X

SACRIFICII UMANE: De la sfârșitul lui Aprilie până la 1 Mai se petrec lucruri / 30 APRILIE – 1 MAI: Celebrarea Walpurgis, Infiintarea Ordinului Illuminati, Ziua Internationala a Muncii, Pactul lui Hitler cu diavolul, Sinuciderea lui Hitler, “Uciderea” lui Osama bin Laden, etc.

de Saccsiv

Nu se limiteaza doar la capre: Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au nevoie si de oameni, in special copii.

ritualmurder
Foto: michaeltsarion.com

Iata ce putem citi in articolul The End of April: A Time of Human Sacrifice de pe Vigilant Citizen:

Sfîrşitul lunii aprilie: Momentul pentru sacrificii umane.

De ce de multe ori sîntem martorii unor tragedii sau morţi lipsite de sens în a doua jumătate a lunii aprilie? Lista evenimentelor violente care au avut loc in această perioadă a anului este pur şi simplu uimitoare. Aici sint cîteva din ele:

 • 19 aprilie 1993. Masacrul de la Waco. Un atac al FBI-ului a condus la distrugerea unei secte numita „Ramura Davidienilor” ucigînd 76 de barbaţi, femei şi copii.
 • 19 aprilie 1995. Atentatul cu bombă din Oklahoma City. 168 de morţi.
 • 20 aprilie 1999. Masacrul de la liceul din Columbine. 13 morţi, 21 de răniţi.
 • 16 aprlie 2007. Masacrul de la institutul politehnic din Virginia. 32 de morţi, 17 răniţi.
 • 16 aprilie 2013. Exploziile de la maratonul din Boston. 3 morţi, 107 răniti.
 • 18 aprilie 2013. Explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. 5-15 morţi. (Observaţi că acest eveniment a avut loc la aproape 20 de ani de la masacrul din Waco, care se află în aceaşi regiune. De asemenea la data de 16 aprilie 1947 o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City şi a izbucnit în flăcări producînd o explozie masivă care a ucis aproximativ 576 de oameni).

Au fost multe alte întîmplări violente care s-au petrecut în această perioadă a anului. De altfel în 2011 CNN a publicat un articol intitulat „Ce este cu mijlocul lunii aprilie şi violenţa în America” aducînd în discuţie evenimentele care au loc la mijlocul lunii aprilie. Din nefericire articolul nu a făcut altceva decît să atace „teoreticienii conspiraţiilor” în cele din urmă spunînd ceva de genul: „Dacă cauţi răspunsuri mai departe de ceea ce s-a spus în mass-media eşti nebun şi potenţial periculos”. Cu toate aceste, doi ani mai tîrziu trendul violent continuă.

Este oare totul o coincideţă? Pentru cunoscători nu există coincidenţe. În 2011, eu am scris un articol despre moartea lui Bin Laden care a fost anunţată între 30 aprilie şi 1 mai. (Vezi de ce moartea omului care nu a fost în spatele incidentelor din 9/11 a fost anunţată pe 1 mai). În acel articol am descris pe scurt semnificaţia rituală a zilei de 1 mai (May Day) şi relaţia acesteia cu un zeu care încă este important pentru elita ocultă: Baal.

Cultul lui Baal nu a dispărut niciodată

baal-worship

De-a lungul secolelor, şi în multe civilizaţii, a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă a sacrificiilor sîngeroase. Venerarea zeului Baal a luat multe nume (Enlil, Moloh, etc) şi s-a răspîndit peste multe civilizaţii. Fiind un zeu al soarelui şi un zeu al fertilităţii ritualurile care îl celebrau pe acesta aveau loc după echinocţiul de primăvară (timpul renaşterii) şi de multe ori includeau sacrificii umane.

„Cultul lui Baal, sărbătorea în fiecare an moartea şi învierea acestuia ca parte a ritualurilor fertilităţii din Canaan. Aceste ceremonii de multe ori includeau sacrificii umane şi prostituţie în interiorul templelor” – Baal, Enciclopedia Mitică

Cu toate că practicarea acestor ritualuri a fost condamnată cîteodată de unele mişcări religioase, nu a dispărut niciodată complet.

