LUI ANTIHRIST!

    Vina-i generală! Modernismul ăsta tâmpit, consumismul, ”normele” viețuirii/conviețuirii la oraș, lăsând simplitatea satului și munca pământului, a dezumanizat omul, i-a creat false premise, false nevoi, l-a transformat într-un animal ferchezuit, școlit, rob unor dorințe din ce în ce mai aberante și mai înrobitoare care-l face să sacrifice pe altarul imaginii false create despre sine și-a celor alături de care trăiește că poate, are dreptul să și ucidă pentru a nu-i fi șifonată ”imaginea”, ”viitorul”, etc…la cât sânge nevinovat s-a scurs și strigă din pământ cerând dreptate, precum sângele lui Abel vărsat de către Cainii, Irozii și irodiadele zilelor noastre, NU poate fi ispășit decât tot prin vărsare de sânge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button