X

VIDEO: Donald Trump cataloghează, oficial, armata Iranului drept organizaţie teroristă

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Că Donald Trump este în stare să spună și țăcăneli ( sau numai țăcăneli) noi ne-am obișnuit.

  Dar priviți cat de fricoasă și de servila este presa românească atunci când relatează acest eveniment.

  În loc să spună că Donald Trump am mai debitat o țăcăneală, presa românească o numește “premieră”

  Web results

  PREMIERĂ în istoria SUA: Donald Trump a declarat armata …https://www.stiripesurse.ro › pre…

  Premieră: SUA califică forţele armate ale unei ţări drept grup teroristwww.digi24.ro

  Trump mai marchează o premieră și desemnează o structură … – RFIhttps://m.rfi.ro › … › Ştiri › Politică

 2. Cu riscul de a ma repeta fata de unii cititori: am asistat la vanzarea unor echipamente tehnologice ale unei companii americane consacrate catre statul iranian, mai precis, aceste echipamente au fost instalate de catre tehnicieni romani, in incinta si sub supravegherea Garzii Nationale Iraniene.

  Cunoscand acestea si tinand cont de afirmatiile lui Trump, rezulta ca America este complice al „teroristilor iranieni”. Sau?

  Un lucru sa fie clar:

  Politicienii = actori
  Actul de guvernare = o mimare, o regie
  In realitate lucrurile stau viceversa de cum se declara si se afiseaza in pozitiile ” oficiale”.

  Sistemul este clar antihristic: hot, violent si mincinos.

 3. Trăiam de ceva timp sentimentul că Brexitul reprezintă centrul de greutate al viitorului politic la omenirii.

  Spun viitorul politic pentru că viitorul real al omenirii este sfârșitul lumii. Mai întâi prăpădul făcut de antihrist și apoi venirea Mântuitorului.

  Până atunci însă, dacă sunteți vorbitori de limba engleză, urmăriți acest dialog din Parlamentul European.

  Dacă nu sunteți vorbitori prea buni de limba engleză, nu ratați acest dialog și rugați pe cineva să stea lângă dumneavoastră și să vă traducă.

  Conștiințele multor români de-ai noștri ar fi de-a dreptul zdruncinate de urmărirea acestui dialog din Parlamentul European.

  Înțelegerea acestui dialog i-ar arăta românului de rând în ce hal este ținut departe de adevărul despre Brexit și despre această șandrama putredă numită Uniunea Europeană care este ultima haltă înainte de Guvernul Mondial și înscăunarea lui antihrist.

  Dacă cineva s-ar înhăma voluntar la o subtitrare în limba română ar fi minunat. Eu nu stăpânesc tehnologia atât de bine.

  https://m.youtube.com/watch?v=LlWe6ByW25Y

 4. Off topic,dar in legatura cu zona;
  Astazi zi de alegeri in Israel
  Cifrele zilei

  -21-pt Knesset

  – Votarea pentru publicul larg este marți, 9 aprilie

  – 10.720 de secții de votare au fost deschise 7 AM-10PM

  -39 de partide

  -6.339.279 alegători eligibili
  – Ziua alegerilor este o sărbătoare oficială, dar transportul public funcționează ca de obicei. Transportul public inter-orașe va fi gratuit în ziua alegerilor.
  Cum functioneaza la ei:
  Membrii Knesset nu sunt aleși în mod direct, ci doar ca parte a unor liste de liste specifice care participă la alegerile generale. Pentru a fi reprezentat în Knesset, partidul care participă la alegeri trebuie să treacă pragul electoral calificat, care este în prezent de 3,25%. În urma alegerilor la Knesset, listele partidelor care au trecut pragul de calificare primesc un număr de 120 de locuri din Knesset proporțional cu puterea lor electorală.
  Daca iese tot Netanyahu,vom asista la evolutii „cel putin interesante” in zona .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.