„Religia zeului Baal a fost pe larg acceptată în rîndurile evreilor din antichitate, şi cu toate că din cînd în cînd a fost dată la o parte niciodată nu a fost eradicată complet. Regii şi alte personalităţi regale ale celor zece triburi Biblice venerau acest zeu. Oamenii de rînd de asemenea venerau cu ardoare acest zeu al soarelui doarece prosperitatea lor depindea de productivitatea pămînturilor lor şi a animalelor. Imaginile acestui zeu au fost afisate pe multe clădiri. În cadrul acestei religii se pare că au existat numeroşi preoţi şi clase variate de credincioşi. În timpul ceremoniilor aceştia purtau robe corespunzătoare. Ceremoniile includeau arderea unor substanţe care produceau un miros caracteristic prin ardere, oferirea de sacrificii prin ardere care uneori constau în victime umane. Preoţii care oficiau aceste ceremonii, dansau în jurul altarelor, incantînd frenetic şi taindu-se cu cuţite pentru a atrage atenţia şi compasiunea zeului” – Ibid

Deoarece era un zeu al soarelui, venerarea lui Baal impica sacrificii umane şi foc. În zilele noastre, în America condusă de elita ocultă, această perioadă a anului înseamnă foc (foc de armă) şi moarte. Aceste ritualuri erau menţionate chiar şi în Biblie.

„Au construit aceste altare ale lui Baal, pentru a-şi arde proprii copii în foc, pe care îi ofereau ca ofrande lui Baal, lucru pe care nu l-am comandat eu nici nu am adus vorba despre aşa ceva şi nici măcar nu îmi trecuse prin minte” Ieremia 19-5

De la civilizaţiile Babiloniene, Asiriene şi Feniciene ale orientului mijlociu (Religiile lor misterioase au pornit dintr-o punct de origine comun), cultul lui Baal s-a raspîndit şi la civilizaţii îndepărtate cum ar fi Celţii care celebrau ritualurile beltane (ale zeului Baal) pe data de 1 mai. Cu toate că celebrarea ritualurilor lui Baal diferea de la o civilizaţie la alta, acestea îşi aveau originea, fără îndoială în aceleaşi concepte oculte de numerologie şi sacrificiu. Cu alte cuvinte toţi utilizau aceleaşi cunoştinţe magice. Elita ocultă din zilele noastre în continuare celebrează aceste ritualuri, însă cu o diferenţă majoră. Sînt realizate de civilii obişnuiţi care nici macar nu ştiu despre ce este vorba şi răspîndite în lumea largă prin mass-media. Alimentate şi amplificate de către frica şi traumele maselor, aceste mega-ritualuri sînt văzute  de toţi dar celebrate doar de elita ocultă. Mai mult ca oricînd avem de-a face cu magie neagră.

Alte site-uri dedicate numerologiei oculte au publicat informaţii cu privire la importanţa acestei perioade a anului.

„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sînge oferit Fiarei, o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie

19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod (zeul soarelui), cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una din cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, cu precădere copii şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi” – Sărbători oculte şi sabbathuri –  Cutting Edge

Alt articol descrie pe scurt elementele necesare pentru a indeplini aceste mega-ritualuri ale elitelor.

„Sacrificiul uman necesar în cadrul multora din aceste date oculte trebuie să conţină următoarele elemente, fiecare din acestea este exagerat la gradul maxim posibil:

 1. Traumă, stres, anxietate şi teroare absolută
 2. Ultima scenă în respectiva dramă trebuie să fie distrugerea prin foc, de preferat o luptă, un război.
 3. Oamenii trebuie să moară ca sacrificii umane, îndeosebi copiii din moment ce Întunericul consideră ca sacrificiile tinerilor sînt cele mai de dorit.”

