X

IBM, aceeași companie care în trecut a furnizat naziștilor celebrele cartele perforate, pune acum bazele unei rețele globale de codare a cripto-monezilor de tip „Semnul Fiarei”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cuviosul Paisie Athonitul:

În spatele sistemului perfect al cărţii de credit, al codului de bare, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde sclavia, robia faţă de antihrist

Va propunem sa citiți un surprinzător de bine scris articol (surprinzător, caci este venit din vest), în care este schitat, pe scurt, aproape întregul tablou. Am zis aproape, caci mai sunt lucruri de spus. Citiți vă rugăm și Nota Ortodoxinfo.

Așadar, iată traducerea IBM, the same company that provided punch card computing systems to the Nazis, lays groundwork for global “Mark of the Beast” cryptocurrency network de pe Natural News:

IBM, aceeași companie care a furnizat nazistilor sistemele de calcul cu cartele perforate , pune bazele unei rețele globale de codare a criptomonezilor de tip” Pecetea-Semnul Fiarei”

Lumea se îndreaptă din ce în ce mai mult spre o guvernare unica la nivel mondial, care a fost profetita în cartea biblică a Apocalipsei. Și vinovata pentru implementarea la scară largă este chiar multinaționala IBM, care a introdus recent o nouă tehnologie de tranzacții financiare, cunoscută sub numele de IBM Blockchain World Wire, care foloseste “Mark of the Beast -Semnul Fiarei (Pecetea)” la tot pasul.

Conform unui anunț oficial al companiei, IBM a dezvoltat cu succes o “rețea globală de plăți în timp real”, care sustine că va ajuta la “optimizarea” și “accelerarea” plăților și transferurilor valutare și transfrontaliere, făcând mai simplu decât oricând ca oamenii să cumpere și să vândă pe piața globală folosind diverse variante de valute.

Implementând propria sa tehnologie de blocare în limitele unei singure rețele unificate, IBM declară că participanții din întreaga lume vor avea acum capacitatea de a procesa plăți transfrontaliere cu o usurinta fără precedent, eliminând multe dintre barierele tradiționale asociate conversiei masei monetare – și bazându-se în principal pe baza unui nou sistem valutar global, care va înlocui paradigma actuală descentralizată.

“Am creat un nou tip de rețea de plăți destinată să accelereze remitențele și să transforme plățile transfrontaliere pentru a facilita circulația banilor în țările care au cel mai mult nevoie”, a declarat Marie Wieck, directorul diviziei Blockchain a IBM, despre modul în care tehnologia este un schimbător de joc. “Prin crearea unei rețele în care instituțiile financiare sprijină mai multe active digitale, ne așteptăm să stimulam inovația și să îmbunătățim incluziunea financiară la nivel mondial”.

Apocalipsa 13 dezvăluie modul în care cip-urile implantabile ce conțin moneda globală vor fi OBLIGATORII pentru a cumpăra și a vinde

Pentru adeptii profetiei biblice, implicațiile a ceea ce IBM încearcă să facă sunt terifiante.

 Prin eliminarea diferiților intermediari asociați plăților transfrontaliere, în timp ce accelerați timpul de decontare tranzacțional la doar câteva secunde, va fi ca și cum cu totii în lume vom tranzacționa folosind aceeași monedă – exact ceea ce Biblia ne spune ca se va intampla in zilele de pe urma.

“El face pe toți cei mici și mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să primească o marcă pe mâna dreaptă sau pe frunțile lor și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, cu excepția celui care are marca sau numele fiarei sau numărul numelui său”, citește Apocalipsa 13: 16-17, care face parte din viziunea uimitoare, trimisă din ceruri lui Ioan, care descrie un viitor sistem monetar mondial pe care îl va pune în aplicare Antihristul în timpul unei perioade îngrozitoare de timp cunoscută ca “Marea Nefericire” atunci când toate monedele naționale ale lumii se vor prabusi si vor fi înlocuite de un “marcaj universal”.

Acesta prabusire monetara va avea loc probabil ca o “demolare controlată”, ca să spunem așa, asupra tuturor monedelor, incluzand si euro dar si dolarul american. Acest lucru va pregati fuzionarea globală planificată a tuturor acestor foste monede într-o monedă unică, care va necesita un tip de cip biometric sau RFID (identificare radio-frecvență) pentru a funcționa.

Sub această nouă economie globală luciferiană, care va fi guvernată de legile Satanice Talmudice, toți oamenii, indiferent de cine sunt sau de unde provin, vor fi obligați să aibă aceste cipuri implantate în corpurile lor pentru ca să aibă capacitatea să se angajeze în comerț – și să nu moară de foame.

“Dacă cineva nu primește marca, el sau ea nu este capabil să cumpere sau să vândă nimic pe piața mondială, adică mulți probabil că vor accepta marca doar pentru a supraviețui”, scrie Chris Katulka pentru IsraelMyGlory.org. “Gestionarea a ceea ce oamenii cumpără și vând pe o asemenea scară imensă ar necesita o monedă mondială pentru a monitoriza toate tranzacțiile”.

Schite anterioare pentru matricea globală de control au fost de asemenea realizate de IBM în timpul celui de-al doilea război mondial în lagărele de concentrare naziste

IBM a jucat un rol esențial în iterațiile anterioare ale acestui tip de matrice de control unic, deoarece compania a fost responsabilă pentru dezvoltarea tehnologiei necesare pentru a controla și a urmări prizonierii din lagărele de concentrare naziste în timpul celui de-al doilea război mondial. IBM a colaborat, în principiu, cu Adolph Hitler, pentru a dezvolta un sistem de urmărire de înaltă tehnologie, care să țină evidența evreilor și a altor deținuți politici, inregistrand recensământul nazist si mentinand Holocaustul.

