X

Revista „Teen Vogue” respinge știința care diferențiază sexele – masculin și feminin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Teen Vogue, o revistă comercializată direct tinerilor, a postat un videoclip pe YouTube unde diverși vorbitori resping știința care diferențiază sexele – masculin și feminin.  Acesta este încă un alt exemplu flagrant de pe ordinea de zi, care are scopul de a estompa genurile.

Teen Vogue a postat recent un video de pe YouTube intitulat 5 prejudecărți comune despre sex și gen, care este… destul de ireal. În descrierea YouTube se spune: ”7 activiști și persoane LGBTQIA + demitizează concepțiile comune greșite despre sex și gen”.

În videoclip, vorbitori diferiți (nici unul dintre ei din domeniul științei) resping faptele științifice despre corpul uman, pentru a le înlocui cu construcții artificiale.

Pentru a fi sincer, acest lucru a fost dificil de vizionat. Pentru că NU este vorba despre dreptul oamenilor de a-și trăi viața în orice mod se simt ei fericiți și confortabil. Merge mult mai departe, într-un teritoriu ciudat al iluziei și al ingineriei sociale. Este vorba despre suprimarea științei și înlocuirea acesteia cu o agendă radicală și extremă, care neagă existența a două sexe. Și acest lucru este postat de către o revistă care se distribuie pentru tineri.

Iată filmarea.

Iată câteva ”lowlights” (n.t.: sublinieri, în sens negativ).

Videoclipul începe cu modelul belgian Hanne Gaby Odiele care spune:

Modelul binar este de ra**t.”

Apoi, Maria Trida, un producător al Teen Vogue spune:

Această idee, că organismul este fie de sex masculin fie de sex feminin, este total greșită!”

Apoi, video adaugă un strat gros de ”fapte” confuze, non-științifice, pentru a explica sexul.

Noi toți avem caracteristici care sunt de obicei de sex masculin sau de sex feminin, dar alegerile politice, factorii sociali, alegerile ideologice sunt cu adevărat cele care atribuie sens diferitelor părți ale corpului nostru. Deci, înțelesul poate fi ceea ce ele semnifică, cei mai mulți dintre noi fiind învățați că, dacă ai vagin ești fată sau dacă ai penis ești băiat.”

Apoi, videoclipul atacă faptul că cromozomii determină sexul unei ființe umane:

Spunând că o persoană cu cromozomi XY este doar de sex masculin este un mod îngust de a privi la gama diversă de diferențe cromozomiale pe care le putem avea ca persoană.”

Prea mulți oameni încă mai cred că există un astfel de lucru, cum ar fi sexul real și că provine de la cromozomii dumneavoastră. Nu e cazul. Știința a aflat acest lucru de zeci de ani, și este de fapt un consens în știință și necontroversat.”

Apoi, filmulețul explică faptul că o femeie-trans (un bărbat care a decis să devină o femeie) este de fapt o femeie biologică. Videoclipul insistă că toate părțile corpului unei femei-trans sunt de fapt părți ale corpului feminin. O femeie-trans (n.t.: adică s-a născut bărbat, cu toată gama de părți anatomice masculine la locul lor!) în video spune:

Biologia mea este biologia unei femei, indiferent dacă doctorii sunt sau nu de acord.”

(n.t.: în acest punct nu pot să nu mă întreb, retoric desigur, cum are menstruație? o simulează?)

Pe scurt, videoclipul vrea să ignore ceea ce ochii pot vedea în mod clar și să îmbrățișeze o agendă complexă și confuză, care neagă sexul și genul.

Pare astfel că suntem martori la ceea ce se numește Lysenkoism:

Lysenkoismul poate fi folosit metaforic pentru a descrie manipularea sau denaturarea procesului științific, ca o modalitate de a ajunge la o concluzie predeterminată, așa cum este dictată de linia ideologică, deseori legată de obiective sociale sau politice.”

– Wikipedia, Lysenkoism

Ca cele mai multe încercări ale mass-mediei pentru a estompa sexele, videoclipul nu a fost deloc bine primit. Aici sunt primele comentarii care se pot citi sub video.

A Teen Vogue Video Says: "This Idea That the Body Is Either Male or Female is Totally Wrong"

Dacă derulați în jos, comentariile continuă să curgă:

A Teen Vogue Video Says: "This Idea That the Body Is Either Male or Female is Totally Wrong"

Din păcate, aceasta nu este prima încercare a mass-mediei de a-i îndoctrina pe tineri cu această agendă. Iată un segment din emisiunea Netflix Bill Nye salvează lumea. Pregătește-te să-ți ascunzi fața.

În concluzie

Agenda de estompare a diferențelor de gen este puternică și se înfăptuiește de ani de zile. Faptul că este promovată de marile trusturi mass-media din lume ne spune că vine direct de la elită. De ce? Din mai multe motive. Cel principal: ei își doresc ca oamenii să fie dezrădăcinați și îndepărtați pe cât posibil de orice lucru care îi face să fie cu picioarele pe pământ și în armonie cu viața și natura.

Adică ei își doresc ca tinerii să fie confuzi, să nu știe dacă sunt bărbați sau femei – piatra de temelie (ușor observabilă) a vieții umane.

Iată ce caută să creeze: o populație care este pierdută, confuză și deprimată. Pentru că acești oameni sunt cel mai ușor de controlat și manipulat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. E nebunie sa negi realitatea sexului masculin sau feminin. Se incearca dezradacinarea si pierderea identitatii oamenilor, un fel de zombizare. Sa ne rugam pentru a ne pastra Dumnezeu mintea luminata si sa ne dea putere pentru a face fata acestor vremuri teribile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button