Advent of Deception

Desigur nu orice eveniment violent care are loc în această perioadă a anului are legătură cu sacrificiile umane facute de Illuminati. Cu toate acestea mare majoritate a evenimentelor menţionate mai sus se potrivesc perfect cu criteriile mega-ritualurilor, criterii care au fost menţionate mai sus. Dacă veţi analiza atent întîmplările din jurul acestor evenimente veţi putea trage concluzia că acestea au fost duse la bun sfîrşit fie de oficiali ai guvernului, fie de „zombi” controlaţi mental. Multe din aceste evenimente sînt absurd de gratuite, generand traume şi mai mari şi facandu-i pe oameni să se întrebe „ce fel de oameni ar face aşa ceva?” Din nefericire aceşti oameni malefici ne conduc iar acele evenimente sînt utilizate mai departe pentru agendele politice extreme. Aceste puteri politice au devenit maeştrii în combinarea politicii pragmatice cu ritualurile oculte.

În concluzie

Cei care au cunoştinţă despre calendarele oculte intră în a doua jumătate a lunii aprilie întrebîndu-se ce nenorociri se vor mai întîmpla. Din nefericire la fiecare cîţiva ani se întîmplă iar opinia publică este traumatizată de petrecerea unui eveniment violent şi lipsit de sens. Aproape de fiecare dată o privire mai atentă asupra acelui eveniment duce la observarea unor elemente stranii şi suspecte şi de cele mai multe ori indică o lovitură din interior. În timp ce unii vor cataloga apariţa acestor evenimente la sfîrşitul lunii aprilie drept simple coincidenţe, faptele rămîn. Evenimente violente care implică moarte şi foc se întîmplă regulat în aceeaşi perioadă a anului care este dedicată de către ocultişti lui Baal, zeu care este venerat prin foc şi sacrificii umane. Indiferent dacă toate acestea sînt făcute intenţionat sau sînt rezultatul unei ciudate sincronicităţi universale, realitatea este aceeaşi şi nu poate fi tăgăduită.

De asemenea complexul care a ars în masacrul de la Waco (Texas) în 1993 se numea Centrul Mount Carmel. În Biblie muntele Carmel a fost locul în care Ilie a înfruntat profeţii lui Baal, provocîndu-i să se roage acestuia pînă cănd acesta va aprinde un foc chiar în faţa lor. Nu s-a aprins nici un foc. A fost cumva incendiul izbucnit la Centrul Muntele Carmel o razbunare simbolică a lui Baal?

Iata si ce putem citi la Why the Death of the Man Who Was Not Behind 9/11 Was Announced on May 1st postat tot pe Vigilant Citizen, la scurta vreme dupa anuntul oficial al eliminarii lui Bin Laden din 2011:

 Dupa anuntarea mortii lui Bin Laden, sute de oameni s-au adunat in fata Casei Albe cantand “USA! USA!”.

Sunt vremuri precum acestea in care o linie este trasata intre ganditorii importanti si aceia care sunt maturati de rahaturile bombelor mediatice, intre aceia care inteleg complexitatea situatiei si aceia care, mai degraba, nu vor sa stie, intre aceia care inteleg obiectivele ascunse ale elitelor si aceia care ies in strada cantand “USA! USA!”.

In seara zilei de 1 mai 2011, declaratia lui Barak Obama a fost una de triumf si de sarbatorire. A declarat ca, datorita mortii lui Osama Bin Laden, “s-a facut dreptate”. Curentul mediatic care a urmat declaratiei a fost in masura egala de celebrare: ”Este o zi mareata pentru America si pentru intreaga lume”… “Cele mai importante stiri din 11 septembrie incoace”… “Ne vom aminti cu totii unde am fost cand am auzit aceste stiri”… Intregul “caz” a fost umflat artificial, exagerat si slavit.

Ar trebui ca moartea unui om sa cauzeze atata bucurie si sarbatoare? De cand am involuat intr-o stare atat de barbara? Deoarece a provocat 11 septembrie? Tot el a cauzat Cladirea 7 sa faca implozie? Sa te ia naiba Osama pe tine si echipa ta de ingineri!

