X

Revoltă împotriva vieții. Actorii Alec Baldwin, Amy Schumer, Rosie O’Donnell, Sean Penn și alții vor BOICOTA statul Georgia dacă INTERZICE avortul

Un grup influent al Hollywoodului a exercitat presiuni asupra parlamentarilor din Georgia pentru a respinge un proiect de lege care protejează copiii nenăscuți de avort după ce bătăile inimii lor sunt detectabile.

Alec Baldwin, Amy Schumer, Gabrielle Union, Rosie O’Donnell, Patton Oswalt, Sarah Silverman, Christina Applegate, Ben Stiller, Sean Penn, David Cross, Don Cheadle , Mia Farrow și Colin Hanks… Patruzeci de stele ale cinematografiei americane au trimis o scrisoare guvernatorului Georgiei, Brian Kemp, pentru al informa că nu vor mai lucra în statul său dacă o lege privind avortul ar urma să fie adoptat.

Legea extrem de restrictivă

Georgia intenționează să interzică avortul imediat ce este detectat un ritm cardiac în embrion, ceea ce este posibil din a șasea săptămână de sarcină. Legislația cea mai strictă privind avortul a fost adoptată de statul Mississippi la 19 martie.

Consecințele financiare

Boicotul stelelor de la Hollywood ar putea avea consecințe financiare semnificative pentru Georgia. De câțiva ani, statul oferă relaxare fiscală producțiilor de film și de televiziune. Filmele „Panther Negru” și „Avengers: Engame” au fost produse recent în Georgia, între timp şi seriile „Stranger Things” sau „The Walking Dead”.

„Vrem să rămânem în Georgia, dar nu vom rămâne tăcuți și vom face tot ce ne stă în putință pentru a face sectorul nostru un loc mai sigur pentru femei dacă această propunere va fi adoptată”, au concluzionat vedetele în scrisoarea lor.

„Acest proiect de lege periculos și profund eronat imită multe altele care au fost deja considerate neconstituționale (…) Acest proiect de lege ar elimina posibilitatea ca femeile să beneficieze de asistență medicală reproductivă înainte ca majoritatea să știe că sunt însărcinate și le obligă pe multe femei să se supună procedurilor nereglementate, ascunse, cu un risc major pentru sănătatea lor”, se mai scrie în scrisoarea de protest.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Avort
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

  1. Pesemne ca este vorba despre Georgia de-a lor de acasa din America de Nord minunata si zarghita la cap, si nu despre vecina noastra ortodoxa ceva mai la est de noi. Chiar si asa, ce ati cugetat ramane perfect valabil: cine se-nchipuie ca sunt aceste sarmane marionete cu mintea si sufletul de pamant, sa traseze ele ”principii”?!

  2. Cred ca este vorba de statul Georgia apartinand SUA, nu de Republica Georgia (sau georgiană) din estul Mării Negre și al Europei.

 1. „Boicotul stelelor de la Hollywood ar putea avea consecințe financiare semnificative pentru Georgia.”
  Panaramele aste posedate de draci nu numai in rolurile lor spurcate…. castiga fiindca platesc putin in Georgia.
  Sa stea in Calif-at-ornia si sa ia bani mai putini ca bugetu-i fix si cheltuiala mai mare.
  Ce interes au sa promoveze sacrificile ritualice???
  Ca nu-s toti talmdisti babilonieni!?!

 2. Să le fie rușine! Să-și vadă de treaba lor, să nu se bage în problemele altora!
  Când vine vorba despre protecția animalelor, legea este strictă, nu se discută!
  Doar când este vorba despre oameni, legea permite orice, inclusiv avortul!
  Căci doar cum să ne abținem noi de la trei litere? Să nu ucidem în masă?
  Să nu umble femeia dezbrăcată pe stradă, special pentru activitatea cea rea?
  Să nu devină „bărbații” mai rău decât animalele, renunțând la rațiune?
  Să nu ne batem joc în ultimul hal de cei care vor să se abțină de la sex?

 3. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ………
  ÎN SUA, CREȘTINII DIN STATUL GEORGIA AU APROBAT VINERI, 29 MARTIE 2019, LEGEA CARE INTERZICE AVORTUL DIN MOMENT CE ESTE DETECTAT RITMUL CARDIAC AL BEBELUȘULUI, ADICĂ LA ȘASE SĂPTĂMÂNI DUPĂ ZĂMISLIRE. LEGEA URMEAZĂ SĂ FIE APROBATĂ DE GUVERNATORUL STATULUI. (articol în engleză din 1 aprilie 2019; scurtă anunțare a știrii). NE AMINTIM CĂ, ÎN 21 MARTIE 2019, GUVERNATORUL STATULUI MISSISSIPPI A APROBAT DEJA O ASTFEL DE LEGE. ÎN ROMÂNIA „CREȘTINĂ”, UCIDERILE BEBELUȘILOR CONTINUĂ FĂRĂ NICI O OPRELIȘTE LEGISLATIVĂ!!! INFLUENȚA ATEILOR SATANIȘTI ÎN ROMÂNIA ESTE MAI PUTERNICĂ DECÂT A CREȘTINILOR!!!
  http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/04/in-sua-crestinii-din-statul-georgia-au.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.