IBM a fost, de asemenea, responsabil pentru alimentarea sistemului care a sustinut trenurile în lagărele mortii sa ruleze la timp. În timp ce alte mari companii multinaționale, cum ar fi Coca-Cola și Kodak, au colaborat, de asemenea, cu regimul nazist pentru a-și menține mașinile de detonare centralizate, se spune că IBM “a mers mult mai departe” în dezvoltarea tehnologiilor care au permis ca milioane de oameni să fie încarcerați sistematic, iar mulți dintre ei au fost executați.

“… mașina IBM Hollerith, o mașină de tablat care a functionat pe carduri de perforare, a fost un instrument esențial pentru executarea provocărilor logistice ale exterminării evreilor în timpul regimului lui Hitler într-o lume înainte de calculatoare”, scrie Jack Smith IV pentru Mic.com.” Ei nu au vândut doar unelte și produse; ei au colaborat cu naziștii în mod creativ pentru a-i ajuta să proiecteze și să execute distrugerea sistematică a poporului evreu”.

Ramanand la adevarata sa menire, IBM oferă încă o dată suportul tehnologic pentru încă un alt Holocaust iminent – de data aceasta de proportii globale și care va fi condus de Anticrist însuși. Și așa cum se întâmplă de obicei, totul este inaugurat sub forma “progresului”.

Pentru mai multe știri legate de modul în care profeția biblică se întâlnește împreună, la fel ca profeții vechi prezise, ​​asigurați-vă că ați verificat Prophecy.news.

Sursele pentru acest articol includ:

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Mai lipsesc câteva chestii, nu devoltam acum, citiți vă rugăm, pentru a va lamuri:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Și n-au fost doar companiile de mai sus implicate în finantarea național-socialismului din Germania:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

Rotschild, Rockefeller & co. și interesele lor farmaceutice în lagărul de la Auschwitz

Ba s-a implicat chiar și Federal Rezerve:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Revenind la IBM, stiati ca Horst Feistel și colegii săi de la aceasta companie și-au numit Lucifer primul block ciphers? Acesta a fost precursorul Data Encryption Standard folosit in electronic banking.

Tot IBM este vârf de lance în implementarea internetului obiectelor:

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant…

Iar inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la … IBM:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC 

Istoric

In 1911, firma statisticianului germano-american Herman Hollerith (1860-1929) se uneste cu alte trei companii, formandu-se Computing Tabulating Recording Corporation (CTR). Aceasta noua entitate isi va schimba denumirea in International Business Machines Corporation (IBM) in 1924, sub presedintia lui Thomas J. Watson.

Acest Thomas John Watson, Sr. (1874 – 1956), mason, a fost membru Carnegie Endowment for International Peace si al cultului Bohemian Grove.

Dupa cum s-a vazut, IBMa avut relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau cu cine mai aveau ei treaba. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati. 

IBM este insa si companie membra Council on Foreign Relations.

IBM a introdus pe piata hard disk-ul magnetic in 1956, discheta in 1971 si codul de bare in 1960, dar si sistemele de procesare care permit tranzactiile prin ATM. De asemenea, IBM a creat si tehnologia benzilor magnetice utilizate si in ziua de astazi, pentru carduri.

Studiati atent „posterul” actiunii din Germania:

Plakat (o. J.)
Systematik:
Geschichte / Deutschland / 20. Jh. / NS-Zeit / Innenpolitik / Volksz„hlung

Veți observa similitudini cu logo-ul stăpânilor internetului:

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

Citiți vă rugăm și:

30 de ani de la inventarea World Wide Web la CERN. Dar cine a creat CERN (cel cu logo 666)? Stiati ca www înseamnă 666 în ebraica iar fără internet nu se pot implementa nici documentele cu cip și nici dispariția banilor cash?

Alte chestii despre IBM:

Din ciclul SISTEMUL VA VREA INCOLONATI: IBM doreste sa va controleze masinile – le vor opri sau le vor porni la semafor, la bariere, etc.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. EXCLUZANS TABLITELE PERFORATE SI SCOPUL LOR NICI NU VA IMAGINAT CE AFACERE SI CE LOVITURA DA INTRUN TIMP SCURT .CAT COSTA O CARTELA ?.CATI OAMENI VOR SAL POARTE .AICI NU GUVERNUL MONDIAL CONTEAZA ESTE PARTEA A DOUA CONTEAZA AFACEREA .SI BANII CASTIGAT CU MINIMUL EFORT CAT COSTA O CARTELA ?PE EI NU INTERESEAZA CE SE VA INTAMPLA CU OAMENII .NICI NU O PUN IN SCHEMA IN SCHEMA ESTE PUSA DOAR AFACEREA INVESTITIA SI NET CASTIGUL ..SA FIE VORBA INTRE NOI .SI LA NOI IN TARA LEGITIMATIILE DE SANATATE A COSTAT SA ZICEM ZECE EURO CLAR IA SA FACETI INMULTIRE SA ZICEM SAPTE MILIOANE DE SI FACEM BILANTUL .E USOR.NOI OAMENII NU CONTAM DECAT AFACERILE LOR GANDESC STRICT PRIN HUBLOUL BANILOR CAT CASTIGAM DACA ….ESTE O PROBLEMA …CU ACESTI INDIVIZI ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button