Va voi scuti de discursul gen “11 septembrie a fost un complot intern”, precum imi dau seama ca majoritate cititorilor site-ului sunt constienti de asta. In acest caz, ce ne-ar pasa daca Ben Laden este sau nu este mort? Oare chiar este mort?
Oare nu a murit acum 9 ani? Cine stie cu adevarat? Traim intr-o epoca a evenimentelor artificiale, complet inscenate si generate de presa. Care este motivul pentru care moartea lui Bin Laden a fost medatizata pe 1 mai? Deoarece a fost sacrificiul necesar al “celui mai magic moment al anului”, care a fost lansat odata cu Nunta Regala.

Beltane

 Un om de rachita ars in timpul Festivalului de la Beltane 2004

1 Mai, sau S.O.S. (May Day) a fost considerata de multe culturi ca fiind o sarbatoare importanta, in special in cercurile oculte datorita alinierilor planetelor. In doctrina Illuminati, este receptata ca fiind cea mai importanta zi din an. De fapt, Ordinul Illuminati din Bavaria a fost fondat pe 1 mai 1776.

In Europa, poarta numele de festivalul de la Beltane, o sarbatoare Galica a sexualitatii, fertilitatii … si a jertfelor de sacrificiu.

“Se presupune ca sacrificii de animale se fac la fiecare festival de la Beltane pentru a asigura fertilitatea culturilor, precum si ca la fiecare cinci ani Celtii din Taramurile de Sus ar sacrifica oameni din randul criminalilor condamnati si prizonieri de razboi. Acestia ar fi sacrificati de catre Druizi, chiar daca metodele variaza. Multi se presupune a fi doborati de sageti, dar descrierile ceremoniilor Galo-Celtice arata cum acestia sunt arsi de vii intr-un imens om de rachita.”

http://www.mysteriousbritain.co.uk/festivals/may/beltane.html

Originiile festivalului de la Beltane pot fi urmarite pana in vremea sarbatoriri Zeului Sumerian Enlil – care este cunoscut noua drept Baal. Numele Beltane (pronuntat “B’yal-t’n”) se presupune a proveni din cuvantul Baal. Festivitatiile din cadrul festivalului de la Beltane sunt foarte similare ritualurilor antice care sarbatoreau zeul antic. Misterioasele similitudini dintre aceste culturi aparent distante poate fi subiectul unui intreg articol. Un lucru este cert: Baal este o figura importanta in doctrina Illuminati.

„In doctrina Orientului Mijlociu, Baal a fost ucis si a coborat in infern, de unde a fost readus la viata de catre abilitatile surorii – iubitei, Anat. De altfel, Baal este asociat cu anotimpurile si cu venirea primaverii si a recoltelor. Aceasta s-a observat in festivalul de la Beltane, care a culminat cu nunta simbolica dintre Zeul Iernii si Zeita Primaverii (sau Regele Iarna si Regina Mai). Regina Mai, in festivale a fost personificarea mamei pamant. Cuvantul Baal inseamna stapan sau sot. In imperechierea dintre Regele Iarna si Regina Mai, pamantul si cerul s-au impreunat, iar fertilitatea si viata au fost reaprinse in animale, oameni si in natura.”  – Jane Adams, The Selected Papers of Jane Adams

„Prin analogie si prin credinta ca cineva poate controla sau se poate ajuta de puterile naturii prin practicile magiei de incantatie, sexualitatea poate sa caracterizeze o parte din cultul lui Baal si a lui Asharts. Aluziile de dupa exil ale cultului lui Baal, Pe’or insinueaza ca si orgii aveau loc. Pe culmile dealurilor si ale muntilor a inflorit cultul aducatorilor de abundenta, si „sub fiecare copac verde” era practicata imoralitatea care avea loc pentru asigurarea abundentei cuplurilor. Sacrificiul uman, arderea de tamaie, practici violente si extatice, acte protocolare de inchinare si de sarutare, prepararea prajiturilor sacre (vezi de asemenea si Asherah), apar printre ofensele denuntate de catre profeti de dupa exil; si arata ca cultul lui Baal (si Ashtart) includ particularitati de venerare ce se rasfrang in variate parti ale lumii Semite (si non – Semite), chiar daca sunt atasate altor nume.” – W. Robertson Smith and George F. Moore, Baal

