X

[VIDEO] Holograma cu ajutorul tehnologiei 5G. O nouă sursă pentru falsele minuni, cu care antihristul va amăgi lumea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi una dintre cele mai mari companii locale, a organizat marţi seara în Bucureşti un show în cadrul căruia a evidenţiat performanţele superioare ale tehnologiei de comunicaţii 5G prin integrarea într-un concert al trupei Viţa de Vie a unei holograme live a unui tânăr chitarist care a cântat într-un alt loc, la o distanţă de 2 kilometri de pavilionul din cadrul complexului Romexpo în cadrul căruia a avut loc spectacolul.

Imaginea live a tânărului – Luca Mihail Leaua, în vârstă de 10 ani, proiectată pe scenă în mijlocul trupei Viţa de Vie, a fost una de înaltă rezoluţie astfel că de la distanţă acesta părea că se află în realitate pe scenă. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei 5G, conform Vodafone.

“Holograma adusă la viaţă prin tehnologia 5G a făcut posibilă transmisiunea audio şi video la nivelul de înaltă calitate necesar, precum şi sincronizarea artiştilor pe toată durata evoluţiei lor live”.

Reprezentanţii Vodafone nu au făcut declaraţii cu ocazia evenimentului şi nu au oferit detalii tehnice cum ar cine a fost furnizorul echipamentelor utilizate.

“Vodafone România a folosit întotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor, începând chiar de la primul apel de voce realizat în reţeaua noastră digitală, în 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reuşite. Acum, folosim capabilităţile 5G în practică şi inovăm din nou, de această dată la intersecţia dintre arta spectacolului live şi tehnologia de ultimă oră, pentru a-i da unui tânăr muzician talentat curajul să-şi depăşească teama de scenă şi să-şi transforme visul în realitate. Îi dorim ca mâine să devină un adevărat star în muzică. Astăzi, a simţit o parte din această experienţă, iar acest lucru ne demonstrează că viitorul este deja prezent“, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România. Ea a asistat la concert alături de alţi membri ai echipei de conducere a Vodafone.

NOTĂ OrtodoxINFO

Într-un documentar mai vechi se vorbea despre proiectul BlueBeam al NASA, prin intermediul căruia se va simula, pentru fiecare religie în parte, venirea lui Iisus, Mahomed s.a.m.d. Vedeti video-ul de mai jos:

Va fi folosită și tehnologia, dar să nu uităm că și dracii fac “minuni”, false minuni, pentru a pierde cât mai multă lume.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Oare mi se pare doar mie sau anul asta nu au mai fost reclamele atat de agresive pentru perioada de dinainte de Paste? Parca in anii trecuti incepeau inca din februarie, cu oua de ciocolata, cu iepurasii-idoli (in Vechiul Testament iepurele era animal necurat! este si simbol al fertilitatii, adica al curviei) si tot felul de mizerii si porcarii, ca sa scoata bani pe seama oamenilor, pe seama crestinilor!! Dar anul asta… nu mai vor sa mai scoata bani?!

    Nu mi-e deloc dor de porcariile lor, hule si mizerii!! Doar ca… parca bate la loc “linistea” asta ciudata, de unde in anii trecuti era o goana teribila dupa bani (marketing agresiv).

  2. On-topic: de-aia avem nevoie de CANCER si RADIATII EMG de inalta frecventa! Uite, vezi? E “cool” ca-l vedem pe unu’ Luca in forma de holograma… si …putem downloada prostii de pe net la viteze mari (porno HD si alte mizerii).

    Eu chiar nu le pot intelege deloc entuziasmul pentru aceasta “magie prin tehnologie” cum spune cel de la Vita de vie. Iar telefonia, de la 3G incolo este INUTILA omului, nu aduce nici un beneficiu real (poate doar acela ca merge mai repede internetul si omul e mai dependent de telefon, sta si navigheaza si navigheaza, pana trece viata pe langa el si se trezeste ca a facut 89 de ani si nu are nici macar prietena, cu atat mai mult nevasta sau copii sau nepoti, cum ar fi normal!).

    1. Dacă omul ajunge la vârstă înaintată fără să curvească este foarte bine!
      Mai bine singur decât curvar! Dar nici dependent de telefon să nu fie!

      1. Minunea este ca pe retelele sociale, cei care nu bafesc ce fac altii se ocupa tocmai de CURVIE (flirt ar suna mai “frumos”). Cei mai “cuminti” pur si simplu pierd vremea si casca ochii la prostii, dau share la poze sau citesc indoctrinarile unora sau altora sub forma de stiri (pe urma ii vezi prin piete, la parade gay sau parade/mitinguri anticoruptie — adica jos coruptii unora dar sus coruptii nostri ca sunt mai buni).

        Dumnezeu ne-a creat LIBERI, nu dependenti!…

  3. Exact ca acu 20 de ani la WTC: un avion holograma intra intr-o cladire care avea explozibili in ea. De asta toti care erau pe strazi nici nu au clipit pana in momentul exploziei, ca un avion cu motoarele turate ar fi huruit infiorator.

    Daca atunci aveau probleme cu transmiterea sunetelor in urechea privitorului, probabil ca acum e rezolvata si chestia asta, deci “minunile” vor fi perfecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button