X

Pomeniți în rugăciunile voastre pe părintele Vasile Iovița, aflat la ceas de boală

Părintele Vasile este un preot mărturisitor cu atitudine, ce a întrerupt pomenirea ierarhului părtaș la erezia semnată în Creta, ale cărui articole le puteți găsi și pe acest portal. Îl așteptăm cu drag să ne aducă cuvânt de folos

Ortodoxia în catacombe | Dragi cititori ai blogului

Dragi cititori ai blogului, vă anunt că Părintele Vasile Ioviţă are mari probleme de sănătate (n.n. infarct) şi de aceea în ultima perioadă nu a mai scris pe blog.
Pe această cale vă roagă pe toţi cititorii sfintiei sale SĂ ÎL POMENITI ÎN RUGĂCIUNILE personale, pentru a primi vindecare de la Domnul Nostru Iisus Hristos Mîntuitorul şi ajutor de la Maica Domnului şi toti sfintii!
Vă mulţumesc în numele sfinţiei sale!
Prezbiter Mihail!

loading...
Categorii
Anunțuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

 1. Marele Doctor, Ierarhul Cel Vesnic, Iisus Hristos Domnul, sa va izbaveasca din toata boala, neputinta si durerea, Sfintite Parinte Vasile!
  Adierea Mangaietorului sa va aline suferinta si tulburarea, pentru rugaciunile Imparatesei Cerurilor si a Ingerilor, Maica Domnului si Dumnezeului nostru!
  Va purtam in ganduri , in inima si in rugaciune, Sfintia Voastra, Parinte Vasile!
  Slava lui Dumnezeu pentru toate!AMIN!

 2. Cu ajutorul lui Dumnezeu, părintele Vasile a depășit cu bine momentul critic, acum se află în faza de recuperare post operatorie. Îi dorim grabnică însănătoșire.

 3. Parinte Vasile,mult folos duhovnicesc am primit de la sfintia ta.Mantuitorul Hristos si marele Vasile al carui nume cu demnitate il purtati sa va ridice din slava in slava.Stiti ca va port mereu in rugaciunile mele.Mantuire!

 4. Oh parinte drag Dumnezeu sa va întareasca ne vom ruga la bunul Dumnezeu.Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste pe parintele Vasile sil mîntuieste.

 5. Ma rog ptr.părintele Vasile ca bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va de-a multa sanatate si iertare de pacate. Domnul sa ne binecuvinteze cu rugăciunile sale Amin!

 6. Va implor sa ma ajutati, fratilor, am o problema sufleteasca f mare. Mama mea are stenoza aortica severa, adica artera aorta s-a ingustat mult, doar putin sange mai poate trasporta. Mi-e frica sa nu o pierd. Am o relatie f. speciala cu ea. Ma gandesc ca nu o sa-i pot supravietui, daca o sa i se intampla ceva in timpul operatiei

 7. Am uitat sa va spun ca o cheama VASILICA. Va rog s-o pomeniti. E bine daca o dau 40 de zile la Sf.Liturghie? Va rog mult de tot sa o dati si voi. Dumnezeu o sa va rasplateasca. Sa va ajute Dumnezeu in ce va doriti!

  1. Bineînțeles că e bine să dai pomelnic la Sf. Liturghie și la Sfântul Maslu. Îngrijește-te să fie spovedită înainte de operație și împărtășită. Multă sănătate și Maica Domnului să vă ocrotească.

  2. e bine sa fie pomenita, dar nu de catre eretici…cauta un preot adevarat pentru asta( nepomenitor) …altfel totul e doar o amagire( te magesti singura ca s-au facut rugaciuni pentru ea)

  1. Nu-i nevoie sa afli numele,ci doar sa te gandesti la cel aflat in incercare si Dumnezeu stie cine este si ajuta celui in nevoie.
   Vasile, iti multumesc pentru rugaciune. Sa te rogi si ziua.

  1. Nicu

   Iertare ca te mai supar cu o rugaminte. Da-mi si exemple recente cu preluari de pe site-uri stiliste la care da sursa.

 8. Dumnezeu sa va ocroteasca, parinte Vasile! Avem nevoie de dvs. , sunteti printre putinii preoti care marturisesc Adevarul. Domnul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului si toti Sfintii miluiti-l pe parintele nostru Vasile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.