Credintele si ritualurile vechi sunt o parte complexa din practicilor oculte ale Illuminati de astazi. Precum simbolismul si modul de operare sunt inoculate incet in societate, precedentele ritualuri secrete sunt sustinute la o scara mare. Masele devin fara stire participanti la ceremoniile oculte, fara a sti ca de fapt adauga potenta.

In incheiere

Mujahedinii au fost recrutati si formati in anii 70 de catre Zbignew Brzezinski, Consilierul NSA al lui Jimmy Carter (Brzezinski este in prezent principalul consilier politic al lui Obama). Gruparea militara a fost antrenata in SUA cu scopul de a respinge trupele rusesti din Afganistan. Bin Laden a fost instruit de catre CIA sa lupte impotriva comunistilor, si astfel talibanii sunt un produs al acestei miscari americane.

De la caderea URSS, Bin Laden si talibanii lui au avut noi sarcini: sa provoace un pretext pentru invadarea tarilor cheie din Orientul Mijlociu sub premisa unui „razboi impotriva terorismului”. In 2001, la aproape 15 minute dupa ce al doilea avion a lovit WTC, imaginea lui Bin Laden a fost publicata de televiziune. A fost persoana ideala pe care sa se dea vina si sperietoarea perfecta pentru poporul american. Acest tap ispasitor a permis invadarea neconditionata a Afganistanului si a Irakului. El a facilitat si legiferarea aberatiei botezate Actul Patriotic.

In 2011, ajutorul lui Bin Laden pentru plan a fost pe sfarsite. Mai departe, administratia Obama s-a folosit si a exploatat pt a ridica clasarea in sondaje pana la urmatoarele alegeri. In consecinta, intr-o combinatie clasica dintre ritualurile oculte si politicile pragmatice, moartea lui Bin Laden a fost anuntata pe 1 Mai 2011 cu surle si trambite. Prin intermediul CNN, NBC, CBS, ABC si FOX, milioane de telespectatori s-au bucurat pentru moartea unui om in aceeasi maniera in care taranii din vechime se bucurau pentru sacrificiile umane in cinstea lui Baal. Intr-o versiune politicizata si cu „samanta de Illuminati” a festivalului de la Beltane, masele au sarbatorit sacrificiul unui om si, fara sa realizeze, au luat parte la una din cele mai importante sarbatori Illuminati.

Festivalul de Foc de la Beltane, 1 Mai
Ura! Osama este mort! 1 Mai
NOTĂ OrtodoxINFO

Consider ca principalul motiv pentru care au pus in scena 9/11 a fost necesitatea ingrozirii maselor cu pericolul terorist, pentru acceptarea implementarii documentelor cu cip si a celorlalte masuri de tip Big Brother:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Detalii despre Zbignew Brzezinski puteti citi la:

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

Ordinul Illuminati a fost creat la 1 mai 1776 de catre evreii Rothschild (Scutul Rosu – edificator nume, nu-i asa?) si Adam Weishaupt cel poreclit Spartacus.

Detalii despre Rothschild puteti citi la notele OrtodoxInfo de la:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

MOARE DOLARUL? Rusia si alte tari BRICS PARASESC sistemul bancar global pentru unul BAZAT pe AUR

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

Detalii despre Adam Weishaupt la:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Cateva cuvinte despre:

ZIUA INTERNATIONALA A MUNCII

Majoritatea considera ca la 1 mai se celebreaza aceasta zi, iar cei ce mai tin minte ce au invatat pe la scoala adauga explicatia simplista ca a fost aleasa deoarece in aceasta zi din 1886, la Chicago, a avut loc o mare manifestatie muncitoreasca ce a fost sangeros reprimata. Merita insa sa detaliem un pic:

In octombrie 1884, in cadrul conventiei Federation of Organized Trades and Labor Unions s-a declarat in unanimitate ca ziua de 1 mai 1886 sa fie data incepand cu care ziua de lucru de 8 ore sa devina standard. Ca urmare s-a inceput pregatirea unei greve generale si organizarea unor uriase miscari de strada care sa aiba loc in acea zi. Se estimeaza ca per total s-a reusit punerea in miscare a unui numar impresionant de participanti, cuprinsi intre 300 000 si 500 000 si se parea ca totul se va termina cu bine. Insa au intrat in scena … anarhistii (evident de stanga). Multimea a fost atat de calma incat primarul Carter Harrison, Sr. a plecat acasa inainte de ora stabilita pentru incheierea mitingului. Samuel Fielden, ultimul vorbitor, si-a incheiat discursul la 10:30 si multimea a inceput sa se disperseze iar politia sa intre in noile dispozitive necesare pastrarii ordinii. In acel moment o bomba a explodat in mijlocul ultimilor, urmand 5 minute ce au schimbat lumea. Un politist a murit pe loc si mai multi colegi ai sai au fost de raniti in urma exploziei, insa sapte dintre ei au fost ucisi prin impuscare de catre personajele din randul muncitorimii ce venisera inarmati. Politia a deschis si ea focul rezultand patru decese din randul manifestantilor. Opt anarhisti au fost arestati (August SpiesAlbert ParsonsAdolph FischerGeorge EngelLouis LinggMichael SchwabSamuel Fielden si Oscar Neebe), dintre care cinci germani si unul de origine germana. Unii au considerat ca de fapt au fost evrei. Nu stim sigur, insa se stie ca in Germania miscarea anarhista si comunista era aproape in totalitate coordonata de catre personaje apartinand acestei minoritati:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Unii au fost condamnati la moarte altii la inchisoare pe viata, unul la 15 ani. Cei spanzurati au cantat Marseillaise, vechiul imn al revolutionarilor francezi, inainte de executie. Insa cine exact a aruncat bomba nu se stie nici pana in ziua de azi.

Cei care au gandit aruncarea bombei au facut-o cu scop precis. Se preconizase ca mitingul era suficient pentru cerinta de baza: ziua de lucru de 8 ore si existau semnale clare ca acest lucru este acceptat de catre angajatori. Insa maleficilor conducatori ai stangii nu le era suficient acest lucru si prin urmare au considerat necesara o actiune dramatica, de natura sa radicalizeze si sa creeze doua tabere “dusmane de moarte”. Au avut nevoie de un eveniment sangeros pe care sa-l tot aminteasca la congresele si intalnirile stangii. Si au reusit … De atunci clasa muncitoare a fost manipulata constant si le-a devenit uriasa arma pe care au folosit-o in cel mai macabru mod posibil in timpul revolutiei bolsevice:

Mușamalizarea celui mai mare holocaust din istorie, REGIMUL STALINIST, responsabil pentru decesul a peste 20 de milioane de oameni: În 1979 KGB a ordonat SCUFUNDAREA TUTUROR CADAVRELOR victimelor MARII EPURĂRI din anii 1930, descoperite odată cu inundațiile de pe ȚĂRMUL FLUVIULUI OBI DIN SIBERIA

Este cumplit cum un grupuscul de ELITE practicante ale luciferianismului au reusit sa manipuleze o planeta si sa indrepte omenirea pe drumul edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA, in care toti sa fie egali iar ei sa fie stapanii. Familia Rothschild si prietenii lor camatari au finantat industria creand o masa uriasa muncitoreasca pe care mai apoi tot ei au manipulat-o prin miscarile de stanga. Totul pentru crearea unor monstrii precum URSS sau China, ca etape premergatoare societatii de maine.

Iar in ochii “stupid people”, cum ne zicea evreul Silviu Brucan, sa ni se prezinte grotecul teatru al luptei de clasa. Chiar si acum, majoritatea populatiei este pacalita de falsa divergenta politico-ideologica “dreapta”-stanga, neintelegandu-se ca ambele tabere au aceiasi stapani.

Si ceva despre:

WALPURGISNACHT (Walpurgis Night)

Noaptea vrajitoarelor este o sarbatoare satanica pagana celebrata preponderent in spatiul germanic in noaptea dintre 30 aprilie si 1 mai.

Foarte populara in cercurile oculte, a fost agreata inclusiv de catre conducatorii nazisti, intr-atat incat Adolf Hitler si Joseph Goebbels au ales special aceasta data pentru a se sinucide.

Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Si in incheiere ceva despre:

ADOLF HITLER

In 2013 aparea in mass-media stirea despre:

Pactul lui Hitler cu Diavolul, un document autentic si inexplicabil

Citez:

Documentul, datat 30 aprilie 1932, are pretentia de act autentic, a rezistat ca atare la mai multe expertize tehnice si reprezinta un pact pe care Hitler l-ar fi facut cu insusi diavolul, scrie Afisha.
Scris cu caractere gotice, asa cum se mai obisnuia in Germania acelor ani, documentul este semnat cu sange, iar expertiza n-a infirmat nici vechimea sangelui, nici faptul ca i-a apartinut fostului Fuhrer.
Reluand formula alegorica din Faust de Goethe, Hitler se angaja prin document sa predea in mainile Satanei sufletul sau in termen de fix 13 ani. In schimb Satana, folosind procedee paranormale, urma sa-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu conditia ca ele sa fie folosite in scopuri malefice.

[…]

La 30 aprilie 1945, cand se implineau fix 13 ani de la data „pactului”, Hitler se sinucidea in bunkerul sau, ca si cum ar sti ca de atunci incolo, nu-l mai apara „Pronia”. 

Si cum lucrurile intotdeauna se leaga, trebuie amintit faptul ca Maria Anna Schicklgruber, mama lui Alois Hitler, bunica lui Adolf Hitler a lucrat in casa lui Salomon Mayer von Rothschild. Dupa ce a ramas insarcinata, a parasit casa nascandu-l pe Alois, caruia nu i se stie nici pana azi cine ii este tatal natural.

Banuind ceva, dictatorul Austriei, Engelbert Dollfuss (1892 –  1934) a facut investigatii si unii autori chiar considera ca ar fi descoperit niste documente compromitatoare conform carora baronul era bunicul lui Hitler. Nu stim ce a decoperit el, dar cert este ca a fost asasinat de catre agenti nazisti in 1934.

La 26 august 1944 castelul Rothschild din Paris este gasit continand TOATE bunurile intacte si la locul lor, cu toate ca fusese folosit ca centru pentru Luftwaffe si ca il vizitase de numeroase ori Hermann Goering.

Familia asta Rothschild (observati va rog ca oricum sapam in istorie, tot peste ea dam) stapanea inca din secolul XIX sistemul financiar bancar direct sau prin locotenenti puternici. Acestia din urma au infiintat la inceputul secolului XX Federal Reserve:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Si tot ei au finantat atat Revolutia Bolsevica, cat si … national socialismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Iata o mostra din discursul lui Louis Thomas McFadden (1876-1936), cu cativa ani inainte de inceperea celui de al doilea razboi mondial:

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Cititi va rog mai multe la:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Cititi va rog si:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

 1. Dezvaluirile facute de Louis Thomas McFadden, sunt pe cat de senzationale pe atat de necunoscute de populatie! Am gasit completari si pe wikipedia:
  McFadden was a “vociferous foe of the Federal Reserve”, which he claimed was created and operated by Jewish banking interests who conspired to economically control the United States. On June 10, 1932, McFadden made a 25-minute speech before the House of Representatives, in which he accused the Federal Reserve of deliberately causing the Great Depression. McFadden also claimed that Wall Street bankers funded the Bolshevik Revolution through the Federal Reserve banks and the European central banks with which it cooperated.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Thomas_McFadden#Political_career

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button